‘Hijrah to the Islamic State’: reisgids voor de Jihadist

Screenshot_41

(Door: Arnold Karskens)

De ‘Lonely Planet’ voor Jihadisten

De brochure Hijrah to the Islamic State vertelt in vijftig pagina’s hoe je veilig en goed voorbereid de islamitische heilstaat bereikt.

Stel je bent een Jihadist in de dop en je hebt plannen voor emigratie naar de Islamitische Staat. Wat moet je dan inpakken, wie moet je contacteren, waar moet je gaan voor een veilige reis? Het staat allemaal in een e-book dat onder IS-sympathisanten warm wordt aanbevolen. Het is immers een heilige plicht om naar groter Syrië (Sham) te reizen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, Syrië. Bookmark de permalink .

5 reacties op ‘Hijrah to the Islamic State’: reisgids voor de Jihadist

 1. Marc zegt:

  Kolere. Wat een godsgruwelijke lef hebben die godvergeten gastjes toch.

  Like

 2. Jaan zegt:

  Zit daar de Islamitische Staat, daar bij Gaziantep?
  Ik heb 40 jaar geleden met een rugzak een reis per trein (1 cent per km) door Turkije gemaakt. Ik wilde naar Mosul in Irak. Dan gaat de trein van het Turkse Gaziantep naar de grens met Syrië (Nusaybin) dan een stukje door Syrië en dan kom je bij aan bij het Iraakse dorp Telli Kocek aan de grens. Sadam was net aan de macht en hield blijkbaar niet van pottenkijkers, Amerikanen, Nederlanders en sommige andere Europeanen en Iraniërs moesten zonder visum rechtsomkeer maken. Iraniërs waren sjiieten, daar hield hij niet. Wij waren vriendjes van Israel, dus ook ongewenst.
  Gaziantep in Anatolië was voor Turkse begrippen een vrij moderne stad. Ik dronk met de eigenaar, die in Oostenrijk gewerkt had elke avond raki (Turkse ouzo).
  Als de Islamitische Staat bij Gaziantep zit, dan mogen wij wel donders oppassen. Gaziantep was een vrij normale stad. Als zo’n stad aan de rand ligt van de Islamitische Staat, dan houdt dat in, dat de Islamitische staat hier gewoon ook gevestigd zou kunnen worden. De bewoners van Gaziantep waren gewoon doorsnee burgers, weliswaar moslims, maar 40 jaar geleden waren de Turkse moslims vrij modern. Ze deden alles wat God verboden had en er was volop sterke drank te krijgen, en ze lustten wel een neut destijds. De meiden waren dikwijls bloedmooi en liepen nog net niet helemaal in hun blote kont op straat. Wat je hier op de Wallen niet ziet zijn als vrouw verklede mannen die in Taksim in Istanbul gewoon op straat voor de bordelen op klanten stonden te wachten.
  Iets heeft de Turkse moslims opgehitst de laatste jaren, want in Turkije was destijds goed te leven.
  De Turken die hier naar toe kwamen waren weliswaar de conservatieven, de boeren van het platteland van Anatolië, met kopvodden en prakisch ongeletterd. Hun vrouwen liepen nog 5 meter achter hun man. Zo zag Turkije er destijds in de steden echt niet uit. Turken waren bijna zonder uitzonder zeer nationalistisch en zagen toen Europeanen nog als gast van hun land. Ze waren meer nationalistisch dan islamitsch! Tegenwoordig zijn ze zowel nationalistisch als islamitisch (dankzij Erdogan). Dat voorspelt weinig goeds

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Laat ze gaan! Paspoort van Nederland, België of/en ander Europees land WEL AFPAKKEN! De reis van deze “gekken”, mag slechts ENKEL zijn, en niet RETOUR! Laat ze daar maar kogels koppen in hun zogenaamde HEILSSTAAT IS!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Tom Hendrix 1 maart 2015 om 07:42

   Enkele reis? Maar best Tom, dan kunnen de psychologen, maatschappelijk werkers en andere ‘socialistische’ hulpverleners straks niets meer aan die ‘getraumatiseerden’ verdienen!

   Like

 4. Inderdaad, lef hebben ze zeker. Een gedetailleerd reisboek. Maar er zou nog 1 zin moeten worden toegevoegd. “Het is niet mogelijk om terug te keren naar land vanwaar je vertrokken bent”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s