Hitler werd alleen maar verkeerd begrepen. . .

Screenshot_1

(Door: Querdenker – Vertaling: E.J. Bron)

Stel je eens voor dat er een partij zou bestaan die “Mein Kampf” als basis van haar politiek zou beschouwen, maar tegelijkertijd zou benadrukken dat de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust alleen maar een verkeerde interpretatie geweest zouden zijn en dat men daarom niet alle aanhangers van Hitler over één kam zou mogen scheren. En dat Hitler weliswaar vreselijke zaken bevolen zou hebben, maar dat je dit in de historische context zou moeten zien, die nu niet meer geldt. Absurd?

Grappig, als het niet om “Mein Kampf” en Hitler, maar om de koran en Mohammed gaat, is dat plotseling niet absurd, maar de enige juiste opvatting.

Bron:
https://nix00.wordpress.com
Auteur: Querdenker

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, koran, Mohammed. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hitler werd alleen maar verkeerd begrepen. . .

 1. Cathja zegt:

  Ja, dan kun je eigenlijk alleen maar vaststellen dat Hitler + de islam hetzelfde doel hadden: het uitroeien van de Joden.
  Moslims adoreren Hitler trouwens (soms heimelijk, vaak openlijk), en de groot-moefti van Jeruzalem was dik bevriend met hem…..!
  Dus: moslims en Hitler, van hetzelfde laken een pak!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja, dat verschijnsel is intussen overbekend. En de oorzaak is, althans voor een groot deel, hierin gelegen, dat veel mensen niet van het idee af te krijgen zijn, dat het hier nog altijd om een GODSDIENST gaat.
  Ze bekijken dat feit dan ook té veel met westerse ogen: Voor het christendom gaat het inderdaad op, althans: sommige orthodoxe enclaves in Europa èn de VS daargelaten, maar de islamitische wereld heeft nu eenmaal de Verlichting niet beleefd en zéker mede daardoor gaat het voor de islam níet op. Dat onderscheid kunnen veel westerlingen echter niet goed maken.
  Een mooi voorbeeld is dat lieve Joodse meisje, dat ooit in het één of andere praatprogramma verscheen, dat Martien als uitgangspunt voor zijn artikel genomen had: Als Joodse kende zij de aard van de Holocaust, al was het uit de tweede hand en erkende zij de invloed van “Mein Kampf” hierin vollédig. Maar, voegde ze er met droge ogen aan toe, de Koran was toch geschreven in verband met een Gódsdienst, dus i.t.t. “Mein Kampf” móest daar toch wel iets goed in zitten…..
  En dat zegt dan een Jóódse. Laat staan een niet-Jood, die er, al dan niet historisch, veel minder mee geconfronteerd wordt…….
  Zolang dat misverstand blijft voortleven, is trouwens de bewering, dat alleen gelovigen de islam gemotiveerd kunnen bestrijden, beter dan ongelovigen, eveneens Quatsch: Een ongelovige, die dat geworden is, omdat hij simpelweg elke vorm van dwang en opgelegde vroomheid afwijst, kon de islam wel eens veel gemotiveerder bestrijden dan iemand, die voor bepaalde vormen van vroomheid en normen-opleggen nog wel begrip heeft, ook al keurt hij andere aspecten weer af.

  Like

 3. nix00 zegt:

  Ich hoffe, Geert Wilders setzt sich durch. Oder gibt es zu ihm Alternativen?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Guten Tag “Querdenker”!

   Nein, es gibt absolut keine Altenativen zu Geert Wilders und seine PVV. Aber im Moment werden er und seine Partei demonisiert, weil in einigen Wochen Wahlen sind (für die Provinz).

   Mit herzlichem Gruss,

   Webmaster E.J. Bron

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Also, Sie sind der Author dieses Artikels? Freut mich!
   Nein, gar keine Alternativen zu unserem Geert; man kann eben sagen: Undenkbar!
   Es sind ja harte Zeiten für uns alle, aber wir halten durch, weil es sonst, wie SIe auch wissen werden, nichts als das schwarze Loch der Islamisierung gibt!
   Nicht immer einfach, wenn die sonstige Umgebung, insgesamt die Politik, völlig blind ist und bleibt.
   Aber wie wir Geert Wilders haben, so habt Ihr in Deutschland ein Mann wie der tapfere Michael Stürzenberger; da können Sie ebenso stolz sein!
   Mach’s gut! Ich liebe Deutschland und das Deutsche Volk!

   Like

   • nix00 zegt:

    Menschen wie Stürzenberger haben wir ein paar. Aber keinen von ihnen kann man wählen. Uns fehlt jemand wie Geert Wilders oder Marie Le Pen. Bernd Lucke von der neuen Partei AfD war ein Hoffnungsträger. War.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 15.06. uur, op 03/03. Da haben Sie völlig Recht, Theresa. Ook ik vind Dhr. Stürzenberger een kei, en een echte patriot!

    Like

 4. fleckie zegt:

  Aangezien het mij absoluut niet lukt( door enorme ‘tegenwerking’uitgummen,’terugspringe’ naar ander onderwerp op deze site,) te typen,is het misschien de moeite waard voor geïnteresseerde lezers het artikel ‘SOWJET-ARCHIEVEN TONEN DEELNAME WEHRMACHT AAN
  ENDLÖSUNG AAN’, uit NW.ISR. WEEKBLAD,30.8.1991, op te vragen redactie@niw.nl
  ( digitaal abonnement p.jaar €106.– Studentenabonnement p.jaar €67,50.)

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Ik vond het jammer dat ikzelf de expositie in Berlijn over Adolf Hitler in 2010 niet kon bijwonen. Vanaf mijn jeugd ben ik altijd gefascineerd geweest door Hitler maar wist ik nog vrij weinig over hem af. Ongeacht wat hij heeft aangericht en ik de wreedheden van het nationaal-socialisme afkeur vind ik wél dat de geallieerden, en vooral Hitlers vijanden Jozef Stalin, Winston Churchill en Franklin Roosevelt, eveneens medeschuldig zijn geweest aan WO II en het vreselijke bloedvergieten!
  Hitler is door vrijwel iedereen onderschat (zelfs door de joden!) en ze hebben hem gewoon zijn gang laten gaan en óók gesteund! Hitler won WO II niet omdat hij talloze volkeren (vooral in Rusland), die hem zelfs als bevrijder zagen, gruwelijk had afgeslacht en op teveel fronten tegelijk vocht! En bovendien zou hij nooit aan de macht zijn gekomen als WO I er niet was geweest waarin hij als korporaal streed tegen de “lieve en aardige” geallieerden die net als de Centralen in die tijd evengoed schuldig waren aan die vreselijke oorlog!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s