K. Regenjas – Racisme: een islamitisch probleem

Screenshot_34

(Door: Van Rossem)

Heuj daar is d’n Regenjas weer. Kom d’r maar in, Jasmans: Ken je dat filmpje van die moslim die 10 uur door de straten van Amsterdam loopt en continu uitgescholden, beschimpt, bespot en vernederd wordt? Nee? Dat kan goed kloppen, want dat filmpje bestaat namelijk niet. Dat is trouwens opmerkelijk te noemen, want de Nederlandse pro-islam lobby zou kreunend klaarkomen bij een dergelijke productie. En waar blijft de viral video van de traditioneel geklede moslim die in de straten van PVV-stemmend Volendam stenen, kogels en verse haringen moet ontwijken om het vege lijf te redden? Als het op wat voor manier dan ook mogelijk was zo’n film te maken, had een stel linkse fatsoensrakkers die al lang in elkaar gedraaid. Het feit dat deze films niet bestaan, geeft aan dat het met discriminatie van moslims in Europa wel meevalt vergeleken met de discriminatie van andere groepen mensen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in discriminatie, Europa, Hypocrisie, Joden, Linkse Kerk, Moslims, Racisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op K. Regenjas – Racisme: een islamitisch probleem

 1. Frans de Wit zegt:

  Ach ik denk wel eens, laat ik aardig doen tegen onze opgedrongen medelanders, soms laat ik een vrouw voor bij de kassa gaan, vaak stop ik ook bij het oversteken van een tafelkleed, maar wij danken iemand wel eens op zo’n moment. Het moet nog de eerste keer worden, dat ik van die kant een vriendelijk knikje of een bedankje krijgt. Dus dat zegt wel genoeg over hun mentaliteit.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Frans de Wit: 21.50. uur, op 28/02. Tja, ik heb het wel meegemaakt, dat een moslima naar mij glimlachte. Maar of het nu “aanlachen”, of “uitlachen”, was geweest weet ik niet. Verder ben ik ook van mening dat de Islam, een perverse wrede onmenselijke ideologie is.

   Like

 2. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  De moslims janken en grienen. Ooit heb ik van mijn moeder gehoord, Hou OP of ik geef je een reden!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  O ja, en de Vrije Universiteit te Amsterdam, is een volledig ROOD BOLWERK geworden! Totaal overgenomen door de socialisten. Precies zoals de Radboud Universiteit, in “het Havanna aan de Waal”, Nijmegen! EN RODEN EISEN ALTIJD DAT ALLEEN ZIJ GELIJK HEBBEN, anders racist, nazi, xenofoob!

  Like

 4. bokito zegt:

  ja wat zou er gebeuren als ik er een stuk of 20 op het strand van domburg een nekschot geef en het wereld wyd verspeid ik denk dat de wereld te klein is en dat zelfs de hol bewoners voor de dag komen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s