Vrouwen mondiger maken, op Palestijnse wijze

Screenshot_32

(Door: Khaled Abu Toameh – Vertaling: Brabosh)

Het is niet gemakkelijk om als vrouw te leven onder het regime van Hamas in de Gazastrook.

Vrouwen worden geconfronteerd met veel beperkingen, met inbegrip van het niet alleen naar het strand kunnen gaan of zelfs te roken in een openbare plaats. Het is bovendien verboden voor een vrouw in het openbaar gezien te worden met een man die niet haar echtgenoot, vader of broer is.

Vrouwen worden ook gedwongen om zich in het openbaar te houden aan een strikte islamitische kledingcode, die een mantel omvatten en een sluier (hidjab) die hun haren bedekt, met name op de campussen van universiteiten en hogescholen alsmede diegenen die in kantoren werken.

Echter, deze strenge beperkingen zijn niet van toepassing op vrouwen die bereid zijn om “martelaressen” te worden in de strijd tegen Israël. Dus, terwijl een vrouw wordt uitgesloten om te roken in een café of restaurant, of wandelen in het openbaar zonder begeleiding van een mannelijk familielid, wordt het haar wel toegestaan om toe te treden tot een militair trainingskamp ter voorbereiding van de oorlog tegen Israël.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Gazastrook, Hamas, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Vrouwen mondiger maken, op Palestijnse wijze

 1. Pieter zegt:

  aan die foto te zien, moeten de pallie-ladies zwaar geschut inzetten… mijn vrouw heeft aan de deegroller genoeg…

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Daar is de Nabi Mohammed helemaal tegen; vrouwen zijn te olie dom om oorlog te voeren.Ze mogen allen op Haj naar Mekka meer niet.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Vreemde redenering van Hamas wat die vrouwen betreft. Als het gaat om de vernietiging van Israël, dan mogen de vrouwen dus gerust met wildvreemde mannen samenwerken?
  Gekker kun je het niet bedenken. Kennelijk gelden de islamitische wetten alleen als het de ‘toezichthouders’ goed uitkomt?
  Het zou wel eens kunnen gebeuren dat deze ‘dames’ behoorlijk fanatiek zijn in de strijd! Israël mag wel op z’n hoede zijn met deze vrouwen, evenals de jongeren die ook zonder schaamte worden ingezet.
  Het moge duidelijk zijn dat binnen de islam werkelijk álles geoorloofd is, zolang het er maar om gaat dat Israël van de aardbodem verdwijnt.

  Wel, dan zullen er aan islamitische zijde ontelbaren sneuvelen! Israël zal nooit worden verslagen!!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En hebben “dolle Dries”, “gekke Gretta”, en Anja Meulenpaard en “Harry Hamas van Bommel”, al gereageerd om deze vrouwen te feliciteren?

  Like

 5. fleckie zegt:

  CIDI: 17 maart 2015 : de grote Isr.verkiezingsavond.Lokatie ‘de Rode Hoed’,Keizersgracht 102,
  1015 CV,A’dam,,,,,,,entree : vrienden v.CIDI,en CIJO gratis,niet- vrienden €10.–(men heeft de
  mogelijkheid om deze avond met korting vriend(in) van CIDI of lid van CIJO te worden.
  Aanmelden verplicht….cidi@ cidi.nl of ..070-3646862,: verkiezingsdebat gepresenteerd door
  N.Rodrigues, en A.Krouwel vanuit Israel.

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Als de vrouwen-onderdrukkende moslims naar Efteling TV: Het Mysterie van… keken dan zien ze daar hoe de sprookjesspeurder Iris van Elfen zich niet laat bekoeioneren door alle moslims die bij Fata Morgan en de sultan rondlopen! Deze knappe en stoere jongedame heeft meer dan voldoende over vrouwenemancipatie geleerd om arrogante (jonge)mannen op hun plaats te zetten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s