‘Imams geweerd om ophef’

Screenshot_56

Niet op lijst mensen die geweigerd moeten worden

De drie imams die zouden spreken op een benefietgala in Rijswijk is het visa onder meer ontnomen vanwege de ophef in de samenleving die hun komst zou veroorzaken. Dat schrijft het kabinet dinsdag in een brief aan de Kamer, melden bronnen aan De Telegraaf.

Het trio stond niet op een lijst met mensen die geweigerd moeten worden. De weerstand in de samenleving, nadat de VVD vragen stelde over het benefietgala, was een van de redenen van het kabinet om de sprekers te weigeren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op ‘Imams geweerd om ophef’

 1. Rik Grimes zegt:

  Hahaha, er was niets verkeerd gedaan?? Ze hadden ze gewoon laten komen als er geen ophef over was geweest. Zich verschuilen achter de bevolking die er iets van zeiden en dan achteraf zeggen dat ze er ook iets aan gedaan zouden hebben. Landverraders, leugenaars, meer zijn ze niet.

  Like

  • lucky bee zegt:

   Alle imams zijjn foute immams ze verkondigen de boodschappen van Nabi Mohammed de Rassul Allah . In de Medina predikking wordt verkondigd dat alle Kafirs gedood moet worden.Pleurt ze allemaal er uit .Wij zijn allemaal Kakfirs. nier vergeten.

   Like

 2. Cathja zegt:

  ‘Vanwege ophef in de samenleving’ werden de visa van de imams ingetrokken, dus niet vanwege oplettendheid en ongerustheid van de overheid/de AIVD.
  Moeten de burgers dan eerst met ‘gebalde vuisten’ naar het Binnenhof trekken om de slaapmutsen daar wakker te schudden en ze tot de orde te roepen? Wie zijn er eigenlijk verantwoordelijk voor de veiligheid van de burgers? Zijn dit de burgers zelf, of is dit een taak voor de overheid?

  Ik denk dat de burgers steeds opnieuw luid en duidelijk zullen moeten protesteren wanneer er weer ergens de een of andere manifestatie gehouden wordt, waar radicale imams uitgenodigd zijn. We moeten de overheid geen kans meer geven om in dit soort situaties visa te verstrekken met als uitgangspunt ‘vrije meningsuiting’, terwijl iedereen weet dat die imams hier niet komen om vriendelijke speeches te houden. Die zogenaamde goede doelen zijn listige misleidingen, en men hoopt dat die domme westerlingen niets in de gaten hebben!
  Op onze hoede zijn is permanent noodzakelijk, want op die manier moeten we omgaan met de radicale islam. Vertrouwen is goed, maar wantrouwen is veel veiliger! We zijn al veel te vaak beduveld door allerlei mooie praatjes, en moeten er niet steeds opnieuw intrappen.

  Een wijze spreuk is deze: een ezel stoot zich in het algemeen niet twee keer aan dezelfde steen!

  Like

 3. De weerstand in de samenleving?Als ze een beetje fatsoen hadden,hadden ze dit al veel eerder in de kiem gesmoord!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 12.35. uur. Precies Yvonne, maar dat is teveel gevraagd van partijen die de ISLAMISERING geen strobreed in de weg wensen te leggen. Buiten de PVV en de SGP dus het hele “politieke zooitje”.

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, laten we blij zijn, dat die “ophef in de samenleving” er dan kennelijk tóch was.
  Uit welke hoek zal ze afkomstig geweest zijn?
  Zeker niet uit die van D ’66 kringen!

  Like

 5. Anneke zegt:

  De tijden veranderen, het tij is zich eveneens aan het keren…..!!! ! !!! FANTASTISCH en nu nog vlot een moskee-VERBOD. Dat is helemaal ’n waar GENOT, als dat OOK realiteit gaat worden. Weg met de oorlogszuchtige islamitische wanorde; ze hebben allang verloren. “HaleluYah voor de G’d van Vader Jacob / ISRAEL”

  Like

 6. E. Janssens zegt:

  Je ziet, protesteren kan helpen. Hoe meer lawaai de pegidamensen maken, hoe meer hoop dat het westen zich ooit uit het moeras zal sleuren. Islam buiten, NU!

  Like

 7. Jan zegt:

  En in Noorwegen meent een mullah dat zij die 30% van de wereldbevolking niet respecteert gedood dient te worden

  Holbewoner versus geciviliseerde:
  http://www.liveleak.com/view?i=5f6_1425165936

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Yvonne van Cleef: 16.56. uur. Beste Yvonne mijn handen jeuken tegenwoordig 24/7. Als ik zie hoe de partijen- met voorop- PvdA,CDA,D66 en VVD, ons volk naar de afgrond brengen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s