Aantal Afrikaanse asielzoekers neemt razendsnel toe

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

Het aantal mannelijke asielzoekers uit Afrika is in 2014 sterk gestegen. Uit informatie van het Rijksbureau voor Migratie en Vluchtelingen blijkt dat verleden jaar 31.041 mannen uit Afrika asiel aanvroegen in Duitsland. Dit komt overeen met een stijging van 80% in vergelijking met het jaar 2013. Destijds dienden 17.219 Afrikaanse mannen een asielaanvraag in. In vergelijking met het jaar 2012 is er zelfs sprake van een stijging van bijna 425% (5.915 asielaanvragen door Afrikanen).

Bovendien kwamen er vorig jaar bijna viermaal zoveel mannelijke als vrouwelijke Afrikaanse asielzoekers. Het aantal Afrikaanse vrouwen steeg van 5.196 in het jaar 2013 naar 8.281 (toename van 59%) verleden jaar.

Tweemaal zoveel mannen als vrouwen uit Azië

Eenzelfde beeld is te zien bij de asielzoekers uit Azië. Hier steeg het aantal mannelijke vluchtelingen van 28.592 in het jaar 2013 naar 52,079, wat overeenkomt met een toename van 82%, in vergelijking met 2012 een toename van 142%. Ook hier overwoog duidelijk het aantal mannen. Er kwamen bijna tweemaal zoveel mannen als vrouwen uit Azië. Hun aantal steeg met 67% naar 23.345.

Het grootste deel van de asielzoekers uit Azië is afkomstig uit het Nabije en Midden-Oosten. De belangrijkste landen van herkomst zijn Afghanistan, Syrië en Irak.

In totaal overweegt het aantal mannen

De verhouding tussen mannen en vrouwen onder asielzoekers uit Europa houdt elkaar daarentegen redelijk in evenwicht. In 2014 vroegen 28.626 mannen en 24.723 vrouwen uit Europa asiel aan in de Bondsrepubliek Duitsland. Het jaar daarvoor waren dit 22.512 mannen en 20.319 vrouwen.

Zoals de “Junge Freiheit” begin februari al berichtte, overwoog in 2014 het aantal mannen onder de asielzoekers duidelijk. Bijna drie vierde deel (74,6%) van de asielzoekers tussen de 18 en 35 jaar was mannelijk.

Bron:
http://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Demografie, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Aantal Afrikaanse asielzoekers neemt razendsnel toe

 1. Tistochwat zegt:

  Ook op deze foto zien we alleen maar jonge zwarte dekhengsten.

  Like

 2. exmarinemane zegt:

  Uiteraard, als je mag blijven dan volgen de vrouwen, kinderen, oma en opa en de rest van de familie. In plaats van hun land op te bouwen met werken – wat voor werk dan ook – is dit lekker makkelijk…..gratis geld en alles wordt voor je gedaan: huis, helemaal ingericht, ziektekostenverzekering enz enz. En op je 67 a 70e gratis AOW, uiteraard dan aangevuld tot 100%

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @exmarineman: 13.09. uur, op 28/02. Tja, dit hebben we nu te danken aan de EUSSR, de Resolutie van Straatsburg, het Verdrag van Schengen! En dat is er allemaal gekomen, vooral door de RODEN/SOCIALISTEN! Maar ook de liberalen, links-liberalen, en christen-democraten ZIJN hiermee AKKOORD gegaan.

   Like

 3. Pingback: Aantal Afrikaanse asielzoekers neemt razendsnel toe | Identitair Verzet Limburg & Peter de Realist Verzetsstrijders

 4. BertG. zegt:

  Ik heb nog een tip voor ze om ze dichter bij hun god te brengen.

  Een Indiase spirituele goeroe heeft zo’n vierhonderd volgers overtuigd hun testikels te verwijderen, zodat ze “dichter bij God konden komen”.
  http://www.powned.tv/nieuws/raar/2015/02/goeroe_snijd_uw_ballen_af_voor.html

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Staat er ergens in de koran ook niet zo´n soort TIP???
  Helaas heb ik hem nog niet gevonden wel een hoop andere rotzooi waaronder vooral moorden..

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Vroeg in de ochten ziet Dordrecht al heel Afrkaans uit.

  Like

 7. Pegidafan zegt:

  Natuurlijk zoveel mannen dat is de 5de kolone stelletje mafkezen , je hebt het paard van troyen binnen gehaald ,wel een heel erg groot paard . Dit zijn de vooruit geschoven soldaten . We gaan volgens mij nog heel wat beleven .

  Like

 8. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 9. Skef zegt:

  Misselijk makend.

  Like

 10. Dot zegt:

  De Griekse linkse kliek, onder leiding van Alexis Tsipras aan de macht in Athene, bedreigt de EU met het “bieden van reisdocumenten aan 300.000 immigranten wat een krachtige getij op Europa zal genereren” als Europese landen niet meer geld willen geven aan het land. Op een Griekse televisie, de minister Panousis zei dat tot 500.000 illegalen kunnen uit detentiecentra worden vrij gelaten en verstuurd naar heel Europa.

  http://breizatao.com/2015/03/01/grece-lextreme-gauche-menace-de-relacher-12-million-de-sauvages-clandestins/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s