Zet burgemeester Müller een keppeltje op!

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

De burgemeester van Berlijn, Michael Müller (SPD, kleine foto), is niet van mening dat het dragen van het traditionele joodse keppeltje in bepaalde stadsdelen van Berlijn tot problemen zou leiden. “Zo neem ik dat niet waar”, zei Müller tegenover de “Berliner Morgenpost” en:

Müller zei tegen de krant dat hij de inschatting van Schuster [Vert.: voorzitter van de Centrale Raad van de Joden in Duitsland] zou betreuren, maar niet zou delen. Op dit moment zou er in Berlijn geen enkele wijk zijn, waarin men zich niet vrij kan bewegen. De burgemeester verzekerde dat de stad zo´n ontwikkeling ook niet zou willen toestaan.

Commentaar hierop:

De proef op de som! Zet deze schijnheilige leugenaar gewoon een keppeltje op zijn hoofd en laat hem een paar uur in Kreuzberg of Neukölln rondwandelen, dan krijgen we na zijn begrafenis vast en zeker een eerlijke Berlijnse burgemeester!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Berlijn, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Zet burgemeester Müller een keppeltje op!

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. BertG. zegt:

  Zullen ze daar een boekje van hebben met degelijke uitspraken?
  Je kan er altijd wel 1 uithalen om alle kanten mee op te kunnen en je zegt eigenlijk niks.

  Zo neem ik dat niet waar.
  Daar herken ik mezelf niet in.
  Met de kennis van nu.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Een goed idee en laat hem dan in Kreuzberg de hele dag wandelen, liefs alleen.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Deze proef op de som laat zien dat Michael Müller in absolute zin niet helemaal ongelijk heeft. Overigens wil deze video gemaakt door en met de Joods-Duitse acteur Amit Jacobi niet zeggen dat er geen antisemitisme is in Berlijn. Dat zal er zeker zijn. Het echte antwoord hierop zou je pas kunnen krijgen als je het een week lang zou doen elke dag. Amit Jacobi wandelde drie uur lang met een keppeltje op door Berlijn. Hij liep door de stadsdelen Schöneweide, Neukölln en Kreuzberg naar de Nieuwe Synagoge in het centrum van de Duitse hoofdstad. Tot zijn verrassing gebeurde er naast af en toe een verbaasde blik helemaal niets dat in de nabijheid komt van antisemitisme. Amit Jacobi zegt als afsluiting, vanaf nu beweren dat er in Berlijn geen antisemitisme is, zou “Schwachsinn” zijn.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @guusvelraeds: 14.33. uur. Dat is dus zeer uitzonderlijk Guus. Laat het de GEITENEUKERS maar niet merken, want dan zal een tweede wandeling heel anders verlopen.

   Like

 5. Tempelier zegt:

  Zo te zien weer een nieuw lid van de struisvogelbrigade.

  Like

 6. oud-marinier zegt:

  Het is nogal een groot verschil wanneer een doodgewone Joodse burger over straat lopt met een keppeltje op , of een burgemeester die een keppeltje op zijn knar plant , bewaakt door enkele agenten , om het TEGENDEEL te bewijzen. Man , wat heeft die oetlul toch een rare vorm van ongelijk bewijzen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s