VIDEO: Het nieuwe gezicht van het antisemitisme op de campus

Israël ligt op dit moment als nooit tevoren onder vuur op de campussen van Noord-Amerikaanse universiteiten. Anti-Israëlische activiteiten om Israël te vervreemden, te demoniseren en illegaal te verklaren steken steeds vaker de grens over naar antisemitisme in de vorm van hate speech, treiteren en intimidatie.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Johan G.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", antisemitisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, VS. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Het nieuwe gezicht van het antisemitisme op de campus

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Cathja zegt:

  Wat wil je ook met zo’n Israël-hatende president? Het antisemitische gif begint zich over het hele land te verspreiden!
  Van studenten op een universiteit had ik meer verstand verwacht. Jodenhaat is een teken van onbeschaafdheid en onbeschoftheid!
  Ik zou ze niet dulden in mijn vriendenkring!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Cathja Geen wonder dat de boel in Amerika raakt zo in verval. Wat verwacht je van een nigger president met een midden name Hussein? Hij is op het moment bezig om veilige staten (met relatief weinig zwarte bevolking) te overspoelen met hordes van zwarten uit de getto’s van Detroit, Chigaco enz. Deze gasten zijn ware monsters …Hun kinderen willen niets anders dan op 12 jarige leeftijd hun eerste pistool hebben om direct iemand te vermoorden. Ik kan best begrijpen dat Amerikanen zich aansluiten bij extreem rechtse organisaties zoals White Power.

   Like

 3. Sjaak zegt:

  EN ZE HEBBEN DE VOLLE ONDERSTEUNING VAN MOSLIM OBAMA !

  Like

 4. Igor zegt:

  De moslim Barak Hussein O. heeft 6 jaar gezaaid en kan nu met tevredenheid zijn islamo fascistische oogst aanschouwen. Dat hij moge branden in de hel deze huichelaar en antichrist.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Igor Obama heeft de Amerikanen CHANGE beloofd. HIJ HEEFT ZICH AAN ZIJN BELOOFDE GEHOUDEN …HIj zij echter niet Wat voor CHANGE zal het worden. NU WETEN WIJ HET WEL. Geloof maar dat na de volgende verkiezingen, mits dat land een fatsoenlijke president zou krijgen (blank en Protestants zou hij zeker zijn), zal een ware berenput worden geopend en de stank van de islam en de Sharia die deze retro moslim president heeft geïmporteerd zal nog lang waaien. Het is te verwachten dat een belangrijk discussiepunt zal zijn: WIE HEEFT ZIJN CAMPAGNE voor de presidentschap gefinancierd?

   Like

 5. Jan van Eechoud zegt:

  Alwéér bedankt voor de info! Gedeeld.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Voor deze haatcampagne worden miljoenen dollars onder de tafel in offshore bankrekening geschoven. Ik zou de kost willen geven hoeveel Amerikaanse (en Britse) decanen, professoren en bekende intellectuelen hun spaarpot spekken met Arabisch cq. Islamitisch geld. Het wordt betaald voor kleine gunsten; PR propaganda voor de Islam d.m.v. het demoniseren van Israël. Zij gebruiken daarvoor het oude afgezaagde paard : de Palestijnen. Palestijnen zijn big business voor hebberige gewetenloze en schijnheilige intellectuelen van de Ivy League Universiteiten; maar het geldt ook voor minder exclusieve en dure kenniscenta. De Arabische OPEC landen en Islamitisch (terreur)organisaties hebben de toekomstige academici nodig …totdat ze de boel overnemen. Dan gaan hun ongelovige vrienden naar de galg of ze worden als nutteloze beesten afgeslacht.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Waar om zien deze moordenaars niet als de Orks bij Lord of the Ring dan kunnen we ze gemakkelijker herkennen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s