Baden-Württemberg is opnieuw iets onzinnigs van plan: doelgericht “vervolgde moslimvrouwen” opnemen

Screenshot_20

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Een vriendin van me, die jarenlang zulke vrouwen heeft begeleid, vertelde me dat het meestal slechts een kwestie van hooguit een jaar is voordat de mannen volgen. En vanaf dat moment sluiten de vrouwen zich af, laten ze zich door hun mannen terroriseren (echtgenoot, broer, vader of zelfs zoon) en trekken ze zich uit alle integratieprogramma´s – zoals taalcursus, verzorging, integratiecursus enz. – terug.

Baden-Württemberg wil 600 misbruikte vrouwen opnemen.

In totaal zouden er “binnen afzienbare tijd tot 600 meisjes en vrouwen” komen. Inclusief de hen begeleidende personen zou het in totaal om tot 1000 mensen gaan. Ze komen bovenop de vluchtelingen die de deelstaat sowieso moet opnemen. Is dat de juiste manier? Het persoonlijke lot van deze vrouwen is betreurenswaardig erg. Helaas gebeurt zoiets overal in de wereld. Adequate hulp is wenselijk en noodzakelijk, maar moet je daarvoor massaal naar Duitsland komen? Hoe zit het met de slachtoffers van de massaverkrachtingen in Kenia? Mogen die nu ook allemaal komen? Ondersteuning ter plaatse in de kring van de vertrouwde omgeving is toch veel zinvoller of gaat het hier alleen maar om het vinden van een reden om te immigreren? Er is immers geen sprake van een reden voor politiek asiel. Overigens, de in Duitsland geïmmigreerde Jezidi´s blijken een schrikbarend hoge criminele belasting voor Duitsland te vormen.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Baden-Württemberg is opnieuw iets onzinnigs van plan: doelgericht “vervolgde moslimvrouwen” opnemen

 1. Sjaak zegt:

  De moslims kunnen voor mijn part op staande voet ALLE dood omvallen !
  Het is alles schorry morry tuig en geen eentje is te vertrouwen !
  OPGEFLIKKERD MET DE TAPIJTVRETERS !

  Like

 2. koddebeier zegt:

  De zogenaamde gutmensch is totaal de weg kwijt !! Het zijn gevaarlijke dwaallichten geworden !

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Dat blauwe ding met die ‘slurf’, is dat een aardvarken met een lap om?

  Like

 4. Um Shmum zegt:

  Alleen de vervolgde christenen zonder hoofddoek opnemen

  Zo niet, laten de maffe bedenkers van dit onzalige idee zelf maar opgenomen worden in psycho-instellingen

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  In dat geval kun je je natuurlijk weer gaan afvragen in hoe verre dat “vervolgd” zijn weer de zoveelste rotsmoes is om het hele gezin te laten immigreren: Waar Moeder wordt opgenomen, worden om humanitaire redenen ook de kinderen opgenomen -en Vader wringt zich er dan later kennelijk weer tussen, of anders andere volwassen mannelijke familieleden. Dan LIJKT het of die vrouwen opnieuw van de regen in de drup zijn geraakt, maar naarmate je je nader in de materie verdiept, ga je je nadrukkelijker afvragen of ze zèlf de situatie wel zo graag veranderd willen zien: Ook in Nederland zijn gevallen bekend van zogeheten ‘verborgen vrouwen’ die, na ‘ontdekking’ met geen stók naar zoiets al een integratiecursus te krijgen waren en zich er met hand en tand tegen verzetten omdat ze het als hun recht zagen, als getrouwde vrouw ‘thuis’ te ‘mogen’ blijven. Ik ben inmiddels zover dat ik zeg: Probeer maar liever niet, die kopvoddenwijven nog te helpen, tenzij ze er zèlf nadrukkelijk om verzoeken. Want doen ze dat niet, dan is het twijfelachtig, of hetgeen wij emancipatie noemen wel hun wens is en wíllen ze waarschijnlijk niet eens anders. Onbegrijpelijk voor óns, maar ook dàt ‘ies koeltoer.’

  Like

 6. Roni zegt:

  Kunt u mij dat uitleggen en aantonen wat betreft de in het artikel vermelde Jezidis aub.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Ze* weten van gekkigheid niet wat ze* moeten verzinnen om ons belastinggeld te verspillen aan de moslim.

  * de ‘elitaire’ ‘socialistische’ ‘Gutmenschen’

  Like

 8. Peter Selie zegt:

  Door wie worden zij vervolgd? Door Christenen misschien. Of kan het ook te maken hebben, dat dit Bundesland Groen en vooral Islamieten daar aan de macht zijn??

  Like

 9. Jaan zegt:

  Wat is dat voor een achterlijke wereld, Hier in the middle of nowhere komt een nieuwe busregeling.
  Omdat er bezuinigd moet worden of omdat rijk dan wel provincie minder subsidie geven.
  De bussen ’s morgens vervallen , op sommige lijnen moet je minstens anderhalf uur van tevoren bellen als je wilt dat er een busje komt .Als je terug komt uit de stad weet of ziekenhuis weet je toch niet hoe laat je de bus terug kunt nemen.
  Op alles wordt beknibbeld en bezuinigd en wat doet de politiek: Die verzinnen plannetjes om zo veel mogelijk rotzooi binnen te halen. Zorg voor je eigen onderdanen stel oetlullen in plaats van die lui hier en masse binnen te halen, die alleen goed zijn voor opvreterij en rotzooi.

  Like

 10. lucky bee zegt:

  De Zwaben zijn niet de Beyeren hoor,Dat is een heel andere volks type.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s