OM beloont laf PvdA-roofdier met 240 uur dienstverlening

Screenshot_70

PvdA´er Bert van der Roest: “Nederland sterker & socialer”. . .

Je bent een PvdA’er in hart en nieren, je komt dus op voor de sociaal zwakkeren en de kansarmen. Je berooft niet De Telegraaf want dat zijn nóg grotere gangsters dan jijzelf, dus je besluit een makkelijkere prooi te gaan plukken, je keuze valt op de daklozenkrant Straatnieuws. Helaas wordt je gepakt maar dat blijkt uiteindelijk niet zo’n ramp want je sociale vrienden die ook zijn geïnfiltreerd in de rechterlijke macht moeten jou gaan bestraffen, of in dit geval belonen voor je actie die het land op z’n kop heeft gezet.

Het verhaal gaat over de socialist Bert van Roest die tussen 2012 en 2013 kleur bekende door net als zijn PvdA collega’s mensen te gaan beroven om je doelstellingen te halen.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Criminaliteit, Justitie, Nederland, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op OM beloont laf PvdA-roofdier met 240 uur dienstverlening

 1. toestroom zegt:

  stelen loont in Nederland.hier is er nog een maar dan van een andere partij.

  Like

  • toestroom zegt:

   VEILIGHEID VOLGENS KAMP, nog zo’n rover

   Like

   • toestroom zegt:

    Ja hoor nog een.
    Smetje’ op mogelijke opvolgers De Kruif
    een vies partijtje die VVD
    Van onze correspondent
    MAARSSEN –
    De politieke slangenkuil in de gemeente Stichtse Vecht verandert langzaamaan in een beerput die zijn weerga niet kent.

    Nu het van hennepteelt, fraude en het schenden van de geheimhoudingsplicht verdachte VVD-raadslid Kathalijne de Kruif donderdag opnieuw voor de rechter moet komen om te horen of haar voorarrest wordt verlengd, is de fractie intern verdeeld over haar opvolger.
    Er wordt nog gesteggeld over de opvolger van De Kruif. Potentiële kandidaten hebben al een ’smetje´ opgelopen.
    De eerstvolgende op de kandidatenlijst is namelijk de prominente VVD’er Piet Ploeg. Hij is oud-wethouder van de gemeente en op dit moment voorzitter van de Stichting Vliegramp MH17. Bronnen melden echter dat De Kruif informatie over de burgemeestersvacature naar hem lekte.
    Ploeg stapte na een interne machtsstrijd net als Klaas Wiersema op als wethouderskandidaat. Wiersema staat echter als volgende kandidaat op de lijst om De Kruif te vervangen, als Ploeg niet aantreedt. Eerder ging hij er vanuit dat hij als wethouder mocht terugkeren, maar toen Ploeg die functie kreeg ontstond de vete. Van hogerhand werd uiteindelijk besloten om de externe Eric Balemans een wethouderspost te gunnen. Mochten beide kandidaten de functie van raadslid niet op zich willen nemen, dan komt Jeroen Willem Klomps naar voren. Die wilde in de raad plaatsnemen, maar werd op de tot dan toe onverkiesbare plaats 8 gezet.
    Intussen wordt in de gemeenteraad van Stichtse Vecht ook om opheldering gevraagd over het feit dat de verdachte Kathalijne De Kruif niet woonachtig was binnen de gemeentegrenzen. Raadslid Harry Noltes van Maarssen 2000 trok daar eerder over aan de bel bij burgemeester Mirjam van ’t Veld. Zij meldde dat alles in orde was, maar dat bleek ver bezijden de waarheid. ’t Veld, nu burgemeester in Amstelveen, wil niet reageren tegenover deze krant.
    Saillant is dat naast de integriteitscommissie van de VVD ook raadslid Jos van Nieuwenhoven op de hoogte zou zijn geweest van het feit dat De Kruif niet in de gemeente woonde waar ze raadslid was, hetgeen wel verplicht is. Diverse bronnen melden dat hij De Kruif zelfs hielp met de verhuizing. Ook Van Nieuwenhoven wil niet reageren.

    Like

 2. hans zegt:

  Lijkt net een downsyndroomtype! Enfin, aan socialisten die orwelliaans en eufemistisch zaken omdraaien of zelfs een andere betekenis geven zit sowieso een flinke steek/ gen los.

  Like

  • BertG. zegt:

   Het idee dat ze geselecteerd worden bij het plaatselijke achterlijke schooltje had ik al een tijdje. Anders krijg je nooit zo’n verzameling van achterlijke bij elkaar.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de D66 RECHTSPRAAK in de praktijk gebracht!

  Like

 4. Joshua zegt:

  De hele politiek is corrupt, met mooie verhalen komen deze smeerlappen altijd weg, FRAUDE,STELEN,LIEGEN,ZAKKENVULLEN,EIGEN BEVOLKING DISCRIMINEREN,belastinggeld verkwanselen aan terreur organisaties, is gemeengoed geworden bij (correcte politici) deze VOLKSVERTEGENWOORDIGERS!!!!!!!!
  En nog blijven idioten op deze smeerlappen stemmen.

  Like

  • Anneke zegt:

   Demonische ellendelingen die ons vertegenwoordigen!!! De uitgeworpen kornuiten vn the bloody dark satan!!! Arbeidsongeschikt vr de staats-verantwoordelijke functies. Hebben een enorme voorbeeld-functie, maar hebben hier ’t lak aan.Hun (fig.) schouders kunnen deze verantwoordelijkheid niet dragen. Vandaar dat we al tijden te mkn hebben met een wegkijk -/ wegwimpel-cultuur, met alle ellende van dien!!!!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Joshua: 09.26. uur. U zegt: -terecht-: ” En nog blijven de idioten op deze smeerlappen stemmen”. Tja, Joshua zelf nadenken is voor vele Nederlanders/kiezers veuls te moeilijk geworden. Liever “lui dan moe”, dus deze slapjanussen m/vr, stemmen gewoon weer op de kliek van “links tot rechts”, die ook de ISLAMISERING van NEDERLAND wensen. Motie HALSEMA!

   Like

 5. Sjaak zegt:

  Het topje van een ijsberg !
  99% van de rooie rotzakken zijn nog niet betrapt !
  Onder het tapijt vegen, noemt men zoiets !

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Wat heeft die vent toch een aso kop! Onvoorstelbaar, wat een vieze onverzorgde schooier en hij heeft nog een ordinaire brutale grote bek ook!
  Van binnen en van buiten rot.
  Hij kan zich met gemak meten aan ‘Spekmans’, ook PvdA.

  Like

 7. Giny zegt:

  Bij de PVDA mag je stelen als raven, ze worden er zelfs voor beloond!
  Co Verdaas staat op de kandidatenlijst voor de eerste kamer!

  Gisteren Pechtold met zijn grote mond over Faber, over zijn eigen Fractielid Magda
  Berndsen hoor je hem niet, de smeerlap!

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Stelende PvdA’er belaagd door media
  Van onze Utrechtse redactie
  UTRECHT –
  Het Utrechtse roofraadslid Bert van der Roest is dinsdag belaagd door de media. Het gevallen PvdA-raadslid werd na afloop van de zitting opgewacht door camerateams en fotografen, die hij eerder nog wist te ontwijken.
  Van der Roest stond in Utrecht terecht voor verduistering van geld van de stichting Straatnieuws. Zijn advocaat vond dat Van der Roest al door de media was veroordeeld. Dinsdag mocht Van der Roest zijn excuses aan de daklozen maken voor de camera’s van Pownews, maar daar reageerde hij niet op. In de rechtszaal betuigde hij wel spijt.
  Wat het Openbaar Ministerie betreft moet Van der Roest een taakstraf van 240 uur en een voorwaardelijke celstraf van een half jaar opgelegd krijgen. De rechtbank doet op 17 maart uitspraak.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Die Bert van der Roest kan voor mijn part compleet wegroesten, samen met de rechterlijke macht !Misdaad loont ! Het omgedraaide van Robin Hood. Stelen van de armen, om zichzelf nog verder te verrijken. De ons kent ons wereld van de linkse kerk, waartoe zich ook de rechtbanken mogen rekenen. Het rode kankergezwel zal bij de aanstaande verkiezingen flink moeten inleveren. Om vervolgens weer uit te zaaien, zodat ze bij de alweer volgende verkiezingen weer fors groter uit de bus zullen komen. Als het dan geen PvdA heet, is het SP, D66 of GroenLinks, of samenwerkingsverbanden tussen hen. Daar zorgen die diep zwakzinnige Nederlandse kiezers wel voor. Islamieten en het Rode gespuis, een Duivelse plaag voor de mensheid !

  Like

 10. lucky bee zegt:

  PvdA´er Bert van der Roest: “Nederland sterker & socialer”. . .Door meer moslims binnen te halen?

  Like

 11. Bas Koning zegt:

  68000 euro stelen en dan als straf 240 uur moeten werken: dat is een uurloon van om en nabij de 283.33 euro, lekker is dat… Ik denk dat ik ook politicus word.

  vergrotende trap van dief:
  Dief: Diever: Politicus.

  Like

 12. Anneke zegt:

  Nederland met de dag slapper en A-SOCIALER…En dit al tijden-lang!!! Vermold, verpauperd en nu zo goed als verpulverd!!!! Door ideologische gekken, aanbidders v h grt kapitaal en oorlogsgeesten!!!

  Like

 13. Kraftavilqa zegt:

  ja de zo bewogen functionarissen van de partij van de afgunst, links lullen rechts vullen daar zijn ze goed in die habbezakkenvullers. Kijk bv. zo’n Marcel van Dam schatrijk geworden met het uitventen van het socialisme; geld blijkt toch niet zo vreselijk te zijn als je het zelf bezit, alleen geld in ’t bezit van anderen is oneerlijk. Ik vermoed dat links geld moreel hoogstaander is dan rechts geld ofzoïets.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  “Ja, mijn naam is Gerrit, en ik steel als de RAVEN, ik ben een boef in de ogen der braven….”, deuntje valt mij zo in. Slaat op ZALM (VVD)!

  Like

 15. harrylacroix zegt:

  Het NOS-journaal gaf weer een prima verslag over Roest

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  Leermoment: ondanks alles staat de fractie, het bestuur van de PvdA nog steeds achter hun dief. En wordt hij niet de partij uitgezet. Dat zegt heel veel over de PvdA.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s