DAT VERHELDERENDE MOMENT. . .

Screenshot_19

“Wij zijn socialisten, we zijn vijanden van het kapitalistische economische systeem, dat de economisch zwakkeren uitbuit, dat systeem met zijn oneerlijke salarissen, met zijn onbetamelijke evaluatie van een mens gemeten aan zijn rijkdom en bezit in plaats van aan verantwoordelijkheid en prestatie, en we zijn vastbesloten om dit systeem onder alle omstandigheden te vernietigen.”

– Adolf Hitler, 1 mei 1927

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “felix”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in nationaalsocialisme, nazisme, socialisme. Bookmark de permalink .

28 reacties op DAT VERHELDERENDE MOMENT. . .

 1. toestroom zegt:

  Dit speelt nu ook ,tja 88 jaar gelden deden ze dat ook de burger in de tang

  Like

 2. Maria zegt:

  voila dit is socialisme!
  Toen ik jaren geleden dit openbaarde wie en wat hitler was en dat socialisme amai de drek die ik over me kreeg…
  Godzijdank dat nu jaren later mensen inzien wat ik van kleins af aan altijd geweten heb wat socialisme eigenlijk is…
  Bedankt Felix!!!

  Like

   • Maria zegt:

    dank je schitterend artikel!
    Net zoals nazi duitsland en vooral Hitler door oppermachtige rijke joodse families werd gefinancierd!
    Het waren joodse families die het bloed aan hun handen hadden plakken met die concentratiekampen op hun eigen volk!
    dat zijn die zionisten joden dat zijn die bankiers de warlords van de planeet die offerden gewoon 6 miljoen van hun eigen volk op in WOII
    Net hetzelfde zoals in het artikel Stalin, door joden geholpen werd daar,
    de Illuminatie op de planeet de opperfamilies zijn joden
    Maar je kan hen NIET vergelijken met de Joden van Israel die mensen zijn evenzeer het slachtoffer alleen erger verraden en vergast door hun eigen volk!

    Like

   • Maria zegt:

    aj ja vergat er nog bij te schrijven, allemaal voor keiharde cash!
    daar hebben die joodse satan families WOI WOII 6 miljoen Joden miljoenen en miljoenen anderen laten voor uitmoorden zodat hun bankzaken goed zouden floreren want JP Morgan, Rothschilds, en nog wat van dat joods Illuminatie gespuis financierden alles en iedereen, net zoals ze Napoleon andere despoten hier in het verleden hebben gefinancierd om de hel der hellen op de mensheid los te laten in vorm van oorlogen en zij kassa kassa!

    Like

 3. koddebeier zegt:

  De huidige socialisten zijn nog steeds bezig het systeem te vernietigen.
  Maar links in Nederland is heel breed en hun tentakels schuilen in vele partijen zoals uiteraard de PvdA, maar ook VVD, D66, CDA, GL, CU, SP, PvdD, 50+ zitten linkse stromingen die het systeem willen vernietigen wat zich het meeste richt tegen onze vrijheid, vrijheid van meningsuiting en onze democratie. Waarbij de ongebreidelde instroom van vreemdelingen, die onze verzorgingsstaat ontwrichten, door oa. alle sociale voorzieningen leeg te zuigen een groot voorbeeld is !

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  In het zombie land der gelijken zijn we allmaal meer of minder gelijk.

  Like

 5. Marc zegt:

  Kom op lui. Hitler had helemaal niets met het socialisme! Zijn uitspraken voor dit systeem waren uitsluitend voor de bühne, om arbeiders over te halen naar de NSDAP. Dit is al heel lang geleden gesneden koek.

  Ik heb al vaker gezegd: Hitler was socialist noch nationalist. Hij dacht alleen aan zichzelf en slaagde erin een heel volk, en voor zes jaar ook de internationale gemeenschap, te misleiden.

  Telkens word beweerd dat Hitler socialist was. Hoe had hij dan nationalist kunnen zijn? Dat rijmt toch niet? Telkens word beweerd dat Hitler nationalist was. Hoe had hij dan al in augustus 1941 kunnen verklaren dat hij geen traan om het Duitse volk zou laten als het de oorlog zou verliezen? Hoe kon hij dan in april 1945 verklaren, toen de totale nederlaag ook hem duidelijk was geworden, dat het Duitse volk door de vijand vernietigd mocht worden?

  Mensen, denk toch eens na: hij gaf geen zeer om de Duitsers, geen zier om het socialisme, geen zier om Europa. Het enige wat hem interesseerde was de bevrediging van zijn eigen psychopathische opvattingen. Zijn eigen lot was het enige wat hem interesseerde.

  Met de uitspraak ‘Een rijk, een volk, een leider’ bedoelde hij niet de eenheid van het Duitse volk met zijn leider of staat, maar de vernietiging van zowel volk als staat ten behoeve van die hem als leider.

  Een consequent doorgevoerd fascisme, zoals iedereen op school heeft geleerd, zou op wereldschaal slechts een overlevende kennen, namelijk Hitler als leider.

  Eenzelfde mechanisme treffen we bij de islam aan. En om die vergelijking door te trekken: Hitlers prijzen van het socialisme was niets anders dan wat we tegenwoordig, in verband met de islam, takkiya noemen, oftewel misleiding.

  Like

  • Maria zegt:

   wel zoiets noemt men socialisme kijk naar de dag van vandaag wat zien we, hoe hitler zijn fake socialisme had wel zo wordt de EU en de VS door fake socialisten gerund en ondertussen voeren ze exact uit wat hitler uitvoerde vorige eeuw.
   Alles en iedereen wordt gestript van enige rijkdom, middenklasse is nu aan de beurt en ze zorgen ervoor dat iedereen op de fles gaat, en net zoals hitler gaan ze op de thee bij moslims om met hen te overleggen nu hoe het beste Israel op te ruimen en mega invasie EU landen zodat ze via dat fake socialisme alles uitvegen aan waarden cultuur eigenheid van landen zelf, ondertussen financieren ze alles van moslim terreur hamas en aanhang al qaida IS zijn degenen waar de socialisten voor opkomen en niet voor hun eigen volk!
   DIT NOEMT MEN SOCIALISME wat feitelijk de dekmantel is voor fascisme, volledig hitleriaanse visie en werkwijze!
   Ah ja de CIA is een en al nazi, de vs ruled de planeet volledig volgens hitler zijn motto onder fake socialisme wat feitelijk regelrechte fascisme is.
   het is nu toch ook ein reich de EU! ze willen toch 1 totalitaire wereldorde net zoals hitler daarom hebben ze ook in 1954 die bilderberggroep opgericht met alle socialisten die ze konden vinden en nazi aanhangers; lees effie mee

   lees hoe wilhemina queen van jullie landje de Nederlanders volledig had overgeleverd en verraden aan hitler om dan naar engeland te trekken de Nederlander aan hun lot overgelaten en dan haar zoon Bernard is de oprichter van Bilderberggroep, beaheks man was nazi claus en om af te ronden de perfecte schoondochter van argentinia waar haar vader in regime zat die mensen levend uit vliegtuigen gooiden, heel dat vorsten gedoe in de eu WAS PRO HITLER… , Belgisch koningshuis net hetzelfde zaten bij hitler op de koffie om te capituleren aan Hitler! bij terugkeer naar Belgie brak hier bijna een burgeroorlog uit en wou men het vorstenhuis liquideren, dankzij de vlamingen bestaat dat koningshuis hier nog de snotaap Boudewijn moest de plaats innemen van zijn vader wat eigenlijk grondwettelijk illegaal was want in de grondwet van Belgie staat dan enkel en alleen bij overlijden de zoon kan opvolgen als koning!
   En dan verraad ons vorstenhuis hier ons voor SA en de islam hoor als dank!
   Je ziet toch de dag van vandaag dat al die koningshuizen hier ons zo verraden aan SA voor hun aandeeltjes in olie daar….
   in alle opzichten zijn ze hitler pur sang met hun fake socialisme fake bekommernis van eigen onderdanen waar ze per slot van rekening al hun rijkdommen hebben aan te danken, en wij allemaal zijn ingeruild voor de islam bij hen want dat brengt meer op om mensenmoordenaars vrouwen stenigers homododers, onze toekomstige moordenaars hun reten te gaan likken!

   https://sites.google.com/site/ncfwhistleblower/geheim-rapport-europese-unie-legt-grondslag-voor-vierde-nazi-rijk

   Like

   • Maria zegt:

    oops foutje…
    wilhelmina haar zoon moet schoonzoon zijn ivm bernard… excuseer me hiervoor

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja hoor: “Jullie landje…….”
    Kan het misschien ook wat minder denigrerend?
    Wat als een Nederlander het hier eens ging hebben over België -Vláánderen, voor mijn part- als over “jullie landje….?”
    Grote kans, dat jij dan meteen in de gordijnen zat, stel ik me zo voor.
    Je ziet het: Je ‘grootste fan’ (maar niet heus) houdt jouw onhebbelijke strapatsen minutieus in de gaten. En reken er op, dat ik het blijf doen.
    (En begin nou maar weer ziekelijk te ‘kakellachen,’ het doet me niets.

    Like

   • Maria zegt:

    vergeef me ben zo moe dat ik effie gaan slapen nu…
    begin dingen door mekaar te halen door vermoeidheid was ik efkens volledig fout met de familiale opstelling familie oranje…
    Bernard was de man van wilhelmina ook een SS’er
    Hoe dat jij EJ deze site voorziet van vertalingen uit eigen hand artikels alles dan nog overzien hier wie wat gepost heeft, chapeau ik heb al moeite om alles te kunnen lezen en wanneer ik zelf dan materiaal bijeen zoek als bewijs vliegen de uren voorbij…
    Snap echt niet hoe jij dat bolwerkt Bert!

    Like

   • Maria zegt:

    tja de waarheid blijft de waarheid hé theresa!
    slik ze maar hoe bitter ze ook is.
    en doe maar verder mij interesseer jij geen bal, jij bent degene die je opboeit in mij en als stalker optreed ik lach je gewoon uit…
    Like that dat ik zo op je inwerk en moet er niets voor doen, het is jou psyche die dat veroorzaakt in je brein en je altijd persoonlijk aangesproken voelt…
    Hoe zou dat nu toch komen? 😀

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Heeeeee, ik dacht dat jij zou gaan slapen.
    Maar goed: Je vroeg je af, hoe dat toch zou komen?
    Je bent erg kort van memorie, geloof ik, hè?
    Hoort er allemaal bij: Je bent nooit volwassen geworden, vrees ik.
    Zodoende.

    Like

   • lucky bee zegt:

    Doel van het Marxismeis de Dictatuur van het Prolettariaat en dat willen wij niet ik heb Ulbricht en Honnecker beleefd in Berlijn.Dat is meer als genoeg.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Slaap lekker verder !!

   Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  Mensen, mensen toch. Voor degenen die zich storen aan de reacties van lucky bee en maria, lees ze dan niet in plaats van hier een vete uit te vechten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Daiyu-ninja, 11.36u.: Ik wil wel voor de zoveelste keer proberen, me in te houden, maar maak er de kanttekening bij, dat níemand hier een ander kan opleggen, iets niet te lezen of ergens niet op te reageren.
   Dat is namelijk, wat een zekere dame in kwestie zèlf aanvankelijk probeerde te verordonneren -in deze dus niet persoonlijk bedoeld.
   Plus wat er verder intussen allemaal voorgevallen is. Ik neem aan, dat dat jou ontgaan is; gelukkig dan maar.

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    BesteTheresa, ik wil niemand iets opleggen. Maar als men zich zo ergert aan de reacties van bepaalde personen, dan heeft het geen zin om erop in te gaan, want dat geeft alleen maar aanleiding tot een ‘onplezierige’ tegenreactie. En dat geeft een ruzie-achtige sfeer.
    Soms verschillen mensen zo van mening, dat men niet nader tot elkaar kan komen.
    Dan kun je elkaar beter met rust laten/negeren.

    Als Maria Nederland wil afkraken, dan is er niemand die de ander ervan tegenhoudt om Belgie af te kraken.
    En als men niet geinteresseerd is in o.a. lucky bee’s bijbelcitaten, lees ze dan niet. Reageren op iets wat niet je interesse heeft, heeft weinig zin evenals het lezen van reacties waar men niets mee kan. Bespaar jezelf de ergernis en negeer het.

    .
    Ik lees zowel jouw als Maria’s reacties( en van vele anderen) graag. Jullie hebben beide een heel andere mening en dat maakt het interessant.

    Jij maakt de onderwerpen, die voor mij te zwaar beladen zijn, begrijpelijk door ze op zo’n manier samen te vatten dat het te begrijpen is.
    Iedereen draagt zijn/haar steentje bij op zijn/haat eigen manier.
    De een kan zich beter uiten dan de ander,maar de bedoelingen zijn goed.

    We zijn hier allen met hetzelfde doel: De barbaarse islam bestrijden.
    Door mijn ziekte kan ik niet meer doen dan mijn bezorgdheid neer plempen.
    Maar ik voel me gesteund door iedereen die dit doel nastreven.

    Lang leve Nederland.

    En voor Maria: lang leve Belgie.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @daiyu-ninja, 14.04: Het spijt me, dit te lezen van je ziekte, daiyu.
    Ik hoop van harte, dat het voor jou allemaal nog een beetje te dragen is, Heel veel sterkte!
    Wat betreft mijn comments en die van Maria: Ik twijfel geen moment aan de oprechtheid van je woorden, maar ik denk, eerlijk gezegd, niet, dat je ze allemaal gelezen hebt.
    Van één weet ik het bijna zeker van niet (comment van Maria aan mij) omdat dat verwijderd is.
    Meer zeg ik daar niet over, maar dan weet je wel genoeg.
    En tot op heden heeft ze ook maar geen seconde iets van besef laten merken, dat ze daarmee te ver ging. Integendeel.
    Sindsdien herken ik diezelfde tendens in bijna alles wat ze schrijft. En wie daar tegenin gaat, staat dezelfde benadering te wachten.
    Dat men niet meer reageert op comments van haar, waarmee men het niet eens is, is precies wat ze wil bereiken. Aanvankelijk éiste ze dat zelfs.
    Ik zal proberen, de zaak niet te laten escaleren,, maar niet meer er op reageren kan ik niet, omdat ik in die volstrekt onredelijke eis niet kan meegaan.
    Dat is alles, wat ik ervan kan zeggen. Sorry.

    Like

   • Igor zegt:

    @daiyu-ninja.
    Kort en krachtig, maar vooral duidelijk !!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nog één toevoeging ter verduidelijking, daiyu:
    Dat comment van Maria aan mij werd verwijderd NADAT ik het gelezen had en er over aan E.J. gemaild had.
    Anders begrijp je de toedracht natuurlijk nóg niet.

    Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @daiyu-ninja: 14.04. uur. Van harte beterschap daiyu-ninja. Verder ben ik het met U eens, dat we ons niet moeten gaan storen aan elkaar. Men is het met een mening eens of niet, c’est ca, zou Pim Fortuyn dan zeggen. Laat ieder mens in haar/zijn waarde. Ik ben het ook niet altijd met iedereen eens, maar zal altijd trachten met respect voor de andere mens daarop te reageren. We hebben elkaar hard nodig in onze strijd tegen de Islam en de EU. Laten we elkaar daarin vasthouden. Eendracht maakt macht.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Tom Hendrix zegt:
   1 maart 2015 om 17:41

   Dank u Tom. Hendrix .
   En u schrijft het precies op, zoals ik het bedoel. Ook daarvoor dank.

   Like

 8. daiyu-ninja zegt:

  Theresa Geissler zegt:
  1 maart 2015 om 17:13
  .
  Soms hoef je dingen niet te lezen om de kern van het probleem te zien. Ik maak uit bepaalde reacties op dat er iets aan de hand is.
  Dat is de reden dat ik gezegd heb: als men zich zo stoort aan de reacties van iemand dat het ergernis opwekt, negeer de persoon dan.
  Maar ik begrijp je punt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s