Lodewijk Asscher is een Jood en tegelijk een huichelende verrader van het Joodse Volk

Screenshot_37

Ik kom er bijna dagelijks langs: de geblindeerde politie-keet op stelten bij de Hollandse Schouwburg op de Amsterdamse Plantage Middenlaan. Vanuit deze schouwburg werden ook de grootouders van Lodewijk Asscher gedeporteerd.

(Door: Martien Pennings)

Iemand stuurt me een al wat ouder Parool-interview toe (24 januari) met Lodewijk Asscher, de erfelijk belaste en gedegenereerde Stockholmsyndroom-Jood die het als lid van de collaboratie-club PvdA via een Amsterdams wethouderschap en vice-burgemeesterschap tot vice-premier van Nederland heeft geschopt. Maar hij zou vooral geschopt moeten wórden: onder zijn reet, de hele weg naar Israël en dan laten we hem verplicht dienst doen in het IDF, als infanterist bestemd voor de frontlinie.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, antisemitisme, antizionisme, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, Heilige Land, hersenspoeling, Holocaust, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse joden, Moslims, Multiculti, Nederland, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Lodewijk Asscher is een Jood en tegelijk een huichelende verrader van het Joodse Volk

 1. BertG. zegt:

  Schitterend Martien, krijg het zo maar eens in woorden uitgelegd.

  Like

 2. toestroom zegt:

  Dat heb ik al een keer hier meer geschreven. Denk maar aan zijn Grootvader.

  Like

  • Driek zegt:

   Beste toestroom, dat verhaal over die grootvader heb ik hier nu al zo vaak uiteen gezet, en blijkbaar leest niemand mijn reacties, dus dat heeft allemaal weinig zin, doch we moeten die grootvader nu maar in vrede laten rusten. Die grootvader van Asscher had z’n buik vol van zijn Joodse medeburgers. Lees eerst eens zijn geschiedenis. Diep en diep tragisch.

   Like

   • De óver-grootvader van Lodewijk Asscher was de Asscher die in de Joodse Raad zat tijdens WO II.

    Like

   • Driek zegt:

    Ja, meneer martienpennings, maar ik ga het hier niet nog een keer allemaal vertellen. We weten het nu wel, dacht ik. Boek van Hans Knoop, “De Joodse Raad”, staat het allemaal in beschreven.

    Like

 3. lucky bee zegt:

  Vroeger worden zulke verraders door de Levi’s neer gezabelt, denk toen de Joden aan de voet van de Berg Horeb de gouden kalf aanbeden.Niemand heeft het overleefd.

  Like

  • Tempelier zegt:

   Dat doen ze vandaag met de spijkerbroek, sorry Lucky ik dacht laat me eens iets samenhangends opschrijven.

   Like

  • Driek zegt:

   Beste Lucky bee, lees Exodus 32: 1 – 35. eens goed door. En Exodus 34: 1 – 23.

   En als je toch bezig bent, lees dan ook meteen het Boek Leviticus. Dan ben je weer helemaal bij. Want we gaan er geen potje van maken. Je moet de lezer niet op het verkeerde been zetten. In beide Boeken is sprake van Israëlieten.

   De Levieten, of de stam van Leví, was een van de twaalf stammen van Israël . De Levieten waren van de geslachtslijn van Leví, de derde zoon van Jakob.

   Tot uw dienst

   Like

   • harry zegt:

    Het maakt geen donder uit wat je schrijft of zegt tegen Lucky , Driek .
    Hij is oost-indisch doof en west-indisch blind .
    Dat zie je wel vaker bij Indonesiërs .
    Ik ben er met een getrouwd geweest , een vrouwelijke versie , dan .

    Hij is net als een autist , hij dobbert op z’n eigen vlotje voort .
    Zelfs de oceaanreus naast hem ziet ie niet !
    En meestal dobbert ie tégen de stroom in !
    Moedeloos word ik van die man .

    Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  In deze kwestie ben ik het voor 100% met je eens Martien. De zogenaamde “linksen”, zijn verworden tot de 5e colonne van de ISLAM. Schande, driewerf schande. De “oude Willem Drees”, draait zich om in zijn graf, als hij zou zien wat voor een stelletje joden-haters en landverraders binnen de PvdA het voor het zeggen hebben gekregen!

  Like

 5. Joshua zegt:

  Goed verwoord Martien, het had nog scherper gemogen.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Er bestaan maar twee soorten Joden. Intelligente Joden, en de stomme Jood. Onder die laatste categorie bevind zich o.a. Lodewijk Asscher. Die stomme Joden vernaggelen ook nog eens hun eigen volk.

  Like

 7. Ahava zegt:

  Machtig Martien, je hebt een scherpe geest en dito ‘pen’.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Het blijft een onbegrijpelijke, absoluut paradoxale gedachtengang, die je behalve bij Asscher, bij meer vertegenwoordigers van je Joodse Gemeenschap tegenkomt en die je keer op keer verbijsterd doet afvragen, hoe het mogelijk is, dat ze van de recente geschiedenis niets hebben geleerd.
  Hoezó voelen uitgerekend zij zich verwant met de moslims? Hoe kómen ze op het idee, dat die in hetzelfde schuitje zitten als zij?
  En wíe moet het volgens hen dan aangerekend worden, dat zoveel Joden op dit moment besluiten, Europa te verlaten?
  Als dat volgens hen níet de schuld van de moslims is, dan hebben de autochtonen het zeker weer gedaan!
  De moslims zijn in feite de oorzaak van het herlevende antisemitisme, maar néé, aan hen màg het niet liggen!
  Geef dàn liever Wilders en de PVV maar de schuld, ook al bestaat er geen enkele aanwijzing in die richting!
  We leven in een krankzinnige tijd en men kan niet anders, dan constateren, dat ook toonaangevende Joden als Asscher en Esther Voet door die waarheid zijn aangestoken.
  Rampzalig! Er is geen ander woord voor.

  Like

  • Driek zegt:

   Beste Theresa, ik verkeer nogal eens in Joodse kringen, maar die zitten toch meer op de lijn van Geert Wilders, en ja, die toonaangevende Joden als Asscher en Esther Voet, zoals je schrijft, behoren niet tot de intellectuele bovenlaag. En ik heb nog niet één Jood iets over de autochtonen horen zeggen, over de gojim dus.

   Maar ja, zoals je schrijft: We leven in een krankzinnige tijd en men kan niet anders, dan constateren, dat ook toonaangevende Joden als Asscher en Esther Voet door die waarheid zijn aangestoken.

   Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Zeer juist. En naast Asscher kan ik er nog een stuk of tien noemen, die allemaal even erg zijn. Waarom Joden dit zichzelf aan doen is me een raadsel. Nederland was toch een goed en redelijk welvarend land, waarom alles verpesten?

  Like

 10. Tempelier zegt:

  Politiek maakt meer kapot dan je lief is !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s