België begaat zelfmoord

Screenshot_42

(Door: Giulio Meotti – Vertaling: E.J. Bron)

Wanneer het met de hoofdstad van de Europese Unie bergafwaarts gaat, gaat het met Europa bergafwaarts. En de details zijn erger dan men zich kan voorstellen. België bezit per hoofd van de bevolking het grootste aantal islamitische terroristen, die naar Syrië en Irak vertrokken om er te vechten, meer dan welk ander Europees land ook. Brussel is de hoofdstad van zowel de heilige oorlog als van de Europese Unie.

De eerste Europese burger die stierf op het slagveld van de Jihad was Muriel Degauque, een Belgisch katholiek meisje. Ze was afkomstig uit Charleroi, bekeerde zich tot de islam, veranderde haar naam in Myriam en stierf in de buurt van Bagdad als menselijke bom.

Twee dagen voor de 11e september lukte het twee in België gerekruteerde Tunesiërs de Afghaanse commandant Massud, een vijand van Al-Qaida en de Taliban, te doden.

En de terreurcel van de bomaanslagen van Madrid in 2004 kwam uit de stad Maaseik.

Hoe kon Maaseik, de stad van de christelijke kunstschilder Jan van Eyck, een centrum van islamitisch terrorisme in Europa worden?

Ze noemen het “Belgistan”; het is de treurige evolutie van een welgesteld, verveeld en sceptisch land, een wereld van cafés, theaters, stadsverenigingen, wijnen, geestige gesprekken, klokkenspelen, bibliotheken, welgestelde coöperaties.

Brussel was ervoor bestemd om te worden als Londen, Parijs of Athene, DE plek van de nationale aaneensluiting van Europa. De Homo Belgicus zou het beste voorbeeld van de synthese van de Europese gemiddelde burger hebben moeten worden. Maar het land is ziek.

België heeft niet alleen het record van Jihadisten in Europa, het is ook het Europese land met de meeste zelfmoorden. De bekendste zelfmoord is die van de Belgische Nobelprijswinnaar voor geneeskunde Christian de Duve, die twee jaar geleden voor de ogen van zijn vier kinderen zelfmoord pleegde.

Zes zelfmoorden per dag. Met een op meer dan 20 per 100.000 inwoners geschat zelfmoordcijfer breekt België alle records in West-Europa. Het wereldwijde gemiddelde bedraagt 14,5 personen per 100.000 inwoners. Zelfmoord is de belangrijkste doodsoorzaak bij Belgen in de leeftijd van 25 tot 44 jaar. Bij de 15- tot 24-jarigen staat zelfmoord – na auto-ongelukken – op de tweede plaats.

De tragische statistiek zou nog stijgen als we de duizenden doden meetellen die plaatsvinden onder de euthanasiewet – met zes doden per dag. België is dus ook de plek van de eerste “supermarkt van de dood”; in Flémalle, een Belgische stad niet ver van Luik. De grafstenen? In de vierde rij. De kransen? Rechts in de hoek. De lijkkisten? Links.

Een land, dat door nihilisme wordt beheerst, waarin de islam al de grootste religie is. Op de scholen in de hoofdstad van Europa heeft het leren van de islamitische religie die van de leerlingen van het katholieke geloof overvleugeld. 43% leert de islam; 27,9% doet cursussen in “seculiere moraal” (atheïsme) en slechts 23,3% besluit les te nemen in het katholieke geloof.

Nu al is één op de drie mensen in Brussel moslim, de meest voorkomende naam is Mohammed en tot het jaar 2035 zal Brussel een stad met een islamitische meerderheid zijn.

De grote momenten in het leven zoals dopen, bruiloften en begrafenissen zijn in België niet langer aan het christendom verbonden; het is een land, waarvan de symbolen lange tijd de kathedraal van Antwerpen, de hond van St. Hubertus en de (door paus Martinus V. opgerichte) universiteit Leuven.

Tegenwoordig is slechts 7,2% van de huwelijksvoltrekkingen in Brussel katholiek, slechts 14,8% van de kinderen wordt gedoopt en nog slechts 22,6% van de begrafenissen is katholiek. Dat is het einde van het katholicisme.

Onlangs besloten de Belgische autoriteiten dat de fundamentele feestdagen van de Europese cultuur zoals Allerheiligen, Kerstmis en Pasen door de neutralere “herfstvakantie-dag”, “winterfeestdag” en “lentepauze” vervangen dienen te worden. en twee jaar geleden had de geseculariseerde kerstboom zijn debuut, als symbool van een land dat transparant, zielloos geworden is: een kerstboom van staal, lichten en videoprojecties.

Tegelijkertijd nam België de meest radicale vorm van het multiculturalisme over die Europa ooit gekend heeft. In 1974 erkende de Belgische regering officieel de islamitische religie. Het eerste resultaat van deze erkenning was de het opnemen van de integratie van de islamitische religie in het lesrooster van de scholen. De moslims in België zijn tot 75% fundamentalistisch.

“Een geradicaliseerde jeugd, die westerse waarden afwijst”, schrijft de Vlaamse journalist Hind Fraihi: “In Brussel bestaan eilanden zoals Molenbeek, waar je bijna niet kunt geloven dat je in België bent.”

Intussen floreert de missie. Het totaal aantal van tot de islam bekeerde Belgen wordt geschat op 20.000. In de rechtbanken grijpt de sharia in de vonnissen van rechters om zich heen en in Antwerpen werd de eerste rechtbank geïnstalleerd die rechtspreekt volgens islamitisch recht. Openbare scholen serveren halal-maaltijden.

De afgelopen jaren zijn in veel gebieden van Brussel de vrouwen verdwenen, die later weer volledig versluierd opdoken. Op een steenworp verwijderd van de EU-kantoren prediken imams tegen Brussel, de “hoofdstad van de ongelovigen”.

Overal worden de Joden aangevallen.

Veel kerken zijn aan de buitenkant niet veranderd, maar van binnen zijn velen moskeeën geworden. In een kerk in Brugge wordt het “heilige bloed” bewaard, dat door een graaf van Vlaanderen na de kruistochten uit Palestina werd meegenomen. Maar het “wonder van het vloeibaar maken”, zeggen de toeristische gidsen, vind niet meer plaats en dat al enkele eeuwen niet meer.

Het bloed is opgedroogd. Het symbool van een uitgedroogd en verloren Europa.

Bron:
http://haolam.de
Auteur: Giulio Meotti

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, België, Brussel, christenhaat, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Jodenhaat, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op België begaat zelfmoord

 1. Buffalo Bill zegt:

  Ik vrees dat Belgie niet meer te redden is. Ik heb een hotelkamer gehad in de buurt van Brussel station Midi. Genoeg gezien in Molenbeek, Anderlecht en Schaerbeek. Blij als de trein de grens bij Roosendaal passeerde op de terugreis. Toch wens ik Pegida Vlaanderen en Pegida Wallonie veel succes

  Like

 2. Sjaak zegt:

  LAAT ZE MAAR IN BRUSSEL DE HELE EU BOEL TERRORISEREN !
  FUCK THE EU !

  Like

 3. Jean zegt:

  Brusselallabat is de hoofdstad waar criminelen thuishoren en zijn, mij niet gezien.

  Like

 4. Willie zegt:

  The sweet smell of a great sorrow lies over the land
  Plumes of smoke rise and merge into the leaden sky:
  A man lies and dreams of green fields and rivers,
  But awakes to a morning with no reason for waking

  He’s haunted by the memory of a lost paradise
  In his youth or a dream, he can’t be precise
  He’s chained forever to a world that’s departed
  It’s not enough, it’s not enough

  His blood has frozen & curdled with fright
  His knees have trembled & given way in the night
  His hand has weakened at the moment of truth
  His step has faltered

  One world, one soul
  Time pass, the river rolls

  It’s not enough it’s not enough
  His hand has faltered
  …. …. ……

  And he talks to the river of lost love and dedication
  And silent replies that swirl invitation
  Flow dark and troubled to an oily sea
  A grim intimation of what is to be

  There’s an unceasing wind that blows through this night
  And there’s dust in my eyes, that blinds my sight
  And silence that speaks so much louder that words,
  Of promises broken

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Verschrikkelijk! Een Sharia-rechtbank in Antwerpen!
  Daar moeten ze echt wat aan doen, anders is dàt het absolute begin van het einde!
  Eh…..Tussen haakjes: Dab Abou Jahjah mag dan een zelfbenoemd “socialist” zijn in plaats van een “moslim,” maar juist zo ’n Sharia-rechtbank legt-ie natuurlijk niets in de weg, hè…..Néé……

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   Er kan in België, net als in de rest van de wereld geen sharia-rechtbank bestaan. De sharia is tegen de rechten van de mens en nergens ter wereld bestaat een land dat volgens de islamitische “wet” wordt geleidt, nergens bestaat dus een sharia-rechtbank.

   Er zou wel een mediation volgens de sharia kunnen bestaan, echter dit is puur theoretosch. Omdat de rechten niet gelijk zijn en kan er niet worden voldaan aan de eisen die aan een wet of aan een rechtstaat worden gestaald. Het is dus fantasie!

   De rechtsgeldigheid van een sharia-“rechtbank” staat gelijk aan het niveau van de beheerder van de bank bij Monopoly! Als men het er niet mee eens is dan gooit men het bord van de tafel en toont men een kwaad gezicht.

   Zelfs in de Islamitische Staat heerst geen sharia-“rechtbank” omdat het niet mogelijk is! En dat zegt misschien al voldoende. De sharia begunstigd de heerser en de zittende macht. Iemand die de macht niet heeft is altijd de verliezende partij onder de sharia. Op dit moment is er geen sharia-“rechtbank” nodig in het gebied van de Islamitische Staat, omdat iedereen die ook maar het vermoeden wekt de sharia te overtreden eenvoudig weg wordt onthoofd. De zittende macht is volledig en absoluut, daarom is er geen rechtbank nodig.

   Like

 6. Um Shmum zegt:

  Het is toch alleszeggend dat juist in de hoofdstad van de EU deze onderdrukkende ideologie van de valse profeet zich als een verslindend beest om zich heen briest en verslindt.

  Like

 7. Roni zegt:

  Nederland en zijn wegkijkende Nederlanders krijgt wat het toekomt, Belgie als zuiderbuur en Duitsland als oosterbuur dat wordt dolle pret.
  Als HET losbarst wat heb ik dan een medelijden met al die dieren hier. Vooral al die mooie honden.
  De heulende mensen verdienen HET immers wegkijken was hun strategie uit lafheid.
  Ik kots op jullie.
  Er aan gaan zal ik zeker, als ik dan nog hier ben, want ik heb al in de kranten gestaan en al met mijn kritiek op deze verderfelijke islam en reken maar dat ze netwerken hebben dit tuig.
  Jongens, amen.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Mischien is het een geluk dat de Belgen tegen ons hebben afgescheiden?Nu zijn ze toch wel buitenlands.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Eh……Ja, daar zeg je wat. Maar denk alsjeblieft aan onze Belgische mede-reaguurders hier. (Al kan in elk geval één ervan natuurlijk uitwijken naar Rusland; zij zal niets liever doen.)

   Like

   • Willie zegt:

    weeral a kick in the back Theresa ?? kan je toch echt goed

    Like

   • Benesha zegt:

    Ik denk dat er nog velen naar Rusland zullen moeten vluchten als het islam pleuris hier echt uitbreekt.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Willie, 19.12u.: Vind je? Het is niet meer of minder dan wat de betreffend persoon zelf voortdurend te kennen geeft.
    Komt echt niet uit mijn koker, hoor.

    Like

 9. Stradi zegt:

  Maar de EU instellingen in brussel zijn bewaakt en ontworpen als een fort, waar zouden die bang van zijn? Het volk mort bende mislukte nestbevuilers, en dat is nog zacht uitgedrukt.

  Like

 10. vanhetgoor zegt:

  Het is erg moeilijk om te zien. Maar ik zal het uitleggen. Mensen die vóór de islam zijn, mensen die de sharia aanhangen en ondersteunen, mensen die hun ‘hoop’ en ‘verlangen’ leggen in de Islamitische Staat; die mensen zijn maatschappelijk gezien dood!

  Het zijn mensen die niet mee willen doen met de samenleving. Het mag misschien er op lijken dat de islamitische staat ook een soort samenleving is, maar dat is niet zo. Elke moslim haat de samenleving en hij haat het leven. Elke samenleving! Elke vorm van leven! Ook de islamitische staat heeft in de basis interne conflicten, de aversie die er bij moslims leeft tegen een samenleving die wordt nu niet geuit.

  Er bestaat geen muziek voor mensen die niet van muziek houden, er is geen kaas voor mensen die niet van kaas houden. Moslims zijn per definitie vol van haat naar het leven toe dat zij elke vorm van leven ondraaglijk willen maken. De hele theorie van de islam is gericht op het bespoedigen van de dood, uiteraard nadat men daar profijt van getrokken heeft, want ergens de beroepsmoslims ook wel dat de theorie niet klopt en niet kan.

  Als in België er veel mensen zijn die maatschappelijk gezien buiten de boot vallen dan komt dit niet door de islam maar omdat de Belgische maatschappij niet zo heel erg veel behoefte heeft aan mensen die dwars liggen en de menselijke samenleving haten. Feitelijk is het zo dat als er in een land meer mensen vertrekken naar de islamitische staat er een betere en menselijkere maatschappij is, waar meer aandacht is voor het leven en de liefde. Moslims haten dat en zij vertrekken. Wij moeten daarom een voorbeeld nemen aan België en trachten te doorgronden waarom de moslims kotst van die samenleving! België loopt op ons vóór!

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Dat is nu het gevolg van het CULTUURRELATIVISME, het Verdrag van Straatsburg, en het Verdrag van Maastricht. Al deze zaken hebben zowel België als Nederland en de rest van Europa, tot slachtoffer gemaakt van de MOSLIMINVASIE. Vooral de SOCIALISTEN en LINKS-LIBERALEN waren en zijn de pleitbezorgers van de MOSLIMINVASIE en de MASSA-IMMIGRATIE. Het ziet er niet goed uit voor onze kinderen en kleinkinderen! Dat is althans mijn mening.

  Like

 12. Europa is aantoonbaar zelfmoord!Brussel is het equivalent van Europa of wel omgekeerd!Simpel hè!Met vriendelijke groeten ,Shalom van Léon van Duren.

  Like

 13. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 14. Luchtpint zegt:

  “27,9% doet cursussen in “seculiere moraal” (atheïsme) en slechts 23,3% besluit les te nemen in het katholieke geloof.”

  Typisch conservatief-katholiek gezemel van een Italiaan. Als iedereen binnen de autochtone bevolking zich maar tot het katholiek geloof bekent, dan pleegt er in dit apenland zogezegd geen mens nog zelfmoord. Enz.

  Middeleeuwse lullo ! Trap tegen zijn crypto-bisschoppelijke reet !

  Like

 15. Anneke zegt:

  “Wat zijn we hier in Nederland eigenlijk gezegend”!!! ! !!! Ben hierover stomverbaasd, niet verwacht…..Met andere grote -/ middelgrote EU-steden gaat het sneller bergafwaarts; althans deze conclusie heb ‘k voor mezelf ‘getrokken’. Brussel is (binnen korte tijd) een Belgische ACHTERBUURT…”Het hof van de EU-gifslang staat stijf van het uitgespoten gif, dodelijk verderf op het Belgisch erf”.

  Like

 16. Charles Martel zegt:

  België is kapot gemaakt door linkse politici (à la Verhofstadt) en een extreem linkse taqiyya pers. Tot eind 1999 verscheen het ‘grootste kwaliteits’- krantje onder het motto: AVV VVK: alles voor Vlaanderen, Vlaanderen voor Kristus. Dat motto wordt weldra terug ingevoerd: AVV VVKoran, in naam van de “Coreli(gi)o”. Rara welke die co-religio is. En waar komt het kapitaal vandaan?

  Like

 17. Geronimo zegt:

  Dit artikel is er wat mij betreft, ver over.
  De auteur, een Italiaanse journalist en auteur, ken ik verder niet, maar hij lijkt me in elk geval persoonlijk weinig af te weten van het erge van de toestand in Europa in het algemeen, en van België in het bijzonder.

  Dat Brussel een verloederde stad is, is correct. Maar dat zijn Parijs, Londen, Berlijn, Amsterdam, Rotterdam, Gouda, en ga zo maar door, minstens evenzeer, als je het zo cru wilt stellen. Brussel maakt voor de Vlamingen overigens niet zoveel meer uit, omdat dit al langer niet meer beschouwd wordt als een eigen stad, maar een Belgisch bolwerk. Maar dat is uiteraard een totaal andere discussie, en bijgevolg hier niet aan de orde.
  Waarom deze Italiaan België in geheel deze problematiek van islam en immigratie vooraan stelt als het ‘zwarte beest’, is me dan ook een compleet raadsel.

  In geheel dit artikel wordt ten onrechte de indruk gewekt als zou het in België heel wat erger zijn gesteld dan elders in Europa. Precies of het daar al een moslimstaat is. Dat is op zijn zachtst gezegd onjuist. De hele rotzooi op het vlak van migratie komt overigens grotendeels door toedoen van Europa. In ALLE Europese landen ! Engeland, Frankrijk, Duitsland, Zweden en ga zo maar door, in al die landen is de toestand op het vlak van de ‘islam-invasie’ en de migratie in het algemeen zo mogelijk nog veel erger.

  In België komt daar nog specifiek de snel-Belgwet bij. Deze wet werd, na stemming, goedgekeurd in 2000 door het Belgische parlement, op voorstel van de toenmalige regering-Verhofstadt I. Ruikt u ook uit welke kwalijke hoek deze wind toen al kwam? Zou er zoveel verschil zijn tussen Rutte en deze Verhofstadt?
  De Franstaligen binnen België zagen (en zien nog altijd !) hierin bovenal een middel om de numerieke meerderheid van de Vlamingen binnen het land te breken ten eigen bate. ‘Electoraal voordeel’ halen heet dat ook. Vreemdelingen zijn er immers in overgrote meerderheid Franstalig. Vandaar de, vooral in Vlaanderen, zo bekritiseerde snel-Belg-wet, intussen al wel wat verstrengd, maar niettemin nog altijd veel te gemakkelijk.

  Komt daar nog de anti-discriminatiewet van 25 februari 2003 bij, door toedoen vooral van de PS-er en toenmalig minister van Gelijke Kansen, Christian Dupont, die een campagne gestart was onder de titel: ‘Discriminatie is onwettelijk, we willen de burgers een geweten schoppen’.
  Deze campagne was een gezamenlijk initiatief van de Europese Unie, genoemde Dupont, het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding (in de volksmond: het ‘spionnen-centrum’), en het Instituut voor de Gelijkheid van Mannen en Vrouwen. Ze paste in het Europese jaar van de gelijke kansen.
  Deze wet laat bovendien een omkering van de bewijslast toe als de rechter discriminatie vermoedt. Je ziet, als het om democratie gaat, spant ‘links’ steevast de kroon ! En niet alleen in België, dacht ik.

  – Wat haatpredikers betreft, hoeveel zijn er b.v. niet in Frankrijk, Nederland, om nog maar over Engeland te zwijgen. Hoeveel mega-moskeeën bestaan er al niet in Nederland, en worden er nog gepland ! Hoe erg is het niet gesteld met bepaalde regio’s in Frankrijk. Roubaix b.v. of Marseille…

  – Van kerken die in België omgevormd zijn tot moskeeën, heb ik persoonlijk geen weet. Wel van omvorming, na ontwijding, tot gebouwen bestemd voor allerlei evenementen, musea…gewoon omdat er geen mensen meer naar toe gaan, en het te duur is om ze nog langer te onderhouden. Het katholiek geloof in België is inderdaad voor een groot deel verdwenen, zeker niet meer vergelijkbaar met vroeger, maar toch zijn er nog altijd veel doopsels, veel huwelijken in kerken, begrafenisplechtigheden, communiefeesten, etc. Een soort traditie dus, eerder dan een echt religieus beleven. En daar komt nog altijd heel wat volk op af. Maar het naar de Mis gaan op zondag uit diepe christelijke overtuiging, dat is wel degelijk fel afgezwakt, zij het niet helemaal verdwenen. Redenen: het mondiger worden van de mensen in het algemeen, de algemene welvaart, het ‘gezever’ van veel hoog geplaatste geestelijken i.v.m. allerlei onderwerpen, en niet in het minst ook de vele relatief recente pedofiliezaken binnen de kerk.

  – De in het artikel geciteerde sharia-rechtbank in Antwerpen was een initiatief van ‘SHARIA4BELGIUM’ in 2010-2011, onlangs in België door het gerecht aangeduid als een terroristische organisatie. Overigens, niet alleen wilde deze organisatie de sharia invoeren in België, maar ook over de hele wereld.
  Terzake even nog dit citeren: “Maandag kwamen we wel te weten dat het ‘Centrum voor Islamitische Diensten’ gewoon niet bestaat. In De Standaard liet Abdellatif Akhandaf, beleidsmedewerker islam van de stad Antwerpen weten dat het Centrum voor Islamitische Diensten niet bestaat.”
  Er is geen vraag naar, er wordt niet over nagedacht, het is onbestaande. Het is gewoon een uitspraak van iemand van Sharia4Belgium om mensen op stang te jagen.
  (https://www.apache.be/nvdr/2011/09/13/sharia-hier-sharia-daar-sharia-overal/)
  Of dat nu al dan niet een geval van ‘Taqiyya’ is, laat ik in het midden. Wel meen ik te weten dat er in België nog altijd geen ‘sharia-rechtbank’ bestaat, toch niet officieel erkend, in tegenstelling tot b.v. Engeland. Anders was dit zeker het voorwerp gebleven van politieke debatten, zeker vanwege het Vlaams Belang, waar deze zaken in de loop der jaren mede een beetje tot de core-business van deze partij zijn gaan behoren.

  – Dan de euthanasie-kwestie afdoen als een Belgische aangelegenheid bij uitstek, eigenlijk om te gieren van het lachen, ware het niet zo zielig in zijn beperktheid. Dit gebeurt nl. in de meeste Europese landen al langer, net als abortus overigens.
  (http://www.ieb-eib.org/nl/document/nederland-jaarverslag-2013-regionale-toetsingscommissies-euthanasie-385.html)

  – Cijfers i.v.m. zelfmoord: http://www.cijfers.net/zelfmoord.html

  – Aantal moslims: http://www.standaard.be/cnt/dmf20141029_01348354

  http://www.npdata.be/BuG/186-Aantal-moslims-gemeenten/Aantal-moslims.htm

  De conclusie zou voor iedereen voor de hand moeten liggen, bij uitstek voor deze Italiaanse journalist: controleer zelf best even een en ander zoveel mogelijk, informeer je degelijk vooraleer je besluiten trekt tegen wat of wie dan ook.

  En dat van die ‘splinter en die balk’, ook dat is nog altijd even actueel.
  Nu ik er aan denk, hoe zou het overigens gesteld zijn met Italië?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s