Welkomstcultuur voor “vluchtelingen” moet aanzienlijk verbeterd worden

Screenshot_36

Symbolische foto: minimumstandaards voor woonruimte . . .

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse deelstaten Niedersachsen en Brandenburg willen “vluchtelingen” in het vervolg beter ondersteunen en overbieden elkaar bijna met voorstellen om de asielzoekers het in Duitsland zo goed mogelijk naar de zin te maken. Dat willen we uiteraard niet zonder commentaar laten passeren.

Wat zijn de plannen:

1. Er moet meer aandacht besteed worden aan taalvaardigheid.

Netzplanet: Moet dat net zo goed functioneren als bij de Turken, die deels na 50 jaar nauwelijks een woord Duits spreken?

2. De toegang tot de arbeidsmarkt moet gemakkelijker worden gemaakt.

Netzplanet: Welke arbeidsmarkt? Is dat dezelfde arbeidsmarkt waar dagelijks ongeveer 10 miljoen Duitsers naar op zoek zijn?

3. Voor vluchtelingen dienen minimale standaards voor woningen uitgewerkt te worden.

Netzplanet: Voor een Duitse Hartz IV-ontvanger gelden deze nieuwe standaards uiteraard niet. Die mag in krotten wonen en wordt wegens €10,- huurverhoging gedwongen te verhuizen.

4. Hulp en initiatieven moeten uitgebreid worden.

Netzplanet: Welke hulp is er voor de sociaal zwakke gepensioneerden, daklozen en Hartz IV-ontvangers? Hier wordt principieel het rode potlood bij hulp gehanteerd.

5. Dat en meer zijn sleutels voor de integratie.

Netzplanet: Hoezo integratie? Meer dan 90% van de asieleisers is onterecht in het land. Dat betekent volgens de wet uitzetting. En die wil men kennelijk eveneens integreren?

Hier kun je de hele shit nalezen.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, cultuurrelativisme, Demografie, discriminatie, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Welkomstcultuur voor “vluchtelingen” moet aanzienlijk verbeterd worden

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ze weten zo langzamerhand van gekkigheid niet meer wat ze doen moeten:
  Niet: “Alles für die Katze,” maar “Alles für die Flüchtlinge(?)”

  Like

 2. Perfide Albion zegt:

  Canada heeft een begin gemaakt met een deel van de oplossing. Als je daar als vluchteling op vakantie gaat naar het land vanwaar je gevlucht bent? Dan ben je je status kwijt.

  Zouden wij ook moeten doen. Hoe kan het dat twee Somaliers met de Nederlandse nationaliteit een aanslag plegen in Somalie? Hoe kan het dat “gevluchte” Irakezen zichzelf opblazen in Irak.

  Ik blijf het zeggen. We moet die zogenaamde “vluchtelingen” een reden geven om te vluchten..Vluchten vanuit Nederland bedoel ik dan..We willen ze hier niet en hun “vlucht” verhalen kunnen me niks schelen. Ze gaan daar maar lekker vechten voor hun vrijheid. Dat hebben onze voorouders tenslotte ook gedaan.

  Elke verleende “asielstatus” is een klap in het gezicht in de nalatenschap van Willem van Oranje en iedereen die met Oranje gevochten heeft en zijn leven heeft gegeven. Een asielstatus is een klap in het gezicht van elke geallieerde soldaat.

  Laat ze vechten…die laffaards..Met hun “gevlucht”…

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Ik haal nog maar eens het Engelse spreekwoord aan:

  “Charity begins at home”

  Wat zoveel wil zeggen als: Je moet eerst goed voor je ‘naasten’ zorgen, voordat je de zorg voor anderen/vreemden op je neemt.

  Links moet altijd zielige slachtoffers hebben en die zijn blijkbaar alleen maar ver weg te vinden.

  Hun ‘naasten’ worden daarvoor opgeofferd. Dat blijkt wel uit het misdadig beleid van onder meer

  Jetta Klijnsma, de staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid:

  “Gaan jullie maar een tuintje aanleggen”.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Jawel hoor LINKSE IDIOTEN en achterlijke GOEDMENSEN in Duitsland en Europa, HAAL HEEL AFRIKA MAAR HIERHEEN! We hebben toch plaats zat, weet je wat, haal HALF CHINA ook maar binnen! Deze wereld is een GEKKENHUIS geworden. Man, oh man wat ben ik blij dat ik geen 18 meer ben. We gaan dankzij de genoemde waanzinnigen compleet “de bietenbrug”, op. En vooral op deze GEKKEN blijven stemmen hoor. ( pilletje nemen nu tegen hoge bloeddruk).

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Aardig gefotoshopped? Een groepje mensen op een plein in Nigeria en daar is op geraffineerde manier een villa op de achtergrond bij gemonteerd. Of is het andersom?
  Of is het toch realiteit?
  In dat laatste geval moeten we ons echt gaan opwinden.
  In sneltreinvaart van het bootje via Lampadussa naar de welvaart in Duitsland.
  Waar ze vandaan komen zijn ze gewend aan fata morgana’s.
  Daarom geloven ze hun ogen niet.
  Maar …. bij de deur van de villa staat iemand uitnodigend te wenken.
  Dus, gaan met die banaan. Het kost niks. De idiote belastingbetaler heeft de rekening al voldaan.

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Ook in Multicul-Nederland dit is primaire het beleid…

  Like

 7. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Moslims moeten worden opgevangen in Moslimlanden. Moslimlanden die hun burgers deze kant op sturen moeten worden afgestraft met hevige bombardementen.

  Like

 8. Mike zegt:

  dat volk leert geen andere taal.. omdat ze andere culturen voor geen meter respecteren in bepaalde islamitische landen staat het invoeren van voorwerpen van andere geloven of het hebben van een ander geloof de doodstraf en hier komt het met busladingen binnen.
  Dit volk zal niet stoppen voordat zij de wereld hebben overgenomen met hun zieke manier van denken want alles wat geen moslim is is te vergelijken met een varken of een ander niet door hun geliefd dier en moet gewoon DOOD..
  Daar in dat vieze zandland vechten we tegen ze en dan moeten we hier maar lief en leuk tegen ze doen en krijgen ze gewoon hun uitkeringkje weer terug dit heet volgens mij colaboratie met de vijand.Na de tweede wereld oorlog zijn daar nog nederlanders ter dood voor veroordeeld en nu moeten wij het volk dat maar pikken van onze overheid die exact dit doet.
  van mij mogen ze allemaal op een rijtje gezet worden.. haal ik de trekker wel over… en de oosteuropeanen mogen op de tweede rij..
  dan pas is er weer ademruimte voor de nederlanders terug.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s