Michael Gorbatsjov: doel van de aanslag op Nemtsov was destabilisering van Rusland

Screenshot_26

Michael Gorbatsjov

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens Michael Gorbatsjov, de ex-president van de voormalige Sovjet-Unie, kan het doel van de moord op Boris Nemtsov een destabilisering van de situatie in Rusland zijn.

“Dit is een poging de situatie moeilijker te maken, misschien ook om die te destabiliseren en de confrontatie te versterken”, zei hij in een interview met Interfax.

Erop aangesproken of er nu oproepen zouden kunnen komen om buitengewone maatregelen in het land te nemen, zei Gorbatsjov dit niet uit te sluiten. “Mocht men echter de weg van gewelddadige beslissingen nemen, dan zou deze de situatie in het land nog moeilijker maken.”

De ex-president van de USSR sloot eveneens niet uit dat anti-Russische krachten in het buitenland misbruik van deze misdaad zouden kunnen maken voor hun eigen doelen. “Ik denk echter niet dat het Westen ertoe zal besluiten de misdaad voor een doel te gebruiken. Het staat voor mij echter vast dat de misdadigers, die Boris vermoord hebben, hierop hebben gerekend.”

Men dient niet in Amerika of de Oekraïne, met wie Nemtsov de afgelopen tijd intensieve contacten had onderhouden, naar de mannen achter de schermen van deze misdaad op zoek te gaan, maar in Rusland zelf, voegde Gorbatsjov er aan toe.

Screenshot_27

Bron:
http://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rusland. Bookmark de permalink .

56 reacties op Michael Gorbatsjov: doel van de aanslag op Nemtsov was destabilisering van Rusland

 1. Frans Brassens zegt:

  Ergo: Zoek de met E.U. vazal Porosjenko collaborerende Russen. En waar zouden we DIE nou kunnen vinden?

  Like

 2. Maria zegt:

  hij weet als beste hoe het ineen steekt…
  Die kan nog niet leven met zijn eigen wat hij geflikt heeft in de Sovjet Unie!
  Was het onder dwang? hadden ze iets in de tijd om hem zo te gebruiken??? Wie zal het zeggen maar Gorbatjov zat op de eerste rij toen de Sovjet Unie uiteen viel door VS en Duitsland wanneer zij de Berlijnse muur naar beneden haalden en Duitsland herenigden en toen een invasie in Rusland begon van Westen om alles daar te gaan roven wat van Rusland was aan grondstoffen!
  En toen kwam PUTIN
  op 10j tijd alles eventjes geregeld, IMF buitengegooid nadat hij eerst alle schulden eraan terug betaalde, dan alle Russische grondstoffen terug aan zijn land bracht en iedereen er buiten zwierde die regelrecht alles stalen in dat land!
  Dat werd niet verteerd door warlord amerika, ze kunnen enkel de warlord op aarde zijn nadat ze alle landen gestript hebben/hadden van rijkdommen om zo solo heerser van de planeet te zijn.
  Gorbatjov beseft maar al te goed wat er aan de gaande is, die verga van spijt wat hij met zijn eigen land heeft gedaan…
  Daarom dat hij alles doet nu om dat recht te zetten;

  dit is de enige reden waarom de illuminatie vs openlijk uit zijn op oorlog met Rusland en natuurlijk de BRICS oprichting om de petrodollar te dumpen!

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/03/poetins-strijd-tegen-de-rothschilds/#.VPIRBI4tWM8

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Mooi: Hoor je het eens van een ander.
  Laten we in deze nou maar vasthouden aan de mening van Gorbatsjov: Dat bespaart ons de nodige complottheorieën.

  Like

 4. Het kan natuurlijk nooit een wanhoopsdaad van Poetin zijn geweest om te voorkomen dat Nemtsov de Russische inmenging openlijk aan de kaak zou stellen.

  Like

  • Maria zegt:

   hahahaha geloof nu zelf wat je schrijft???
   DE KGB man op de planeet indien hij hem had laten opruimen dan was het een perfecte moord en niet op straat vanuit een rijdende auto omver geknald te worden, Putin is slimmer dan dat hoor indien hij hem echt dood wilde!

   Like

   • Uwe Hayek zegt:

    Ondertussen heeft zelfs zelfs Putin begrepen dat Polonium in de thee helemaal niet subtiel was en dat dit alleen maar naar hem wees. Deze manier is banaler en kan door iedereen gedaan zijn.

    Gorbatsjov is helemaal niet het lievelingetje dat de goedgelovige Maria’s er van maken.

    Hij heeft mensen hun huis afgenomen omdat ze er kamers verhuurden, en moestuintjes laten weg bulldozeren omdat mensen de groenten ervan verkochten. Zelfs na de val van de Sovjet-Unie bleef hij zweren bij het communisme.

    De Sancties tegen Rusland zijn er pas gekomen NA dat hij de Krim heeft ingelijfd en hij onrust begon te stoken tegen de Oekraine. Wil je beweren dat het Westen Putin GEDWONGEN heeft van de Krim te annexeren ? Want dat is ongeveer wat jullie Rusland-Gekkies beweren.

    Geen enkel mens met verstand geloofd dat de verkiezingen in Rusland, waarbij Putin verkozen werd, eerlijk gebeurd zijn. In de USA werkt de definitie : “for a maximum of two consecutive terms” , in Rusland slaagt men er in van zelf DAT te verdraaien,

    Maria, ga daar toch wonen. Alleen denk ik niet dat Putinm, je eeuwig en te immer als spion zal beschouwen : zoals de waard is, vertrouwd hij zijn gasten.

    Putin heeft alle NGO’s werkzaam in Rusland, gekortwiekt. Nu komen meer en meer bewijzen boven dat juist dit de manier was waarop Rusland constant Amerika wou destabiliseren : bijna de hele entourage van Roosevelt was omgekocht of bewerkt door de Russen. Er ging massa’s geld van Rusland naar de USA naar linkse verenigingen.

    Putin kent dat mechanisme maar al te goed, en ziet in het ngo-systeem van het Westen een soortgelijke machinatie, en legde daarom de boel stil.

    Like

   • Maria zegt:

    jongens toch dat stopt gewoon niet leken die gaan uitleggen hoe de situatie daar ineen steekt, ik ben zelf van Oostblok maar leken hier weten beter hoe het er aan toegaat dan ikzelf die continue in contact sta met ginder…
    Maak je niet ongerust uw oorlog met Rusland komt eraan hoor, nog even geduld!
    treiter Rusland nog een paar maanden en het is zover!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Uwe Hayek, 7.27u: Omdat U spreekt van ‘de goedgelovige Maria ‘s’:
    Het punt is hier eerder, dat Maria vooral gelooft in zichzèlf.

    Like

   • harry zegt:

    Maria ,

    ook al ben je ergens geboren , wil dat nog niet zeggen dat je een deskundige bent op dat terrein , je hebt hooguit een beetje een voorsprong .
    Ik heb buitenlanders gehoord die over MIJN land een glasheldere analyse gaven , na een paar jaar hier te zijn geweest .
    Ergo , hou je een beetje in !

    Like

  • Benesha zegt:

   Dan was die verdwenen zonder ook maar 1 dna streng achter te laten, in een betonblok gegoten en voor de kust van Vladivostok uit een helicopter gegooid. Niet dat Putin dit zou doen en al zeker niet met een politiek lichtgewicht. Maar dergelijke moord op een plaats die beelden als uit een amerikaanse film toelaat. No way.

   Like

 5. Ik bedoel natuurlijk de inmenging in Oekraïne.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Uiteraard. Volkomen duidelijk
   En nee, hoor, die mogelijkheid is totaal uit-ge-slo-ten.
   (Op straffe van de toorn van sommigen hier te moeten vrezen……)

   Like

   • BertG. zegt:

    We weten het allemaal niet, en we komen er ook nooit echt achter.
    We moeten het maar, wel of niet, aannemen wat we lezen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zo is het precies, Bert: We-weten-het-niet.
    Alleen waren hier één of meer tirannieke persoonlijkheden rond, die stéigeren als je hun zienswijze in twijfel trekt.
    Vooral als dat ten nadele is van de zo góddelijke Vadertje Poetin!
    Niet dat ik de goede man speciaal ergens van beschuldig, hoor: Het is eerder zoals jij zegt: We-weten-het-niet.
    Behalve voor wie dus pretendeert, het wel te weten……

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Moet je helemaal niet vrezen Theresa. Ze overschreeuwen zichzelf uiteindelijk zozeer dat iedereen er van walgt en ze negeren zal.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @paulzwueste, 19.26u: Was ook sarcastisch bedoeld, Paul.
    Wat je voorspelling betreft: Dat zou je inderdaad zeggen, maar om eerlijk te zijn snap ik niet goed, dat dat niet allang gebeurd is.
    Te veel mede-reaguurders trappen nog steeds in bepaalde vormen van manipulatie, vr…….dènk ik.

    Like

 6. de^mol zegt:

  Putin zou het gedaan kunnen hebben, zou kunnen. Het is wel weer opmerkelijk dat de anti-Putin brigade gelijk klaarstaat hem ervan te beschuldigen, terwijl er helemaal niets nog op wijst.

  Dat het iets met Oekraine te maken heeft? Ook dat zou kunnen, maar alweer onlogisch. Onlogisch, omdat Nemtsov elke dag op internet zit, twittert, etc, en daar niets van bleek.

  Dat Putin op wat voor manier dan ook de separatisten in Oost Oekraine steunt, lijkt me heel logisch en ook verre van een misdaad, in tegendeel. Dus als Nemtsov iets in die richting zou onthullen zou dat alleen maar ok zijn. Stel je voor zeg, Putin steunt separatisten die onafhankelijk willen worden van fascistisch Kiev die ze platbombardeert met Grad raketten, nog wel voornamelijk mensen van Russische afkomst. Dan zou je toch wel een crimineel zijn of niet, althans, volgens de anti-Putin boys. Maar dat het westen zichtbaar het fascistische Kiev steunt blijkt geheel ok te zijn, mensen waar wij verder maar weinig mee hebben.

  Stel je voor zeg, dat wanneer Amerikanen in welk deel van de wereld worden bedreigd, door zeg de Russen, en de VS gaat die mensen helpen. Stel je voor, dat zou toch niet moeten mogen.

  Maar mij lijkt dit me veel meer de zoveelste false-flag, hoewel daar ook geen bewijzen voor zijn, maar de Cui Bono vraag lijkt me uiterst relevant. Met 80% steun in Rusland heeft Putin niets te vrezen, en zeker niet voor een onbekende Nemtsov. Het westen heeft er des te meer baat bij, kijk maar weer eens hoe de beschuldigingen over de tafel vliegen.

  Enne, vergelijk dat eens met de muisstilheid rondom de moord op Christoph de Margerie, een vriend van Putin, in het westen:
  https://stickyleaks.wordpress.com/margerie/

  Maar de hypocrisie in het westen wordt elke dag erger.

  Like

 7. de^mol zegt:

  Putin zou het gedaan kunnen hebben, zou kunnen. Het is wel weer opmerkelijk dat de anti-Putin brigade gelijk klaarstaat hem ervan te beschuldigen, terwijl er helemaal niets nog op wijst.

  Dat het iets met Oekraine te maken heeft? Ook dat zou kunnen, maar alweer onlogisch. Onlogisch, omdat Nemtsov elke dag op internet zit, twittert, etc, en daar niets van bleek.

  Dat Putin op wat voor manier dan ook de separatisten in Oost Oekraine steunt, lijkt me heel logisch en ook verre van een misdaad, in tegendeel. Dus als Nemtsov iets in die richting zou onthullenwat dan nog? Stel je voor zeg, Putin steunt Russische mensen die onafhankelijk willen worden van fascistisch Kiev die ze platbombardeert met Grad raketten. Dan zou je toch wel een crimineel zijn of niet, althans, volgens de anti-Putin boys. Maar dat het westen zichtbaar het fascistische Kiev steunt blijkt geheel ok te zijn.

  Maar mij lijkt dit me veel meer de zoveelste false-flag, hoewel daar ook geen bewijzen voor zijn, maar de Cui Bono vraag lijkt me uiterst relevant. Met 80% steun in Rusland heeft Putin niets te vrezen, en zeker niet voor een onbekende Nemtsov. Het westen heeft er des te meer baat bij, kijk maar weer eens hoe de beschuldigingen over de tafel vliegen.

  Vergelijk dat eens met de muisstilheid rondom de moord op Christoph de Margerie, een vriend van Putin, in het westen:
  https://stickyleaks.wordpress.com/margerie/

  Like

 8. Sjaak zegt:

  En ja hoor de Kampbeul uit Kiev geeft ook zijn
  kommentaar ! Ik hoop dat deze oorlogsaandrijver
  de volgende is die aan de beurt is !
  (Televaag)
  KIEV –
  De Russische oppositieleider Boris Nemtsov is gedood
  omdat hij van plan was informatie te onthullen over de
  Russische betrokkenheid bij het conflict in Oekraïne.
  Dat zei de Oekraïense president Petro Porosjenko
  zaterdag. op de wapenbeurs in Abu Dhabi
  Porosjenko sprak Nemtsov naar eigen zeggen enkele
  weken geleden over de kwestie.
  De Rus zou toen hebben gezegd dat hij met „overtuigend bewijs“
  wilde komen over de betrokkenheid van Russische troepen bij
  de onrust in Oekraïne. „Boris was niet bang, maar zijn beulen wel.
  Ze hebben hem gedood”, zei de Oekraïense president.
  De Russische oppositieleider Ilja Jashin bevestigde dat Nemtsov
  werkte aan een rapport over de Russische rol in het conflict. Kiev
  en het Westen beschuldigen Moskou van het bewapenen en
  financieren van pro-Russische separatisten in Oost-Oekraïne.
  Het Kremlin ontkent dat.

  Like

  • toestroom zegt:

   Sjaak als je weet dat je een prooi bent ga je s’avonds daar toch niet lopen in het donker. ook hier zitten er verraders achter hoe wisten ze dat hij op die plek en waar hij liep of hij wou graag dood!!!!

   Like

   • Igor zegt:

    @toestroom Hij liep daar met een 30 jaar jongere Oekraïense, dus 1 + 1 = 2. Simpel toch. Iets van iets achterna lopen of zoiets.
    Hoe het werkelijk in elkaar zit, is een raadsel, maar dat Putin hier achter zit is weer een Westers bedenksel en voor mij een lachertje, zeker als je weet dat 80% van de Russen achter hun president staan, dus een iets ander percentage goodwill dan die moslim president in de USA met zijn 29% goodwill.
    De socialistische CNN heeft het deze week nog uitgeprobeerd op het Rode Plein.
    Men interviewde de gewone Rus op dat immens grote plein en men kon de hele dag niet één negatief geluid over Putin optekenen.
    Jammer natuurlijk voor de rode CNN, maar ze moesten het eerlijk toegeven.
    Ik persoonlijk denk aan twee soorten verantwoordelijken voor deze moord.
    1. Het fascistische door de EU gesteunde Kiev i.o.v. der Chocoprinz, dit ook omdat hij daar liep met die Oekraïense (waar je maar weinig over hoort), met de bedoeling het bewind van Putin te destabiliseren. (Bandera en PraviiSektor tuig zijn de aangewezenen voor liquidaties).
    2. De Amerikaanse CIA, want Hussein O. heeft er alle belang bij om een anti Putin stemming te kweken in Rusland.
    En nu niet denken van ja maar ze gaan toch geen bevriende medestanders doden, wel kijk dan alleen maar even in het heel recente verleden terug naar wat Hillary Clinton flikte in Benghazi Lybïe waar zij de Amerikaanse ambassadeur en mariniers opofferde.
    Nog iets over gehoord verder? Nee dus, straatje schoongeveegd.
    Hussein O. heeft geen doofpot meer maar een doofcontainer met al zijn walgelijke leugens, lijkt wel een broertje van Rutte en de ongekozenen van de EU.
    Let wel, dit alles is mijn mening omdat ik vind dat ik er wel iets (al is het niet het fijne) van af weet, door mijn contacten en ervaringen daar, opgedaan in de laatste 23 jaar, en niet omdat onze leugenachtige rode MSM zonodig een bruin USA achterwerk moeten likken

    Like

 9. Wans Horst zegt:

  Het lijkt mij ook uitgesloten dat een man als Poetin dit op zijn geweten zal hebben, er is geen enkel motief. Waarom nemen de meesten voor zoete koek aan wat de media hen verteld? Slechts de EU/VS/Oekraine hebben er belang bij Poetin zwart te maken en waarom eigenlijk? Gewoon om de aandacht af te leiden van hun eigen amateuristische geklungel!

  Like

 10. Nemesis zegt:

  De man was nog niet eens dood of er hingen overal in Moskou al gedrukte pamfletten aangeplakt, zelfs in liften, dat Putin did it. Dit is al lang van te voren voorbereid. Zo snel kun je iets niet drukken en ook plakken op zoveel plaatsen. En als je weet, dat er binnen de club waartoe die Nemtsov behoorde ze elkaar ook regelmatig naar de keel vlogen, was dit het uitgelezen slachtoffer.
  En Poroschenko kletst zoals gewoonlijk weer verzonnen verhaaltjes uit z;n nek. Die vent kun je niet eens meer geloven als hij alleen maar goedemorgen zegt. Dan heeft hij zeker al drie keer gelogen.

  Like

  • Maria zegt:

   inderdaad mensen gaan voorbij het feit indien die man bv info had over Putin waarom zou die dan met de chocoladekoning bellen???
   zou het niet logischer zijn geweest dat die man dan de Westerse media had gecontacteerd???
   En nog iets, volgens de chocolade koning werd hij vermoord door Putin vanwege belangrijke info,, als ze die dan vermoorden vinden ze toch die info niet? Die moet dat dan toch ergens op een stick, papier, CD rom weet ik wat hebben staan dat bewijs??
   Dus als je hem dan gaan afknallen zit je, met het probleem dat die info nog ergens in omloop is..
   De top créme de la créme van KGB runt dat Rusland indien zij iemand willen liquideren gebeurd dat perfect zonder bewijs en niet zoals nu is gebeurd, en je merkt het goed op het lijk was nog niet koud en iedereen richting Putin he did it, net zoals MH17 waar de VS achteraf schoorvoetend moest bekennen dat ze niets nada bewijs hadden dat Putin of Rusland er iets mee te maken had.
   Bad job die moord, teveel fouten en het zijn die fouten dat ervoor zorgen dat gans Rusland nog meer achter Putin gaat staan nu…
   Ik gok volgende stap dat oekraine met de VS een mini atoombompje zal laten ontploffen in Oost Oekraine want het lukt niet om Putin te destabiliseren in eigen land…
   VS is uit op oorlog dat staat in de sterren geschreven, ze kunnen ook niet anders om hun machtsmonopolie op aarde te behouden plus ze zijn totaal bankroet op triljoenen dollars monopolygeld bijgedrukt is de economie van hen opgebouwd op lucht dus…
   Ze hebben de grootste schulden aan China die VS….
   en den bonus een moslim brotherhood president in dat witte huis die regelrecht aan de kant van IS en terreur staat en anti Israël is…
   Zelfs nen doofstomme blinde ziet in dat we regelrecht afstevenen op WOIII georchestreerd door de VS en nazi kliek die de EU runt.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Maria, je hebt 100% gelijk. En bovendien Putin zou er wel gek zijn, juist nu een tegenstander zomaar in het openbaar dood te laten schieten. Er spelen andere dingen een rol. En in die WOIII zitten we eigenlijk al midden erin.

    Overigens over doodschieten en/of laten verdwijnen. Heb je al gehoord of gelezen over die drie Amerikaanse journalisten die bezig, zijn, dus nu waren met een docu over 9/11/ Die gingen alle drie plotseling dood. De eerste aan een hart aanval. de tweede bij een ongeluk, de derde weer door een hartaanval en dat alles binnen 24 uur.
    Honni soit qui mal y pense. Maar toch ik denk me het mijne ervan.

    Overigens een mini atoombommetje op Oost Oekraïne? Ik denk dat er dan een regen van iets grotere exemplaren richting VS gaan. Die Bonobo zal het toch wel niet wagen, de smeervink.

    Like

   • Maria zegt:

    ja en het begon allemaal met de deze BILL COOPER die was de eerste ivm 911.//
    Wel bij Bill Cooper reden de politie in de VS naar zijn huis en liquideerden hem thuis!
    NIEMAND VAN DE MSM DIE DAT BERICHTTE HOOR deze moorden, afgelopen week werden er ook opnieuw wat zwarten ook door de politie daar afgeknald… Dit is de gang van zaken in de VS politie die mensen gewoon doodschieten, dan hoor je niemand niet hé!, Of die Bill Cooper dat de FBI gewoon thuis ging afknallen in koele bloede
    sinds 9/11 heeft die government serieus wat mensen gaan uitmoorden bij hun thuis of op straat, de patriot act weet ge wel van vlak na 9/11 in de VS werd geïnstalleerd!

    de FBI schoot hem thuis dood omdat hij onthulde dat 9/11 zou plaatsvinden

    Like

   • Maria zegt:

    @Nemesis, moest effe graven…
    hier zie je dat de CIA en FBI en soortgenoten hun eigen burger doden net zoals ze die Nemtsov deden, dan zie en hoor je niets op tv hé, er zijn er wat vermoord hoor door de veiligheidsdiensten van de VS daar na 9/11

    Philip Marshall was killed in a black operation over confessing to having worked with CIA drug smugglers and the potential exposure of 9/11 secrets. In the background to this, former US National Security Agency Officer Wayne Madsen says the 9/11 investigative author Philip Marshall and his children were killed in a “black ops hit” by the CIA, dismissing the suicide hypothesis. Marshall was afraid of being silenced for his revelations about 9/11, Madsen said, noting that a side door the investigator never used was wide open when his dead body was found. Marshall believed the former US President George Bush had pulled off the 9/11 attack to foment a government coup. In his fourth book, he was supposed to disclose blockbuster information.

    Like

 11. Perfide Albion zegt:

  Ach dat gehuil hier in de gelijkgeschakelde pers…Rusland is geen democratie..Poetin is dit…Poetin heeft dat. Poetin is zus..Poetin is zo..

  We zijn toch niet vergeten dat het tuig van de PVDA/D66/VVD/GL/SP het klimaat voor de moord op Pim Fortuyn hebben vormgegeven? En dat Wilders nu voor de zoveelste keer voor een overheids heksen gericht mag verschijnen?

  De klootzakken van de NOS mogen zeggen wat ze willen…ze zijn zelf geen haar beter..Met hun processen tegen andersdenkenden. Hun aanzetten tot moord op een oppositie leider.

  Het kan me allemaal niets meer schelen wat onze tirannen zeggen over Poetin. Liever 1 Poetin hier dan 800 klootzakken in Brussel.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Ik volg min of meer de opvatting van Gorbatsjow. We weten niet WIE hier precies verantwoordelijk voor zijn. En destabilisatie van de situatie in Rusland lijkt mij geen goed idee. Gorbatsjow heeft bij mij in ieder geval het voordeel van de twijfel.

  Like

 13. lucky bee zegt:

  Ook Poetin zal op een dag de rekening geprecenteerd krijgen.Mischien zelf’s eerder dan wij denken.

  Like

  • Nemesis zegt:

   gepreSenteerd is het @Lucky Bee. Ja, hij krijgt voortdurend rekeningen gepresenteerd voor het geval dat je het nog niet wist. Eers daags is het pay back time, ook misschien eerder dan wij denken.

   Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   Like

  • Maria zegt:

   allé 1 dag geleden vanuit Oekraine wordt dit gepost???
   Ook toevallig hé, is de naam van de maker van deze site u opgevallen???
   de fascisten van Oekraine noemen Rusland een fascist state?
   en dat terwijl er regelrechte nazi’s nu in kiev aan de macht zijn dezelfden vanuit WOII die de Joden Russen, zigeuners en alles wat niet nazi en arisch was daar afslachten…
   je verwijt een ander wat je van origine zelf bent!
   Misschien kan kiev de lijst van 6000 vrouwen kinderen en ouderen posten die ze vermoord hebben de afgelopen 8mnd in Oost Oekraine?

   Added: 1 day ago
   By: RusoNecrophiliac
   In: Ukraine
   Tags: Ukraine, Russia, Fascist, state
   Location: Russia (load item map)
   Views: 3228 | Comments: 213 | Votes: 19 | Favorites: 3 | Shared: 54 | Updates: 0 | Times used in channels: 2
   11

   Read more at http://www.liveleak.com/view?i=6cd_1425113674#aJrH2E7Z6uquxZKG.99

   Like

 14. Vederso zegt:

  http://www.nrc.nl/nieuws/2015/03/01/beelden-moord-nemtsov-wijzen-op-zorgvuldig-georganiseerde-aanslag/

  Het filmpje was ook op het Journaal te zien. Nu is dat niet altijd een aanbeveling, maar het filmpje roept in ieder geval de vraag op; wat deed die sneeuwschuiver daar terwijl het regende? Wordt vervolgd.

  Like

 15. Ik had besloten niks meer te zeggen over Poetin omdat je dan op deze site neergeschreeuwd wordt.
  Maar ik wil toch even wijzen op een interessant item bij EenVandaag over de moord op Nemtsov: kijk vanaf 27:25: http://www.npo.nl/eenvandaag/02-03-2015/AT_2025975
  Ruslandkenner Ben de Jong, bij wie ik ooit nog eens een bijvak Ruslandkunde heb gedaan, komt aan het woord.
  Onmogelijk , aldus De Jong, dat in Rusland de waarheid boven water komt, want dat staat de macht niet toe, nooit, en dat is altijd zo geweest.
  Bovendien gaan ze direct in de weer met “het water troebel maken”, dwz de macht start een des-informatie-campagne waarin allerlei wilde theorieën naar buiten worden gebracht.
  We worden nog eens herinnerd aan een paar van de inmiddels 17 (bekende) politieke moorden onder Poetin.
  Interessante uitzending!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Kleine correctie: Je wordt niet op deze site neergeschreeuwd: Je wordt door een paar persónen op deze site neergeschreeuwd.
   En dat is een niet te onderschatten verschil, veel groter dan die paar woorden alleen.
   Als jij denkt, iets over Poetin in het midden te brengen te hebben, Martien, dan moet je dat doodgewoon doen: Niet jij moet zwijgen, die paar personen dienen in te binden!
   Toon je een waardig aanhanger van het vrije woord en laat je niet afschrikken!
   Ik sta in deze in ieder geval achter je, wees daarvan bewust!

   Like

  • Maria zegt:

   weeral de MSM aanbrengen?
   Ruslandkenner Ben de Jong???
   are you serious??? Er zit hier iemand Bobzelf die daar op de 1é rij zelf zit, anderen hier hebben een eega van ginder of zijn van ginder met familie, wij zijn allemaal leugenaars en aanhanger van psychopaat Putin afkomstig sommige wonen er of hebben er familie zitten en hebben hier op de site hun ervaringen allemaal rechtstreeks van ginder of zelf meegemaakt wat ginder aan de gaande is…
   17 moorden van Putin versus 6000 Russen gedood door oekrainers ginder, de vergelijking is beetje uit de contekst niet?
   En weerom geen antwoord op mijn eerdere vragen..
   Je kan op geen 1 wijze bewijs aanleveren van Rusland zelf over Putin of je haat ertegenover hard maken aan bewijs.;
   Dus ik wacht nog steeds op je gefundeerde haat en bewijs wat je eerder schreef!

   Like

  • Vederso zegt:

   Tijdstip: kijk vanaf 07.25, dat moet lukken.

   Like

  • harry zegt:

   Tja Martien ,
   Dergelijke aantallen zetten ons wél aan het denken …………………
   Had geen idee dat het er al zoveel waren .
   Toeval lijkt me , als je daar een kansberekening op loslaat , niet meer zo heel waarschijnlijk .

   Maar toch ,
   het zal best een enorme boef zijn , Putin , maar hij staat wél voor zijn eigen volk ,
   daar ben ik wel eens jaloers op . Wij hebben alleen maar premiers gehad die tégen ons zijn .
   Ben nooit in Rusland geweest , maar in andere grote landen tilt men minder zwaar aan een mensenleven dan bij ons , vorm van inflatie ?

   Maar iemand , die pál staat voor z’n mensen ,
   dat soort lieden zijn hier schaars .
   En zwaar bewaakt !

   Vraag me ook nog af als Putin net zo’n slappe zak was geweest als Rutte , hoeveel Russen zouden er dan al gesneuveld zijn door de islam ?
   Uiteraard een veelvoud , dunkt me .

   Ik praat het niet goed , maar dan vallen die 17 wel weer mee .

   Lastig dilemma !

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zal best wat in zitten, Harry, maar kijk uit:
    Als je sommige personen hier aanmoedigt, zijn ze meteen niet meer te houden, met alle gevolgen van dien! (LOL!)

    Like

 16. Het tijdstip vanaf waarvan je moet kijken http://www.npo.nl/eenvandaag/02-03-2015/AT_2025975 is inderdaad niet 27: 25 maar 07:25.

  Like

 17. @ harry 2 maart 2015 om 22:11

  Poetin staat niet voor zijn volk, Harry: Poetin gebruikt de sentimenten van de Russen om aan de macht te blijven.
  Hij voert een genadeloze oorlog tegen zijn eigen volk.
  Hij controleert de media, heeft het Westen via die media gedemoniseerd en zichzelf opgeworpen als de redder van Rusland.
  En de verarmde gewone Rus in nood gelooft hem, want de enige informatie die de gewone Russen krijgen komt uit het Kremlin.
  Hij en zijn kliek zijn degenen die het lijden in Oekraïne hebben veroorzaakt en niemand anders.
  Al dat gelul dat de EU (Timmermans en van Baalen) en “Amerika” uit waren op oorlog is natuurlijk te gek voor woorden.
  Timmermans en Van Baalen zitten en zaten vol “demokratisch idealisme” en hoopten op een zich naar de EU richtend en humaniserend Oekraïne en tegelijk daardoor een verminderde speelruimte voor de kleptokratische maffia van Poetin.
  De EU is natuurlijk een bureaukratisch monster, maar heilig vergeleken bij wat er in Rusland aan de macht is.
  Amerika heeft geen belang bij oorlog met Rusland, ook geen wapenleverancieringsbelang: zie hun aarzeling het Oekraïense leger van de nodige wapens te voorzien.
  Die hysterische verering voor Poetin door “Maria” en “Bobzelf” is net zo pathologisch als de Wilders-verering op deze site.
  Je moet eens proberen op deze site Wilders te kritiseren.
  Ik heb dat gedaan.
  Nou, berg je dan maar!
  Ik zie ook wel dat Wilders en de PVV voorlopig even het enige politieke alternatief zijn, maar ik ben wel ronduit bang voor die Wilders-verering waarvan velen last hebben.
  Want dat komt uit de dezelfde bron als kritiekloze Poetin-, Stalin- en Hitler-verering: verlossingsbehoefte van de gekwelde mens in nood.
  Politici worden op die manier een vervanging voor Jezus.
  Let wel: ik trek dus géén vergelijking tussen Wilders, Poetin, Stalin en Hitler: ik zeg alleen dat die hang naar een “redder” kan omslaan in een soort religieuze aanbidding.
  Dat is waar “Maria” last van heeft en waarschijnlijk heeft ze ook last van “Russische ziel-itisch”: zwelgen in de “bijzonderheid” en de “diepte” en de “heldenmoed” van het Russische volk.
  En dat dan weer geprojecteerd op Poetin.
  Waarvan die “Bobzelf” last heeft, weet ik niet.
  Dat is nog iets veel ernstigers, iets echt neurologisch’ vermoed ik.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Je vergist je, Martien: In het geval van Maria is het ook iets neurologisch:
   De twee aspecten, die jij noemt, zijn maar symptomen.
   Dat is misschien jou nog niet opgevallen, maar als je, zoals ik, haar doelwit wordt omdat je niet in alles wenst mee te gaan, wat zij beweert, weet je wel beter.
   Ik ga er hier niet over uitweiden, maar het is een zéér ernstig ziektebeeld.
   En daar hebben uitgerekend wij hier mee te maken!

   Like

  • Maria zegt:

   Putin staat niet voor zijn volk???
   echt Martien over Rusland lieg je nogal bijeen!
   Putin heeft op 10j tijd zijn land herop gebouwd, ervoor gezorgd dat iedereen een pensioen er terug kreeg zeer hoge lonen, alle Russen kunnen in buitenland op verlof!
   ALS PUTIN NIET GOED IS VOOR ZIJN VOLK WAAROM STAAT DAN 85% PAL ACHTER HEM???
   Oh ja en het allerbelangrijkste Putin verraad zijn Russen niet aan de islam zoals hier!
   Onvoorstelbaar hoe je hier zo kan liegen!
   Onvoorstelbaar dat jullie Putin met Stalin en hitler vergelijken dat maakt jullie paar Russenhaters hier op de site zo ongeloofwaardig dat het geen naam meer heeft!
   Hey Martien IK WACHT NOG STEEDS OP MIJN ANTWOORD , waar dat Rusland de planeet is gaan domineren of waar in welke continenten Rusland ooit oorlog is gaan voeren,
   zou je daar eens kunnen op antwoorden ipv hier uber leugens te plaatsten en altijd over iets anders te beginnen en stalin erbij te sleuren!
   Maar dat kan je niet hé, neen je doet net zoals de MSM en de goedemensch PROPAGANDA leugens verspreiden, 85% Russen staan pal achter Putin geen 1 fake leider kan dat hier of elders op de planeet voorleggen dat 85% van de bevolking pal achter zijn leider staat, ik, Bob anderen die in contact staan met ginder zijn en leveren dat levende bewijs en dan ga jij uitleggen hoe het ginder ineensteekt.
   Mijn hard-core fan gaat nu pas de venijnige toer op!
   Wat ze in Oekriane hebben meegemaakt heb ik meegemaakt 20j geleden dat mijn familie vermoord werd in mijn thuisland en dan ga jij met die theresa zo antwoorden op mijn leed wat ik meemaakte, Putin afbreken tot en met. Jullie beiden gaan mij uitleggen wat er ginder aan de gaande is???
   Zal ik een geheimpje vertellen, toen alles platgebombardeerd was bij ons was het Putin en de Chinezen die onmiddellijk naar mijn land zijn gekomen en alles hebben herop gebouwd!
   Putin zorgde voor legers in mijn land nu, met arsenaal aan wapens militaire vliegtuigen, eten drinken medicijnen,
   Putin en Rusland gaven ons terug hoop en morele steun waardoor we erboven op zijn geraakt! Het westen en de rest waren net zoals in Oekraine de oorzaak van bloedige burgeroorlogen…
   En dan ga jij hier Putin afbreken???
   Ben je echt aan het verkeerde adres hoor!
   OOk in Rusland waar 85% achter hem staat en al zeker de BRICS landen met meer dan 3 miljard mensen die ook pal achter Putin staan.
   Zie je feitelijk in hoe belachelijk je overkomt met je propaganda Russenhaat die op leugens gestoelt is!

   Like

   • Maria zegt:

    hier bij Xander zijn ze ook mee…
    Vraag me echt af Martien waar jij eigenlijk het lef vandaan haalt niet van ginder te zijn en zo’n haat en leugens verspreiden over Putin en Rusland waarom je dat doet?
    Hoe kan iemand die niet van ginder is nu gaan uitleggen wie en wat Oostblokkers zijn en al helemaal 85% Russen die pal achter Putin staan te negeren en hier te schrijven dat hij niet goed is voor zijn volk, indien Putin nen despoot was en de burgers ginder niet goed af waren met Putin was die allang weg en bestond er geen BRICS alliantie!
    Waarom zijn 3 miljard mensen en 4 landen in zee gegaan dan met Putin als hij zou zijn wat jij hier neerschreef????

    Slechts 5% steunde Nemtsov

    De Westerse media deden na de moord met koppen zoals ‘Moskou rouwt om Nemtsov’ overkomen alsof de oppositieleider, die een felle criticus van Putin was, zo populair was. De realiteit is dat hij door slechts 5% van de bevolking werd gesteund, tegen 85% voor Vladimir Putin. Mogelijk kwam de CIA tot de conclusie dat Nemtsov als doodgeschoten martelaar meer waard was, omdat hij als oppositieleider nauwelijks iets wist uit te richten tegen Putin.

    VS uit op groot conflict met Rusland

    De -waarschijnlijk politieke- moord op Nemtsov lijkt hoe dan ook een nieuw duidelijk signaal dat de regering in Washington uit is op een groot militair conflict met Rusland. Het is natuurlijk maar de vraag of ooit duidelijk wordt wie er echt verantwoordelijk is voor de moordaanslag, maar geïnformeerde burgers weten inmiddels dat ze de manipulatieve anti-Russische berichtgeving in de Westerse media met een flink pak zout moeten nemen.

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/03/Putin-waarschuwde-al-in-2012-voor-Westerse-false-flag-moordaanslag

    Like

   • Maria zegt:

    en hier se amerikaanse soldaten in oekraine die daar mee aan de zijde van nazi oekrainers de Russen doden in Oost Oekraine; bekijk het maar op 0.25 sec…
    en maar roepen Putin did it!
    Wat doet die amerikaan in oekraine???

    Like

   • Jan zegt:

    Alleen hoeren stemmen op Putin

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Maria: Ik spreek hier uiteraard niet voor Martien; die kan dat wel voor zichzelf bepalen, maarre…..wat mij betreft:
   Hoe harder jij tekeer gaat, hoe minder het m i j interesseert.
   Bezin je liever op je houding en leer eerst eens, oog te hebben voor de zienswijze van anderen, in plaats van doorlopend je eigen gelijk te willen doordrukken, dan krijg je misschien nog eens gewilliger gehoor.
   Vandaag of morgen merken de anderen, die je nu af en toe nog gelijk geven, ook hoe jij bezig bent en dan ben je ze hier allemaal kwijt.
   In het verschrikkelijke Nederland, zowel als in het paradijselijke België hebben wij een algemeen aanvaarde manier om met elkaar om te gaan en dat is niet déze.
   Dit is het Westen, als je begrijpt, wat ik bedoel; meningen afdwingen kún je hier niet.
   Dus…….Wat wil je nou: Gelijk of geluk?

   Like

 18. Jan zegt:

  Vandaag hoorde ik dat Putain €40.000 beloning op zijn eigen kop heeft gezet omdat hij Nemtsov heeft laten liquideren. Over schizofrenie gesproken.

  Even resumeren:
  * 2 Tsjetsjeense oorlogen begonnen: doden: ruim 180.000
  * 17 journalisten en burgerrechtenactivisten geliquideerd
  * 298 MH17
  * 130 vermoord in Nord-Ost
  * 6000 Oost Oekraïne

  En de velen die ik ben vergeten en zijn opgesloten in inrichtingen of spoorloos zijn verdwenen.

  Ook op naam Putain te schrijven: 185 in Beslan, waar het leger liet zien dat een commando iets anders is dan een soldaat. Aanpak typisch Russisch, net als in Nord Ost.

  Waarachtig, een prestatie van de Pooier van Rusland.

  Rusland dient vernietigd te worden.

  Like

  • Maria zegt:

   OMG zoveel domheid en haat

   Tjetjenië verdedigen het bolwerk van islamieten die in Rusland zelf bomaanslagen bij de vleet pleegden, die ga je hier verdedigen??? kan je evengoed naast de PVV haters en de haters van Meneer Wilders gaan staan en de moslims gaan knuffelen hier met links!
   Dan die 6000 Russische vrouwen en kinderen ouderen die door raketaanvallen op burgerdoeleinden om kwamen, door oekrainse leger in opdracht van kiev.
   Nazi aanhangers doden daar Russen bevolking en het is Putin zijn schuld???
   Enkel regelrechte haat kan je ten toon stellen zelfde stijl zoals de linkse goedemensch dat doen hier!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s