Wat als Wilders de absolute meerderheid krijgt…

Screenshot_22

(Door: Dr. Gert Jan Mulder)

Het is 5 mei 2016, een hele speciale dag van de bevrijding. De verkiezingen voor de Tweede Kamer der Staten Generaal zijn na een heftige campagne verassend verlopen. De verkiezingscampagne verliep in gespannen sfeer, mede vanwege een reeks van aanslagen op vitale monumenten en gebouwen in Nederland door teruggekeerde polder-jihadisten. Als door een godswonder vielen bij de diverse aanslagen geen gewonden en of doden. Dit was in belangrijke mate te danken aan de preventieve maatregelen die de regering op voorstel van de PVV te elfder uren had genomen, waaronder het terugroepen van de commando’s uit Mali, zodat deze 24/7 paraat waren voor de binnenlandse beveiliging van strategische objecten en de bevolking.

PVV normale grootteLees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

59 reacties op Wat als Wilders de absolute meerderheid krijgt…

 1. Marc zegt:

  Dream on!

  Natuurlijk gaat Wilders niet de absolute meerderheid krijgen. De peilingen laten zelfs een verlies van een zetel zien.

  Wilders hoeft helemaal niet de meerderheid te halen. 1/3 deel voor een doorslaggevende rol in de Nederlandse politiek is voldoende!

  Maar hij blijft maar zweven rond die 29, 30 of 31 zetels. Is dat alles. Kan hij nou echt niet beter dan dit?

  Ik vind het teleurstellend, en eis van Wilders dat hij veel beter zijn best doet om die cruciale doorslaggevende rol in de zetelverdeling te verkrijgen!

  Like

  • Nemesis zegt:

   Jawel, als iedereen die nu steen en been loopt te klagen, te jammeren en te roepen, nu eens het vakje bij de PVV rood zou maken en de thuisblijvers uit hun stoel kwamen en vanachter hun computer en naar het stembureau gingen om hetzelfde te doen. Je leest overal in de commentaren, DAT Wilders gelijk heeft en dat ze PVV gaan stemmen. Maar uiteindelijk gebeurt er niets. Of stemt toch maar weer op het oude, omdat ze weer zo’n mooi praatje (voor de vaak) hadden. De Nederlandse bevolking doet het toch echt helemaal zelf en aansluitend hebben weer het grote gehuil.
   Het programma van de PVV staat en is prima in orde. Hij heeft zijn toespraken gedaan en wie nu nog niet h oren wil,d ie moet dan maar voelen. alleen is het meer dan vervelend voor die. die wel op de PVV stemmen. Die zijn dan alweer de klos.

   Like

   • Marc zegt:

    Dus zijn we het in principe eens. Maar hoe komt het dan dat er geen stijgende lijn meer is?

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Geen idee. Ik waag alleen maar een gokje. Het cordon sanitair werkt en ik lees alleen nog maar, dat de mensen bang, bang, bang zijn. Zelfs Pro Patria last een demo af, omdat ze bang zijn voor…………vertel het me maar. Ze zouden eens een kijkje moeten gaan nemen bij de Gida demo’s in Duitsland, hoe daar de Antifa, samen met de Gutmenschen, regeringsfunctionarissen én de “vluchtelingen” de boel aan het bedreigen zijn. En daar blijft het niet bij. De grote stenene, molotovcoctails en messen vliegen om je oren. Voor de politie zijn ze niet bang en slaan er op los. Bovendien een enorme hoop vernielingen. Soms is Rome er niks bij. En toch gaan de mensen zelfs die demo’s niet afgelasten. In tegendeel. er komen er steeds meer en meer. En de Duitsers worden al als de ultieme watjes versleten. Wat zijn de Nederlanders dan? Nu barst het in Nederland van de psychiaters, psychologen en nog meer logen. Misschien hebben die er een antwoord op. Nederland heeft een “angstfobie”. zou je kunnen zeggen of zo. Ik weet het niet, ben geen therapeut..

    Like

  • Perfide Albion zegt:

   Er staat in het artikel toch dat dit pas na een paar flinke aanslagen werkelijkheid kan worden…

   29 zetels. Dat is het denkende deel der natie. De rest is debiel. Die hebben een paar aanslagen nodig voor ze het een beetje gaan begrijpen.

   In het verleden duurde het ook een tijdje voordat de massa doorhad dat de aarde rond is..

   En de moffen konden ons gewoon – na 5 dagen “strijd”- te grazen nemen. Het Nederlandse volk bestaat voor 70 procent uit idioten. Ik ben verbaasd dat u dat niet ziet..

   70 procent van het Nederlandse volk heult met de islam…een buitenlandse en staatsgevaarlijke ideologie. Het zijn de NSB-ers van de 21ste eeuw. Welk deel van de vergelijking begrijpt u niet, beste Marc?

   En dan Wilders de schuld geven? U zou uw vrienden en familie moeten aanspreken. Zij zijn de landverraders..De NSB-ers van onze tijd.

   Hard en lastig maar ik raad u toch aan juist deze mensen uit te leggen dat zij fout zijn in de oorlog die al 1400 jaar gaande is.

   Like

  • R.Kroonenberg zegt:

   ik durf toch méér vertrouwen te hebben in de strategische kwaliteiten van Wilders met z’n
   huidige PVV… 😛

   Like

  • exter39 zegt:

   Als Wilders te vroeg begint met nog strakkere plannen , zullen zijn tegenstanders , het onmiddellijk aanpakken en zo verdraaien ,dat het negatief uit gaat pakken , mensen zijn tot het laatste uur nog bereid om te draaien , dus niet te vroeg beginnen.

   Like

 2. bert zegt:

  Ik denk dat W het heel goed ziet dat er maar weinigen zijn die koord kunnen lopen laat staan dansen.Hij is een uniek persoon en hij ziet heel terecht het gevaar van interviews en inspraak.

  Hij is diegene die opmerkt in het sprookje van “de mooie kleren van de keizer” de keizer heeft geen kleren aan!

  Like

  • Marc zegt:

   Ik ben het voor een deel met je eens. Als Wilders rustig blijft is hij heel helder in zijn betoog. Maar dan nog is het alleen begrijpelijk voor de goede verstaander. Als hij in de Kamer bijvoorbeeld Pechtold tackelt, dan weet Pechtold zelf ook wel dat hijzelf verkeerd zit, en Wilders goed. Maar het gaat niet om Pechtold, het gaat om de kiezers die aan hem hun stem geven. Dat zijn de mensen die Wilders moet overtuigen.

   Dus Pechtold hoeft in de Kamer alleen maar bij zijn standpunt te blijven: in de opinie van de D66-kiezer verandert er niets.

   Ik heb nu maar even Pechtold en D66 als voorbeeld genomen, maar dit geldt natuurlijk voor elke willekeurige partij of politicus.

   Wilders moet zich dus richten op het electoraat van andere partijen, niet op die partijen zelf.

   Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  met 1/3 een doorslag gevend rol, mm dat zou wat zijn, maar het is niet zo .

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Met een absolute meerderheid zal hij verdrinken in een badkuip zich 2 maal in het hoofd schieten of iets dergelijks.

  Like

 5. Giny zegt:

  Marc

  Wat een onzinnige opmerking “Kan hij niet beter dan dit”

  Die peilingen kloppen voor geen meter, daar kan Wilders toch echt niets aan doen!

  Jammer dat u de humor en de fantasie niet inziet, ik heb er van genoten!

  Like

 6. BertG. zegt:

  Ik zag ‘m bij Fubar staan dit bericht. Demo in Gouda afgezegd.

  De leiding van Pro Patria, bekend van de mars in augustus dwars door de Schilderswijk in Den Haag, heeft het evenement van aankomende zaterdag te Gouda afgelast. Rechts Actueel spreekt een van de organisatoren.
  Het evenement is afgelast. Wat zijn de redenen?
  Wij horen we van diverse kanten dat er gewelddadige acties worden voorbereid door de sterke islamitische gemeenschap in Gouda in samenwerking met extreem linkse elementen.
  http://rechtsactueel.com/2015/02/27/pro-patria-evenement-te-gouda-afgezegd-na-dreigementen/

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Godverdomme!!! Ik ga je link onmiddellijk bekijken!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik heb het bekeken. En ik heb op RechtsActueel een reactie achtergelaten. Als ze hem doorlaten, kun je zien, wat hij inhield.
    Dit is een rampzalige ontwikkeling, waarover nadrukkelijk gesproken zal moeten worden, anders wordt het een catastrofe! Dank voor je alertheid, Bert, maar IETS zal er nu moeten gebeuren: DE MAAT IS VOL!

    Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Natuurlijk is dit wishfull thinking, maar als zoveel mogelijk ‘verstandige’ mensen dit lezen, kunnen ze ontwaakt uit hun lethargie, meehelpen om deze ‘droom’ te benaderen.
  In tegenstelling tot Marc zeg ik niet ‘Dream on’ maar ‘Wake up’ en doe iets om dit te verwezenlijken.
  De Statenverkiezingen van 18 maart kunnen cruciaal van betekenis blijken. Als slechts de helft van de door Mulder geschetste verbeteringen gerealiseerd worden, kan dat Nederland de kracht geven om veerkracht terug te winnen. We kunnen ons bewust worden van de oude idealen, die door mensen als het kereltje Pechthold, waardeloos verklaard zijn.
  Het belangrijkste uit het ‘fata morgana’ van Mulder is het terugdringen van de ISLAM. Wij hebben toch geen behoefte aan Midden-Oosten-taferelen met openbare onthoofdingen e.d. ???
  Stop die reële waanzin en streef mee naar : Islam – weg ermee!

  Like

 8. En wat zou de PVV nog meer moeten doen? Die kan veel meer doen als de mensen ook daadwerkelijk op de PVV stemmen. Overal waar men ook leest, iedereen zal op de PVV stemmen, maar als het stemtijd is, laten ze de PVV massaal vallen. Het is zoals het altijd al geweest is, de mensen kankeren, schelden en protesteren AAN DE KEUKENTAFEL EN OF AAN DE PC! En dan stemmen de wederom voor de gevestigde linkse kliek.

  Like

  • Marc zegt:

   Dus als kiezers op het moment supreme uiteindelijk niet kiezen voor de PVV is het in eerste aanleg de fout van die kiezer. Maar toch ook van Wilders. Want wat is het dan geweest dat die kiezer hem uiteindelijk niet zijn stem gaf?

   Daar gaat het mij om: twijfelaars moeten overgehaald worden. Met een antwoord op het hoe? moet Wilders in staat zijn aanzienlijk meer kiezers te binden.

   Like

  • exter39 zegt:

   Ja velen zijn doof en blind, en dan al die eten van de linkse partijen , en de onnozelen ,die zich net voor de verkiezingen alles wijs laten maken , nu hebben we weer het voorbeeld ,van Griekenland , hij zou toch NIET bezuinigen , en hij kwam als winnaar en wat gebeurd er nog geen 3 weken zit hij daar en draait 180 graden om , bedriegers ,Maar ik weet zeker dat dit bij Wilders niet zal gebeuren , hij heeft zijn standpunten al lang en niet veranderd

   Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Mulder het zou mooi zijn, maar helaas DAT gaat het niet worden. Al zou de PVV/WILDERS 76 zetels krijgen, dan zitten WE nog met een volkomen SOCIALISTISCH AMBTENARENAPPARAAT, het RODE ONDERWIJS, de RODE OMROEPEN en RODE KRANTEN. Tja dromen is mooi, helaas de realiteit niet!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Beste Tom, Het is wel een eng woord maar, met een absolute meerderheid kan je denken aan een broodnodige zuivering (lees ontslag !!) van de linkse mens bij de ambtenaren, onderwijs, omroepen en kranten. Of een verplichte menging van links, rechts, midden, christen of onpartijdig. Een utopische gedachte waarschijnlijk en misschien ook wel op het randje ! Maar wat moet je anders in een land waar links op alle strategische plekken dominant aanwezig is ??

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ koddebeier: 12.22. uur. Bedankt voor deze reactie, waarde koddebeier. Inderdaad zal men tot een zuivering dienen over te gaan, wil men de overmacht van LINKS en POLITIEK-CORRECT breken.

    Like

 10. BertG. zegt:

  Zeer matig artikel naar mijn menig. En dan ook nog even tofik dibi burgemeester willen maken, daar was de schrijver toch al een groot fan van, want blijf ze er vooral erbij betrekken die moslim mannetjes want dan komt het wel goed.
  De schrijver gelooft nog steeds dat samenwerken DE oplossing om er uit te komen.
  Dat lees je vaker van ‘m.
  En dat ingepakt in een mooi Wilders verhaal. Dat doet het altijd wel goed moet hij gedacht hebben. Dan lezen ze het wel.

  Like

  • BertG. zegt:

   De grootste verraders van dit volk krijgen nog steeds het voordeel van de twijfel bij Dr.Gert Jan (typisch dat je dat vermeld, je Dr. titel) i.p.v. ze voor een volkstribunaal te laten berechten.
   Zelfs Halsema komt goed weg en pechdrol. Iets wat nooit zou mogen gebeuren.
   En daarmee is het een onzin verhaal geworden.

   Like

 11. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Er was eens… maar nu dus écht waar,
  een Volk dat bestond uit naïeven
  dat zichzelf met gelieg bleef gerieven
  en zó hield men de schijn bij elkaar !
  .
  maar óók was er een man uit dat Volk
  die besefte wat de meesten toch misten
  (en dus van geen Vrijheids-kans wisten),
  steeds rijper voor bom, kogel of dolk…
  .
  het complete rijm: http://www.Jasterke.Wordpress.com
  .

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ja, mooie droom. Dit gebeurt natuurlijk niet, zeker niet in 2016.
  Hoewel het allemaal niet onlogisch klinkt: Een dergelijke politieke aardverschuiving zou kúnnen plaatsvinden als de extremisten eens ècht grote aanslagen zouden plegen. En als die dan ook nog verijdeld zouden kunnen worden doordat men voor één keer eens naar Geert zou luisteren…..
  Niet onmogelijk, maar krijg met name wat betreft dat laatste het hele zooitje maar eens zo ver!
  Maar goed, ook zónder dat is het wel mogelijk, dat een regelrechte ramp eveneens die aardverschuiving op gang zou brengen: Als het kalf verdronken is……Nietwaar?
  Maar een catastrofe zou daarvoor helaas wel noodzakelijk zijn.
  Ook de beschreven teloorgang van GroenLinks is niet onrealistisch: Dat is die partij in het verleden tenslotte al in werkelijkheid gebeurd.
  Waar Gert Jan Mulder volgens mij wèl de plank misslaat is de voorspelling, dat Aboutaleb en Marcouch hebben in gezien, dat de sociaal-democratie…….enzovoort. Dat hóeven beide heren helemaal niet in te zien, Mijnheer Mulder, want die mening zijn ze nóóit toegedaan geweest: Ze hebben zich alleen bij de PvdA -die daarvoor het meeste open stond- ingelikt om op die manier een politieke carrière te kunnen opbouwen en posities te bereiken, waarin ze gaandeweg de islám binnen het Nederlandse Staatsbestel zouden kunnen smokkelen. Op een pragmatische manier, die niemand zou herkennen. Dachten ze. En daar lijken ze aardig in geslaagd, getuige het feit, dat zelfs U het niet schijnt te herkennen! Als U daar a.u.b. nog eens over zoudt willen nadenken….
  Maar verder een aanlokkelijk verhaal; je zou willen, dat het allemaal zo simpel wàs…..!

  Like

  • Tonnie Bouwmeeste zegt:

   Jullie kletsen allemaal vreselijk uit jullie nek!.In Duitsland hebben ze van de week het islam volledig verboden,Dat moet hier toch ook kunnen,En daar zaten er nog veel meer dan in Nederland.Niet praten maar doen !!Onze regering doet dat toch niet die loopt het al dun door de broek als ze het woord islam maar horen ! !Laat zien dat jullie PVVers zijn kom in actie tegen die watjes die graaiers.GA DE STRAAT OP met alles wat jullie hebben van de PVV ! Dan wordt het hier ook verboden.Als er een schaap over de dam is volgen er meer!!
   Moskeen worden gesloten de haat imams worden het land uitgegooid! volg de Duitsers
   wat ze daar kunnen,kunnen wij ook !

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Hoe komt u in hemelsnaam aan deze “wijsheid”!!!???

    Like

   • BertG. zegt:

    ” In Duitsland hebben ze van de week het islam volledig verboden, Moskeen worden gesloten de haat imams worden het land uitgegooid! volg de Duitsers ”

    Waarschijnlijk de sloop van een oude moskeet om er daarna een 3x grotere terug te plaatsen.

    Plak eens een linkje ergens naar toe om dit te even te checken.
    We zijn benieuwd en wachten in spanning af.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Tonnie Bouwmeester: 15.52. uur. Bewijst U ons dat s.v.p. Ik ben reuze benieuwd!

    Like

   • toestroom zegt:

    Tonnie ik heb niks gelezen en gehoord ook niet op ZDF of wou je hier graag een fabeltje vertelen

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ha, ha! Zolang Merkel daar Bondskanselier is, zeker!
    Tjesus, het zou om te gieren zijn als het niet zo in-treurig was!
    Keep on dreaming, Tonnie!

    Like

 13. toestroom zegt:

  Wilder krijg geen verhoogde stemmen meer ,u heeft nipo gelezen D66 is aan de winnende hand hoe dom kun je zijn, de generatie die de babyboomers op de wereld heeft gezet zijn de klos in Nederland, maar ze stemmen hun eigen ondergang tegemoet, ben blij dat ik het niet meer hoef op te brengen wij genieten. Tja zelf de kinderen tegen hun ouders opzetten daar is D66 goed in nog meer buitenlanders, straks ook weg het pensioen we worden een tweede AFRIKA dan alleen Blank

  Like

  • toestroom zegt:

   Maar blijkbaar vinden de Nederlander het oké wel klagen als de ziekenfonds omhoog gaan en andere lasten, neem verantwoording in deze maatschappij durf te kiezen durf nee te zeggen, en wat zeer belangrijk is dat je solider met elkaar bent helaas dat is ver te zoeken in Nederland ikke ikke en de rest kan stikken, dat zie je zelf op de werkvloer, Nederlanders zijn mensen met eeeeeeen hele grote mond maar doen niks, in de oorlog noemen ze dat overlopers.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @toestroom: 09.45. uur. Tja toestroom, daar zegt U zo wat. Helaas klopt de reactie van U voor een groot deel van onze bevolking.

    Like

 14. lucky bee zegt:

  Dan zullen wij ook de islam in ons land kwijt hoop ik, ze kunnen dan de wetten veranderen die dit tot nu toe verhinderd.

  Like

 15. Zilvermeeuw zegt:

  Er zijn diverse peilingen en allen hebben ze tot doel om het oerstomme stemVEE (ja sorry hoor) een bepaalde kant op te duwen; die van Demonen 66. Zelfs artikelen – b.v. op Elsevier – doen daaraan mee door te stellen dat de weglopers bij VVD en PvdA nu op D66 zullen gaan stemmen. Eén zo’n bericht en de massa idioten gaan daadwerkelijk op die gruwelijke partij stemmen OMDAT – hersenloos dat men is – men bij de “winnaar” wil horen. De vorige TK-verkiezingen zijn daar een voorbeeld van geweest.

  Hoe “weet” men dat er massaal op D66 gestemd zal gaan worden (wat God verhoede) ? Weer uit diezelfde “peilingen” die gehouden zijn onder – hoogstens – een paar duizend personen.. Net alsof die model staan voor de rest van Nederland. Ik denk dat het – helaas – eerst NOG veel slechter moet gaan met ons land inclusief een paar flinke bommen hier en daar door de religie van de “vrede” voordat de ogen echt open gaan.

  Er is maar één partij die het beste voorheeft met Nederland en de Nederlanders: de PVV en dáárom verdient zij àlle steun van de Nederlanders i.p.v. Demonen 66 die de autochtone Nederlander nog meer aan de islam EN Nazi-Brussel wil uitleveren.

  Like

  • Igor zegt:

   Ben het voor 100 % met je eens Zilvermeeuw, volgens mij is de Hond met in zijn kielzog de rode politiek correcte MSM weer met zijn beroemde strategie bezig.
   Kreeg ook na een halfjaar een oproep van Peil, ging na een halfuurtje naar de site van Peil, klikte aan en kreeg te lezen dat ik te laat was. Er zaten 26 minuten tussen.
   Hij weet van mij dat ik al jaren PVV invul, dus misschien had hij al teveel PVV’ers binnen
   En ja er zijn nog steeds van die dombo’s in onze samenleving die aan de hand van peilingen hun politieke voorkeur hierop afstemmen. Raar maar waar. Helaas.

   Like

 16. loebas zegt:

  Al haalt de PVV 80 % van de stemmen,Wilders mag niet regeren. ..daar zal wel voor gezorgd worden. Zie wat er met Fortuyn gebeurt is .

  Like

 17. lucky bee zegt:

  Helemaal mee eens. Weg met Iskander Pechtold de emir van Erdogan’s genade.

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Ik haat de grauw grijze gehaktballen die door hun stemgedrag het iedere keer weer mogelijk maken dat de vernietigers van ons mooie land aan het bewind komen.
  Iedere keer weer hebben we door hun, regeringspartijen aan het bewind gehad die onze vrijheid aan Brussel verkwanselde, onze belastinggelden vrolijk uitdeelde aan de EU, de zuidelijke landen, en donker Afrika, ook lieten zij een onaflatende stroom van zogenaamde asielzoekers toe, die met hun barbaarse cultuur en geloof ons land overspoelden.
  Inmiddels beginnen we aardig armlastig te worden, het leger is een armoedig zooitje, de brandweer wordt uitgekleed, de nationale politie functioneert niet, criminele stromen het land binnen, de ouderenzorg is een droevenis, de premies voor de zorgverzekering zijn door vele niet meer op te brengen.
  Beste Gehaktballen ga gerust weer stemmen op de PvdA, Groen links, D66, VVD, CU, CDA, enz. enz, het land kan best nog verder naar de klote en een paar asielzoekertjes meer kunnen er ook nog wel bij, met straks de mega moskee in Gouda erbij is er plek zat om hun bidkleedjes uit te rollen !!

  Like

 19. bigljohn zegt:

  Wilders krijgt heus wel ooit de absolute meerderheid. Die komt als de strijd tegen de Islam gestreden is, als dat al mogelijk is, en de mensen die door een diep dal gegaan zijn daarna pas hun hersens gebruiken en massaal op Wilders zullen gaan stemmen. Misschien is onze Geert dan al een hoogbejaarde die krom met een stok loopt en een druppeltje onder zijn neus heeft.

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  Het is triest dat ik het moet zeggen, maar het spreekt voor zich dat manneken pistold zal gaan winnen. In dit land valt NIETS te bereiken zolang er hier geen mega aanslagen door moslims worden gepleegd en zolang dat ‘koningshuis’ nog wordt afgelebberd!
  Wen maar vast aan het idee dat manneken pistold de volgende minister-president zal worden.
  Het is een afgrijselijke gedachte, maar het is niet anders…

  Like

 21. joopklepzeiker zegt:

  Ik heb nu toch echt lach stuipen over het kinderlijke naïeve geloof in een democratische oplossing.

  Like

 22. anne zegt:

  Nu Geert weer een zetelt kwijt is omdat het rare Nederlandse volk, zo nodig weer naar D66 moet vluchten, zo gaat dat in Nederland altijd, ze zijn nog niet van de schrik bekomen, of ze halen zich de ellende weer op de hals, Pechtold doet niets aan deze ellende, neem dat maar van mij aan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s