ISIS vermoordde tot nu toe 2000 gevangenen in Syrië

Screenshot_24

(Vertaling: E.J. Bron)

ISIS heeft de afgelopen acht maanden bijna 2000 gevangenen ter dood gebracht: in Syrië zouden meer dan 1200 van hen burgers geweest zijn. Volgens informatie van mensenrechtenactivisten gaat het moorden onverminderd voort.

De terreurmilitie “Islamitische Staat” (IS/ISIS) heeft de afgelopen acht maanden bijna 2000 gevangenen in Syrië gedood. Meer dan 1200 van hen zouden burgers geweest zijn, waaronder ook zes kinderen, berichtte het Syrische Obeservatiekantoor voor Mensenrechten zaterdag. De extremisten zouden de slachtoffers doodgeschoten, gestenigd, onthoofd of van grote hoogte naar beneden gegooid hebben.

Meer dan 930 doden zouden tot de stam van de Schaitat uit de omgeving van de stad Dair as-Saur in het oosten behoord hebben. In totaal bracht de IS 1969 gevangenen om het leven sinds de terreurmilitie op 28 juni 2014 in Syrië en Irak een “islamitisch kalifaat” had uitgeroepen.

De slachtoffers zouden o.a. beschuldigd zijn van godslastering, samenwerking met het Syrische regime of spionage voor de “coalitie van de kruisvaarders” – de internationale coalitie tegen de IS dus –, aldus de mensenrechtenactivisten.

De IS heeft in het noorden en oosten van Syrië de controle over grote gebieden. Daar heeft de beweging een terreurheerschappij opgericht. Ze beroept zich daarbij op een radicale interpretatie van het islamitisch recht, de sharia.

Bron:
http://www.handelsblatt.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Syrië, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op ISIS vermoordde tot nu toe 2000 gevangenen in Syrië

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Tja, het moorden is een van de OPDRACHTEN die vermeld staan in hun HAATBOEK KORAN!

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Dat is de Islam , meer kan ik hier over niets meer zeggen. dus oppassen is beter dan voorkomen.
  Alle moslims uit het land zetten; inclusief hun naaste vrienden.

  Like

 4. Waarom laten wij met zijn allen van links naar rechts deze praktijken gewoon maar gebeuren!Persoonlijk ben ik de kleinzoon van gewone Joodse voorouders die met behulp van de Nederlandse overheid naar Auschwitz werden getransporteerd en op 19 november 1943 koelbloedig werden vergast!Behalve 70 jaren elk jaar opnieuw krokodillentranen huilen ,heb ik nog nooit een welgemeende verontschuldiging gehoord!Volgens mij hebben de mensen in Syrië gewoon militaire hulp op de grond nodig!De bloeddorstige islam ,is beter voorbereid als toendertijd Hitler en zijn trawanten.De Europese overheden slapen gewoon door en blijven de afgodenreligie islam gewoon faciliteren,met alle gevolgen van dien!Shalom van Léon van Duren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s