De angst neemt toe

Screenshot_21

(Door: Klaus Peter Krause – Vertaling: E.J. Bron)

Steeds meer inbraken in woningen en huizen – Toenemend gevaar van terreuraanslagen – De vooral links-extremistische gewelddadigheden – Is de politie de situatie überhaupt nog de baas? – De burgers voelen zich niet meer veilig genoeg – Een resolutie van de AfD Lübeck.

Het aantal inbraken in Duitsland neemt verder toe. “Bendes inbrekers uit Oost-Europa, vooral uit Roemenië en Georgië, plaatsen de politie in de deelstaten Baden-Württemberg, Bayern en Nordrhein-Westfalen nog steeds voor grote problemen”, bericht de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” in haar editie van 27 februari. In de overige deelstaten is het niet anders. Ook nog steeds aanwezig is het toenemend gevaar van terreuraanslagen. Dit is vooral afkomstig van radicaalislamitische groeperingen (zie o.a. hier en hier). Daarbij komen de vooral van extreemlinks uitgaande gewelddadigheden tegen demonstraties en politieke tegenstanders. Bovendien zorgen de islam en het stijgend aantal islamitische immigranten voor angst in de bevolking. Hetzelfde geldt voor het feit dat afgewezen asielzoekers – de overgrote meerderheid – niet teruggestuurd worden. De Duitse burgers voelen zich niet meer veilig genoeg en niet voldoende beschermd door de politie. Het vertrouwen in de rechtsstaat vermindert.

Dit acute terreurgevaar en de niet meer toereikende binnenlandse veiligheid waren voor de AfD Lübeck aanleiding om een resolutie te richten tot de regering van de deelstaat Schleswig-Holstein. Hieronder de tekst van de resolutie:

Vreedzaam samenleven ernstig in gevaar

“De AfD Lübeck ziet met grote verontrusting dat onze samenleving zich in toenemende mate politiek splijt en dat een vreedzaam samenleven van de burgers in ons land ernstig in gevaar is! De politieke elite, evenals de kerken, de vakbonden en andere organisaties in Schleswig-Holstein stellen zich onkritisch en demagogisch op tegenover de zorgen en angsten van grote delen van de bevolking. Daarmee giet ze olie op het vuur van de radicale scene in plaats van de vrees van grote groepen van de bevolking serieus te nemen en politieke signalen af te geven die een vreedzaam samenleven überhaupt pas mogelijk maken.”

Kritisch houding tegenover de islam moet zonder verwijt mogelijk zijn

“Ook een kritische houding tegenover de islam moet in onze democratie mogelijk zijn, zonder dat men automatisch in de rechts-radicale hoek wordt gezet. Het verwijt van de media tegenover critici van de islam leidt tot een toenemende polarisatie van de bevolking, die in het ergste geval op zeker moment zo zou kunnen escaleren zoals onze geschiedenis dat helaas al een keer heeft meegemaakt! En tenslotte wordt in de openbare discussie ook de vraag gesteld of onze politie gezien de bedreigende situatie überhaupt nog de baas kan zijn over het gebeuren!…”

Het uitdunnen van de politie onmiddellijk beëindigen

“Wij – de AfD van de stad Lübeck – eisen vanwege de hierboven geschetste toestanden de volgende maatregelen van de deelstaatregering:

1. Het onmiddellijk stopzetten van het afbouwen van banen bij de politie. Met het oog op de stijgende criminaliteit in de deelstaat moeten er juist meer banen bij komen. Wanneer circa 90% van de inbraken niet meer opgelost worden, voelen grote delen van de bevolking zich niet meer veilig tussen de eigen vier muren!

2. Extra banen zijn alleen al daarom noodzakelijk, omdat politieagenten jarenlang meer dan 300.000 overuren voor zich uit schuiven, zonder deze te kunnen opnemen.

3. Met het oog op het enorme aantal gewelddadigheden tegenover de politie moet de bescherming (ook de rechterlijke bescherming!) van politieagenten uitgebreid worden. Dat politieagenten tijdens gewelddadige ruzies met delinquenten in het openbaar vaak tot “daders” worden gedegradeerd, is een schandaal en onacceptabel! Het beroep van politieagent moet niet alleen door een beter salaris, maar ook door betere sociale steunverlening aantrekkelijker gemaakt worden!

4. De openbare ruimte moet adequaat van videobewaking worden voorzien, vooral op stations, openbare pleinen, populaire verzamelplaatsen van jongeren enz. De “databescherming” mag niet belangrijker zijn dan de bescherming van de bevolking tegen aanslagen en andere misdaden! In onze buurlanden, zelfs in het liberale Zweden, is dat geen probleem.

5. Tot geweld bereide vijanden van onze rechtsorde, zoals Salafisten en anderen zonder Duits paspoort, dienen onmiddellijk het land te worden uitgezet! Middels een wet moeten openbare optredens – ook zulke als het uitdelen van korans – verboden worden! Het moet hen verboden worden om naar Duitsland terug te keren!

6. Zorgwekkende gewelddadigheden uit de linkse en vooral uit de zogenaamde “Antifa-scene” tegenover andersdenkenden en vooral ook tegenover de politie mogen geenszins gebagatelliseerd of zelfs geduld worden. Ook een schijnbare legitimering “tegen RECHTS te zijn” rechtvaardigt geen geweld! De AfD Lübeck verwacht hier vooral van de politieke partijen en de media een kritischer oog en de ondersteuning van de politieagenten.”

De zorgen van de bevolking niet als “rechts-radicaal” bestempelen

“De AfD Lübeck roept de regering van de deelstaat ertoe op om de maatschappelijke veranderingen en ook de noden en angsten van onze bevolking serieus te nemen. Kritiek, die voortkomt uit terechte zorgen van de bevolking, mag niet gewoon alleen maar als rechts-radicaal respectievelijk rechts-populistisch bestempeld worden. Dit leidt tot een splijting van de samenleving en bedreigt de vrede in ons land. Daartoe mag het niet komen!”

Bron:
http://kpkrause.de
Auteur: Klaus Peter Krause

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland). Bookmark de permalink .

14 reacties op De angst neemt toe

 1. Cathja zegt:

  Dit is duidelijke taal. Hier gaat het over ons buurland Duitsland, maar op termijn kan ook bij ons het klimaat zeer verslechteren, en we dezelfde situatie krijgen als in Lübeck. Wij burgers zullen meer met onze vuist op tafel moeten slaan, en eisen stellen aan onze overheid. De overheid die nog steeds door óns wordt gekozen, zal zich ook moeten inzetten voor de burgers, en onze veiligheid moeten bewaken. Ook in ons land wordt er onverantwoord veel bezuinigd op politie en defensie, maar daar moet verandering in komen. Ook het sluiten van heel veel politiebureaus moet van de baan. De burgers voelen zich steeds minder door de overheid beschermd.
  Hetzelfde verhaal bij de brandweer. Ook verregaande en onverantwoorde bezuinigingen.
  Je vraagt je zo langzamerhand af welke gekte er in de koppen van onze leiders (lijders) is gevaren. Ze doen niets anders dan belastingen verhogen, op belangrijke posten bezuinigen, maar tóch presteren ze het om steeds meer geld uit te geven dan er binnen komt. Dan zit er ergens een lek.

  Dat ‘lek’ heet Brussel, gelukszoekers, illegalen, ontwikkelingssamenwerking, onnozele subisies. Daar valt wel iets aan te doen. Zodat we eindelijk weer eens MINDER gaan uitgeven dan er binnen komt!

  Like

 2. daiyu-ninja zegt:

  Onze politici zijn de naam leiders, niet waardig.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Allemaal een gevolg van: Resolutie van Straatsburg, het Verdrag van Schengen, en de EUSSR. En de politiek die deze PROBLEMEN heeft GESCHAPEN, gaat HET NIET OPLOSSEN!

  Like

 4. Idefix zegt:

  De ware schuldigen zijn niet onze bestuurders,niet de politici in Brussel.Zij zijn enkel marionetten. .. De ware schuldigen zijn de (super) rijken..De multinationals en de banken.Zij zijn de enigen die profijt hebben van de Euro en de open grenzen. Maar zolang het gros van het gepeupel als een knipmes blijft buigen voor dit gajes zal er niets veranderen…

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Probeer bij Uitzending Gemist bij Tegenlicht te kijken, Bankgeheimen van Joris Luyendijk… helaas viel ik er pas ‘in’ 4 minuten voor het afgelopen was… en ik was gelijk er door geboeid en nu die opmerking van Idefix, bevestigt dat gevoel nog eens dat ik kreeg…
   ik hàd m volgens mij al eerder ergens op tv hierover gezien…

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Idefix 1 maart 2015 om 21:57

   Maar de ‘marionetten’ laten zich maar ál te graag fors betalen door de ‘ware schuldigen’.
   Ze hebben niets te klagen over hun inkomen en belastingvoordeeltjes.

   Like

 5. Thomasson zegt:

  Op 24 februari schreef Martien Pennings een voortreffelijk artikel: “President Hollande wil samen met moslims antisemitisme in Frankrijk versterken” (zie : https://mail.google.com/mail/?tab=wm#inbox/14bbb81d752fa414). De correlatie met andere Europese landen is verbluffend. Het lijkt alsof wij allemaal worden door Zombies geleid. Wij zien “Twee beren broodjes smeren” en kijken de andere kant uit. De Franse regeringen van de laatste 20 jaar konden beter het paleis van Maarschalk Philliepe Pétain in Vichey gebruiken i.p.v. de Elysée Paleis in Parijs. Het zijn smeerlappen ‘pur sang’ die zonder wroeging hun eigen land en volk in de uitverkoop zetten. Dat geldt kennelijk voor de Duitse regeringen ook. In beide landen zijn voornamelijk de Joden slachtoffers van de moslems. Maar ook de autochtone Fransen en Duitsers vallen ten prooi aan deze deze Allah monsters en Oost Europese beesten. Neem bijvoorbeeld de volgende links: https://ejbron.wordpress.com/2013/06/02/frankrijk-verkrachting-van-een-francaise-als-inwijdingsritueel-van-moslimbende/#comment-89677
  Deze is ook heel lollig: http://europenews.dk/en/node/55183 Men kan pagina’s lang vullen met links over beide landen met bloedige artikelen en video’s over de onophoudelijke aanvallen van Moslims op Joden en autochtonen. Maar deze feiten interesseren nog de regeringen van François Hollande noch de regering van Angela Merkel. Zo ook niet de smeerlappen regeringen van hun voorgangers. Met welke recht verklaart Hollande dat moslims, in zijn land, bescherming nodig hebben? Tegen wie? Tegen wat? Als u de hedendaagse politiek bekijkt, krijgt u steeds meer de indruk dat de Europese politici zijn a) pathologisch ziek en hebben een groot hekel aan hun eigen volk. Ze ambiëren etnische zuivering op eigen mensen in de naam van de multiculturele samenleving…Of: b) Ze zijn opportunisten die de politiek ingingen met tweede agenda. Dat geldt vooral voor EU politici http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/europarlementariers-weigeren-inzage-onkostenvergoeding en http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iK8ue7-Shpc

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Thomasson: 22.25. uur, op 01/03. Helaas is dat de wrange realiteit, anno 2015 in heel Europa, Thomasson.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Tom Hendrix DAT KAN VERANDEREN. Ik heb vandaag in de Dagelijkse Standaard een artikel van Frank Verhoef gelezen over rabbijnen die op les gaan voor zelfverdediging. ALS DIE GASTEN WILLEN ZICH ZELF VERDEDIGEN (heeft honderden van jaren geduurd) dan zouden wij dat ook doen. OP GEGEVEN MOMENT ZOUDEN WIJ ONZE BALLEN TERUG VINDEN EN WIJ GAAN VECHTEN VOOR VOLK EN VADERLAND.

    Like

 6. Thomasson zegt:

  De grootste boosdoeners zijn echter DE AUTOCHTONE EUROPEANEN ZELF. In 1789 hadden de Fransen schoon genoeg van de adel en de kerk. Ze bestormden ze de Bastille en speelden ISIS met de guillotine. In 1848 was heel Europa in rep en roer van Frankrijk tot Zweden. EN IN 2015? IN 2015 IS EUROPA BEVOLKT DOOR ZOMBIES DIE VAN HUN EIGEN SCHADUW BANG ZIJN. NET ALS KUDDE SCHAPEN WACHTEN ZE OP DE SLAGER DIE ZE NAAR DE ABBATOIRE ZAL NEMEN.
  ZE ZULLEN NOOIT VRIJ WORDEN ZONDER DE HERNIEUWDE GEEST VAN DE BASTILLE EN VAN 1848. Te beginnen met het ophangen van Eugene Delacroix reproductie van de schilderij x La Liberte guidant le Peuple” (De Vrijheid leidt het Volk). De origineel hangt in de Louvre. http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Eug%C3%A8ne_Delacroix_-_La_libert%C3%A9_guidant_le_peuple-2.jpg

  Like

 7. Nemesis zegt:

  Lübeck? In Lübeck willen ze dat toch zo. Het is een extreem links rood/groen bolwerk en wel totaal. Kijk maar eens naar de verkiezingsuitslagen. Jammer van die mooie stad.

  Like

 8. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Helaas heeft vanaf mijn prille jeugd, mij verbieden en bedreigen maar één resultaat: Ik krijg er leeuwenmoed van. Sinds ik op Karate en Krav Maga heb gezeten, weet ik dat gevoel ook te vertalen in aktie, in plaats van zoals vroeger, angstig inelkaar duiken. Dus ik ben niet bang. Die AFA lui moeten eens proberen mijn plekkie te vandalizeren, of op mij afkomen. Toe maar, doe dan!!! MAKE MY DAY.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Hutsjesez De viezeriken van AFA (hebben NIETS MET ANTI FASCISME . Ze zijn huursoldaten van de Islam en de linksen. Met name hun leiders. Ze zelf gaan vechten gewoon voor de kick!) moeten is eens halfdood worden geslagen. Het zijn ware collaborateurs. U hebt een prima idee gehad om Karate en Krav Maga te leren. Dat is goed voor de gezondheid. In plaats dat iemand jou slaat, geef jij hem een tikkie en je stuurt hem lekker naar de eerste de beste EHABO.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s