Twan Huys en Rik van de Westelaken waren gisteren de antisemitische leugenaars, islamofiele verzwijgers en algemeen manipulerende rotzakken van dienst bij Nieuwsuur

Screenshot_69

(Door: Martien Pennings)

Wat is het toch tuig!

On-voor-stel-baar!

Gisteren, dinsdag 3 maart, nog voordat Netanyahu zijn historische speech over de nucleaire dreiging van Iran voor het Amerikaanse Congres hield, legde ik uit hoe smerig en anti-semitisch de maandagavond daarvoor op die speech was ge-anticipeerd door Nieuwsuur bij monde van Marielle Tweebeeke in samenwerking met antisemiet Monique van Hoogstraten en onbenul Wouter Zwart.

Op dinsdagavond, na de speech, was het de beurt aan Twan Huys om de crew van Nieuwsuur te leiden in het liegen, verzwijgen en manipuleren. En deze nacht van dinsdag op woensdag kan ik niet slapen. Zie hier de uitzending.

 Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Benjamin Netanyahu, Censuur, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, NPO, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Twan Huys en Rik van de Westelaken waren gisteren de antisemitische leugenaars, islamofiele verzwijgers en algemeen manipulerende rotzakken van dienst bij Nieuwsuur

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Deze tirade van Martien is voor 199 % terecht.
  Hoe is het mogelijk dat het Nederlandse volk zich dit laat aanleunen???
  Dit ligt er allemaal duimendik op, dwz het verhaal over misselijk makend misbruik van meisjes door Pakistaanse bendes in Engeland, waar al meermaals over bericht is, alswel het minachtend verslaan van de uiterst belangrijke speech van Netanyahu.
  Hier zit regie achter. Dit landverraad wordt van regeringswege aangestuurd.
  Wat onafhankelijke media, pers en TV? Dit is duidelijk linkse censuur.
  Hoog tijd dat we hier tegen in opstand komen. En dat zo breed mogelijk.
  We hebben geen behoefte aan een herhaling van Pim Fortuyn of Boris Mentsov.
  Het volk moet het doen. Zoals Pegida het al doet in Duitsland.
  Hier ligt ook een taak voor de PVV. Kom op, nu of nooit.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt voor De Patriotten van Nederland.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ik vroeg me inderdaad af, waarom je vannacht niet hebt kunnen slapen, Martien, maar ik begrijp het nu ten volle!
  Je zult op de late avond toch maar met een stukje staatstelevisie geconfronteerd worden, dat een exacte kopie genoemd kan worden van het media-beleid in het voormalige Oostblok!
  Liegen, verdraaien en manipuleren en vervolgens de domme kijker weer afleiden met een stukkie flutnieuws!
  Natúúrlijk rammelt dat ‘liberale professor’ aan alle kanten! En dan hebben ze ook nog de gore moed om die strofiguur een komedie op TV te laten opvoeren!
  En dat Iran daartoe in staat is, dat weten we inmiddels, maar dat dat Nieuwsuur zoiets nog met droge ogen weet te brengen ook!
  Alles om het effect van Netanyahu’s speech af te zwakken, die, dat moet zelfs een ‘afstandelijke’ Israëlwaarnemer als ik bekennen, doodgewoon góed was!
  Nee, dat je vannacht niet kon slapen, snap ik : Wàt een smeerlapperij! Van het soort, waarvan je ooit hoopte, dat het niet meer bestond!

  Like

 3. hans zegt:

  Dat dit tuig nog vrijelijk over straat kan wandelen he?

  Like

 4. baksteen zegt:

  En daarom kijk ik op zo’n moment niet naar het nieuws, omdat je van te voren weet dat het zo smerig zal gaan. Blijkbaar moet het percentage antisemitisme in Nederland nog veel verder omhoog.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ baksteen 9:55

   Ik sla deze uitzendingen meestal ook over, om exact dezelfde redenen als u. Soms wint mijn ‘nieuwsgierigheid’ het weer, maar 9 van de 10 keer wordt ik teleurgesteld en boos vanwege de partijdigheid die er vanaf druipt.
   De uitzending van gisteravond heb ik gezien (grotendeels), en ik heb er spijt van dat ik heb gekeken! Ik had Twan Huys het liefst in zijn nekharen gegrepen en hem gevraagd eerst eens de feiten over Israël en het Joodse volk in zich op te nemen, voordat hij zich zou wagen aan een interview met die Iraniër. Die klojo kreeg alle ruimte om Israël belachelijk te maken!
   Ik heb de speech van Nethanyahu aangehoord, en was blij verrast dat hij met zoveel warmte te maken kreeg! De mensen applaudiseerden heel vaak; het kan niet anders dan Nethanyahu heeft zich gesteund gevoeld!
   Die rotopmerking van Obama was te verwachten en getuigde van enorme kinderlijkheid/onvolwassenheid. Hij is gepasseerd, en dat pikt ‘meneer’ niet!

   Alle lof voor Nethanyahu! Hij heeft de wereld opnieuw een waarschuwing gegeven m.b.t. Iran, dus niemand kan zeggen dat men onbekend was met de nucleaire plannen van deze schurkenstaat!

   Like

 5. Sjaak zegt:

  Twan Huys een rooie betaalde LULPAAL !

  Like

 6. 4sjun zegt:

  Helaas blijft het hard nodig om publiek een vinger aan de pols te houden bij de nieuwspraak geproduceerd en uitgezonden bij de NPO. Ga daar vooral mee door opdat steeds meer mensen in de gaten krijgen wanneer, waar en hoe de massa wordt geindoctrineerd tot de gewenste mening en welke namen en rugnummers zich voor dit offensief lenen.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Die twee zijn de rooie rakkers van dienst, ik schakel meestal uit als ik ze zie.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Dat jij zoiets uit kunt kijken, Martien.

  Ik werd al razend bij het eerste onderwerp: ‘criminele bendes’ in GB die gewelddadig meisjes seksueel bedreigen.

  Er wordt zelfs niet over ‘Pakistani’ gesproken, zoals in GB het geval was, tot grote woede van de Pakistaanse gemeenschap in GB, die er op werd aangekeken.

  Tot nu toe waren die ‘crimninele bendes’ 100% moslims. Ik zou verbaasd zijn als het nu anders was.

  Er heerste een ‘cultuur van ontkenning’: Ja, dank je de koekoek. Er wordt niet bij verteld dat die ontkenning is ontstaan en opgedrongen door de linkse multicul: “Geen kwaad woord over de islam”.

  De politie en de sociale werlkers waren bang dat zij voor fascist en racist zouden worden uitgemaakt, als ze de ellende aan het licht brachten.

  Ook nog iets slims: Het seksuele geweld wordt meteen ondergebracht bij Jimmy Savile, een komiek bij de BBC, die misbruik heeft gepleegd.

  http://nos.nl/artikel/2021505-jimmy-savile-nog-erger-dan-gedacht.html

  Een Brit, die trouwens al dood is, en daar worden tientallen, misschien wel honderden moslims, bijgevoegd. In elk land hoor je wel eens van iemand die seksueel geweld pleegt en, vanwege zijn bekendheid, ermee weg komt.

  Maar dit is zo’n gruwelijk verhaal van meer dan duizend meisjes [in Rotherham al minstens 1400], die door grote groepen moslims op een vreselijke manier worden misbruikt en dat minstens een decennium lang. Dit is echt wel een uniek geval op zich.

  Like

  • “Dat jij zoiets uit kunt kijken, Martien.”
   Ja, Wachteres, vroeger had ik daar veel meer moeite mee.
   Dan kwam ik niet meer bij van razernij.
   Dat heeft me een flink stuk gezondheid gekost.
   Langzaam heb ik me leren beheersen.
   Ik sta tegenwoordig als het ware buiten mezelf en registreer bij mezelf een soort steenkoude haat, die me niet echt veel meer doet.
   Dagelijks de rotzooi onder ogen zien en proberen er op een zodanige manier iets van te zeggen dat zoveel mogelijk mensen er kennis van nemen.
   Het niet onder ogen zien en zwijgen, is geen optie

   Op 10 maart 2012 schreef ik op AmsterdamPost in een artikel http://bit.ly/1NgnfOU getiteld “Hoe in de vroege morgen het verlangen kan opkomen haatbaarden te mitrailleren” het volgende:

   “Ik ben vanmorgen om half zes opgestaan. Ik zette mijn computer aan. En de verwachte halve meter islam-shit lag alweer voor mijn deur. Zoals elke dag. Ik ben Sisyphus in de beerput. En maar scheppen! Of je daar gek van wordt? Neen hoor! Dat is zelfs niet geestelijk belastend. Gewoon lekker lichamelijk werk. Je krijgt af en toe een mitraillerings-fantasietje, maar dan is het ’t beste dat je weer gewoon dóórschept.”

   Like

 9. Thoth zegt:

  Ik kijk nooit meer naar de NOS/Nieuwsuur. Al jaren niet meer. Die zijn ook omgevormd tot een linkse dictatuur.
  .

  Like

 10. Kraftavilqa zegt:

  “Godskolereteringzooi” sprak het meisje tot de matroos. En dan betichten ze Geert Wilders van haatzaaien tegen eenbevolkingsgroep die er op eigen kracht uitstekend in slaagt zich gehaat te maken; terwijl de NPO op kosten van de belastingbetalert met instemming van het fascistische regime dag in dag uit royaal haat zaait jegensIsrael/Joden. Pure 100% zuiver onversneden antisemitisme dames en heren U aangeboden door Uw eigen roverheid. Smerige habbezakkers.

  Like

 11. Anneke zegt:

  Niet alleen gisteren…Zo zijn deze mannen ‘in de wieg gelegd’. Haat, maar vooral jaloezie naar het joodse-volk. Kunnen het (bijv.) niet verkroppen dat de staat Israel ZEER vruchtbare adem uitblaast. Moeten stapsgewijs hun leugens en haat gaan toegeven, dit beseffen ze weldegelijk. “Verbitterd en verzuurd foeteren op Israel en de joden (indirect) overal de schuld vn geven”. Dan zijn de ideologische islamieten eerlijker, duidelijker vn zaken!!!

  Like

 12. Henk.V zegt:

  De afkeer en de woede van Martien is terecht.

  Wij hebben allang geen onafhankelijke,objectieve pers meer. De pers loopt aan de leiband van politiek- correct en politiek- correct houdt een duidelijke hoofdlijn aan in haar taakstelling : dienstbaar zijn aan de doelstellingen van de EU en deze EU hoofdlijn kent een aantal aspecten: de politieke eenwording van de EU, in combinatie met de volledige integratie van de islam in deze unie, waarbij de gestage instroom van moslims een heel bruikbaar middel is..

  Dit heeft tot gevolg dat er niets over het zoeklicht zal worden gebracht dat de beoogde opname van de islam zal schaden. Elk negatief effect van deze samensmelting van ideologieën wordt stelselmatig uit beeld gehouden, hetzij door gewoon het verzwijgen van zaken, of door weglating van nieuwselementen die specifiek naar de betrokkenheid van de islam verwijzen.

  Steeds waren er bijvoorbeeld in Engeland in alle gevallen van grootschalig misbruik van tienermeisjes moslim mannen die in groepsverband werkende, zich aan deze kinderen vergrepen.

  Deze misdrijven waren zeker wel bekend en ook wel doorgegeven aan politie instanties, maar men durfde deze gegevens niet openbaar te maken, om vooral NIET beschuldigd te worden van islamofobie! In het commentaar van Twan Huys wordt dit aspect volstrekt niet aan de orde gesteld!

  Op de hand van de islam zijn leidt automatisch TEGEN Israël zijn! Dat blijkt uit de manier waarop Huys de rede van Netanyahu behandelt.
  De analyse van Netanyahu was volstrekt juist en diens opmerkingen met betrekking tot het gevaar dat er van Iran uitgaat, voor Israël en de rest van de wereld, meent Huys te kunnen relativeren door ” een kritisch” iemand uit Iran te laten reageren op wat de premier zegt.

  Deze ‘expert” geeft geen reactie op Netanyahu’s verwijzing naar de betrokkenheid van Iran bij terroristische organisaties, zoals Hamas en Hezbollah , die door Iran van wapens worden voorzien, bedoeld om Israël te vernietigen, maar in plaats daarvan verwijst hij, om Iran vrij te pleiten van kwade bedoelingen naar de ”agressie die Israël in Gaza pleegde”.
  De Iraniër zwijgt over de langdurige van Hamas (en later ook Fatah) op Joods grondgebied, waarop Israël wel MOEST reageren uit ZELFVERDEDIGING!

  Hoe kan men vaststellen of er een connectie bestaat tussen een persoon of organisatie met de islamitische wereld? Een ( niet te weerleggen) aanklacht:richting de islam, zal steevast een door een tegen beschuldiging richting het Westen worden gevolgd ! Met deze reactie verdeelt men als het ware de schuld over twee partijen, zodat degene die de beschuldiging uitspreekt, geen recht van spreken meer heeft!

  NOOIT zal iemand, die onder het beslag van de islam leef gewoon volmondig toegeven dat men zich aan iets schuldig maakt. Steeds is daar de “Maar- jullie- ook!! reflex.

  Zo ook, dus de ”kritisch denkende man uit Teheran. Wij doen helemaal niets , maar Israël…!

  Wat dan opvalt is dat Huys genoegen neemt met deze propagandistische Iraanse prietpraat.
  Hij vraagt niet door over het Iraanse bewapeningsprogramma ( bouw van lange afstand raketten die alleen voor nucleaire doelen kunnen worden gebruikt.

  Huys blijkt niets te hebben opgestoken van de rede van de Israëlische premier en hij laat toe dat de Iraniër Netanyahu neerzet als iemand die alleen voor zijn eigen electorale parochie preekt en gewoon op kiezerswinst in Israël uit is..

  Inderdaad, Martien om uit je vel te springen.

  Ik blijf mijn stelling herhalen: wie zijn eigen land of werelddeel wil gezond maken MOET ALLEREERST politiek correct VOLLEDIG monddood zien te maken.

  Zo kan de tendentieuze verslaggeving van de politiek correcte journalistiek alleen maar worden tegen gegaan door de berichten van deze site ( en van verwante sites) op grote schaal via het internet te verspreiden.

  Like

  • Anneke zegt:

   Huys blijkt niets te hebben opgestoken van de rede van de Israelische premier en hij laat toe…..Huys is horende doof en ziende blind. Is opgeslokt door de overheersende leugen en zwemt heerlijk rond in z’n badje vol bedrieglijk water. “Water, zwaar verzuurd door de miljarden gevallen zure regen-druppels”. Ook al zo’n linkse leugen prietpraat…..

   Like

 13. Aegolius cs zegt:

  Neen, uitzendingen op NL wil ik niet zien en klik de link dan ook niet aan. Teletekst voor info weer, file en NS voldoet.
  Uit diverse reacties mag ik opmaken dat de EU subsidiënt tevreden kan zijn over de uitzending.

  Like

 14. Vooral dank aan “Wachteres” en “Henk V.” omdat ze me op een belangrijk feit wezen dat ik niet vermeldde omdat het misschien wel té voor de hand ligt!
  In elk geval heb ik één alinea aldus uitgebreid:

  “Maar dat ene enorme feit werd door Nieuwsuur verzwegen: dat de misbruikers moslims zijn en waren, dat het gaat en ging om islamitische, meer specifiek Pakistaanse bendes. De hele uitzending stond bol van de beweringen dat de “wegkijkcultuur” er schuldig aan was dat er alsmaar niet werd ingegrepen. Maar die extreme wegkijkcultuur is nu juist ontstáán omdat het steeds om moslims ging: de maatschappelijke werkers, de huisartsen, de politie-agenten, de ouders en de verdere gewone burgers dorsten niet aan de bel trekken omdat ze bang waren van “racisme” beschuldigd te worden. En precies die basis van die wegkijkcultuur was Nieuwsuur in zijn uitzending wéér aan het versterken, namelijk door wéér te verzwijgen dat het om moslims gaat!”

  Like

  • Ook GeenStijl bij monde van “van Rossem” legt de nadruk op het klagen over wegkijken terwijl je de basis voor dat wegkijken aan het verstevigen bent:

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/03/zonder_feiten_is_nieuwsuur_slechts_een_uur.html

   “Maar denkt u dat Nieuwsuur in die 4 minuten ook maar 1 keer feiten en duiding gaf over de (quote Eddy Terstall) ‘patriarchale en suprematiegedreven ideologie’ achter de verkrachtersbende? Neen. Geen woord. En dat maakt het item dus zo koddig, ware het niet zo godvergeten struisvogel-stompzinnig: vier minuten praten over het probleem van wegkijken, terwijl je wegkijkt. Dat verzin je niet. ( . . .) En zo is het. Cameron wil in Engeland gevangenisstraffen tot 5 jaar voor wegkijkers in de sociale en maatschappelijke dienstverlening. Dat zijn categorieën waar de NPO ook onder valt. Zullen we Marcel Gelauff en Nieuwsuurbaas Joost Oranje maar gewoon uitleveren aan de Britten?”

   Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Ook ik ben het geheel eens met Martien. Mijn hekel tegen de RODEN, die de MEDIA beheersen wordt met de dag groter. Het is constant ISRAËL demoniseren, en steeds het beschuldigen van de Joden! Potverdomme, Israël is nota bene, de enige DEMOCRATIE in het Midden-Oosten. En ja, ook Israël heeft haar fouten, maar daar wordt eerlijk over gesproken. En dat is bespreekbaar! Kom daar maar eens om bij de ISLAMLANDEN! Daar gaat je kop eraf, bij het minste of geringste dat je inbrengt tegen de perverse ISLAM! Sluit mij van harte dus ook aan bij de vorige reacties!

  Like

 16. Joost Visser zegt:

  Walgelijke uitzending. ´Wegkijken´ van een misdaad valt onder een vorm van medeplegen in het Nederlandse strafrecht. Denk ook in Engeland. Het apart strafbaar stellen is lulkoek. Overigens de afgelopen dertig jaar zijn de respectievelijke regeringen medeplegers.

  Like

 17. Scarlatti Bombatti zegt:

  GEWELDIG goed weergegeven Martien Pennings,
  ik zat met steeds heftiger wordende woede te lezen.

  Ik vind die @twanhuijs al lang n onbetrouwbare manipulator en sta volledig achter jouw uitingen die ik dan ook zo letterlijk mogelijk getwitterd heb,
  ik sta je graag bij tegen de tijd dat jij je tribunaal hebt gevormd! (y) @MartienPennings ondertussen maar vast werken aan de verfijningen en doeltreffendheid van de ‘machines’…

  @geertwilderspvv @twanhuijs & ‪#‎RikvandeWestelaken‬ ZIJN DE ANTISEMITISCHE LEUGENAARS,ISLAMOFIELE http://wp.me/p1YZV8-1G5 via @wordpressdotcom
  en
  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba nu
  @geertwilderspvv @twanhuijs #RikvandeWestelaken ZIJN DE VERZWIJGERS & ALG. MANIPULERENDE ROTZAKKEN v DIENST bij @Nieuwsuur @wordpressdotcom…

  Scarlatti Bombatti @geertwilderspvv TUIG vd RICHEL is dit DUO laten met opzet weg dat t om moslems gaat @twanhuijs #rikvandewestelaken http://www.npo.nl/nieuwsuur/03-03-2015/VPWON_1235706

  Scarlatti Bombatti @geertwilderspvv 1400+ Children Abused,Raped,or Threatened by ‘Mostly MUSLEM Pakistani Perpetrators’ in UK ROTHERHAM & @twanhuijs KNOWS this http://tundratabloids.com/…/ukip-telling-like-it-is…

  Scarlatti Bombatti @geertwilderspvv http://tundratabloids.com/…/ukip-telling-like-it-is… @twanhuijs IS AN OPPORTUNISTIC TRAITOR&SHLD BE FIRED & JAILED 4 HIS CRIMINAL&HATE INCITING BEHAVIOUR

  Scarlatti Bombatti @geertwilderspvv http://www.vpro.nl/programmas/onze-man-in-teheran.html… Waar gaat gewone naïviteit over in misdadige naïviteit?Kàn dit nog wel naïviteit zijn v @twanhuijs?

  Scarlatti Bombatti Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba nu
  @geertwilderspvv https://www.youtube.com/watch?v=lELXynhbS84 … @twanhuijs geeft voorzetjes die Zibakalam alleen maar hoeft in te koppen in vlgnd tweet citeer ik:

  Scarlatti Bombatti Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba nu
  @geertwilderspvv @twanhuijs @MartienPennings“Do u see this as a threat to the state of Iran?”https://www.youtube.com/watch?v=lELXynhbS84 …

  Scarlatti Bombatti @geertwilderspvv @MartienPennings Als ik die @twanhuijs ooit vr mn tribunaal krijg,krijgt-ie 3 jr DWANGARBEID alléén al vanwege dit vraagje!

  Scarlatti Bombatti @geertwilderspvv @MartienPennings->Soms,heel even,in n flits,begrijp ik iets vd drijfveren vd nekschieters n halsafsnijders v IS:@twanhuijs

  @geertwilderspvv @twanhuijs e.c. dienen ONMIDDELLIJK ontslagen te worden,hun arrogante onwetendheid zorgt voor aanhouden ISLAMTERREUR

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s