VIDEO: PEGIDA-demonstratie in Antwerpen (02-03-2015)

Ongeveer 200 Vlaamse PEGIDA-aanhangers hebben eergisteren in Antwerpen geprotesteerd tegen de islamisering van het Avondland. De manifestatie was eigenlijk verboden. Sinds de radicaalislamitische aanslagen in Parijs geldt ook in België een verhoogde staat van paraatheid. De politie bewaakte de demonstratie. Enkele deelnemers zwaaiden met de vlag van Vlaanderen.

Bron:
www.netzplanet.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", Islamisering, Patriottisme, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: PEGIDA-demonstratie in Antwerpen (02-03-2015)

 1. Maria zegt:

  In Dresden zijn ze ook klein begonnen hé.
  Markant detail wel: alle betogers hebben identiteitskaart moeten afgeven en een deel blijkbaar een gasboete gehad 😦
  Om af te schrikken waarschijnlijk en om de mensen ik kaart te brengen.
  Vind het heel spijtig dat dat Vlaams Belang zich moet opwerpen bij deze betoging, doet er geen goed aan zorgt ervoor dat het in de kiem gesmoord gaat worden heel die Pegida Vlaanderen…
  In Duitsland waar het begon en in alle andere landen is het van het VOLK die beweging en niet van een politieke partij! Dat maakt Pegida net sterk in Duitsland!

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/blsme_01558928

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Wel heel mooi, die spreekkoren van “Wij zijn het volk,” juist op het moment, dat de kit op het toneel verscheen!
  Kan de man links met de grijze snor misschien Wim van Rooy geweest zijn?
  Ik weet het verder niet, hoor; het is alleen omdat ik laatst een fotootje van hem voorbij zag flitsen……. Kan me best vergissen.

  Like

 3. Jean zegt:

  De omhooggevallen Ward Debever heeft zijn ware smoel laten zien, net zoals zijn voorgangers “totaal onbetrouwbaar”.
  Ik hoor het hem al zeggen “liever een moslimreet dan een Vlaamse scheet”.

  Like

 4. Een Patriot zegt:

  Geweldig.
  Hoop op snelle navolging in iedere stad, gemeente en dorp van het avondland.
  Pegida is er om de toekomst van ons nageslacht veilig te stellen, zodat zij niet als slaven onder het mislamitisch juk hoeven te lijden.

  Like

 5. Siaans Fiksjon zegt:

  Het trok weer op niets. Altijd hetzelfde hier.

  Like

 6. Benesha zegt:

  In België is vrije meningsuiting al lang verboden. De sharia lijkt in zekere mate ingevoerd. De politiestaat loert om de hoek als je dat onnodige machtsvertoon ziet in Antwerpen. Autochtone mensen die vreedzaam willen betogen mogen dat niet, worden opgepakt, beboet door een verrader politicus Bart De Wever, waar ik tot mijn grote spijt ook voor heb gestemd. Laatste keer weliswaar. En dan maar weer kappen op Putin zoals 5 minuten geleden in Ter Zake. Walgelijke propaganda waarbij ze Rusland net beschuldigen van propaganda. Beschuldig je tegenstander van jouw eigen misdaden. Het domme volk loopt er wel in. Goebbelsiaans. Orwelliaans. In Rusland zijn betogingen tegen het regime niet verboden, in België, Antwerpen daarentegen…We hebben het gezien maandag. Walgelijk.

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Prima, overal in Europa gaan de burgers “de straat op”. Nu NEDERLAND nog! Leve Vlaanderen! Leve de patriotten van Europa!

  Like

 9. Frans de Wit zegt:

  Ik vind het zo erg dat onze eigen mensen in onze geboorte land moeten gaan opkomen voor onze verworven land-rechten. Waar slaat dat toch allemaal op, wij worden als de oorspronkelijke inwoners in onze landen echt gediscrimineerd. Het moet toch zo kunnen zijn dat een regering voor het gerecht gedaagd moet kunnen worden van welk land dan ook, Bestaat er niet iets van een opper rechter?

  Like

  • JooJootje zegt:

   Nee dat zal niet gebeuren, het is zelfs al jaren zo dat het de rechter verboden is nieuwe wetten te toetsen aan de grondwet, de politiek is al jaren van God los.

   Like

 10. Geronimo zegt:

  Ik citeer even letterlijk onderstaande tekst (zie link onderaan), omdat ik eigenlijk ook al in die richting had gedacht, en het niet beter zou kunnen verwoorden. Inderdaad, wat als wij al dat moslimtuig nu eens dreigingsniveau-3 zouden aandoen? Omdat we hun intimidatie meer dan beu zijn, spuugzat zelfs ! Omdat wij tegen de moslimterreur zijn en tegen de islamisering van ons geliefd Europees continent; omdat wij ons kunstpatrimonium niet in stukken willen zien slaan door primitieve godsdienstfanatici met voorhamers; omdat wij onze vrouwen als wandelende sieraden willen blijven zien in de straten van ONZE steden en geen rondlopende gevangenissen; omdat wij, terwijl we ons pintje drinken op een of ander terrasje, niet in elkaar geklopt willen worden door een of andere wrokkige ‘Rammadammer’ omwille van het verbod vanwege het verzonnen BEEST op alcohol; omdat wij helemaal geen ‘zedenpolitie’ willen in de straten van onze steden, die overal speurt naar ‘godslasteringen’ om hun executie-spektakels te illustreren; omdat wij niet willen dat onze kerken veranderen in festival-bijeenkomsten voor drugs en drank, of erger nog in moskeeën; omdat wij helemaal geen ‘kont-heffers’ willen zien in onze straten en op onze pleinen, kop tegen de grond in aanbidding voor ‘HET BEEST’; kortom, omdat wij rustige steden willen behouden, waar het goed is om leven, en een platteland waar het nog beter is.
  ***
  ” ” Her en der duiken IS vlaggen op in Antwerpen. Het moslimtuig gedraagt zich gewelddadiger en arroganter dan ooit. Hun intimidatie werkt, hun profeet en god bezorgen hen de overwinning. De vrijheid en de rechten van de moslims zijn dus immanent groter dan die van de kufar. Dat is weer bewezen, en wel door collaborerende politici.

  Kijk, die vrijheid van mening mag dan weer wel. (Van De Wever en de door links gerecruteerde/geselecteerde politie). De Wever heeft kamp gekozen, en dat was niet het kamp dat wij hadden verwacht. Zijn keuzes en die van zijn regeringsleden zijn op zijn minst confronterend te noemen, zo niet een voortzetting van het linkse beleid in deze materie. Onder invloed van Bourgeois, die ook achter de schermen duchtig handjes ging schudden en subsidies uitdelen voor moskeeën, wellicht ook.

  Zou het helpen als wij de moslims bedreigen? Wanneer het dreigingsniveau 3 nu door ons zou komen in plaats van altijd door hen? Omdat we ons gekrenkt voelen, om zo de moslims te stoppen met evenveel politie en machtsvertoon als afgelopen maandag de Pegidanen. Kortom hen duidelijk te maken dat dit niet hun land is, niet meer hun land is !

  Had de politie die maandag de voorbije maandag met haar rug gestaan naar de vreedzame terecht bezorgde Pegida betogers en met hun schilden naar de bedreigers van onze vrijheid en democratie, dan was duidelijk geweest voor wie ze er stonden, en tegen wie.

  Sinds maandag weten we het: de politie en de zittende politici zijn tegen ons. Weg met ons? Toch over ons lijk!

  Nu nog zwichten inzake het halal slachten en het verbod op religieus slachten
  terugdraaien! “”

  http://nageltjes.be/wp/?p=16042 http://agriffon.blogspot.be/

  Like

 11. lucky bee zegt:

  Ik moet onze krachten niet versplinteren ik blijf bij Wilders en zijn PVV.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s