AFA Fryslân kondigde PVV-bekladdingen aan

Screenshot_26

(Door: Pritt Stift)

Zieke extreemlinkse fascistenterreur. Anders kunnen we de bekladdingen bij Friese PVV-ers niet noemen. Bij nacht en nevel met je anonieme lafbek iemands huis bekladden met bloedrode fascistenverf is niet alleen ontzettend sneu. Het is intimidatie van de smerigste soort. Die van: we weten waar je huis woont en dat laten we je weten ook. In de mooiste democratie van het Vrije Westen (VS-red.) grijpen huiseigenaren hun AR en schieten dit soort terroristen meteen voor hun trespassende flikker. In Nederland is wapenbezit verboden en in Friesland houdt de nog niet wegbezuinigde politie zich voornamelijk bezig met flitsen op Fryske Diken. Gisteravond claimde AFA Fryslân de verantwoordelijkheid voor de acties op krakersbolwerk en dierenterroristentrefpunt Indymedia. Maar dat had niet eens gehoeven.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, democratie, demoniseren, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, PVV, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

28 reacties op AFA Fryslân kondigde PVV-bekladdingen aan

 1. Frerik zegt:

  Als je die reimer zo ziet hoeft hij alleen zijn baard maar te laten staan en kan hij zo afreizen naar het kalifaat

  Like

 2. Bas Koning zegt:

  De islam is fascistisch. Wil de joden doden, de homos doden, schuwt geweld niet, streeft naar wereldheerschappij, en ziet vrouwen als minderwaardig, en ongelovigen als niets-waardig.

  Er is een groep mensen, die zich tegen deze vorm van fascisme op alle manieren verzet: en dat is de pvv. De antifascistische-aktiegroepen doen geen ruk tegen het islamofascisme.

  Waar ze wel tegen protesteren: waar ze wel geweld tegen inzetten: wie ze wel haten: de pvv.

  Waarom. Waarom? Waarom doet de antifascistische aktie niets tegen het islamofascisme, en komt het pas in aktie zodra mensen zich WEL verzetten tegen het islamofascisme?

  Waarom noem je je dan ‘antifascisten’? Noem je dan ‘steungroep islamofascisme’, want DAT ZIJN ZE. Als ze tegen fascisme waren geweest: hadden ze zich wel uitgesproken tegen het islamofascisme.

  Correct me if I am wrong…. De zogenaamde anti-fascisten slaat de plank VOL-LEDIG mis met hun ‘strijd’ tegen de pvv.

  Echte anti-fascisten: STEMMEN PVV.

  Like

 3. Doornroosje zegt:

  Wat een lafaards. Laag bij de grond.

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Die zou je toch graag met een roestige stompe hooivork te lijf gaan.

  Like

 5. Marc zegt:

  Als je die site van die AFA leest….hoe kan je nou in alle redelijkheid tot de geest van die mensen doordringen? Ze begrijpen niets van wat fascisme werkelijk inhoudt. Ze snappen niet dat ze radicaal de verkeerde strijd voeren. Ongelooflijk.

  En toch zullen we ook tot hen moeten doordringen.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Dat zou tevergeefse moeite zijn. Geloof me met dat volk kun geen discussie aangaan om tot ze door te dringen. Ze hebben hun gelijk en daarmee basta. Het enige wat misschien tot ze doordringt is een enorm pak op hun donder en niet zo zachtzinnig ook. Net zo lang meppen totdat ze huilend naar mammi lopen. In principe zijn ze zo verschrikkelijk laf dat het gewoon pijn doet.
   Gekken en dwazen schrijven op deuren en glazen zegt een NL spreekwoord..

   Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. exmarineman zegt:

  De enige ECHTE fascisten zijn juist zij die zich “anti-fascist” noemen. Zij zijn namelijk ook de enigen die anderen het recht ontzeggen om anders te zijn en te denken. En dat is nu juist 1 van de kenmerken van een racist en fascist. Ook de manier van optreden is tekenend voor de echte fascist: dreigen, bedreigen, altijd met meerdere personen tegelijk, meestal in het donker als een dief in de nacht iemands huis en/of andere bezittingen bekladden/vernielen e.d., zichzelf onherkenbaar maken door gezichtsbedekkingen (vaak met/door zgn Palestijnse hoofddoek). En dat laffe zootje (inclusief dus ook die groene/milieu-maffia) noemt zich antifascist, maar zijn de echte fascisten.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Hier is het bewijs geleverd, van de stelling van Churchill: ” De fascisten van de toekomst zullen zich anti-fascisten noemen”.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Ik vond nog een goede uitleg van het woord AFA, op GeenStijl, van een reageerder: AFA=ALTIJD FASCISTISCHE ACTIE!

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Die PVV haters zingen wel een toontje lager als zij aan de beurt zijn om onthoofd te worden door de aanhangers van de ‘religie van de vrede’!
  Ik zou er helemaal niet rouwig om zijn als hun koppen zouden rollen.

  Het feit alleen al dat die moslims tot vervelens toe zaniken dat ze de ‘religie van de vrede’ aanhangen, spreekt boekdelen want goede wijn behoeft geen krans.
  En vredelievende ‘gelovigen’ zouden geen mensen onthoofden die zich niet wensen te bekeren tot hun achterlijke islam!

  Like

 11. Doornroosje zegt:

  Dit soort afschuwelijke dingen , doet de PVV niet. Tenminste, ik lees er nooit iets van in de krant en die waren daar toch als de kippen bij geweest. De PVV wil geen geweld, die wil het zoveel mogelijk tegenhouden. Die verschrikkelijke fanaten onder de PvdA en Groen links zijn ook op heersen uit. Het lijkt de islam wel. Het is toch te zot voor woorden , dat je geen PVV poster voor je ramen kunt hangen. Is dat de vrijheid die zij willen? Maar dat is alleen HUN vrijheid.
  Van mij mogen ze PvdA stemmen of nog erger Groenlinkser zijn, maar hou je poten thuis. Zo langzamer hand bereik ik het stadium van terug slaan. Moeten we dat willen??

  Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Zowel op de site van AFA als die van Indymedia staan banknummers. Dat betekent dat ze voor het openen van een bankrekening een verklaring van de KvK hebben moeten overleggen. Ze zijn dus te traceren en als rechtspersoon aan te klagen.
  PVV doe je werk.

  Like

 13. Tempelier zegt:

  Gewoon even deze site bezoeken, AFA Frylan. En maar lullen over discriminatie, maar democratie die er voor zorgt dat ieder zijn zegje mag doen waar AFA dus gebruikt van maakt, schijnt alleen voor hunzelf te gelden. dat is pure DICRIMINATIE, en dus tegen hun eigen beginselen !!!

  Like

  • toestroom zegt:

   hier had ik dus al voor gewaarschuwd de Friezen halen hun eigen provincie naar beneden geen wonder dat er zoveel friezen hun Friesland ontvluchten en maar vol stouwen met vluchtelingen oorden straks elke Nederlander een schep nemen en Friesland los spitten van Nederland maar ook dan geen cent meer uit het overgebleven Nederland Friesland stem ROOD en het CDA hier wonen de grote aso’s van het land + de hand ophouders.

   Like

   • toestroom zegt:

    Citaaten

    Rode fascisten schaam jullie
    stelletje gore fascisten die schijt hebben aan de democratie. Ooit had ik zo’n vriend en wel uit de krakerswereld en ben hem kwijtgeraakt toen ik zijn verdediging van geweld tegen politieke tegenstanders fascisme noemde en GELIJK HEB IK!!

    gewoon een domme aktie
    De PVV bestaat helemaal niet uit haters die toevallig ook moslim zijn (dat beweer je als je het over “moslim haters” hebt ipv “moslim-haters” of “moslimhaters”)

    De PVV is er om de mensen zover te krijgen dat ze de ellende die het kapitalisme (eufemisme: crisis, recessie) over ons uitstort afwentelen op “de buitenlanders”, “de migranten”, ‘de moslims” en “de linksen” ipv dat kapitalisme (rente, dividend, investerings-spelletjes) en/of de mensen die er onevenredig van profiteren aan te pakken.

    Dit soort acties , tegen pionnetjes, maakt het de PVV alleen maar makkelijker zich als “slachtoffer van links geweld” en “held van de vrije meningsuiting” voor te doen

    Like

  • Republikein zegt:

   Hahaha, deze leipo komt eindelijk hier ter sprake,soms dacht ik weleens, hoe zou het met Lutz gaan.
   Lutz!!! Opgenomen in de lange rij van nuttige idioten!
   Wat een mafketel, ik ben mijn hele leven al omringd door krankzinnigen, ze hebben het vaak voor het zeggen, dat doet veel pijn.
   Vuilnisman, kan deze zak ook mee! Teringjantje, dat hebben wij weer. Thanks anyway!

   Like

 14. Leo zegt:

  Als deze figuren, met HOOG Volkertjes gehalte eigen rechter spelen is het hoogtijd dat
  wij, de Rood-Wit -Blauwe burgers van NL ,dat ook maar moeten gaan doen om ons land van dit soort “verzetsstrijsers” ????
  lees: TERRORRISTEN te vrijwaren.

  En de hiermee collaborerende SP……. ?? Door de plee ermee !

  Like

 15. Wachteres zegt:

  http://politiek.thepostonline.nl/column/ak-74-pas-op-ze-zijn-anders/

  Huizen van PVV’ers beklad, zoals joden werden belaagd door nazi’s

  Huizen van blanke PVV’ers zijn beklad in Friesland. Bij een PVV-er in Zeeland ging een tegel door de ruit. Niks nieuws onder de zon. In Nazi-Duitsland werd dat bij joden gedaan. In VS-Alabama bij zwarten. Nu in het Midden-Oosten bij christenen in de Islamitische Staat. De boodschap luidt hetzelfde: ‘Pas Op: Deze Mensen Zijn Anders!’ Leer van mij deze les: de werelden verschillen, de tijden variëren, maar de mentaliteit van de daders blijft gelijk.

  Arnold Karskens

  Like

 16. Die lafbek die dit gedaan heeft werkt ook bij de universiteit.Tja:linkser dan links,dus!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s