Mariëlle Tweebeeke van Nieuwsuur doet liever aan anti-Netanyahu-propaganda dan aan serieuze journalistiek, óók als het gaat om de nucleaire Holocaust die Iran aan het voorbereiden is

Screenshot_64

Dat lulletje Wouter Zwart? Ach, van hem zeggen we gewoon niks!

(Door: Martien Pennings)

“Kijkkijk: hoge doorleefde mannen die de geheimen kennen, niks te winnen hebben bij hun kritiek en toch menen nu in de openbaarheid te moeten treden om Israël te redden. Maar de klemmende vraag blijft dan des te meer: waarom hebben ze dan niks anders te melden dan dat ´we´ Obama en zijn kliek niet voor het hoofd moeten stoten?”

Zouden presentatrice Mariëlle Tweebeeke en de verslaggevende antisemiet Jan Eikelboom die kristalheldere speech van senator Marco Rubio beluisterd hebben? Die speech waarin Rubio uitlegt dat het formalistische geruzie tussen Republikeinen en Democraten en tussen Obama en Netanyahu van géén belang is vergeleken bij waarover het werkelijk moet gaan? Namelijk het gevaar van een vernietiging van Israël, van een door Iran veroorzaakte nucleaire Holocaust in het Midden Oosten? Israël, dat door Rubio wordt beschreven als klein-Amerika in het Midden Oosten, een voorbeeld van wat in een héél verre toekomst alle landen in hele Midden Oosten zouden moeten worden: levendige, humane en welvarende top-of-the-economic-bill-democratieën.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Benjamin Netanyahu, Censuur, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Iran, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, meningsdictatuur, Nederland, NPO, publieke omroep, Rotzakken, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Mariëlle Tweebeeke van Nieuwsuur doet liever aan anti-Netanyahu-propaganda dan aan serieuze journalistiek, óók als het gaat om de nucleaire Holocaust die Iran aan het voorbereiden is

 1. lucky bee zegt:

  Heeft Mariëlle Tweebeeke niet de baste prijs voor de beste pressentatrice van Sonja Barend gekregen?Dan deugd ze net zo als Sonja geloof ik .Niet.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Exact, Lucky’: De Gooische- of de Vlaamse Matras, dat maakt in de praktijk maar een verdómd beetje uit.
   Dus vooral dat soort meiden is er geschikt voor: Je kunt je afvragen of ze wel weten, waarover ze l…..práten.
   Maar des te beter, denken de programmamakers, dan zijn ze te kneden als was-poppetjes en te bespelen als marionetten, precies wat de MSM nodig heeft.
   Vooral de línkervleugel van de MSM heeft dat graag, getuige Sonja ’s versmèlting met de VARA, destijds.

   Like

  • daiyu-ninja zegt:

   lucky bee zegt:
   3 maart 2015 om 17:52

   S.Barend deugt ook niet. Ze is nog linkser dan links en heel erg voor hoofddoekjes/islam.

   Like

 2. Richard zegt:

  De speech van Netanyahu heeft nog maar eens aangetoond wat voor een volslagen idioten figuren als Wouter Zwart zijn.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Wat ben ik blij, dat ik weiger kennis te nemen van de gore VUILNIS van de NATIONALE OMROEPEN. Alles is daar door gestoorde roden overgenomen!

  Like

  • Niets is zo rustgevend als je tv de deur uit te doen,ik had die tv met zulk soort nieuws,al zeker 10 keer met een bijl in elkaar gehakt en stress geeft alleen maar hartinfarcten, ik lees het op internet toch wel,al die ellende van dat rooie tuig, het is net zo smerig als de rechtspraak,waar ook de leugen regeert.Het slijk der aarde,heeft geen enkele waarde.

   Like

 4. duinsnip zegt:

  Op een geweldige wijze heeft Netanyahoe de huidige moslimpresident van de USA te kakken gezet. Zoals hij sprak had Obama moeten spreken, maar die is voorgoed uitgezwetst. Zelfs de vijand zal deze man midden in z’n gezicht uitlachen. En wat ook geweldig is dat Netanyahoe geen woord verspilde aan het laffe Europa, wat bezig is straks voor de derde keer haar vrijheid aan de moslims te verkwanselen en straks weer aan Amerika moet vragen van de volgende vijand bevrijd te moeten worden. Wat een zielige stumperds.

  Like

 5. JAN zegt:

  Dat is niet verbazingwekkend. Een aantal jaren geleden een NOS correspondent in Caïro beweerde dat de christenen in Egypte zelf hun eigen kerken verbranden ! De pro-moslim houding van de NOS is meer dan genoeg bewezen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ JAN: 19.42. uur, op 03/03. Beste Jan, de NOS zou niet hebben misstaan als omroep, tijdens het NAZI-REGIME van Hitler, en de Duitse bezetting van Nederland!

   Like

 6. Republikein zegt:

  Staat zoiets niet in je archief, meen het te herinneren?
  Kan geen kwaad om het “dunnetjes” aan te dikken!

  Like

 7. windwens zegt:

  Mariëlle Tweebeeke is het vlees geworden Islam promoter op nationale TV en tracht bijna dagelijks basis dit te doen. Als er geen GAZA conflict is dan zorg ze er links om rechts om voor om het afgelopen conflict te benoemen. Ik walg al jaren van deze parasiet de stem alleen al geeft me kippenvel de dwingende intonatie die ze vaak heeft als ze mensen interview. De kruiperige en slijmerige articulatie als ze iemand uit het buitenland interview of uit het (extreem) linkse blok

  Like

 8. Vederso zegt:

  @ Martien, alsof je de spreektekst al kende. Zouden ze de essentie van de betekenis van een nucleair Iran in “Hilversum” echt niet begrijpen of doen ze maar net alsof?

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wat ik me steeds afvraag. Nieuwsuur benadrukt maar steeds dat Netanyahu Obama schoffeert. Omdat hij Obama niet had ingelicht over het feit dat hij naar het Congres zou komen. Maar Netanyahu kwam op uitnodiging van de Republikeinen in het Congres. Zou het niet meer voor de hand gelegen hebben dat hun voorzitter, John Boehner, Obama had ingelicht over het feit dat zij Netanyahu hadden uitgenodigd? Wie schoffeert er nou eigenlijk?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. Hans zegt:

  Ook in Israël hebben ze linksen. Linkse Joden. En die zijn net als onze linksen, te dom om te poepen. De rechtsen, Haviken als Nethanyahu ondergaan hun hersenloos gewauwel, maar zullen als het uur daar is toeslaan. En daarna is Iran nog steeds een zandbak, alleen met wat mooie grote kuilen vol met blauw zwarte glasdruppels erbij.

  Like

 11. Hans zegt:

  PS, Is natuurlijk mogelijk dat een afzwaaier die zwarte steen in mekka naar de hel bombardeert.

  Like

 12. Wachteres zegt:

  Ik vond het indrukwekkend, zoals Netanyahu aan het Amerikaanbse Congres uitlegde waarom Iran geen nucleaire macht moet worden en dat we dus in die richting geen enkele afspraak met dat land kunnen maken. Iran is eenvoudig niet te vertrouwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s