Boko Haram leider Shekau: “Een genoegen om te doden als Allah het beveelt!”

Screenshot_66

De islamitische terreurbeweging Boko Haram teistert het noorden van Nigeria

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

De islam: een ideaal toevluchtsoord voor psychopaten, moordenaars en sadisten. Al jarenlang schrijf ik dat de islam een ideaal toevluchtsoord voor sadisten, psychopaten en moordenaars is. Zulke karakters kunnen zich in deze religie naar hartenlust uitleven en hoeven niet meer te worstelen met – indien aanwezig – gewetenswroeging. Zo zei de sadistische leider van Boko Haram, Shekau: “Het is een genoegen om te doden als Allah het beveelt!”

Welnu, Allah beveelt het altijd en onophoudelijk – zolang de aanvoer van “ongelovigen” gegarandeerd is. En dat zal zelfs met de huidige snelheid waarmee Boko Haram & Co. niet-moslims afslachten nog eeuwenlang duren. Voor nog veel meer “levensonwaardigen”, wat de vertaling van het Arabische begrip “Kafir” in werkelijkheid betekent, is dus gezorgd voor toekomstige moordenaars- en sadistengeneraties uit de gelederen van de islam.

In westerse gevangenissen overigens, bijvoorbeeld in Amerika, Engeland, Frankrijk en Duitsland, bekeren heel veel zware criminelen zich tot de islam. Nergens anders is sprake van zo´n groot aantal bekeringen tot deze religie, die het doden niet verbiedt, maar integendeel juist gebiedt. Op zoiets hebben psychopaten altijd al gewacht. . .

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Boko Haram, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

20 reacties op Boko Haram leider Shekau: “Een genoegen om te doden als Allah het beveelt!”

 1. hans zegt:

  Net zo hard SLAAN als die doet!

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Tsia dan moet dat wel zijn Allah kan het niet zelf doen.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad, de islam nodigt uit tot een houding als die van deze Shekau: Alhoewel hij een wel heel primitief soort moslim genoemd kan worden (All muslims are primitive but some muslims are more primitive than others) die zijn genoegen vindt in het openlijk treiteren en uitdagen van het westen, vertoont hij daarmee tóch een opstelling, die geen enkele moslim in wezen vreemd is:
  In de ogen van de waardigste imam, overal binnen de islam, ziet men, als men er even op let, de triomferende blik, die aparte schittering van zelfgenoegzaamheid zodra hij een ‘ongelovige’ zijn wil heeft kunnen opleggen.
  Het was bijvoorbeeld ook waar te nemen bij Haitham Al-Haddad in “De halve maan” op het moment dat hij Naeeda Aurangzeb van tafel had weten te sturen. Hij spreidt het dan niet zo pontificaal ten toon, maar zijn houding en mimiek verraden hem!
  Ik vind nog steeds, dat ze hem dat niet hadden moeten toezeggen: Dan maar géén islamitische gast. -Of ze hadden het net zo moeten aanpakken als later in de Balie gedaan werd.

  Like

 4. breget zegt:

  Het enige wat gecreëerd word door mohamet zijn psychopaten daar is het westen van overtuicht maar die te angstig zijn om in tegrijpenen en liever zien dat de wereld naar de verdoemenis gaat.En dan nog 4 mei herdenken als een oorloog door Hitler met vele slachtoffers maar die bij deze aangebroken oorlog een zacht gekookt eitje blijkt te zijn .

  Like

 5. Jade zegt:

  “Toevluchtsoord voor sadisten, psychopaten en moordenaars…”
  Die houden we er in…. (Verkrachters kan er ook nog bij staan.)

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Maar liever een paar hondert van dit soort apen heensturen !?

  Like

 7. Peterdm zegt:

  “psychopaten, moordenaars en sadisten” zoals Mohamed tot zijn dood in 632 zijn jihadisten had opgevoed. Het was een zeer grote Islam bijeenkomst in het jaar 632 tijdens de begrafenis van Mohamed de Jodenslachter (Medina http://nl.wikipedia.org/wiki/Medina_(Arabi%C3%AB)). Slavenjagers en hun handelaren, verkrachters en pedofielen samen met psychopaten, moordenaars en sadisten dat is de Islam. Maar onderling werden die Slavenjagers enz in 632. het niet eens over de opvolging van Meesterslachter Mohamed the pedofiel.Zo ontstond de Shiïtische en Soenitische Jihadstammen. De Soenieten wonnen de slag in 632 omdat de Shiïeten vooral de de slachters waren aan het front van Mohamed,s Islamveroveringen en dus niet in grote getallen aanwezig waren bij de begrafenis van Mohamed in 632. Nu anno 2015 zijn die Islamisten onderling (Soenieten en Shiïten) nog steeds bezig de begrafenis van Mohamed aan het vieren, maar vooral elkaar afslachten anders ligt Mohamed nog steeds niet lekker in zijn dodehol.. ( hoe zou het vergaan zijn met die duizenden vrouwen die verhandeld zijn op de Islamitische slavenmarkt in het kalifaat van de IS.
  Islam= destructie

  Like

 8. Astrid zegt:

  Wat al die gewelddadige lieden met elkaar gemeen hebben, is hun zeer lage belevingsniveau, dat gebaseerd is op een extreme ontevredenheid over het leven ansich en de totale onwil om de oorzaak van die ontevredenheid bij zichzelf te zoeken. Zij hanteren een zeer primitieve [extreem agressieve] manier van reageren op de omstandigheden van de wereld.

  Zij zijn dermate ernstig innerlijk verdeeld, dat er voor normale mensen niet mee samen te leven valt. Zij verblijven dan ook beter gescheiden van de welwillenden [de opbouwers] der aarde, zodat zij steeds met de door hun eigen gedrag veroorzaakte ellende geconfronteerd worden. Opdat zij dan hopelijk ooit een keer zullen gaan denken: ‘dit wil ik niet meer’,’ dit is niet de juiste weg’. Tot die tijd blijven zij dus het beste onder gelijkgestemden ver buiten de vrije maatschappij, want die vrije maatschappij is voor hen als parels voor de zwijnen.

  Binnen de vrije maatschappij moeten de elementen die hun eigen onvrijheden als dagelijkse kost tegen de westers-menselijke vrijheden propageren zo min mogelijk grond onder de voeten geboden worden, juist door hetgeen waar zij hun onvrijheden op baseren, zijnde de zeer dominante, islamitische, patriarchale ideologie, geen enkele ruimte buiten de eigen voordeur meer te bieden. Geen haatpreekpaleizen in onze straten, geen gescheiden toegangen voor vrouwen en mannen, niets dat de parallelwereld van de overtuigde moslim ook maar enigszins bouwstenen kan opleveren en vorm geven.

  De inhoud van dat hele geloof is per definitie ziek, omdat het de gelijkwaardigheid van man en vrouw ad fundum afwijst, daar begint alle ellende met de verdeeldheid namelijk. Een verdeeldheid die des te pijnlijker zichtbaar wordt in het westen, waar de autochtone vrouw bevrijd is en een eigen mening mag hebben.
  Veel mannen, ook buiten de islam, hebben daar nog steeds moeite mee. Nota bene in de zwaar gristelijke kerk hanteert men eveneens het onderscheid tussen man en vrouw, maar omdat het nog maar zo weinig en steeds kleinere gemeenschappen zijn, die vermoedelijk t.z.t. toch wel uiteen zullen vallen, zeker nu de vrouwen zich ook daar gaan verzetten en hun kennis buiten de kerk en achter de eigen voordeur via internet kunnen vergaren, laten we ze met rust.
  Het is echter nog weer een heel ander verhaal voor de zogenaamd vrijgevochten moslima’s. Die vrijwillig een vernederende hoofddoek dragen, maar die wel een hogere opleiding hebben genoten en wellicht een goede baan hebben. Dat soort vrouwen zijn masochistische lastpakken, want zij omarmen de onvrijheden uit het land van herkomst en de groepsdruk vanuit de islamitische achterban, maar pretenderen simultaan heel vrij te zijn. Als vogeltjes vrijwillig in een kooi blijven zitten, waarvan het deurtje openstaat, hoe triest!

  Voor de ware psychopaten echter, moeten de kooitjes vooral dicht zijn. En stop er zoveel mogelijk bij elkaar, want dat soort zieke, wrede geesten hebben nu eenmaal veel sterkere impulsen nodig, om tot verandering te kunnen komen. Laat ze zich maar veel verplicht spiegelen in elkander, totdat het hen de strot uitkomt.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  De islam is een weerzinwekkende, wrede en onmenselijke IDEOLOGIE! Weg ermee!

  Like

  • @ Tom. Moeten we de Jihad wel willen stoppen? Maar stel dat het nu juist de wil van God is…… De opkomst van de Islam heeft ook een andere zijde. Zou het niet kunnen zijn dat God (de God van Israël) een begin maakt om Zijn toorn te doen gelden over deze wereld? Als een voorbode van de Grote Verdrukking die de wereld te wachten staat? God heeft Zijn eniggeboren Zoon gegeven tot een verzoening van onze zonden. Maar aan de andere kant wacht het oordeel hen, die dat afwijzen, of niet geloven. Staat er niet geschreven in Jesaja 34 (en 63:6) dat God toorn koestert tegen alle volken, en dat Hij hen ter slachting heeft overgegeven? Of zie Jeremia 25 over de beker der gramschap! In Jesaja 13 staat iets over “Mijn geheiligden”, die van God de opdracht krijgen om de gehele aarde te verderven. Als we bij die geheiligden nu eens de ISIS-strijders mogen veronderstellen? Zie Babel eens als de hamer in de hand van God om volkeren stuk te slaan! (Jeremia 51:20) Die op haar beurt óók weer zal worden stukgeslagen….(Jer. 50:23). Reeds in de tweede psalm staat dat de volkeren zullen worden stukgeslagen als pottenbakkerswerk…. Heeft Jezus niet gezegd dat degenen die u zullen doden, zullen menen God een heilige dienst te bewijzen? (Johannes 16:2). Ook het lezen van de profeet Habakuk is voor mij veelzeggend! Maar gelukkig komt alles uiteindelijk wel goed, als er een einde komt aan het verbrijzelen van de macht van dat heilige volk, zoals we lezen in Daniel 12:7. Maar in de meeste kerken zal wel uitsluitend (heel liefjes) gesproken worden over de liefde van God…..Ron Ezerman.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik zie meteen dat jij de ware geschriften van Pinkeltje nooit gelezen heb. Geprezen zij zijn naam.
    Daar zegt hij in, Pinkie 4 vers 17, sla in die brutale koppen die tegen mij zijn met een honkbal knuppel.
    Opdat gij vredig op deze planeet kan leven. Laat u niks wijs maken door al die afgoddienaars.
    Zij leiden u om de tuin waardoor u in het water zult belanden en een nat pak zal halen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Heel goed Bert! Ik wil er nog aan toevoegen: “Een goeie fuck met Habakuk. Dan kan er niks meer stuk!”

    Like

 10. bigljohn zegt:

  Zwarte mensen en de Islam. Een logische combinatie. Waren het altijd al geen koppensnellers geweest, nu en in het verleden ? Ze hebben het onder de Christelijke zendelingen zogenaamd afgeleerd, om anno nu de draad weer op te pakken met als excuus allah met zijn profeet !

  Like

 11. Willie zegt:

  Yep, kom maar s naar hier je smerig bakkes laten zien , mn wijsvinger jeukt alleen al alsz ik je lelijke smoel zie

  Like

 12. Marc zegt:

  Es lebe het gebroken vingertje!

  Like

 13. Voor mij zijn het allemaal psychisch zwaar gestoorden;ongeneeslijk!Mede door massale inteelt,dus;uitroeien,zoals bij gevaarlijke ziektes gebruikelijk is!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @ronezerman Ron Ezerman: 15.19. uur, op 28/02. Bedankt voor deze reactie, Ron. Uiteraard ben ik het met jou eens, dat wij uiteindelijk alles in de handen mogen laten van G’d. Zijn beloften zijn getrouw, en HIJ heeft via Jezus ONS de mogelijkheid geschonken om kinderen van G’d te kunnen zijn. Dus in wezen heb je gelijk om te stellen dat WIJ deze gebeurtenissen niet definitief kunnen tegengaan. Maar ik zeg wel Ron, dat wij een intrinsiek KWAAD als de Islam als KWAAD en BOOSARDIG mogen benoemen.

  Like

  • Helemaal mee eens, Tom! Een (kennelijk) noodzakelijk kwaad, zuleln we maar zeggen. Bedankt voor je reactie en alle zegen van onze God (van Abraham, Izak en Jakob).

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ronezermanRon Ezerman: 20.38.uur, op 01/03. Shalom Ron. Ook jij Gods rijkste zegen toegewenst. In Christus zijn wij meer dan overwinnaars.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s