Geert Wilders: ‘Rutte één van de grootste leugenaar die Nederland gekend heeft’

Screenshot_37

‘Alexander Pechtold is het gevaar’

Premier Mark Rutte is “één van de grootste leugenaars die Nederland ooit gekend heeft”. Dat zei PVV-leider Geert Wilders zaterdag in Rotterdam op campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen.

Rutte komt volgens Wilders zijn afspraken niet na. “De man die zei geen geld naar de Grieken, 1000 euro voor alle Nederlanders, geen belastingverhoging. Hij heeft alle beloftes gebroken.”

Volgens hem is de premier en VVD-leider “politiek eigenlijk al dood” en gelooft niemand hem nog.

PVV normale grootte

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV, Rutte. Bookmark de permalink .

10 reacties op Geert Wilders: ‘Rutte één van de grootste leugenaar die Nederland gekend heeft’

  • Tistochwat zegt:

   @ toestroom 28 februari 2015 om 23:28

   Zou deze knaap dan niet beter op die kist kunnen liggen? Ja, ik weet het niet, maar soms hoor je weleens dat Rutte een zogenaamde ‘kast-homo’ is. Nou heb ik niks tegen homo’s hoor; ik vind ze soms gewoon ééénig en mieters, maar laat die Rutte er dan gewoon voor uitkomen?
   Ik bedoel maar: het is toch zo’n held, zo’n stoere leider?

   Like

 1. Perfide Albion zegt:

  Tot nu toe vond ik het kabinet Den Uyl het slechtste ooit. Rutte is inderdaad erger dan Den Uyl.

  Dat die VVD maar gereduceerd mag worden tot 0 zete;s. Het is een criminele organisatie. Bevolkt door corrupte klootzakken. Mede verantwoordelijk voor de massa immigratie van de laatste 50 jaar.De VVD heeft Nederland verkocht aan de EU. Dat is mooi voor hun vriendjes bij de multinationals maar zoo slecht voor Nederland.

  De VVD is erger dan de SP en de PVDA bij elkaar. Sp en de PVDA zijn ronduit eerlijk over hun dieven ideologie. De VVD houdt dát verborgen voor hun kiezers. De VVD is voor het Nederlandse belang de meest schadelijke partij aller tijden.

  Ik haat VVD-ers….

  Like

 2. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 3. Een tip. Men kan zien wanneer Rutte ligt, dat is als hij lacht. ( en dat doet hij altijd hehe)

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Wat ik nog erger vind van Rutte, dat is dat hij het ESM VERDRAG heeft getekend, waardoor wij een provincie der EUSSR zijn geworden. Dat, dat is nog erger dan de leugens van hem.

  Like

 5. daiyu-ninja zegt:

  Ik hoorde gister van iemand, die binnenkort werk moet verrichten in SA, dat SA nu, voor nog maar een maand een visum wil geven in plaats van 2 of 3 maanden maanden zoals gewoonlijk.
  En dat zou de schuld zijn van G.Wilders, zegt het bedrijf waar hij werkt en de GGD waar hij zich moest laten inenten.

  De logica ontbreekt me.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Het is waar dat Rutte zit in een kabinet vol leugenaars. Alles wat uit hun bek komt, is met een korreltje zout te nemen. Hun leugens zijn heel doorzichtig …van Halleluja credo’s over de economie die weer beter gaat, tot de blijvende opvang van tsunami van Islamitisch en Afrikaanse ongedierte die via Lampedusa (en andere plekken) Nederland overspoelt …Dit kabinet heeft het lef om op onze kosten de toekomstige vijanden van Nederland op te vangen. Dit kabinet is uit 100% schijt gemaakt. Iedereen is daar bang van zijn eigen schaduw. Dat zijn zeer kwalijke zaken. Maar Rutte is heus niet de grootste leugenaar dat Nederland ooit heeft gekend. De tittel hoort absoluut bij de kabinetten van Wim Kok. Tegenover de Paarse viezeriken, met Wim Kok aan de top, is Rutte een ‘koorknaapje’. Minister van Financiën, Gerrit Zalm, is buiten kijf de titelhouder. Hij heeft zonder met zijn ogen te knipperen (dat doet hij graag) Nederland in de grootste zwendel en fiasco laten instorten: de Euro. Hij heeft miljoenen Nederlandse ‘Lamme Goedzakken’ zo bewerkt, dat er niemand vragen heeft gesteld. Iedereen vertrouwde hem. De pleuris kwam uit op de ochtend van 2 januari 2002, toen mensen de schrik van hun leven kregen. Alles is met 120% in prijs gestegen. Toch bleef minister van Financiën Zalm keihard liegen dat er niets was veranderd. De tweede titelhouder is de socialist Mijnheer Kok die de hele boel in de maling had genomen. In tussentijd was hij druk bezig met zijn tweede agenda …banen scoren die van hem in no time een SOCIALISTISCHE MULTIMILJONAIR ZOUDEN MAKEN. Dat zijn pas talentvolle leugenaars …Wie is Rutte er tegenover? . Na zoveel jaren van leugens en bedrog, wij tuimelen iedere keer er weer op nieuw in …Niet Rutte en zijn kabinet zijn zo goochem …MAAR KENNELIJK ZIJN WIJ DE “NATURAL BORN” STOMMERIKEN.

  Like

 7. Sir Colin de Jong zegt:

  Helemaal waar en ongelofelijk dat er geen opstand komt tegen deze louche politici, die alles ongestraft kunnen doen. Het ene fiasco na het andere van Zalm, en gewoon weer een top job bij ABN-AMRO. Zie hem over het minste geringste lachen en hij mag dit al jaren volhouden zonder dat ze hem ook maar iets in de weg leggen. Keep on smiling, want daar kom je blijkbaar heel ver mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s