Arabieren: Waarom staat Obama aan de zijde van aanhangers van terrorisme?

Screenshot_13

De Amerikaanse president Barack Obama ontvangt sjeik Tamim bin Hamad al-Thani van Qatar op 24 februari 2015

(Door: Khaled Abu Toameh – Vertaling: Brabosh)

De Egyptenaren zijn woedend op de Amerikaanse president Barack Obama voor zijn vergadering in het Witte Huis deze week met de emir van Qatar, sjeik Tamim bin Hamad al-Thani. Ze zeggen dat de Obama-regering eens te meer haar rug heeft toegekeerd naar de gematigde Arabieren en moslims door in te stemmen met diegenen die islamitische terreurgroepen steunen en financieren.

De ontmoeting tussen Obama en de emir van Qatar kwam kort nadat Egypte het emiraat had beschuldigd vanwege zijn steun aan het terrorisme.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Obama, Qatar, Rotzakken, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

12 reacties op Arabieren: Waarom staat Obama aan de zijde van aanhangers van terrorisme?

 1. lucky bee zegt:

  Barack Hussein Obama was door meneer Soetoro geindoctrineerd als Jama’a Islamia , dat is ook een tereur groepje.

  Like

  • Maria zegt:

   barak hoessein obama IS barry soetoro dat is 1 en dezelfde persoon (heb eindelijk kunnen ontcijferen wat je schrijft)
   Je bent zo levendig vandaag 🙂

   Like

 2. Cathja zegt:

  Obama is de slechtste en gevaarlijkste president die Amerika ooit heeft gehad. Kijk eens naar alle ellende die hij in de afgelopen jaren heeft veroorzaakt! Het Midden-Oosten is één groot oorlogsgebied geworden, Israël is een trouwe bondgenoot kwijt, en de president van de VS steunt de moslimbroederschap in het kwaad. Hij heeft zelfs adviseurs ter beschikking die tot die broederschap behoren. Ik kan me de woede van Egypte goed indenken, vanwege Obama’s vriendschap met de emir van Qatar!
  Obama is een man met meerdere gezichten. We leren hem, zo tegen het einde van zijn tweede ambtstermijn, pas echt goed kennen, en zien welke gevaarlijke rol hij speelt in de wereld! Overal wil hij zich mee bemoeien (de meest recente bemoeizucht is Oekraïne), en overal waar de VS zich mee bemoeit wordt het oorlog! Presidenten van de z.g.n. ‘schurkenstaten’ moesten verdreven worden, en zie nu hoe die landen ervoor staan.
  Iran wordt niet keihard aangepakt, dus ze krijgen meer tijd om hun smerige plannen uit te voeren. Obama doet net alsof het lot van de vele slachtoffers van IS hem aan het hart gaat, maar het tegendeel is waar. In het geheim steunt hij verderfelijke terreurgroepen! Een grote schande!!

  Hoe hebben ze deze man in vredesnaam ooit kunnen kiezen?

  Like

 3. Maria zegt:

  is toch simpel, hij is zelf een moslim, soort zoekt soort!

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Het antwoord op deze gerechtvaardigde vraag is simpel: Obama is een onversneden moslim die zijn masker heeft afgerukt..
  De man is een OVERTUIGDE moslim die eindelijk laat zien wat zijn plannen echt zijn.Hij heeft GEEN sympathie voor het Westen, en zeker NIET voor Amerika of Israël .Hij laat zich in zijn beleid adviseren door mensen die banden hebben met de moslimbroeders.

  Daarom was de man in zijn (her) verkiezingscampagnes zeer vaag over de vraag waar hij in ideologisch of religieus opzicht stond..
  Welnu, dat zien wij inmiddels. Deze man zal voor het Westen helemaal niets doen, want hij staat allereerst de verbreiding van de islam in het Westen met hart en ziel voor. Steeds zoekt hij naar verbintenissen met landen of organisaties die bijdragen aan deze voortgang, zoals bijvoorbeeld Turkije, dat hij vanaf het begin van zijn presidentschap absoluut bij de EU wilde hebben.
  Tekenend is hierbij dat sinds die uitspraken van Obama de EU officieel Turkije niet als lidstaat bestempelt, maar wel laat deelnemen aan diverse EU vergaderingen, zogenaamd als waarnemer.
  In wekelijkheid voert de EU met Turkije VOORTDUREND overleg over allerlei zake, zonder dat het grote publiek dat weet.

  Inmiddels heeft hij O in stilte zoveel strategische benoemingen op belangrijke plaatsen kunnen doorvoeren, dat bijna het hele overheidsapparaat,inclusief de legertop(!) de media en veel onderwijs instellingen zeer onder linkse invloed zijn komen te staan. Amerika is zeer links en politiek correct geworden!

  Barry Santoro is de eerste president in de Amerikaanse geschiedenis die dat voor elkaar kreeg.. Een zeer sprekend voorbeeld blijft toch wel Hillary Clinton, die nu precies zo spreekt, denkt en handelt als deze Amerikaanse leider.

  Niemand die het behoud van het Westen hoog in het vaandel heeft staan heeft nog iets van de man te wachten .Evenmin zullen Arabische leiders die in hun opvattingen ”tegen het Westen aanleunen” werkelijke hulp van O ontvangen.

  De Saudi’s zijn zeer beducht voor de opkomst van Iran en zij zullen zien dat deze gruwel in het Witte Huis zeer bevriend met de Ayatollahs gaat worden.
  Israël werd getreiterd door deze Amerikaanse administratie, gedwarsboomd en bedreigd met militair isolement, wanneer dat land niet aan O’s eis tot afstaan van grondgebied zou toegeven.

  Dat Israël -door dat te doen- in groot, acuut gevaar zou komen laat O werkelijk volkomen koud.

  Deze man is er verantwoordelijk voor dat de Amerikanen door haar bondgenoten als zeer onbetrouwbaar worden gezien.

  Het is mij een raadsel, waarom hij niet wordt afgezet.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk V: 18.18. uur. Henk, Obama had al gefraudeerd met zijn GEBOORTEBEWIJS! Dat zou al genoeg reden moeten zijn, om deze MUZELMAN af te zetten als President van Amerika!

   Like

 5. Obama voet een operatie van “DECONSTRUCTIONISME” volgens de DERRIDA Methode gebruikt door Frans President Hollande voor verkozen te worden : In het kort beschreven : Vergeet uw eigen “Lockale” Werkers et speelt de kaart van Muslim Vote + Massive Migratie + Minderheden… en door hun verkozen te worden… Dat doen nu alle westerse Leider.. tegen het wil van hun eigen bevolking. Meer op Facebook Group : RECONSTRUCTION ! Groeten vanuit Antwerpen in Vlaanderen.

  Like

 6. E. Janssens zegt:

  IS bestaat nog omdat Obama dat wil. In schijn, naar de buitenwereld toe, bestrijdt Obama IS, in werkelijkheid steunt hij deze terreurgroep samen met Qatar. IS is een geschenk uit de hemel voor Obama, het geeft hem een perfect alibi om, door zogezegd IS te bombarderen (wat hij voorál niet doet!) met zijn militaire organisatie in de buurt van Iran en Assad te blijven. Obama is niet alleen een moslim maar een prima oorlogstacticus, dit in navolging van zijn meester, de 7de eeuwse oorlogsprofeet en krijgsgenie Mohammed.

  Like

 7. Anna zegt:

  Obama is een gevaar voor de wereld vrede. Hij hitst Europa op tegen Putin probeert een oorlog tussen Europa en de Ukraine/Rusland te forceren (wat hem niet lukt) om zijn eigen duistere beleid ten aanzien van het midden oosten (in de luwte van het door hem bedachte geweld in Europa)te kunnen uitvoeren. Hij heeft een dubbele agenda en is met Iran zeer gevaarlijk bezig ook voor zijn eigen land. Amerika is immers de grote satan vlgs Iran. Qatar is Een gevaarlijk terroristisch land en het is ONBEGRIJPELIJK DAT DAAR HET W.K. VOETBAL GEORGANISEERD GAAT WORDEN. Moslim voetbal Zouden vrouwen een kaartje kunnen kopen????
  Dit is weer de zoveelste overwinning van de islam

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s