NOS-verslaggever knettergek!

Screenshot_77

(Door : Harry La Croix)

Gisteravond 3 maart gekeken naar het NOS-journaal? Zoals bekend is de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry, in gesprek met de haatbaarden uit Iran. Het doel is een akkoord te bereiken over de nucleaire capaciteiten van Iran.

Allereerst een zeer uitgebreid verslag over de toespraak van de Israëlische president Netanyahu…. twee zinnetjes? En verder veel handgeklap, dan hoef je n.l. niet teveel tekst te laten beluisteren. Maar hét item was natuurlijk Iran, het beperken van de nucleaire macht van Iran. Neen hoor, het gaat in de eerste plaats om het opheffen van de sancties tegen het land. Een akkoord met een islamitisch land houdt nog geen tien jaar stand, waarom? Dat is bij de sharia verboden!

Er kwamen twee reporters aan het woord. Over de laatste, de naam van de man maakte geen indruk, wil ik het hebben. Hij stelde: Iran is hooguit in staat om 100 atoombommen te maken en kijk eens naar Israël, dat heeft er alleen al 200. Zou je denken dat Iran dat land zal aanvallen? Natuurlijk niet. Als ze één atoombom afschieten krijgen ze er immers twee terug………

Op Hiroshima is één atoombom gevallen. De bom had een sterkte van 15 kiloton TNT en er vielen direct meer dan 280.000 slachtoffers. Israël is half zo groot als Nederland en heeft ruim 8 miljoen inwoners. Stel u zich eens één atoombom van 30 kiloton TNT van Iran op Israël voor. Het dubbele aantal slachtoffers?! Wat een geluk toch dat we zulke reporters hebben.

Wat een vreselijk stuk onbenul en bovendien knettergek.

Door:
Harry La Croix
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, NOS, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op NOS-verslaggever knettergek!

 1. Tistochwat zegt:

  “John Kerry, in gesprek met de haatbaarden uit Iran. Het doel is een akkoord te bereiken over de nucleaire capaciteiten van Iran.”

  Je kunt net zo goed een pact sluiten met de duivel; dat is even onbetrouwbaar.
  Hoe kun je nu geloof hechten aan de woorden van een taqiyya-baard?!

  “Iran is hooguit in staat om 100 atoombommen te maken”

  Oh, dat valt dan toch wel mee?
  De dwaas!!!
  Eén atoombom in handen van achterlijke rabiate zand-ratten is er al één te veel!!!

  Like

 2. Hans zegt:

  Er valt nog een atoombom op mekka.
  Dat maken wij nog mee.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ach beste meneer La Croix, ik verbaas me al lang niet meer over de WAANZIN die dit soort GEKKEN verspreiden. De “rode bacil”, vernietigd alle verstand bij de mens.

  Like

 4. Bas Koning zegt:

  Wat verwacht je dan van de gelijkgeschakelde media?
  Je zult de staatspropaganamachine altijd dit zien doen:
  -moslims zijn ALTIJD slachtoffer: NOOIT dader
  -de eussr is ALTIJD goed
  -Wilders is ALTIJD slecht
  -het koningshuis is ALTIJD goed
  en intussen ook:
  -‘het is allemaal de schuld: van de JODEN’
  Hieraan doen mee: het nos-journaal, de wereld draait door, Eva Jinek, nieuwsuur, joop.nl, alles wat van de vara komt, alle kranten (behalve misschien de telegraaf), en het stopt niet bij de media:

  Ook de universiteiten zijn gelijksgeschakeld. De waarheid word zorgvuldig uit het zicht en de hersens van het volk gehouden, en in plaats daarvan gevuld met KEIHARDE GELIJKGESCHAKELDE STAATSPROPAGANDA.

  Like

 5. Jammer dat deze mijnheer Kerry in sprookjes gelooft net zoals de Nederlandse politici en media ,gelukkig kunnen al deze mensen zich nog steeds bekeren van hun onzinnige sprookjes!Ook de islam in Iran willen ons met geweld bekeren tot hun bloedvergieters religie net zoals isis en hun vele trawanten.Volgens hun ideologie moeten de Joden gewoon uitgeroeid worden laten we hier geen doekjes om winden!Shalom in de naam van Yeshua Hamasiach. Leon van Duren.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Onze reporters bestaat hoofdzakelijk uit BNN ers. die zijn allemaal links geindoctrineerd,en Katholiek.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Het is so wie so een levensgevaarlijke situatie als islamitische landen over zoiets als een Atoombom beschikken. Erg genoeg als dat zo is, erger als bij welk ander land dan ook: Vergeet niet, dat moslims tóch al beweren, de dood niet te vrezen en er constant mee bezig zijn. In plaats van oneigenlijke redenen te verzinnen, waarom landen als Iran “toch geen Atoombom zouden inzetten,” zou de niet-islamitische wereld maar één ding te doen staan: Een plan de campagne bedenken om dergelijke landen te overrompelen en hen aansluitend te dwingen, hun atoomwapens te ontmantelen, anders loopt het vroeg of laat slecht af! Niet alleen voor Israël, maar voor de hele westerse wereld!
  Maar ja, daar wordt uiteraard nóóit over gedàcht, zolang die verkapte moslim in het Witte Huis zetelt! Die vent is echt een gevaar voor de algehele veiligheid!

  Like

 8. Peterdm zegt:

  Wat Bibi duidelijk de heeft gemaakt is wanneer Obama een voor Israel onaanvaardbaar atoom deal sluit met die Shiítische haatbaarden in Iran Israel gedwongen wordt op korte termijn preventief in te grijpen ipv. afwachten totdat Iran zijn eerste atoombom bezit. Deal of geen deal in Iran gaat ondergronds het maken van atoombommen gewoon door. Obama, de VS is de grote satan, weet je het nog. Het hele Iraanse atoom programma moet worden stopgezet, het is buigen of barsten.

  Like

 9. Jaan zegt:

  Ik vind dat toch wel een logische redenering, dat Iran best 100 atoombommen mag hebben, immers dan krijgen ze er twee voor terug als ze er één als eerste gooien.
  Het is iets als met de doodstraf als die zou bestaan voor roofmoord. Volgen we dan de bovenste redenering dan kun je je rustig dood laten schieten bij een overval, want de overvaller krijgt zelf zijn verdiende loon.
  Mijn gevoel zegt, dat er iets in deze redenering niet klopt. Misschien wil die reporter het in de praktijk eens uitproberen en zich af laten schieten, dan weet hij wat er niet klopt?

  Like

 10. Pingback: HET VERRAAD VAN DE EU | eunmask

 11. Nemesis zegt:

  Het is toch fijn dat Nederland die Paki de gelegenheid heeft gegeven het recept van : “hoe maak ik een atoombom” te “stelen”.

  Like

 12. Jade zegt:

  Ik vind die reporter eigenlijk helemaal niet belangrijk in dit verhaal.
  We kunnen beter de rol van Amerika tegen het licht houden.
  Waarom moest Lubbers destijds van de CIA Kahn laten lopen?
  Hoe zou de wereld er nu uitzien, als ze Kahn gewoon afgeknald hadden?

  Like

  • treintrien zegt:

   Ik ga even aan de binnenkant van mijn ogen kijken 😉 Aluhoedjes op iedereen! :

   Lubbers is een van de eerste premiers die moest werken met de Eurabia verdragen. Dus wat als het niet moest van de CIA maar van de arabische alliantie? Voor olie doet men heel gekke dingen, dat is wel bewezen.

   Like

 13. Mike zegt:

  Denk niet dat Israël daadwerkelijk gaat wachten tot Iran een atoombom heeft. Dan trekken ze hun eigen plan, en daar voorop staat in koeienletters FUCK USA…(we lossen het zelf wel op) . En ergens geef ik ze groot gelijk, ze hebben het recht om zich zelf te verdedigen.

  Like

 14. tjonge zegt:

  m.i. hoopt de usa dat iran/het midden oosten uiteindelijk een paar bommetjes op europa gooit.
  .
  dat was het plan toch, dat er veel minder mensen op deze aardbol moeten komen ?

  Like

 15. Harry zegt:

  ” Wat een vreselijk stuk onbenul en bovendien knettergek ” , is in EEN woord te vatten : LINKS !

  Like

 16. Martha N zegt:

  Het eerste zal deze bom op Israel vallen, daarna zijn wij aan de beurt…
  Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat die idioot in America nog door de Amerikanen gesteund wordt… maar ja, die weten ook niet beter…
  En dan gaan we stemmen op D66 Alexander Pechtold, die pal achter dit soort besluiten staat en de EU, die eveneens Obama de hielen likt?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s