Linkse organisaties en antisemitisme

Screenshot_60

(Door: Awi Cohen)

Linkse organisaties claimen voor democratie en mensenrechten te zijn. Het is echter stuitend hoe druk zij het hebben met het neersabelen van de enige democratie in het Midden-Oosten, Israël, en veel minder of zelfs helemaal niet met de vaak gewelddadige onderdrukking en discriminatie van religieuze minderheden, homo’s en vrouwen in de islamitische wereld.

Zo is er een veelheid van linkse ontwikkelingshulporganisaties die oproepen tot boycots van Israël, vanwege de ‘bezetting’. Opvallend is dat zij daarvoor alleen de Joodse staat uitkiezen, en niet de bezettingen van andere gebieden, zoals Tibet, Noord-Cyprus of de Westelijke Sahara. Terwijl daar niet 98% van de bewoners onder autonomie leven, met eigen regeringen, ministeries en politie – zoals de Palestijnen.

Lees verder>>>
(h/t “katan”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

16 reacties op Linkse organisaties en antisemitisme

 1. Jan Wandelaar zegt:

  ook hier geen jood te bekennen

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Anneke zegt:

  Linkse organisaties en anti-semitisme….Bloedlinke en gevaarlijk slinkse instanties….Er is feitelijk géén ‘haar’ veranderd, na WW-II. Hitler was ook zo’n gevaarlijke anti-semiet, nu hebben we Ohhhhhdrama als gevaarlijk bloedlink BEEST. En hier wemelt het eveneens van de antisemieten…Neem de politici, de trollen van de NWO-psychopaten en al de HUURLINGEN uit de islamitische ‘hoek’. Máár geloof in onze Grote Beschermheer en Vader!!! ! !!! We hebben meer aan de Bijbel en onze onzichtbare Beschermer, dan aan al de ‘vooraanstaande’ demonische leugenaars. “Op hun kunnen we niet bouwen, laat staan vertrouwen”. Decennia-lang gelijksoortige beloften rondstrooien ‘over’ de kiezershoofden, maar er NIETS van waarmaken. Juist het TEGENOVERGESTELDE wordt al tijden waarheid/realiteit”. En neem dan ook nog eens de ACTIEVE VERKIEZINGSFRAUDE !!! ! !!! Nee; we leven niet democratisch….De EU is op z’n minst een democratuur!!!

  Like

  • Anneke zegt:

   Wat voor de Nederlandse democratie geldt, geldt eveneens voor de ISRAELISCHE……De Israelische politici en hun kornuiten hangen eveneens aan het NWO-waslijntje. Heb me bijvoorbeeld in de loop van jaren-90 bont en blauw ge-ergert aan LINKS-ISRAEL. De Holocaust ervaringen waren blijkbaar (even) vergeten….Israel mag – / moet blij zijn met uncle Bibi…..Daadkracht straalt hij zeker uit !!!

   Like

   • Frerik zegt:

    Ja zo is het en zo lang geleden is het nog niet toen uncle Bibi zei: ”Kies links en binnen de kortste keren is IS in Jeruzalem’. echt een waarheid als een koe die wereldwijd geld.

    Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu Address to Joint Meeting of Congress

  http://www.c-span.org/video/?324609-2/live-today-1045-et-israeli-prime-minister-benjamin-netanyahu-address-congress

  Like

 5. Filantroop zegt:

  Links heeft decennialang na het eind van de Tweede Wereldoorlog de Holocaust voor eigen electoraal gewin misbruikt om alles wat maar even rechts leek te compromitteren. Het was een vorm van uitgestelde bijltjesdag.

  Niet geheel onschuldig daaraan was het linkse gedogen van de Holocaust. Na de eerste Kamerverkiezingen na de bezetting in 1946, bezette links (PvdA/CPN) op de toen nog 75 leden tellende Tweede Kamer maar liefst 39 zetels. Waar dat linkse electoraat tijdens de bezetting was, is een raadsel. De twee miljoen linkse kiezers hielden vooral hun kiezen op elkaar.

  Toen de islam Nederland binnentrok begon links zich te vergapen aan een nieuw slachtoffertype. Links moet het namelijk hebben van de vermeende zwakkere in de maatschappij. De maatschappelijk succesvolle Joden waren ondanks de Holocaust niet langer bruikbaar. Zoals ook vrouwen- en homo-emancipatie opeens in de weg stonden, was het islamo-antisemitisme een sta in de weg bij het benoemen van de Holocaust. Je kon moslims immers niet gelukkig maken met vrouwen- en homorechten en wegens de Holocaust aan de borst gekoesterde Joden. Het was dan ook de PvdA-senator Erik Jurgens die in 2005 vond dat de Holocaustontkenning uit het strafrecht geschrapt kon worden. Jazeker, dezelfde senator die opriep tot praten met Hamas.

  Gelukkig was er wat de Joden betreft het panacee Israël, waar links de Joden om de moslims te bevredigen, mee kon martelen. Het uiteindelijke gevolg is dat links nu de belangrijkste bedreigingfactor voor zowel de Europese als de Israëlische Joden is.

  Er is echter een lichtpuntje aan de kim, het zal voor links steeds lastiger worden moslims als slachtoffers af te schilderen bij het uitdijende geweld waar zij zich mondiaal schuldig aan maken.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De RODEN, GROENEN en andere LINKSE en ANARCHISTISCHE entiteiten zijn de grootste antisemieten! Het zijn daarbij juist ook de organisaties, die GEWELD gebruiken, om hun DOELSTELLINGEN te bereiken. Ook de rechtse scene heeft daar een handje van in zoverre het extreem rechtse organisaties betreft. Maar…..LINKS heeft duidelijk het meeste GEWELD gebruikt. De Republiek van Weimar is door de straatgevechten van socialisten, anarchisten en commun isten “om zeep”, geholpen. Maar men LEERT NIETS VAN DE GESCHIEDENIS!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Links kan niet meer verbergen dat socialisme en nationaal socialisme met het zelfde sop overgoten zijn !! De meeste mensen trappen er niet meer in dat de socialisten beweren dat de fascisten rechts zijn/waren !!

  Like

 8. Jan zegt:

  Facebook: ‘I Am A Christian’ advertentie niet toegestaan, is beledigend, ‘Dood aan Israël’ geen probleem, want overtreedt geen regels

  Like

 9. Jan zegt:

  Le Corbusier, als het aan hem had gelegen was de gehele binnenstad van Paris op de schop gegaan (Den Uyl had dezelfde plannen met Amsterdam (Manhattan aan de Amstel) was een notoire antisemiet en groot bewonderaar van Hitler. Niet verwonderlijk als men let op zijn ideeën over de stad en huizen voor de burgers. Zelfde megalomane troep als Speer.

  Corbusier’s Unité d’habitation

  Lauded Swiss-French designer Le Corbusier has been outed as a “very clear”, “out-and-out Fascist” who wrote hateful articles about Jews and praised Nazi leader Adolph Hitler for his “great work” in Europe.

  One of the most prominent architects of the postwar world, Le Corbusier inspired the wholesale demolition of inner cities to build concrete tower blocks, but continues to be revered and respected by town planners and architects, who admire his authoritarian plans and grand schemes. Today he has been revealed as a crypto-fascist, who despite efforts to hide his politics was an active part of the French fascist Vichy government.

  http://www.breitbart.com/london/2015/04/18/revealed-architect-of-postwar-europe-was-a-fascist-who-hated-jews/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s