Vluchtelingen: “Er komt een compleet continent”

Screenshot_45

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

We zijn nieuwsgierig welk concept de hersenloze Duitse goedmenschen hebben, hoe ze dit probleem willen oplossen of met welke ideologie ze het tegemoet willen treden als ze geen oplossing meer weten:

Vluchtelingen in Sicilië: “Er komt een compleet continent.”

Catania – Dreigt Sicilië het nieuwe Lampedusa te worden? Duizenden en nog eens duizenden vluchtelingen komen via de zeeroute op het eiland terecht. De Italianen zijn wanhopig. Tijdens een bezoek leert een vooraanstaand CSU-politicus dat plaatselijk niet alles goed gaat – en dat het eigenlijke probleem dieper zit. Voor deze reportage heeft onze redactrice Christine Ulrich de Karl-Buchrucker-prijs van de Binnenlandse Missie München gekregen. (…)

Johannes Singhammer van de CSU, die naast het hoofd van het departement zit, kijkt sceptisch. Het is een moeilijke zoektocht waarop de vicevoorzitter van het Duitse parlement zich heeft begeven. Hij wil erachter komen hoe Sicilië met de vluchtelingen omgaat. Zijn kiesdistrict is het noorden van München, waar ook de eerste opvang voor vluchtelingen, Bayernkaserne, staat. Thuis gaan partijcollega´s tekeer: “Als Italië de asielzoekers niet zou laten ´doorreizen´ , dan zou Beieren niet zulke problemen hebben. Met deze these in zijn achterhoofd begint Singhammer aan zijn onderzoek – en zal met een andere naar huis teruggaan.

Münchener Merkur

Daarover kunnen we alleen maar zeggen dat de CSU met een ongehoorde arrogantie de Italianen veroordeelt. Als de Duitsers zo dom zijn om zich door de Afrikanen te laten opvreten, wil dat niet zeggen dat ze het recht hebben om hetzelfde van andere Europese volkeren te eisen. De Italianen handelen juist. De Duitsers zouden hetzelfde moeten doen en de vluchtelingen eveneens moeten laten doorreizen, naar die mensen die ze willen hebben. Kwartier ze allemaal bij de politici in, bij de bisschoppen in hun slaapkamers. Hang daarna een hangslot aan de deur en zet er een bewapende wachtpost voor. Wie de vluchtelingen hebben wil, moet ze bij zichzelf opnemen en niet anderen met hen lastigvallen. Punt uit.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Demografie, Duitsland, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Vluchtelingen: “Er komt een compleet continent”

 1. Ad de Koning zegt:

  Dat alles was te verwachten en zal het einde niet zijn, want ook hier heb je van die idioten, neem alleen nog maar Groen Links, die ook elke Afrikaan willen toelaten en van de wieg tot het graf verzorgen en alles doen om het ze naar de zin te maken, wat andere Nederlander daarvan vinden interesseert ze niet. Er zou een referendum moeten komen over het toelaten van vluchtelingen maar dat durven ze natuurlijk niet aan.

  Like

  • lucky bee zegt:

   Dat zal niet gaan, ze zijn gewend aan temperaturen die heter zijn als 40 Graden Celsius.En bij ons heersen temparturen van hoogstens 30 graden Celsiue in de Zomer.Dat alleen zal een probleem zijn voor ze.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Kwartier ze allemaal in bij politici, geestelijken van de RK en de Evangelische Kirche, bij de SOCIALISTEN en de politiek-correcten en uiteraard bij de “goedmensen”. Dat zou er moeten gebeuren, want juist deze politici, kerken, socialisten en goedmensen evenals de rode EUSSR, zijn hieraan SCHULD! Maar het zal er wel weer op uitdraaien, dat Jan en Mien modaal in Europa daarvoor gaat opdraaien!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  “Wie de vluchtelingen hebben wil, moet ze bij zichzelf opnemen en niet anderen met hen lastigvallen. Punt uit.”

  Zo denk ik er ook over; het is NIET MIJN hobby en derhalve wil ik er ook geen last van hebben!!!

  Like

 4. Buffalo Bill zegt:

  Doorsturen naar Zweden, daar zijn ze toch gek

  Like

 5. Henk.V zegt:

  De plannen voor de overheveling van grote -voornamelijk islamitische- bevolkingsgroepen naar het Westen, via routes overzee,bestaan al vele jaren..
  De plannen worden met een toenemend enthousiasme door allerlei dubieuze organisaties in Noord Afrika geperfectioneerd, maar bovendien blijken zij te worden zij goedgekeurd in Brussel, want zo kan men de bevolkingen van de EU landen zo snel mogelijk demografisch met ”vers ,non- Europees bloed”verdunnen en het oorspronkelijke karakter van de diverse lidstaten in rap tempo naar de bliksem helpen.
  Maar zijn het alleen de Brusselse Aparatschik , de meedogenloze ambtenaren die zonder pardon de ondergang van de man en de vrouw in de straat bewerkstelligen?
  Nee! Minstens twaalf jaar geleden spraken vertegenwoordigers van de grote industrieën zich bij monde van Ruud Lubbers al uit over de wenselijkheid van import van mensen uit het Afrikaanse continent.Daarbij dachten zij aan grote aantallen: over miljoenen immigranten.

  Voor Europa zou een ”win win situatie” ontstaan.DE gekeurde werkkrachten zouden een groot arbeiders reservoir vormen en door hun inzet op de arbeidsmarkt zouden zij scholing opdoen en na hun terugkeer richting Afrika zouden zij de ontwikkeling van het zwarte continent opstuwen.

  Lubbers zwijgt al vele jaren hierover, maar Brussel MOET toch iets moois zien in deze wondermooie toekomstbeelden, want wat Europa ook doet: de immigratiestromen tot staan brengen staat overduidelijk niet op het program!

  Europa WIL de instroom duidelijk niet afstoppen en het hele proces van opjutten van hele volksstammen om huis en haard te verlaten, leidend tot een ontvolking van gebieden,waarna het inschepen in gammele boten volgt is niet chaotisch , maar nauwkeuirig gepland.

  Het is precies wat het tuig aan boord van de schepen ook zegt: hier is sprake van snel verlopende islamitische invasie van Europa! Eiland na eiland, landstreek na landstreek, land na land. In fasen, met een duidelijk doel.
  EUROPA ZIET HET,MAAR DOET NIETS OM HET TE STOPPEN. Brussel wil dat wij de mensen allemaal GEWOON OPNEMEN..

  Officieel zaql de EU wel plannen hebben om ”iets” te doen….

  Gadaffi had de oplossing allang voor elkaar toen hij nog leefde!
  Naar de kust reizende groepen mensen werden vroegtijdig met militaire middelen onderschept en teruggestuurd. Libische marine schepen patrouilleerden voor de kust en zij die toch aan een overtocht wilden beginnen zagen van hun voornemen af, omdat zij wisten dat de marine niet met losse patronen zou schieten..

  Natuurlijk kan men met militaire en politionele middelen zeer gericht tussenbeide komen en uit zelfbescherming gepast, afdoend geweld toepassen.

  Wat de Libische dictator en zijn leger konden kan Europa zeker ook.
  Ik begin mij zo langzamerhand af te vragen of men de man destijds met een bepaald doel heeft laten lynchen door zijn tegenstanders. Had men toen al de opzet om dit project van ”verrijking van Europa” met behulp van miljoenen Afrikanen andermaal op te starten?

  Hier moet snel iets heel erg duidelijk worden:
  Welke landen, instanties en personen orkestreren dit verraad van Europa?

  Hier worden immers kolossale misdaden tegen de burgers van Europa begaan en de enige manier om dit definitief ongedaan te maken is met gebruikmaking van militaire middelen.
  En iedereen die voor de schande van deze immigratie politiek ook maar enige verantwoordelijkheid draagt, moet achter de tralies belanden.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Het wordt tijd dat we antwoorden eisen van onze politici.
   Want Nederland is niet alleen van hen, maar ook van ons. Dus wij hebben ook recht op inspraak.
   Er zijn veel mensen, ook gekken, die zien dat onze politici/burgemeesters/ambtenaren etc, ons land naar de afgrond brengen en ons vogelvrij hebben verklaard aan de barbaren. En NOG lopen ze rond!
   Is er nou niemand die ze neermaait?

   Like

 6. Alleen Duitsland? Nederland’s Ontvangstcommittee staat zelfs al klaar!

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Die stortvloed aan moslims uit Afrika komt volgens mij door het volgende. Een pact werd gesloten tussen de VS van moslim Obama en de E.U. De VS zouden invallen plegen in Irak en Syrie, hun leiders ombrengen, de structuur van de landen vernietigen, zodat deze landen totaal gedestabiliseerd werden en rijp werden voor bendes als ISIS. Daarna zou een eindeloze vluchtelingenstroom op gang komen vanuit heel Noord Afrika richting Europa. Hieronder ook vele jihadgangers en gelukszoekers. Het verdrag van Straatsburg immigratie voor olie, werkte schijnbaar niet al te productief, zodat besloten werd tot dat pact tussen de VS en de E.U.

  Like

  • Jade zegt:

   De reden ervan haal ik niet uit uw verhaal…
   Waarom worden wij overspoeld met “vluchtelingen”?
   Ik heb zelf wel een idee, maar ik kan het niet bewijzen…

   Like

 8. Nemesis zegt:

  Ik zou graag een stelling willen poneren. DE US streeft de absolute wereldmacht aan. Daarmee bedoel ik de huidige US Administration onder leiding van een broeder. Niet het overgrote deel van de bevolking, want die heeft net als wij te maken met een overstroming van vreemdelingen. Mr. O. heeft namelijk de grenzen naar Zuid Amerika wagenwijd open gezet. De huidige EU regeringen zijn de puppets in de hoop dat ze gespaard blijven en verder hun decadente feestjes kunnen bouwen in Brussel.
  Het komt er op neer dat de Europese bevolking net zo gedecimeerd zal gaan worden als de oorspronkelijke bewoners van Amerika. De restjes zullen ook in net als zij in een soort kampen samengedreven worden en daar maar zien verder te leven.
  Dan hebben ze het land en de grondstoffen, dat is wat ze willen.

  Like

 9. Pegidafan zegt:

  Wat willen die linkse rakkers nou eigenlijk precies , wat is het masterplan achter deze zeer overdreven massa emigratie. Ze moeten er een reden voor hebben anders was het allang gestopt ,want hun zien zelf ook wel dat alle landen naar de kloten gaan zo. Of willen ze zo graag een grote oorlog creeren in Europa met vreselijke slachtpartijen zoals in oud Joegoslavie. Want dat gaan we straks krijgen op zo,n manier daar hoef je geen raketgeleerde voor te zijn om dat te snappen. Zonder dat megalomane Euro project en zonder de massaemigratie , zou het in Europa een Paradijs kunnen zijn , een Eldorado voor de autochtonen bevolkingen . Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar mijn Geuzenbloed begint flink te koken . NEDERLAND , TROTS , PATRIOT , VOCmentaliteit ,GEUZENBLOED , PVV , AKTIE.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Pedigafan: 02.14. uur. Wat de RODEN/LINKSEN willen bereiken, samen met de huichelpartijen van liberalen en christen-democraten, is het vermengen van het “blanke ras”, met het “negroïde ras”. Dat alles op bevel van BILDERBERG en de NWO. Bilderberg heeft PECHTHOLD en PINOKKIO RUTTE als VRIENDEN, en uiteraard onze zogenaamde koninklijken!

   Like

 10. lucky bee zegt:

  De Absolute macht was nooit Amerikaanse politiek geweest; Niet eens met de Kennedy’s, anders hebben ze wel degelijk Collonien gesticht.net als de Engelsen.De Fillipijnen hebben ze op de Spanjaarden veroverd, om ze dan na de tweede wereld oorlog vrij te laten, de eerste collonie terwereld, die zo vrijkwamen.Wat Obama met Amerka voor heeft weet ik niet, ik hoop dat de Amerikaanse constitutie sterk genoeg is om radicale veranderingen kan tegen houden.

  Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s