ASSYRISCHE GENOCIDE

Screenshot_27

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Genocide, Islam. Bookmark de permalink .

15 reacties op ASSYRISCHE GENOCIDE

 1. toestroom zegt:

  Tja Jan hier heb ik niks op te zeggen dan denk ik aan mijn vader vooral die beelden op de muur.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Bewijzen zijn er meer dan genoeg, maar toch wordt het door velen ontkent. Dit zien we ook bij de Holocaust.
  Verschrikkelijk als men de gruwelen uit het verleden wil bedekken en/of ontkennen!
  Ik vrees dat ooit ook de gruwelijkheden die IS begaat niet besproken mogen worden.

  Het kwaad wordt toegedekt…..

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Cathja: 23.11. uur, op 01/03. Klopt Cathja. En de leugen regeert.

   Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Toedekken? Voor zover WIJ dat toelaten of niet!
   De Patriotten. Verzet in opkomst.
   malsion@orange.fr

   Like

   • Cathja zegt:

    @ M.A.L. Sion 8:20

    Ja, WIJ laten dit -onder protest- toe. Degenen die zich verzetten ontvangen enorm veel tegenstand, en laten het er dan vaak maar bij zitten. Kijk naar de PEGIDA-demonstraties; deze mensen gedragen zich beslist niet agressief, maar let eens op wat een hatelijkheden en agressiviteit zij tegenkomen! Ze worden bedreigd omdat ze de waarheid hardop willen laten horen. Ze worden zelfs door het eigen volk verraden!
    Zolang onze overheid gedoogt dat de waarheid verdraaid en de leugens bedekt mogen worden, zie ik voor De Patriotten nog niet veel toekomst. De overheid komt op voor de vreemdelingen; het eigen volk telt alleen mee als belastingslaven, die de komende jaren nog véél meer zullen worden uitgeperst.
    En straks, op 4 mei, staan velen weer met hun uitgestreken smoelen (de ‘hooggeplaatsten’ vooraan!!) de doden te herdenken! Deze gebeurtenis krijgt voor mij steeds minder betekenis. Het is niet voor niets dat de Joden massaal Europa willen ontvluchten! Het is één grote schande!

    Like

  • Wie verbied het jullie???

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Dit kan er met je gebeuren in islam-landen, als je laat blijken niet in “allah”a te geloven, wel in een God en/of Jesus.
  Of als men laat blijken HELEMAAL
  niet in een God te geloven.( nog veel erger……….)
  Dit is de foto van Amerikaan ( van Bangladeshi afkomst ), getjing-tjanged omdat hij atheïst is.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Over Genocide gesproken !
  De droplul en moslim Obama provoceerd nu samen met zuidkorea
  Noordkorea en begint nu ook daar te rommelen !

  Like

  • jantjeuitnl zegt:

   Ik geef principieel niets aan het rode kruis. Ik heb er geen zin in dat de zgn. zusterorganisatie met de eer gaat strijken.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ jantjeuitnl 12:15

    Mee eens! Ik geef hen ook niets. Zolang niet alle slachtoffers gelijkwaardig worden behandelt (en het is gebleken dat er ‘gediscrimineerd’ wordt), krijgen ze van mij geen rooie cent meer. Ik doneer alleen nog aan organisaties die transparant zijn over wat er met het geschonken geld gebeurt, en welke organisaties een keurmerk hebben.
    Ik hoef alleen maar te denken aan hoe de vele miljoenen euro’s na die vreselijke tsunami in o.a. Indonesië verdeeld zijn (christelijke vissers kregen geen nieuw vissersbootje, moslims wel!). Sinds die tijd doneer ik niets meer zonder vooraf te informeren welke organisatie zich ermee bezig houdt.

    Like

 5. Berthe zegt:

  En erkent Botox-Boy (hij heeft zijn ‘denk-rimpel weg laten botoxen……, de ijdeltuit) Alexander Pechtold de Assyrische genocide net zo min als de Armeense?????

  Like

 6. 4sjun zegt:

  Als hem dat weer stemadvies uit Ankara oplevert zal hij ook opzichtig blijven wegkijken van het feit dat er dat 275.000 “Assyro-Chaldeans” omkwamen tussen 1914 en 1918 in de provincies Hakkari, Sirnak en Mardin.
  Massacres, Resistance, Protectors: Muslim-Christian Relations in Eastern Anatolia during World War I, David Gaunt, Gorgias Press LLC, 2006, ISBN 1593333013.
  .
  Daarnaast vond er ook nog een Pontische genocide rond Samsun en Ordu plaats. Hierbij kwamen tussen de 750.000 en 900.000 Grieken om bij gedwongen deportaties en massamoorden. Hiervoor zou 19/5 als vaste gedenkdag moeten worden uitgeroepen.
  “Turkish Atrocities”: Statements of American Missionaries on the Destruction of Christian Communities in Ottoman Turkey, 1915–1917, Barton, James L., Ara Sarafian, Gomidas Institute, 1998, ISBN 9781884630040
  From Empire to Republic: Turkish Nationalism and the Armenian Genocide, Akcam, Taner, Zed Books, 2004, ISBN 9781842775271

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s