Commentaar: Bibi in Washington. Hoop voor de wereld, weinig hoop voor Nederland. (deel 2)

Screenshot_85

Twan Huys

(Door: Martin van Vliet)

Zondag was er een solidariteitsmanifestatie in Amsterdam voor Israël. Er waren minder mensen op de Dam dan in het Amerikaanse Congres. Zelfs CIDI-kopstukken zoals Esther Voet en Ronny Naftaniel afwezig. Eveneens rabbijn Evers, die een week daarvoor nog samen met moslims tegen discriminatie paradeerde. Ook geen politicus van formaat was aanwezig. Wel twee ex-PVV’ers, die ook een speech hielden, en natuurlijk David Pinto. Hoe anders was het in 1967 en 1973; de minister-president en alle ministers en honderdduizenden Nederlanders leefden met Israël mee. Verzamelden geld en gaven bloed en hielden pro-Israël demonstraties.

In de zomer van 2014 tijdens de Gaza-oorlog werd Israël door Nederland in de steek gelaten. Wilders bezocht Israel tijdens de raketaanvallen en steunde Israël op de Israëlische tv. Verder stilte. Ik schreef Verhagen hier toen over en hij zei dat het hem ook speet dat Israël zo weinig steun kreeg en verwees me naar Buma, die vervolgens niets met mijn verzoek deed. Als Israël de lakmoesproef is voor rechtvaardigheid in de wereld dan is Nederland verloren. Links en diens monsterverbond met de islam vernietigt de Nederlandse normen en waarden. Israël is een land zo groot als de provincie Utrecht. Er wonen zeven miljoen Joden van de totaal 15 miljoen in de wereld. Er zijn minder Joden in de wereld dan Koptische christenen in Egypte. Joden bestaan 3200 jaar en zij werden en worden nog overal vervolgd.

Zij onthoofden niemand en jagen niet hele bevolkingsgroepen weg zoals IS, die nu zo groot is als Frankrijk, en toch wordt Israël door de EU, dus ook  door Nederland, steeds beschimpt en besmeurd. De moslims bezitten bijna de halve wereld en overal is sprake van oorlog, armoede en schending van de mensenrechten. Geen probleem.

Sinds het onderzoek van professor Koopmans weten we dat de moslims in Europa liever de sharia willen dan democratie. Ook gunnen moslims Israël geen eigen staat en dreigen, zoals Iran, met de vernietiging van Israël. En Israël bouwt in Judea en Samaria (de zogenaamde “Westelijke Jordaanoever” of “Westbank). Dit vindt men onvergeeflijk. Maar het aller ergste zijn de Nederlandse media. Die vergiftigen de geest van onze jongeren en de gewone  Nederlanders. Neem bijv. de uitzending van het Nieuwsuur op 03-03-2015 over de speech van de Israëlische premier. (zie vanaf 27 min) en huiver. Men laat een stukje van de speech van Netanyahu zien en vervolgens tovert men een Iraans professor uit de hoge hoed. Sadeh Zibakam, want zo heet deze Iranese professor, wordt geïntroduceerd als een moderne man, een aanhanger van Hassan Rohani, de president van Iran, die ook erg vredelievend zou zijn. Ondertussen deelt ayatollah-Ali-Khamenei in Iran de lakens uit en is dus niets veranderd in Iran.

De door links geadoreerde Israël-hater Twan Huys besloot om de professor te interviewen, geen deskundigen van Clingendaal  uit te nodigen om het streven van Iran om een atoombom te bemachtigen te analyseren. Neen, eerlijk als men bij Nieuwsuur is, Bibi heeft gesproken in de VS en in Nederland krijgen de ayatollahs hun kans om hun zegje te doen. Welnu, Twan werd op zijn wenken bediend. De professor zei dat Iran niet streeft naar en atoombom en dat Bibi zijn praatje hield voor binnenlandse consumptie vanwege de verkiezingen in Israël. Hij memoreerde aan de Gaza-oorlog, maar repte niet over de 5000 raketten, de meeste van Iraanse makelij, die op Israël afgeschoten werden. Bibi trachtte Iran te demoniseren, zei de professor. Maar onterecht, want Iran wil graag vrede en een overeenkomst met Obama.

Wel, het is Nieuwsuur gelukt om Israël te demoniseren en een levensgevaarlijk Iran tegenover de niet goed voorgelichte Nederlanders af te schilderen als ongevaarlijk. Gaat u maar lekker slapen. Nederland is met lieden als Twan Huys verloren.

(Lees hier deel 1 van “Bibi in Washington”)

Door:
Martin van Vliet
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Benjamin Netanyahu, Censuur, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Iran, Islam, islam-collaboratie, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Nieuws, NPO, Obama, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Commentaar: Bibi in Washington. Hoop voor de wereld, weinig hoop voor Nederland. (deel 2)

 1. Roni zegt:

  Misschien wordt de Westerse wereld nog wakker voordat het echt te laat is. En ik hoop van ganser harte dat ik dat moment mag meemaken.
  Brigitte zei zo mooi, eerst komt zaterdag en dan komt zondag.
  De Hindoes en de Boeddhisten hebben wat dat betreft al meer ballen getoond dan de Christenen.

  Like

  • Ahava zegt:

   Roni, in de havenstad Haifa in noord-Israel staat op een moskee: “Eerst zaterdag, dan zondag”, waarmee de moslims bedoelen, letterlijk: eerst pakken we de joden (zaterdag hun heilige dag), dan de christenen (die de onbijbelse gewoonte hebben om zondag als heilige dag te beschouwen). Dát is dus de achterliggende boodschap achter deze slogan.

   Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Martin van Vliet eindigt met:
  “Wel, het is Nieuwsuur gelukt om Israël te demoniseren en een levensgevaarlijk Iran tegenover de niet goed voorgelichte Nederlanders af te schilderen als ongevaarlijk. Gaat u maar lekker slapen. Nederland is met lieden als Twan Huys verloren.”
  Deze onheilsboodschap dreigt bewaarheid te worden als we op onze handen gaan – en blijven – zitten.
  Wij, de autochtone Nederlanders, zijn – gelukkig – nog steeds ver in de meerderheid. Ook tegenover bijvoorbeeld de socialisten van de PvdA. Het aantal leden van politieke partijen is onder de 300.000 gezakt. In de peilingen staat de PvdA op minder dan 10%. Samen met de overige linksen en zogenaamd progrressieven komt men op nauwelijks 20%. Dat zijn dus 60.000 landverraders op 17 miljoen inwoners.
  Als wij dus ons patriottisch verstand gebruiken en in actie schieten dan rollen we dat zooitje gemakkelijk op. Dan moeten we wel de straat op. PEGIDA-achtig. En lid worden van een Nederlandse verzetsgroep. Doen!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De PATRIOTTEN Nederland

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Je rekensom klopt niet erg. De PvdA staat op minder dan 10%. Van de 150 zetels, dus minder dan vijftien zetels. De kiesdeler, het aantal stemmen dat gehaald moet worden voor een zetel, bedraagt +/- 60.000 Vijftien keer +/- 60.000 is grofweg 900.000.
   Dus geen 60.000 landverraders, maar 900.000. Je hebt het aantal leden verwisseld met het aantal PvdA stemmers.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • M.A.L. Sion zegt:

    Rekenkundig hebt u natuurlijk gelijk. Die 900.000 zijn de meelopers. De echte NSB-ers zitten in die 60.000 die het desastreuze beleid maken. Maar, compliment. U hebt opgelet.

    Like

 3. lucky bee zegt:

  Links heeft de Media nog steeds vast in hun handen, Zie Twan Huys en Cornuiten.

  Like

 4. Ahava zegt:

  Helaas viel mijn zojuist geschreven reactie weg, door een foutieve handeling met de iPad. Jammer, maar ik wilde zeggen dat ik de zorg van Martien (en die van MartiEn) deel, over de morele teloorgang van ons schaamteloze vaderland.
  Opkomen voor Israel word zelfs in de kerken (..) als wereldvreemd ervaren. Het is in- en intriest.
  Op advies van joodse vrienden ben ik zelf gestopt met het positief schrijven over Israel. Wie interesse heeft, kan mijn allerlaatste artikel over dit thema via de mail via Bert Bron (ja toch, webmaster?) opvragen.
  De media spuiten dagelijks hun langzaam maar doeltreffend werkend gif in de al reeds bedorven aderen van de samenleving, om dit beeld maar eens te gebruiken. Het eindeffect van deze waarheidhatende houding zal desastreus zijn. Maar Israel zal behouden worden, die belofte staat.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Israël heeft geen enkele reden om bezorgd te zijn en dat toespraakje, waar volgens Mobama niets nieuws uitkwam maar waar hij wel demonstratief wegbleef, was bedoeld voor de verkiezingen in isrraël.
  EEN vraag; als er in Iran niets te vrezen is WAAROM doen ze dan zo geheimzinnig over hun atoomprogram met al die centrifuges???

  Like

 6. Joost Visser zegt:

  Een van de problemen van de Nederlandse mentaliteit is het opnemen voor de in hun ogen ´underdog´. Vandaar in 1967 en 1973 pro Israel en nu anti Israel. Israel is immers geen underdog meer.

  Like

 7. vanhetgoor zegt:

  Excuseer! Stel je ben de moeder of de vader van een stel kinderen. Je moet weg en je moet de kinderen alleen laten, dan heb je een kind dat zelfstandig is en zich goed kan verdedigen, eerlijk is en oprecht, hard werkt en intelligent is. Laten wij dat kind eens David noemen. Dan heb je een ander kind dat er genoegen in schept de kat te martelen als je niet thuis bent, het dier in brand te steken en het huis. Dat kind, laten we hem Mohammed noemen, heeft extra aandacht nodig en om er voor te zorgen dat er geen rampen gebeuren moet je er op blijven letten. Het andere kind heeft geen aandacht nodig!

  Bedenk zelf maar welke parallel ik wil trekken. Israël is een klein landje dat niet veel voorstelt, maar iedere inwoner heeft rechten en plichten, zekerheden en veiligheid. Alle Arabische landen waar de islam heerst kennen geen gelijke rechten of welke veiligheid dan ook.

  Over Israël hoeft niemand zich druk te maken, het heeft ook geen zin als je het wel doet. De Israëli’s zijn niet zo heel erg beïnvloedbaar. De Arabische landen zijn bevolkt met idioten, overal waar ze kunnen maken ze er een zootje van. En als het ergens een zootje is dan komt er een volslagen idioot die het nòg erger maakt. Persië was onder de Shah geen pretje, maar in de islamitische staat Iran zijn sinds het begin meer dan een miljoen mensen om zeep geholpen. En dat verhaal geldt eigenlijk voor elk land waar de islam tiert!

  Like

 8. win zegt:

  t was inderdaad ongelooflijk.

  Like

 9. Breget zegt:

  Wat een vreugde heeft Twan bij deze mededeling dat domkop Esther en Naftaniel niet aanwezig waren ,weet Twan nu nog niet dat in Israeli deze miskleunen goed gemist kunnen worden om Israel te behouden voor een beschaafde werelddeel op de wereldkaard .Twan kan volgens mijn beter bij AH gaan werken voor de reclame Hamsteren om de berg Islamtuig te vergroten.

  Like

 10. echt poeriem dit jaar, je weet zelf, ja toch?
  NOS is verschrikking, dit moge duideLIJK zijn. for all to see.
  als ik Joods was,dan zou ik hier niet blijven. je zegt het zelf: ‘Nederland is verloren’
  Abba Ba Shomaiem wil dat je naar huis gaat, vandaar die anties om je te dwingen. ik bedenk dit niet zelf hoor! o.a.Rabbi Nir bin Artzi

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s