Samsom begrijpt radicale islam niet en wil het niet begrijpen

Screenshot_36

(Door: Frank Verhoef)

Typisch PvdA.

Meer PvdA had de nieuwe verkiezingsspot van de PvdA voor de verkiezingen van 18 maart niet kunnen zijn. In onderstaand filmpje praat Diederik Samsom over een kind. Niet over een van zijn eigen kinderen – dat lesje heeft hij nu wel geleerd – maar over een jongetje dat aanwezig was bij de pro-ISIS-demonstratie op de Haagse Hoefkade de afgelopen zomer. Die demonstratie waar polderjihadi Abou Hanief schreeuwde dat alle Joden dood moeten, dezelfde Hanief die zich deze maand opblies in Fallujah, Irak.

Samsom snapt niet waarom dat jongetje van tien jaar oud “vrolijk zwaait met zo’n ISIS-vlag”. “Ik begrijp het niet. Ik wil het niet begrijpen.” Het volledige citaat uit de video:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, political correctness, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Samsom begrijpt radicale islam niet en wil het niet begrijpen

 1. Abeja zegt:

  Stuur Samsom misschien eens het filmpje over die haat-imam van het vorige artikel op zijn persoonlijk emailadres. Misschien voelt hij zich dan even slecht als ik me voelde na het bekijken ervan.

  Like

 2. Henk.V zegt:

  Diederik zakt voor het examen in het vak: VOLWASSEN worden. Hij wil -als politicus -NIET begrijpen wat om hem heen gebeurt , maar hoe kan men een rechtvaardig oordeel vellen over zaken als men ze NIET begrijpt of -nog erger- niet WIL begrijpen?
  Waarom veroordelen jij en je partijgenoten dan voortdurend mensen die de ogen wijd open hebben en willen begrijpen wat zij waarnemen en hun zorgen om wat zij zien openbaar maken?

  Iemand die niet heeft geleerd ZELFSTANDIG te denken blijft in een staat van onvolwassenheid en na-praterij steken.
  Dat is de geestesgesteldheid waar jij en je politieke partij onder gebukt gaan.
  Wat een afgang voor iemand die als hoogbegaafd geldt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dan kun je ook wel beredeneren, waar zijn relatie mede aan kapot gegaan is:
   Voor een relatie moet je ook geestelijk volgroeid zijn, anders wordt het niets.
   En zoiets laten ze dan op de politiek los!Wàt een flapdrol!

   Like

 3. lucky bee zegt:

  Iemand die kop loos rond loopt kan dat ook niet begrijpen; het is nu tijd dat ze het in de practijk gaan doen.Kopje af Samsom.

  Like

 4. oud-marinier zegt:

  Samsom KAN niks anders begrijpen want hij begrijpt ZICHZELF niet eens …..!! Nog te stom om van brood , stront te maken die eikel.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  En ik begrijp SAMSOM en de hele PvdA niet! Wat een nitwit die Samsom. Deze man laat blijken hoever de Partij van de Allahtonen “losgezongen is”, van de “man/vrouw in de straat”. Misselijk ben ik van dat WEGKIJKGEDRAG, en LEREN doen ze het nooit! Maar niet alleen de PvdA, ook het CDA, VVD en D66, zijn kampioen “WEGKIJKEN”, wat de ISLAM betreft. En NU maar weer “zieltjes”, proberen te winnen! Nou, ik hoop dat alle 4 deze partijen, ONGENADIG klop krijgen 18 maart a.s. Hoewel…….er zijn heel veel domme kiezers, dus gerust ben ik er niet op.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Samson wil de radicale Islam niet begrijpen of kan het niet begrijpen. Als het eerste opgeld doet, is het puur kwaad wat aanwezig is. Betreft het nu het tweede item, dan heeft hij geen verstand. Om iets te kunnen begrijpen, heeft men verstand nodig, hersenen, brains. Ik houd het er op dat hij de radicale Islam niet WIL begrijpen !

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Tja, je ben een nar of niet..

  Like

 8. Scheerzeep NU zegt:

  Zet de achterdeur alvast maar open voor Diederik Samsom. Hij heeft al te lang in het huis rondgelopen en ondanks zijn ignorant enthousiasme is hij er niet ingeslaagd alle kamers met elkaar te verbinden. De eenheidsman begrijpt het verschil niet tussen de bewoners van de verschillende kamers. Alsof een potje voetbal werkelijk verbroedert. De realiteit gaat intussen gewoon door, maar hij wil het niet begrijpen.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Bij deze hofnar heb ik destijds ook wat tekstballonnen gezet; ze zijn nog steeds actueel: 😦

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Ik vond op internet nog een briefwisseling van mij met Diederik uit 2011, op de onvolprezen site van ons aller Frik. Ik reageerde op een artikel uit Elsevier. Volgens Samson had de overlast van het tuig niets te maken met de islam; ook toen al. Helaas is er niets veranderd.

  Diederik is dezelfde mening nog toegedaan:

  Brief aan Diederik Samson

  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/316636/Samsom-Marokkanen-hebben-monopolie-op-overlast.htm

  Geachte heer Samsom,

  Naar aanleiding van bovenstaand artikel voel ik de behoefte om rechtstreeks naar u te reageren.

  Vindt u niet dat u de indruk wekt opportunistisch bezig te zijn?

  Van de ervaringen die u heeft opgedaan als straatcoach is het gewone volk waar ik me maar bij aansluit, al tientallen jaren op de hoogte en velen hebben daar persoonlijk onder geleden.

  Ik vind het u zeer kwalijk te nemen dat u daar als politicus blijkbaar niet van op de hoogte was of, als u er wel weet van had, dat u uw ogen voor de ellende waar veel autochtonen het slachtoffer zijn geworden heeft gesloten.

  Dat deed trouwens uw partijgenoot Job Cohen ook, in de tijd dat hij burgermeester was van Amsterdam. Om de boel bij elkaar te houden liet hij de autochtonen op een schandalige manier stikken.

  Niet alleen de joden en de homos maar ook veel andere autochtonen moesten letterlijk vluchten uit onze hoofdstad. In Utrecht is op dezelfde manier Aleid Wolfsen nu in de schijnwerpers gekomen.

  En nog hebben ze blijkbaar totaal geen besef van de ellende waarvoor ze als burgermeester verantwoordelijk zijn (geweest). Als ze enig besef hadden van wat zij hebben aangericht zou hun reactie totaal anders zijn.

  Shame on you, PVDA!

  Het Credo van links en in het bijzonder van de PVDA voor wat betreft de islam is al tientallen jaren: Niet willen horen, niet willen zien en zwijgen. Hoe is dat toch mogelijk, meneer Samson?

  Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa heeft links, wat de islam betreft een identiek wegduik gedrag. U moet toch op de hoogte zijn van wat er in Malmö is gebeurd?

  Bijna alle joden zijn, met goedvinden van de linkse burgermeester, uit die stad gevlucht door moslimgeweld. Ook zij wilde blijkbaar de boel bij elkaar houden.

  Dit geweld heeft nog steeds niets te maken met de islam, meneer Samsom? Want: hoeveel geloviger de moslims zijn, hoeveel minder last wij van hen hebben.

  Och arme? Bent u evenmin op de hoogte van het geweld en de boosaardige plannen van de tienduizenden moslimfundamentalisten, die zich vrij in Europa mogen bewegen? Zij zijn de gelovigen onder de gelovigen.

  Wat vindt u van de meer dan 900 stedelijke gebieden in Frankrijk waar de islam het voor het zeggen heeft? De politie en autochtonen durven daar meestal niet meer te komen.

  Ook in Duitsland zijn, alleen in Hamburg al, 13 probleemgebieden. Laat staan wat er aan de hand is in andere grote steden. De regering heeft de linkse journalisten gevraagd om daar zo min mogelijk over te schrijven.

  En, braaf als ze zijn, doen ze dat ook niet! Spijtig voor hen dat wij onze informatie wel op een andere manier krijgen.

  Meneert Samson, mijn man en ik hebben tientallen jaren op de PVDA gestemd. Onze ogen gingen, voor wat het gedrag van links betreft, open omdat wij veel in Engeland komen.

  Wat Labour daar willens en wetens met het Engelse volk en haar schitterende cultuur, die zich in eeuwen heeft ontwikkeld, heeft gedaan heb ik maar één woord voor: MISDADIG!

  Of bent u ook niet op de hoogte van de stiekeme instroom via Labour van zoveel mogelijk allochtonen, meest moslims, om rechts een hak te zetten en zelf veel stemmen te krijgen???

  Zo leuk, een Multi Culti samenleving. En who cares wat het klootjesvolk er van vindt?

  Weet u dat in Oslo het sexueel geweld schrikwekkend is toegenomen, 100% door moslimmannen,maar dat de linkse regering het heel gewoon vindt dat de imams vanaf hun preekstoel de gelovigen vertellen dat ze het recht hebben om vrouwen die zich niet netjes kleden aan te randen.
  .
  Dat geluid komt trouwens overal in Europa op, meneer Samsom, ook in Nederland, maar natuurlijk heeft dat niets met de islam of met hun geloof te maken.

  Links in Europa zou er goed aan doen om zich eens af te vragen hoe iemand er toe komt om tientallen onschuldige jongeren te vermoorden.
  En nee, wij staan niet achter wat hij gedaan heeft! Maar alleen maar met het vingertje naar rechts wijzen lost de problemen in Europa niet op. Links heeft zelf meer dan genoeg geweld op zijn conto staan.

  Tot slot een onderzoek van een Deense professor, achter zijn standpunten sta ik voor 100%.

  Rest mij nog te zeggen dat mijn man en ik ons lidmaatschap van de PVDA al een aantal jaren geleden hebben opgezegd. Het enige wat ons overbleef was schaamte dat wij ooit achter die partij gestaan hebben.

  Wij stemmen nu op de enige partij in Nederland die ziet wat er met de islam aan de hand is en persoonlijk dank ik de hemel op mijn blote knieën voor iemand als Geert Wilders.

  Als hij en andere medestrijders er niet waren zag het er niet best uit voor Europa. Laten we hopen dat alles wat zij doen niet te laat is. Voor mijn geliefde Engeland heb ik de hoop al opgegeven.

  Ook rechts is daar vergiftigd door het linkse denken, dankzij de jarenlange invloed van Labour op het onderwijs en op allerlei aspecten van het leven daar.

  http://tinyurl.com/6bry6go

  Met vriendelijk groet,

  Wachteres

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Prima brief, Wachteres, laat aan duidelijkheid niets te wensen over!
   Of je er nog een steekhoudend antwoord op gehad hebt, zal ik dan maar liever niet vragen: Zelfs als dat zo zou zijn, kreeg je toch geen gelijk van die Dood van Pierlala.
   Nog even over wat-ie in datzelfde artikel opmerkte over dat Aboutaleb zo ’n goed voorbeeld was voor die Marokkaantjes:
   Inderdaad, dat ís hij:
   Een goed voorbeeld van hoe ze Het Project moeten bewandelen, zodat ze hier op den duur de baas worden!

   Like

   • Wachteres zegt:

    Jazeker heb ik er nog een antwoord op gehad, @Theresa. Daar ging het mij juist om.

    Ik had het antwoord ook gecopieerd, maar op de een of andere manier lukte het doorklikken niet. Normaal zie je dat dan, maar nu kwam ik bovenaan het artikel terecht.

    Ik zal het nog eens proberen, maar anders zie je zijn antwoord onder de reacties 6 [en van mij weer een antwoord op 7] van onderstaande link. Daar zie je dat er niets is veranderd aan zijn denken.

    http://vanfrikschoten.nl/adam-post-archief/adam_posts/506-Brief-aan-Diederik-Samsom.html

    Like

 11. Wachteres zegt:

  Met toestemming van de heer Samson plaats ik zijn reactie nu:

  Geachte mevrouw Wachteres,

  Nee ik vind niet dat ik de indruk wek opportunistisch bezig te zijn.

  Mocht u die indruk hebben dan spijt me dat. Ik heb een jaar ervaring opgedaan met honderden jongeren die vaak al flink van het rechte pad af waren, met hun gezin, met hun beweegredenen, hun wangedrag, gebrek aan verantwoordelijkheidsbesef etc. Ik heb mijn kennis dus nu eens niet van Deense professoren of websites waar vanalles op staat wat ik niet kan controleren. Ik heb mijn kennis ook niet van de populaire makkelijke praatjes van collega politici, die soms de zaak bagatelliseren, maar evenzovaak zonder enige kennis en ervaring de boel overdrijven. Die kennis had ik allemaal al. Maar nu heb ik het zelf gezien, gevoeld en meegemaakt. En, u weet zelf, dat maakt een verschil.

  Ik ken de wijken en pleinen van Amsterdam, ik ken de problemen. Ze zijn groot. En het chagrijn daarover is terecht. Maar de islam ben ik op de pleinen niet tegengekomen. De jongens gaan niet naar de Moskee, luisteren niet naar de Iman. Dáár zit het probleem niet. Het probleem zit in afzijdige vaders, in een machocultuur. Dat moeten we bestrijden en oplossen. En neemt u van mij aan, de kreet keihard aanpakken is een simplisme dat op straat niks waard is. De politieman die drie boetes uitdeelt in vier minuten heeft niet gewonnen, maar verloren. Er is een scherpere benadering nodig: eentje die die jongens hun plaats wijst en laat weten wie de baas is op straat.

  Dat wist u wellicht allang allemaal, maar de Deense professor zegt er niks over, en op die websites staat er ook niks over. En Wilders heeft het nog altijd alleen maar over het probleem, zonder de oplossing te schetsen. Allemaal prima. Maar ik wil vooral aan de slag omdaadwerkelijk die overlast en criminaliteit te verminderen.

  Met vriendelijke groet,

  Diederik Samsom

  De andere reacties zijn ook interessant: Veel bekenden en ook nog reacties van Frik. Snif. …

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s