Bremen siddert voor het islamitisch terreurgevaar

Screenshot_14

Bremen heeft de islamisering vrijwillig toegestaan. Moskeeën laten bouwen. Nu moet men ook de islamitische terreurdreiging slikken.

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Nadat zoveel domme, begerige goedmenschen er alles aan hebben gedaan om radicale islamieten massaal het land binnen te halen, is het gevaar dat hen bedreigt heel verdiend. Als de boel ontploft, moeten ze de schuld bij zichzelf zoeken, of dit nu kerkfunctionarissen, politici, sociaal werkers, immigratie-verheerlijkers, voorstanders van islamisering of journalisten zijn. En langzamerhand is het zover: heel Bremen doet het in de broek:

Ondanks de arrestatie van een verdachte houdt de angst in Bremen aan: de operatie tegen tot geweld bereide radicale islamieten duurt voort. En de politie is nog steeds met veel mensen aanwezig in de stad.

Na een waarschuwing voor tot geweld bereide radicale islamieten komt Bremen maar niet tot rust. In de nacht naar zondag was de politieactie nog steeds in volle gang. In de loop van zaterdag hadden agenten een verdachte gearresteerd. Bovendien zouden meerdere mensen in hechtenis zijn genomen, zei een woordvoerder.

Bremen staat bekend als bolwerk van radicale islamieten.

Het is al de derde waarschuwing binnen korte tijd. Midden februari had een terreurwaarschuwing geleid tot de afzegging van de carnavalsoptocht in Braunschweig. In januari werden in Dresden een PEGIDA-demonstratie en alle andere manifestaties diezelfde dag uit veiligheidsredenen verboden.

De politie in Bremen probeerde alle relevante gebouwen extra te beveiligen. Rondom het parlementsgebouw, het raadhuis en de Dom stonden politiebussen. Ook werd er een synagoge beveiligd.

N-24

Wij vinden het vooral heel erg spijtig voor al die burgers die niet meehuilden met de wolven in het bos, niet zoals de bisschoppenconferentie al die mensen die waarschuwden tegelijk “racisten” genoemd hebben, niet met de islamitische vluchtelingen wilden knuffelen. Wat betreft de anderen moeten we echter zeggen: ieder leert zijn lesje. . .

Natuurlijk kunnen we het niet eens zijn met islamitische heerschappij, terroriseren, islamisering, of dit nu “vreedzaam”, d.m.v. terreur of door politieke corruptie plaatsvindt. En iedereen die wakker wordt en eindelijk merkt hoe de vork in de steel zit, kunnen wij alleen maar feliciteren, om het even hoe goedmenschelijk, links, Groen of multiculti hij daarvoor ook was en om het even hoe hij ons daarvoor ook heeft uitgescholden. Het belangrijkst is dat hij het oprecht bedoelt.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Duitsland, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Bremen siddert voor het islamitisch terreurgevaar

 1. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Prima weergegeven, hoe de “linksmensen”, met voorop de socialisten/roden, de kerken/instituten, de politiek-correcte politici, en de christendemocratische goedmensen en/of andere goedmensen, er zowel in Duitsland als in Nederland en de rest van Europa, er debet aan zijn dat wij opgescheept zitten met de perverse, weerzinwekkende IDEOLOGIE, te weten de ISLAM.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  De klootzakken van linkse bestuurders in Duitsland en Europa hebben toch iets gemeen met hun vroegere soortgenoten uit de voormalige USSR: ze weten totaal niet wie hun ware vijanden zijn en degenen die hun vrienden moesten zijn hebben zij totaal van zich vervreemd. Koste wat het kost wilde links aardig en gastvrij zijn tegen vreemden en buitenstaanders (moslims en asielzoekers), gaven deze lui zelfs meer dan waar ze om vroegen, dringen de islam op aan de autochtonen die daar niets van moeten hebben (in Finland willen ze zelfs de Koran op de radio voorlezen in de stomme hoop hiermee de Finnen voor de islam te winnen wat, begrijpelijk, toch grandioos zal mislukken!), smijten met miljarden waardoor Europa verarmd en hopeloos verdeeld raakt en ze komen er langzaam maar zeker achter dat hun “moslimvrienden” ook niets anders dan verachting en afkeer voor links voelen.
  En nou is er weer een linkse idioot zoals Joost Kanen die het prima vindt als PVV’ers worden bedreigd! Maar zou deze akelige zak stront het bijvoorbeeld ook fantastisch vinden als zijn eigen vrouwelijke familieleden door vrouwenhatende moslims worden uigescholden, bedreigd, verkracht of mishandeld? Het rechtsextremisme zal door het voortrekken van de islam zeker tot een kookpunt gaan stijgen en zodra er opnieuw een bloedige aanslag in Europa wordt gepleegd in Bremen of waar dan ook door moslimextremisten dan weet ik HEEL zeker dat links en de islam zoveel haat gaan oogsten van alle Europeanen die hen terecht verafschuwen! En dan steken zij hierna heel wat moskeeen in brand en vallen ze overal moslims aan en ook de gehate EU en de radicale islam blijven NOOIT eeuwig bestaan!

  Like

 4. Jean zegt:

  Leg toch een bom onder die haatbunkers en jaag die rotzooi het land uit richting grote zandbak, dat staat er sowieso aan te komen maar als we het versnellen voorkomt het nog meer ellende.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Kerkfunctionarissen, politici, sociaal werkers, immigratie-verheerlijkers, voorstanders van islamisering of journalisten zijn en alle andere landverraders mogen van mij hun kop verliezen, eigen schuld dikke bult !!!

  Like

 6. Jaan zegt:

  Het helpt niks, totaal niks. al loopt de str… in zeven kleuren uit hun broek, dan nog zal links blijven zeggen: Dit zijn terroristen, het heeft niks met de islam te maken. Zeker, zeker, kinderen krijgen heeft niks met bevruchten te maken, die brengt de ooievaar. Ik zie veel kinderen, maar weinig ooievaars, die komen ongezien in het holst van de nacht zeker?

  Like

 7. Frans de Wit zegt:

  Vandaag die pechhold weer gezien op de TV? Hij heeft op alles wel een excuse te vinden voor die gasten op allerlei manieren probeerd te pappen en nat te houden, hoe dom kan je zijn. En maar met die handjes praten van m, erger me eigen dood, bij zulke gasten. Ben bang dat er toch een onafhankelijke beweging zijdelings de eigen bewoners moeten gaan beschermen. Gewoon door buiten de wet om aanslagen te gaan plegen. Doen die gasten toch ook?
  Het meest kwaad kan ik me maken over die ondankbaarheid van die gasten, hoe durven ze zo te doen? Van mij mogen ze echt een bom onder of op die moskees plaatsen hoor. Weg met die troep.

  Like

 8. Pingback: Bremen siddert voor het islamitisch terreurgevaar | Identitair Verzet Limburg

 9. Frans de Wit zegt:

  Het zal de moederstad kunnen zijn van Gouda

  Like

 10. Nemesis zegt:

  De stadstaat Bremen inclusief overheid en bevolking staat onder curatele van de Miri clans, of die andere clan. zogenaamd afkomstig uit de Libanon. Daar doen ze het in hun broek voor , allemaal en weet je wat. Ze zijn het zelf schuld.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Inmiddels is die gearresteerde weer op vrije voeten.
  Het is natuurlijk wachten op de eerste duitsers die door moslims doodgeschoten worden.
  Wie niet hoort moet maar voelen zei men vroeger.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s