Ronald Camstra (GL) jubelt om bekladding PVV´ers

Screenshot_71

Ronald Camstra

(Door: Pritt Stift)

Na AFA-tuthola Joke “Kaviaar” Kuijt uit Krommenie, PvdA-er Lutz Jacobi uit Warga, koekwausdocent (Tilburg University) Joost Kanen, (kantoorhoudende aan de Keizersgracht 26-B te Amsterdam) hebben we wéér een geweldsverheerlijkende gek die staat te jubelen bij de intimiderende bekladdingen bij PVV´ers. Chapeau Ronald Camstra (GroenLinks), manager bij Mitros Wonen (Koningin Wilhelminalaan 9, 3527 LA Utrecht) en gemeenteraadslid GroenLinks in Zeist (Het Rond 1, 3701 HS, Zeist).

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", democratie, demoniseren, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

27 reacties op Ronald Camstra (GL) jubelt om bekladding PVV´ers

 1. Jade zegt:

  Dan lijkt het mij tijd worden dat er ook
  bij huize Camstra geklad gaat worden.
  Kijken of hij dan nog zo jubelt…

  Like

 2. Um Shmum zegt:

  Nog zo’n brutale zakkenvuller die hoognodig op malversaties doorgelicht moet worden. Hij gooit zelf de knuppel in het hoenderhok …
  Woont hij niet aan de Ruijsdaellaan 36, hier in Huis ter Heide, tellie 0615855812? Kan ook verouderde gegevens zijn

  Like

 3. toestroom zegt:

  “Een koekje van eigen deeg oogst” Wat is dat voor een Nederlands? En dat is dan manager bij Mitros Wonen.

  We kunnen ook zij huis bekladden niet met verf maar met bruine tactyl,kijken of hij het dan nog zo Luik vind,de tectyl krijg je niet uit je stenen.

  Like

 4. loebas zegt:

  Ach ja….Dit crapuul is enkel maar met zichzelf bezig……Als het uitlachen van een PVVer, die bedreigd wordt ,er voor zorgt dat je in aanzien stijgt binnen jou clubje,doe je dat toch?
  Dit soort types zette 70 jaar geleden de joden op de treinen….enkel om maar in een goed blaadje te komen..

  Like

 5. Cathja zegt:

  Deportatie van al die minkukels naar een onbewoond eiland. Daar kunnen ze bekladden wat ze willen. Hier ruimt het heerlijk op!!

  Like

 6. Martha N zegt:

  Dat Ronald Kamstra een koekje van eigen deeg mag krijgen, we kunnen ons nu vrij voelen om de tegenpartij aan te vallen zowel als de onnozele plakkers van deze partijen. Oproepen tot haat..?
  Daar moeten we voor bij Ronald Kamstra zijn van Groen links en Jos Kanen voortaan. Dat zij verantwoording nemen voor hun woorden!
  Helaas mijnheer Kamstra of Kanen, zijn PVV mensen geen schooiers of Nazi’s die andere partijen afmaken, zoals jullie allemaal doen. Wij staan WEL voor ons vaderland, U bent voor de vijand!

  Like

 7. Filantroop zegt:

  Iets zegt me dat bovenstaand hoofd volgens de denkbeelden van Cesare Lombroso niet helemaal koosjer is. En welja hoor, na enig gesnuffel en geblader in mijn boekenkast trof ik zijn fysionomie aan in het “Handboek der Criminele Observaties”. Voor oppassen, is dus geboden.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Je verwacht het niet hé, want GL is toch net als VVD,CDA,PvdA en D66 toch geweldig democratisch? O…..wacht het gaat om Geert Wilders en de PVV, dan toch maar niet hé, want de “roodmens”, de “groenmens”, “de politiek-correct mens”, zijn toch het BETERE SOORT MENSEN. Kots ende braek!

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Het maakt weinig verschil dat gekken en dwazen hun namen schrijven op muren of glazen, dan wel dit fenomeen, zelfs politiek, toe te juichen. Beschamende inkijk, nietwaar?

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Ah, ja. Juist. Weerspiegelt weer eens haarscherp de ingebakken alternatieven-provo-kabouter-speeltuinmentaliteit van het rariteitenkabinet GroenLinks dat op de één of andere manier de duistere Middeleeuwen nooit ontgroeid is. En ik zal eens even precies uiteenzetten, waaruit dat af te leiden valt:
  Allereerst is daar de uit die tijd stammende gewoonte om de boodschapper van het onwelgevallige nieuws te grazen te nemen. Want dat is in feite, wat hier gebeurt: De PVV zaait helemaal geen haat, maar wijst er slechts op, dat een ander -de islam- dat doet. Dit is echter geen boodschap, die de Linksgekkies willen horen dus richt hun toorn zich op degene die er de aandacht op vestigt. De eerste de beste tirannieke Middeleeuwse vorst had het ze niet verbeterd, maar goed, de tweede aanwijzing, dat ze mentaal in die periode thuishoren: De rechtvaardiging van het bekladden van huizen (en, wie weet, mensen.) Een regelrechte schandpaal- dan wel Volksgerichtshandeling! Zien ze dat omgekeerd een PVV-er ooit doen? Kan me niet heugen, eerlijk gezegd! Dus dat koekje van eigen deeg is ook al quatsch! Dat deze Camstra dat kennelijk niet doorheeft getuigd van een onderontwikkeld inzicht van wat anno 2015 geoorloofd is en wat niet, iets wat ongetwijfeld het leeuwendeel van die weg-met-ons-figuren kenmerkt en wat op passende wijze vergolden zou moeten worden. Let wel: Op passende wijze!
  Dus, Pritt, je onverbloemde weergave van die adressen is weliswaar hartverwarmend, maar wie zich een waardig Realist toon, bedenkt tóch een andere manier van vergelden: Minder Volksgerichtachtig. (En daardoor misschien wel des te grimmiger. Gna, gna gna….)

  Like

 11. Doornroosje zegt:

  Kun je nagaan wat er bij Groen links rond hangt. Hersenloze individuen.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Deze meneer kan gemaild worden; ronald.camstra@gemeenteraadzeist.nl Ik doe het!

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Opvallend dat de rode en de groene ‘socialisten’ zo in hun nopjes zijn met het geweld tegen PVV-ers. Dit zegt toch veel over de mentaliteit van deze landverraderlijke groen/rode rakkers.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  O ja, meng je ROOD met GROEN, krijg je BRUIN. Waar doet mij dat ook weer aan denken….o, wacht de NSDAP, van ene Hitler.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Volgens het “Gouden serie”boekje “De kladderkatjes,” dat ik mijn zoons vroeger voorlas, is het toch nog wat gecompliceerder om behoorlijk bruin te krijgen, Tom:
   Naar wat ik me ervan herinner komt daaraan te pas: Rood, groen, een béétje blauw en een béétje zwart. Het verhaaltje was educatief bedoeld om kleuters de kleuren te leren benoemen.

   Like

 15. Anneke zegt:

  WEER zo’n linkse -, maar heel SLINKSE randdebiel……”Juich het kwaad juist NIET toe”. Door al dat soort gejuich, blijft het kwaad zuurstof ‘binnen’ krijgen. Moet nu net niet!!! ! !!!

  Like

 16. Dgines zegt:

  Ronald Camstra?
  Ruysdaellaan 36
  3712 AS Huis ter Heide
  06-15 85 58 12

  Fight Fire With Fire!

  Like

 17. lucky bee zegt:

  Willen julie hem pakken? van mij krijg je de toestemming.Voor mij is Utrecht toch een beetje verweg.

  Like

 18. Pingback: PVV-hater en democraat in hart en nieren Jeroen Camstra | E.J. Bron

 19. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg herblogd.

  Like

 20. R.Kroonenberg zegt:

  beste reageerders….ga hier alsjeblieft niet in mee… PVV-ers onderscheiden zich àl die jaren JUIST door geweldloosheid… wél signaleren, niet revancheren !!! Dáár hebben we toch ’n Recht-systeem voor ?

  Like

 21. Pingback: PVV-hater en democraat in hart en nieren Jeroen Camstra | Identitair Verzet Limburg

 22. Jules Vismale zegt:

  Ronald Camstra is gewoon een linksgezinde en stomme klootzak die eigenlijk aan een gezegde zou moeten denken en dat is: “Wat je een ander toewenst zal eens jouzelf gaan overkomen!” Eigenlijk had hij zich beter kunnen gedragen zoals een bepaald figuur uit de jeugdserie ‘De Kameleon’. Het dorp Lenten, waar Hielke en Sietse klinkhamer woonden, werd op een dag bezocht door een zekere Geitenbreier, een linksgezinde geitenwolle dwaas. Deze vond namelijk dat mensen niet moesten werken, alleen maar pret en plezier moesten maken en aan spel en sport doen, iedereen hetzelfde salaris moest krijgen, studenten alleen maar op kosten van de staat parasiteerden en zogenaamd rijkeluiszoontjes waren. Maar in werkelijkheid gaf Geitenbreier ZELF evenmin het goede voorbeeld daar hij zijn eigen bedrijf naar de knoppen hielp, niet meer wou werken, op andermans kosten wilde leven, overal chaos en vandalisme zaaide en met zijn aanhang, de V.S.C. (Vooruit Strevende Club), in Lenten de macht wou overnemen.
  Gelukkig waren de inwoners van Lenten saamhorig genoeg om de club van Geitenbreier het dorp uit te jagen en vier misdadigers te arresteren die zelfs nog hulp bij hem zochten! Misschien moet deze Camstra OOK zichzelf eens aansluiten bij extreme moslims en zodra ze hem gaan uitschelden en afranselen wil ik nog eens zien of hij daarna de PVV zo graag beledigd! Hij is, net als de eerder opgenoemde Geitenbreier, een grote huichelaar waar niemand naar zou moeten luisteren!

  Like

 23. Kraftavilqa zegt:

  Groenlinkser met het intellectuele vermogen van een spruitje. Weer een fascist die door de mand valt. De PVV en haatzaaien daar doelt habbezakker Camstra zeker op die bevolkingsgroep die er zonder hulp van derden prima in slaagt zich in brede kring gehaat te maken. PVV en haatzaaien, ja er wordt haat gezaaid tegen PVV’ers dat is absoluut waar. Maar dat zal habbezakker Camstra niet bedoelen hij zal zichzelf wel een stoere antifa vinden dan weten we genoeg want we weten dat de fascisten van nu zich antifascisten noemen/wanen.

  Like

 24. Frans de Wit zegt:

  Ik heb hem een kwade email gestuurd maar met dat ik er mee bezig was, werd ik al moe om zo’n figuur tot reden te moeten brengen… Eigenlijk is zo’n figuur bij mij minder dan stront.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s