Het uur van de sadisten

Screenshot_12

(Door: “Querdenker” – Vertaling: E.J. Bron)

Ik heb zojuist een video bekeken, waarin Arabische mensen met wapens in een woestijn een man met stokken en stenen doodgeslagen en hem daarna nog in zijn hoofd geschoten hebben. Ze hebben erbij gelachen, eentje van hen riep “Allahu Akbar!”. Ik heb geen idee waar het precies om ging. Ik neem aan dat het iets van de “Islamitische Staat” is. Of uit het Syrië-conflict? Maakt ook niet uit. Er bestaan veel van zulke video´s.

Het schijnt niet voldoende te zijn de man dood te schieten, nee, men moet hem daarvoor eerst nog zwaar mishandelen. En het geheel schijnt ook nog grappig te zijn. wie nu opnieuw zegt dat dit niets met de islam te maken heeft, is om de bekende redenen een idioot – maar het zou ook verkeerd zijn om het ALLEEN MAAR de islam in de schoenen te schuiven. Mijn theorie is: bij radicale islamieten ontmoet een zieke religie zieke hersenen. Beide ingrediënten zijn nodig om tot het bekeken resultaat in de video te leiden.

Potentiële moordenaars en folteraars die plezier aan zoiets beleven, sluimeren in iedere samenleving. Ook in de onze, uiteraard. Het maakt echter enorm verschil hoe hun omgeving ermee omgaat. De psychopathisch-sadistisch ingestelde mensen uit de Duitse cultuurkring hebben destijds de concentratiekampen bestuurd. Waarom? Omdat er gewoon concentratiekampen waren. Omdat sadisten en moordenaars daar hun neigingen onbelemmerd konden uitleven, met de zegen van de staat. Er bestaan genoeg verhalen over excessen van wreedheid, die ver boven het simpele executeren uitstijgen. Alleen al hetgeen Dr. Mengele heeft gedaan – een arts! – is pure horror.

Dit is echter overal in de wereld te vinden. De geschiedenis herhaalt zich. Op ieder moment en overal. Dictatoriale systemen, die ongewenste mensen uit de weg moeten ruimen, rekruteren de sadisten uit het volk, omdat iemand het moordwerk immers moet doen. Het mag dan juist zijn dat er slechts een gering percentage van zulke mensen in de bevolking leeft. Maar het zijn er genoeg om altijd voldoende personeel te hebben als je zulke mensen een keer nodig hebt.

Zolang het systeem hen niet nodig heeft, leven de sadisten relatief onopvallend onder ons. Ze maken zich zelden schuldig aan strafbare feiten. En dat is hetgeen dat een zogenaamde “goedmensch” niet kan begrijpen. Daarbij laat hij een opmerkelijke dubbele moraal zien (Orwell, 1984): hij kan zich dat bij de nazi´s heel goed voorstellen, daar is het immers al een keer gebeurd. Maar voor exact dezelfde gedachtegang is hij te dom als het om moslims gaat. Hij ziet alleen maar vredelievende bidders en kan zich niet voorstellen hoe uit de brave buurman een sadist tevoorschijn kan komen als diens uur is aangebroken. Om misverstanden te voorkomen: zonder twijfel bevinden zich ook onder de moslims niet meer psychopaten dan onder de Duitsers. Maar net zoals de Duitse psychopaten onder Hitler hun grote uur hadden, zullen de islamitische dit hebben als de islam – een aan het nationaalsocialisme zeer verwante ideologie – een bepaald percentage in de bevolking overschrijdt. De vreedzame meerderheid zal – destijds zowel als nu – niets ondernemen om dit te stoppen. Op de manier waarop de rechtsstaat de huidige ontwikkelingen verslaapt, schat ik het kritieke percentage in op slechts 10%. 5% hebben we al.

Churchill zei het treffend: “Het enige dat we uit de geschiedenis kunnen leren, is dat de mens niets uit de geschiedenis leert.”

Bron:
https://nix00.wordpress.com
Auteur: “Querdenker”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het uur van de sadisten

 1. BertG. zegt:

  Het Stanford-gevangenisexperiment was een spraakmakend sociaal-psychologisch experiment, dat in 1971 werd uitgevoerd in de kelders van de Universiteit van Stanford. Het experiment was opgezet door Philip Zimbardo.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Stanford-gevangenisexperiment
  Er is een filmpje van maar deze kan ik even niet zo gauw vinden.

  Like

 2. Pingback: Het uur van de sadisten | Identitair Verzet Limburg & Peter de Realist Verzetsstrijders

 3. Vederso zegt:

  Ik kan me veel voorstellen, maar dat er iemand is die dit stuk slechts één sterretje geeft…. Zeer goed artikel dus.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  De commentaren onder die video…

  Het is natuurlijk wel gemakkelijk om je te kunnen verschuilen achter de uitspraak: “Dit heeft niets met de islam te maken.”
  Op die manier kun je doorgaan met dat beestachtige gedrag zolang er nog moslims zijn die ‘alleen maar’ met hun kont omhoog liggen.

  Like

 5. Thoth zegt:

  Yep. Eerst waren in de jaren ’60 een paar Marokkanen en wat Turken hier. Ik was er toen tegen dat ze een Nederlands paspoort zouden krijgen. Kijk nu eens hoe ze ‘zogenaamd’ veranderd zijn : helemaal geen ene drol. Ca. 600 moskeeën zijn er nu gebouwd en het worden er nog meer. Ongeveer geloven zo’n 99% in de koran, mo en sharia. Zo’n 75% van de ‘nederlandse moslims steunt de jihadstriders in Syrie en Irak. Zo’n 2/3 in Europa vindt de koranwetten belangrijker dan de wetten van het land waarin ze wonen. De zgn. demonstranten lopen er gemaskerd bij, ISIS vlaggen worden getoond en minderheid wordt dood gewenst. De radicale moslims snijden de keel af terwijl de gematigde moslim hun benen vasthouden. Die barbaren leven nog in de middeleeuwen. Iedereen die hierin geloofd zal vroeger of later deze kannibalen gaan steunen.
  Hieronder een artikel als een moslim de islam verlaat en hoeveel barbaren de sharia wil opleggen, je gelooft het niet…
  .
  https://muslimstatistics.wordpress.com/2014/02/07/statistics-the-muslim-worlds-problem-over-70-of-muslims-support-sharia-law-90-support-execution-of-apostates-2/
  .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ze zijn toch in zoverre veranderd, dat ze, toen ze in den beginne met een stuk of wat hier waren, maar zeer weinig aan het geloof -de islam- schenen te doen; het bleek tenminste zelden of nooit uit hun gedragingen.
   Het geduvel begon pas, toen ze eenmaal hun gezinnen lieten overkomen en de huisvader-met-gezag moesten gaan spelen. Toen begonnen ook de moskeeën te verrijzen en werden er imams aangesteld. Met andere woorden: Aanvankelijk waren er hier “Turken en Marokkanen,” met de komst van de gezinnen de islám. (En toen de kinderen waren opgegroeid de onevenredige toename van de criminaliteit, maar dat is weer een verhaal apart. Hoewel……)

   Like

 6. Marc zegt:

  Het artikel klopt als een bus.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Waarschijnlijk oefenen ze nu al voor de tijd dat ze bij Satan in de Hel mensen gaan toturen?

  Like

 8. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Dit gedicht heb ik ooit op school moeten lezen voor Literatuur. Het is van Rudyard Kipling en gaat over Engeland’s ervaring met de sadisten van Afghanistan. Het is ALTIJD al zo geweest met de Islamieten. De Koran is een handbook voor Sadisten.
  The Young British Soldier

  When the ‘arf-made recruity goes out to the East
  ‘E acts like a babe an’ ‘e drinks like a beast,
  An’ ‘e wonders because ‘e is frequent deceased
  Ere ‘e’s fit for to serve as a soldier.
  Serve, serve, serve as a soldier,
  Serve, serve, serve as a soldier,
  Serve, serve, serve as a soldier,
  So-oldier OF the Queen!

  Now all you recruities what’s drafted to-day,
  You shut up your rag-box an’ ‘ark to my lay,
  An’ I’ll sing you a soldier as far as I may:
  A soldier what’s fit for a soldier.
  Fit, fit, fit for a soldier . . .

  First mind you steer clear o’ the grog-sellers’ huts,
  For they sell you Fixed Bay’nets that rots out your guts —
  Ay, drink that ‘ud eat the live steel from your butts —
  An’ it’s bad for the young British soldier.
  Bad, bad, bad for the soldier . . .

  When the cholera comes — as it will past a doubt —
  Keep out of the wet and don’t go on the shout,
  For the sickness gets in as the liquor dies out,
  An’ it crumples the young British soldier.
  Crum-, crum-, crumples the soldier . . .

  But the worst o’ your foes is the sun over’ead:
  You must wear your ‘elmet for all that is said:
  If ‘e finds you uncovered ‘e’ll knock you down dead,
  An’ you’ll die like a fool of a soldier.
  Fool, fool, fool of a soldier . . .

  If you’re cast for fatigue by a sergeant unkind,
  Don’t grouse like a woman nor crack on nor blind;
  Be handy and civil, and then you will find
  That it’s beer for the young British soldier.
  Beer, beer, beer for the soldier . . .

  Now, if you must marry, take care she is old —
  A troop-sergeant’s widow’s the nicest I’m told,
  For beauty won’t help if your rations is cold,
  Nor love ain’t enough for a soldier.
  ‘Nough, ‘nough, ‘nough for a soldier . . .

  If the wife should go wrong with a comrade, be loath
  To shoot when you catch ‘em — you’ll swing, on my oath! —
  Make ‘im take ‘er and keep ‘er: that’s Hell for them both,
  An’ you’re shut o’ the curse of a soldier.
  Curse, curse, curse of a soldier . . .

  When first under fire an’ you’re wishful to duck,
  Don’t look nor take ‘eed at the man that is struck,
  Be thankful you’re livin’, and trust to your luck
  And march to your front like a soldier.
  Front, front, front like a soldier . . .

  When ‘arf of your bullets fly wide in the ditch,
  Don’t call your Martini a cross-eyed old bitch;
  She’s human as you are — you treat her as sich,
  An’ she’ll fight for the young British soldier.
  Fight, fight, fight for the soldier . . .

  When shakin’ their bustles like ladies so fine,
  The guns o’ the enemy wheel into line,
  Shoot low at the limbers an’ don’t mind the shine,
  For noise never startles the soldier.
  Start-, start-, startles the soldier . . .

  If your officer’s dead and the sergeants look white,
  Remember it’s ruin to run from a fight:
  So take open order, lie down, and sit tight,
  And wait for supports like a soldier.
  Wait, wait, wait like a soldier . . .

  When you’re wounded and left on Afghanistan’s plains,
  And the women come out to cut up what remains,
  Jest roll to your rifle and blow out your brains
  An’ go to your Gawd like a soldier.
  Go, go, go like a soldier,
  Go, go, go like a soldier,
  Go, go, go like a soldier,
  So-oldier of the Queen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s