“Honderden meisjes Oxford misbruikt”

Screenshot_65

Leden van de Brits-Pakistaans-islamitische pedofielenbende

(Door: D. Frankenhuis)

Honderden meisjes uit de omgeving van de Britse universiteitsstad Oxford zijn mogelijk ten prooi gevallen aan seksueel misbruik door bendes moslims. Volgens een onderzoekscommissie werden in zestien jaar tijd wellicht 373 kinderen slachtoffer.

De commissie presenteerde vandaag haar bevindingen over de “schokkende en weerzinwekkende seksuele uitbuiting”, zoals voorzitter Maggie Blyth het volgens de BBC omschreef. Ze bood namens de instanties in Oxfordshire haar excuses aan “omdat het zo lang duurde voordat ze in de gaten hadden wat er gaande was”.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings/”Wachteres”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Censuur, Groot-Brittannië, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Seks, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op “Honderden meisjes Oxford misbruikt”

 1. Cathja zegt:

  Wat een vuile, smerige rotkoppen zeg? Noemen ze dat ménsen….???

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Kijk, dat TUIG van de RICHEL, en meestal moslims, zijn door de SOCIALISTEN royaal toegelaten geworden in Engeland. Fijn toch deze verrijking! Maar helaas is niet alleen Engeland getroffen door een INVASIE van ONAANGEPASTE MUZELMANNEN, maar heel Europa! Door toedoen van partijen als PvdA,SP,GL,CDA,VVD,CU,SP en hun zusterpartijen in Europa.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ik zou die smeerlappen onverdoofd castreren en hen hun eigen schurftige ballen laten malen, vermengen met varkensgehakt, laten bakken en opvreten!
  Dat zal ze leren en het stelt meteen een voorbeeld, want zonder ballen kun je straks tenslotte je 72 hemelse maagden niet bespringen.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Eén reaguurder op Powned: “En langzaam vallen in de UK de schellen van de ogen.”
  Quatsch! Die schellen vallen pas goed als ze massaal gaan inzien, dat ze het zich, gelet op de algehele (wan)toestand, niet langer kunnen veroorloven, politiek-correct te zijn en eindelijk eens op de goeie gaan stemmen! EN DAN BEDOEL IK NIET EENS NIGEL FARAGE MAAR PAUL WESTON!
  Alleen op die manier heb je kans, dat die weerzinwekkende lui nog eens definitief en massaal het land uitgezet worden! GB verdrínkt er in; heeft het dat nu nóg niet door?!
  n als ze daar, ondanks alles, nog niet aan willen, zeg ik zo langzamerhand: Keep on dreaming en stík er maar in: Jullie zijn niet beter dan de Zweden!

  Like

 5. Breget zegt:

  Of het knappe of gore koppen zijn doet er denkelijk niet toe ,de vuiligheid zit in elke islamiet .maar het grootste goorheid zit in leden van de EU en de regeringen die dit alles toelaten of onze kinderen er niets meer toe doen,mensen zijn het wel degelijk ze lopen op twee poten mensen die met het gif van de islamiet Mohamed zijn verwekt.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Breget: 18.48. uur. Ik ben het met U eens, dat de grootste schuldigen, politici zijn. En wel “van links tot rechts”.

   Like

   • breget zegt:

    Ja Tom er lopen vele door de overeheid blind geslagen burgers in NL,maar ook slechtziende die naar we mogen hopen met de verkiezing in Maart gaan bekijken wat zij hebben aangericht in NL &in Europa en nu ook hun verandwoording gaan dragen ,en gaan stemmen op de enige partij die ons al jaren probeert te beschermen.gr

    Like

 6. E. Janssens zegt:

  Wie zegt dat deze zaken ook niet bij ons, op het continent (België, Frankrijk, Nederland, Duitsland) gebeuren?

  Like

  • E. Janssens zegt:

   Ik loop iedere dag tientallen van dat soort rotkoppen voorbij. Het zou me verbazen indien zulke rapegangs alleen in Engeland voorkwamen. En ook de politieke correctheid is hier niet minder tiranniek.

   Like

   • windwens zegt:

    Ik kan je verzekeren dat dit soort lui hier ook rondlopen. Maar wordt verdoezeld onder de term Loverboys uiteindelijk zijn het gewoon netwerken van smerige gore mensenhandelaren, en ze beginnen hier al mee op zeer jonge leeftijd mede omdat het toch maar gaat om ongelovige dan wel christen of alles wat niet is waar zij voor staan. Dus mag je ze misbruiken, gebruiken, mishandelen en geestelijk slopen.

    Like

  • louis-portugal zegt:

   Hallo E.j. het is al flink aan de gang hoor-

   Like

  • fleckie zegt:

   Te beginnen als.loverboys’

   Like

 7. Joshua zegt:

  Dit heeft tenslotte niets met de islam te maken,zullen de weg kijkers zeggen.
  Deze DUIVELS zijn verwekt door hun GORE VIEZERIK,moh.
  Hoe heeft dit 13 jaar lang kunnen gebeuren???????????

  Like

 8. Willie zegt:

  We kunnen hier blijven lullen tot we een ons wegen, brengt niks bij , eerder AL die zwarte lullen ONTLULLEN kan helpen , beter nog : al die smeerlappen een .45 door hun rotkoppen blazen , dat zal eerder helpen

  Like

 9. JAN zegt:

  In Nederland de criminelen die meisjes seksueel misbruiken heten ” LOVERBOYS “. Het lijkt alsof ouders en autoriteiten zijn heel trots op hen. Volgens dezelfde regel een moslim moordenaar uit Engeland heet ” JIHADI JOHN “!!! ” Europese Islam ” ( uitvinding van Shaikh Manuel Valls? VVD?PVDA? D66? )!!!

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Ik dacht dat ik dit al bij E.J gelezen had, me vergist………!!!
  NEWCASTTLE…….
  De afgelopen maanden zijn er verschillende zaken op de voorgrond gekomen die te maken hebben met de verwoestingen die de bezetting.. van Groot Brittanië door de immigranten” aanrichten.
  In een nieuwe “zaak”, zijn 21 criminelen van niet-originele Engelse afkomst gearresteerd.
  De slachtoffers waren uitsluitend Engelse meisjes uit de oorspronkelijke bevolking.
  De daders daar-en-tegen hebben “typisch” nieuw-Engelse namen:

  Eisa Mousavi, Monjur Choudhury, Redwan Siddquee, Mohammed Hassan Ali, Abdulhamid Minoyee, Ebrahim Ali, Habibur Rahim, , Ibrahim Rous-el, Mohammed Khalique, Mohammed Azram, Nadeem Aslam, rabhat Nelli, Taherul Alam, Yassar Hussain, , Jahangir Zaman, Badrul Hussain, Abdul Sabe, Karzan Mohammed, Saiful Islam, Nashir Uddin, Abdul Kawsar, Kashif Khan.

  Allemaal tussen de 20 en 30 jaar.
  ………….
  Northumbria Police have charged 20 people with sexual offences as part of Operation Sanctuary

  http://www.chroniclelive.co.uk/news/north-east-news/northumbria-police-charged-20-people-8587632

  Like

  • Scheerzeep NU zegt:

   Ik zie 13 gozers, waarvan 4 met dreadlock haar, waarvan 1 oorklipjes heeft. De tweede links midden. Deze is de ijdelste van de groep en daardoor het meest kwetsbaar voor intimidatie. Bij ondervraging zou ik met hem beginnen, scheelt een hoop tijd.

   Like

  • lucky bee zegt:

   In Nederland lopen ze helemaal niet meer, maar rijden dure auto’s zo als Mercedes of BMW.Ze vallen op door hun luidruchtige muziek meestal orientalische Sahara deuntjes.
   De meiden hebben ze meestal niet bij zich , die moeten voor hem de centjes verdienen.
   Ik waarschuw onze meiden dat zie niet met de vijanden mogen flirten, ik hoop dat ze dat terharte nemen.

   Like

 11. Pingback: Honderden meisjes Oxford misbruikt | Identitair Verzet Limburg

 12. Jean zegt:

  Die islamietise rotzooi moet eruit, liever morgen dan overmorgen.

  Like

 13. windwens zegt:

  Ooit vroeg iemand mij of ik de film Loverboys kon voorzien van ondertitels helaas kan ik dit niet. Het was een hopeloze Engelsman die de film wilde gaan promoten via Twitter zodat meisjes gewaarschuwd kunnen worden tegen dit tuig van de richel. Omdat dan ongeveer weten hoe deze smeerpijpen handelen en hoe ze zichzelf een beetje weerbaar kunnen maken. De film is goed maar als je niet van huis uit mee krijg, hoe de gevaren in elkaar steken en hoe manipulatie eruit ziet dan heb je er niet genoeg aan. Het zou wel een eerste aanzet zijn.
  Dus als er iemand is die dit wel kan? mail me dan!!!

  windwens@gmail.com

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Een ding hoop ik van harte, dat de veroorzakers-rode, socialistische en groenen, en politiek-correcte politici- NOG eens voor een VOLKSTRIBUNAAL komen WEGENS LANDVERRAAD!

  Like

 15. F ter Weele zegt:

  Altijd maar weer die Gore Stinkende Moslims

  Like

 16. Jan Wandelaar zegt:

  +

  Loverboy is een in Nederland en België gebruikte benaming voor een pooier

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Loverboy_%28persoon%29

  voormalige Nederlandse minister van Justitie Ernst Hirsch Ballin spreekt over pooierboy.

  +

  Like

 17. 4sjun zegt:

  Die jongens doen niet anders dan hun profeet navolgen. Spijtig dat de gewone huis- tuin- en keuken moslim die zich wel aanspreekbaar opstelt zo weinig op de hoogte is met de wortels van islam en met zijn of haar stilzwijgen instemt met het gedrag dat ook deze lieden in navolging van hun profeet lieten zien.

  Niet op de Nederlandse mainstream media, maar online wel degelijk inzichtelijk opdat niemand kan blijven beweren van niks geweten te hebben.
  http://bit.ly/18LcMLQ

  Like

 18. J. C. Th. Köhler zegt:

  Weten jullie wat pas erg is? Dat dit onderwerp vanavond in het Journaal is behandeld zónder één keer een van de woorden Pakistani/moslim/islam te gebruiken. Zó worden we stiekem gehersenspoeld.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • delamontagne zegt:

   Bij toeval zag ik dat journaal ook en “onbewust” dacht ik hetzelfde als U.
   Maar dat laatste “we”, moet toch “men wordt.” zijn.
   Als men na zoveel jaren steeds die berichten hoort, moet je toch wel een verband gaan leggen.
   Trouwens in die Engelse kranten worden die worden:”p/i/m,s “, ook angstvallig vermeden.
   Zelfs het woord “Paki” is not done.
   Heel civilized die Engelsen…………

   Like

 19. lucky bee zegt:

  Ja schandalig wat de PvdA Gr. links, SP, D66 en VVD ons flikken.Halve waarheid vertellen is net zo´ n leugen als liegen.En voor de patij van de Dieren? Ratten zijn belangrijker als mensen (meisjes.)50 Plussers ? Ze hebben allemaal in vrijheid In DEMOCRATIE GELEEFD DAT KAN JE NIET VAN DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG ZEGGEN DATZE IN EEN VRIJE WERELD TERECHT KOMEN. OF IN EEN DIICTATUUR VAN HET PROLETTARIAAT OF IN EEN ISLAMISTISCHE WERELD WAT NET ZO ERG IS.

  Like

 20. Igor zegt:

  Als ik zo die islamitische inteelt rotkoppen bekijk op bovenstaande foto’s dan moet het me toch van het hart dat Allah met zijn pedofiele vriendje Mohammed beslist geen beeldhouwer is.
  Jezus wat een mislukkingen.

  Like

 21. Jade zegt:

  Ik blijf erbij, de Noordzee is groot…
  Verzuipen dat tuig!!!

  Like

 22. Jan zegt:

  CBC scrubs islam out of islamic rape gangs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s