Alle baby’s naar de opvang

Screenshot_30

(Door: Peter Selie)

Vanmorgen het bericht dat de Staat de mens vanaf zijn babytijd wil gaan hersenspoelen, sorry, opvoeden! Met alle programma’s die door extreemlinks zijn ontwikkeld, werkt het deformeren van zijn aangeboren eigenschappen blijkbaar niet snel genoeg. Er moet een snellere manier komen. De kinderen moeten allemaal links gaan denken en handelen, het christendom wordt afgeschaft en daarvoor in de plaats krijgen we de fascistische ideologie van Mohammed geïnjecteerd.

Wat is er toch mis in Europa? Het christendom is op een oor na gevild en nu zal links de islam tot Staatsgodsdienst gaan verklaren? Wat ik mij afvraag, is wat ze allemaal met die baby’s van plan zijn te gaan doen? Vervreemden van hun ouders en broertjes en zusjes zal het eerste resultaat zijn! Wat een satanisch plan.

Welke injecties geven ze die kinderen? Worden ze voorzien van chips waarmee ze hun hele leven door de overheid geïnstrueerd worden datgene te doen wat gewoon tegen ons geweten ingaat?

In Duitsland zijn in Baden-Württemberg ook die pogingen gaande, waar de ouders in elk geval hun verstand nog niet kwijt zijn. Ook in Niedersachsen is sprake van zulke voorstellen. Maar ook daar groeit inmiddels het verzet van de ouders. Overigens zijn de plannen bedacht door de immorele partijen Die Grünen, de pedofielenpartij, en Die Linke. Nou, dan weten we het wel.

Overigens vraag ik mij af of kinderen nog kinderen mogen zijn. Nu moeten ze zelfs vanuit de kraamkamer naar het staatsopvoedingsgesticht. Met welk recht?

Mensen, word wakker voor het te laat is. Straks lopen er alleen nog agressieve klonen rond. En zo’n monster wilt u toch niet op de wereld zetten?

In elk geval heeft links weer een aardige poging gedaan om de mensen weer meer belastingen af te persen en om baantjes voor hun vriendjes te creëren.

Wees op uw hoede!

STA OP, BEDROGEN VOLK, EN BEVECHT  UW RECHTEN

Door:
Peter Selie
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Overheid, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

44 reacties op Alle baby’s naar de opvang

 1. Tistochwat zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23762961/__Alle_baby_s_naar_de_opvang__.html

  Nog even en het wordt verplicht; maken ze rooie robots van je kinderen.
  Nou ja, als je zelf al rood bent, is dit uiteraard een zegen.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Peter Selie; Linkse ideeen en Islam ideologie gaan nooit samen door een deur. Of ons land zou volledig marxistisch kunnen worden, of volledig Islamitisch. Maar nooit alle twee, of een mix daarvan. Een van de twee zal het veld moeten ruimen. Hoe dan ook, ons land wacht nog heel wat roerige tijden ! Laten we hopen, en ons best er voor blijven doen, dat ze alle twee voorgoed gaan verdwijnen. Alle twee staan ze borg voor een hele hoop narigheid !

  Like

  • Peter Selie zegt:

   Daar heeft u gelijk in. maar beiden gebruiken de ander om hun doel te bereiken en dat is wat er gebeurt. Een periode nam de P.v.d.A. het op voor alles wat anders wat als wat we in Nederland als een beetje normaal vinden, maar getalsmatig, er komt immers geen einde aan de toestroom.een interessante groep.
   Peter Selie

   Like

 3. toestroom zegt:

  Peter mag ik het anders zeggen er was een Marokkaan en een Turk die zijden het al de overheid moet mijn kinderen opvoeden, zoals het stuk in de telegraaf stond, word dat de waarheid!! een kind mag geen kind meer zijn, het worden allemaal sleutel kinderen die geen opvoeding van hun ouders krijgen,wat zal dit een ramp worden in de maatschappij.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat zie je nou al gezien de hoeveelheid gestoorden die er rond lopen.
   Deze kinderen hebben geen enkele binding meer met andere mensen.
   En dat is al een complete generatie aan de gang. Onuitstaanbare kinderen.
   Ja, dat wordt een fijne maatschappij tegen de tijd dat ze wat te vertellen krijgen.

   Like

 4. Cathja zegt:

  Ik schrok flink toen ik vanmorgen dit bericht in de krant las! Dus als degenen die deze plannen beraamden hun zin gaan krijgen, zijn de vrouwen alleen nog maar goed om de kinderen op de wereld te zetten, en in het weekend mogen ze dan nog een beetje ‘moeder’ zijn? Wat zijn dit voor duivelse ideeën? Kinderen die uit MIJ zijn voortgekomen, behoren de staat NIET toe!! Nooit en te nimmer zou ik toestaan dat men mijn kinderen zou afpakken. Als dit ooit verplicht zou worden, en ik was nog jong, dan zou ik weigeren om kinderen op de wereld te zetten. Als heel veel jonge vrouwen hetzelfde zouden besluiten, zou het met die smerige plannen heel snel afgelopen zijn!

  Het moeten wel héle zieke geesten zijn die met deze gedachten rondlopen! Ik kan hen maar één advies geven: laten jullie je eens een tijdje opnemen, en grondig laten nakijken. Er is iets heel erg mis in jullie bovenkamers. En als jullie zijn uitbehandeld, verhuis dan naar een Afrikaans land, en ga je eens bezighouden met voorlichting over geboortenbeperking daar. De wereldbevolking groeit veel te snel, en daar moet echt iets aan gedaan worden.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   AMEN!

   Like

  • Peter Selie zegt:

   Vergis u niet, dat zou de Staat heus niet erg vinden, want nu komen ze nog naar ons, maar dan gaat de overheid ze halen. Hoe eerder het blanke ras is uitgeroeid des te beter, vindt de politieke kliek.
   Peter Selie

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Peter Selie 6 maart 2015 om 13:11

    En dan te bedenken dat de roodharige en de blonde mensen bijna zijn uitgestorven: 2 % is blond en 1 % is roodharig.
    Als deze mensen verplicht moeten gaan fokken met een (licht)getinte of een neger, is het gedaan met het koperen en gouden haar; dan zijn er straks alleen nog maar grauwe koppen, voorzien van zwart haar.
    Wat een somber vooruitzicht…

    Like

  • Ze hoeven niet naar een afrikaans land te reizen.

   Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  We weten het toch al lang, de regering houdt niet van Nederlanders.
  Ze houden alleen van zichzelf.

  Like

 6. Scheerzeep NU zegt:

  Ik begrijp hieruit dat het onderwijs vroeg tijdig de invloed van de ouders wil afremmen, opdat de ouders het kind geen verkeerde inzichten en opvattingen bijbrengt die tegen de opvattingen van de staat ingaan.
  Deze is een valse visie, omdat opvoeding bij de ouders thuis hoort en niet door de staat dient te worden overgenomen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Voor sommige kinderen zou het wel goed zijn geweest als er een soort van test bestond of mensen wel kinderen zouden of mogen nemen.
   Blijkbaar is niet iedere ouder hier toe in staat.

   Like

 7. tjonge zegt:

  deze song lijkt mij wel toepasselijk;

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Hoort dit niet thuis in een soort ‘gemeentelijke herindeling’?
  Met de toevloed van asielzoekers groeien we in snel tempo dicht.
  Onvermijdelijk wordt vooruitgedacht hoe de samenleving in te richten in deze nieuwe situatie.
  Wat nu voorgesteld wordt met betrekking tot de opvang van baby’s is slechts een onderdeel van het projekt.
  De bedenkers hebben hun opleiding vast en zeker gekregen in Noord Korea.
  Ik sluit me aan bij de hartekreet van de schrijver:
  STA OP, BEDROGEN VOLK, EN BEVECHT UW RECHTEN
  De geest moet uit de fles.
  Weg met het eenheidsdenken.
  Verenig u autochtonen. Veeg Nederland schoon.
  Het individu moet weer kunnen ademen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten Nederland.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Goed verwoord door U Peter Selie. Ziehier de werkelijkheid, wat George Orwell onder meer heeft beschreven in 2 van zijn boeken, te weten: “1984”, en “Animal Farm”. En hier kan men weer het BEWIJS ontdekken, dat de RODEN/SOCIALISTEN via het ONDERWIJS de GEEST van kinderen wil beïnvloeden en veranderen in RODE ROBOT DENKEN! Frappant dat dat overeenkomt, met “de mars door de instituties”, van de socialisten, en de waanzinnige ideeën van de ” Frankfurter Schule”. O ja, en tenslotte moge het socialisme en de islam ten onder gaan. Amen!

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Kom op, Mensen: Van verplichting spreekt dit bericht niet en ze GAAN dit ook niet verplichten: Er zijn grenzen!
  En als ze het proberen, krijgen ze de Nederlandse moeders tegenover zich, van mij op een briefje!
  Dit is ècht tegen onze aard en dat zul je in zo ’n geval zíen ook!
  Waarom denken jullie, dat de Opvang hier zo duur blijft en zo relatief slecht loopt i.v.g. met andere landen? We willien het zèlf niet!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik heb de site van BNR gevonden, waarop te lezen valt, dat er geen sprake is van verplichting!
   Zie je wel, als ik het niet dacht: Dat is ondenkbaar, hier!
   Natúúrlijk blijft het een bezopen idee, maar ze kunnen wel zovéél bezopen ideeën hebben!
   Echt, we moeten ons wat minder snel druk maken, ook met andere dingen, zoals plannen van de EU: Van alles opleggen, mensen zomaar arresteren, dat kon vóór WO II, maar daarvoor zijn nu echt obstakels ontstaan, die zich niet meer zo gemakkelijk laten opruimen.
   Alèrtheid moeten we aan de dag leggen, géén paniek!

   Like

   • Peter Selie zegt:

    Nou Theresa we hebben zaken al vaker voor onmogelijk gehouden en toch!
    Na W.O-2 b.v.. was de kreet: “dit mag nooit meer gebeuren” en zie eens wat er b.v. met de Joden gebeurt op dit moment, ook in NL en wie protesteert er? Niemand dus! En kijk eens naar onze levensstandaard! 25 Jaar geleden hadden we het beter dan nu en dat alles dankzij de politiek geïnstrueerd de EUdSSR.. Ni jij weer!
    Peter Selie

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Peter Selie, 13.23u.: Ik weer? Tegen wat er met de Joden gebeurt, protesteren wij van de PVV, om te beginnen, dus ‘niemand’ is niet waar en dat breidt zich uit zodra er nog wat ogen open gaan over wat een ‘lieve’ jongens die moslims toch zijn. En baby ’s verplicht naar de opvang……hooguit zal dat vanuit bepaalde hoek nog wat sterker aanbevolen worden, maar een verplíchting wordt dat gewoon niet: Dat moet ook geen enkele partij gaan proberen, door te drukken, want dan kan die het bij de eerstvolgende verkiezingen wel schúdden! (LOL!)
    Dat leeft hier gewoon niet en daarom kómt het niet zo ver. Dàt niet.
    Nee, bewijzen kan ik dat niet, natuurlijk. Wacht het af, dan zul je het zien.
    Trouwens: Die veranderde houding tegenover de Joden; daarvoor vallen wel enige oorzaken aan te wijzen, hoor: Onder andere de verkrampte houding van de laatste vooroorlogse generatie, met hun mengeling van schuldgevoel en latent, naarstig weggestopt antisemitisme, wat wrevel opriep bij de babyboom-generatie: Ik heb daar nog over geschreven in mijn artikel “De rebelse roots van het Goedmenschendom.”
    Als babyboomer kon je gemakkelijk zèlf in die val trappen, tenzij je zó ’n afkeer van de islam ontwikkelde, dat je in staat was, Israël als de enige democratie in het MO te blijven erkennen.
    Veel mensen dachten niet zo ver; ziedaar de oorzaak.
    Maar met zaken als dat ‘baby ’s naar de opvang’ is het wat anders: Dat lééft hier niet, dus komt het niet zo ver.

    Like

  • BertG. zegt:

   Dat is tegen jou aard en tegen die van nog wat mensen. Niet iedereen is zo.
   Ik heb familie die maar wat blij waren dat ze hun kind konden afgeven bij de opvang toen dat kind 2 a 3 maanden oud was.
   Heerlijk, heb ik weer wat tijd voor mezelf, was de reactie.
   Dus er zijn zat mensen die dit zouden toejuichen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Tja, Bert, getuige het zeer weinige dat jij nu en dan loslaat over de aard van jouw familie moet ik zeggen, dat me dat niet al te zeer verbaast.
    Dat verder terzijde, hoor, het is jóuw familie.
    En het ís, helaas, ook wel een tendens, die, geholpen door de tijdgeest, wat opgang maakt.
    Maar ook niet meer dan dat: Als dat het geval was, was het er al lang doorgekomen, net zoals in Zweden, waar het er sinds de jaren ’70 al door is.
    Nederland wíl daar niet aan, niet in die mate.
    Wie het, in fasen, heel mooi beschreven heeft is Striptekenaar Jan Kruis van Jan, Jans en de kinderen -@Tistochwat, lees je mee?- die in de loop der jaren heeft laten zien, hoe Jans, af en toe opstandig, baantjes aanneemt, de lokale politiek in gaat en Wethouder wordt, maar zodra ze dat bereikt heeft, weer gaandeweg afhaakt: Ze moet slikken als de huishoudelijke hulp, Moeps -jeugdvriendinnetje van haar schoonvader- het thuis zó gezellig weet te maken, dat z i j daarvoor niet nodig blijkt, wil opeens een derde kind, krijgt dat ook, sputtert tegen als ze uit de ‘zwangerschapsgymnastiek rëunie’ naar een vergadering wordt geroepen en barst in tranen uit als tenslotte blijkt, dat baby Gertje zo’n anderhalf jaar later woordjes kan zeggen, die ZIJ hem niet heeft geleerd: “Ik ben een slechte moeder (snik, snik) ik wíl niet meer werken! Ik wil bij mijn kinderen zijn!” Uitstekend getroffen en zo gáát het ook bij het merendeel van de Nederlandse moeders, geloof me!
    Niet meer zo éénduidig als tot halverwege de vorige Eeuw, natuurlijk, maarde kèrn zit er hier heus wel in! En sterker: Uit diverse onderzoeken is gebleken, dat ze ons er in andere landen om benijden!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 6 maart 2015 om 13:21

    Ik vond die opstandige ‘rooie’ Jans ook helemaal niet leuk meer; ze had zelfs haar kapsel verziekt:

    Nee, geef mij deze moeder-Jans maar:

    Like

 11. Wachteres zegt:

  Het werk van de Frankfurter Schule – via de EU – is nog niet helemaal voltooid.

  Het linkse denken – en daarmee de invloed en macht van links – heeft zich al gevestigd op de basisschool – het middelbaar onderwijs en op de HBO’s en de universiteiten.

  In het kader van dat plan is de leeftijd om verplicht naar school te gaan al teruggebracht naar vier jaar in plaats van zes.

  Nu nog de kinderen van nul tot vier jaar verplicht naar de kinderopvang en het plan is rond.

  Via de EU zullen lesboeken worden uitgegeven – dat gebeurt al – die de kinderen precies voorschrijven hoe zij moeten denken. Zelfstandig leren denken – je eigen mening vormen – is dan niet meer gewenst.

  De staat zal de kinderen precies voorschrijven hoe en wat zij moeten denken en – ik heb het wel eens geschreven – de tijd zal komen dat je je kinderen moet waarschuwen dat zij op school de opvattingen die ze van thuis meekrijgen maar beter voor zich kunnen houden.

  Hoe maken we in godsnaam het volk duidelijk wat er zich aan het ontwikkelen is?

  Al hoewel …. als ik de reacties in de verschillende kranten lees, dan ben ik niet helemaal moedeloos.

  Het lijkt erop dat men langzamerhand wakker wordt.

  Like

 12. Frans Brassens zegt:

  Dit moet ik toch maar even kwijt. Een tekstje van gisteren waarmee ik elders reageerde:

  Die juffrouw Rinda den Besten, voorzitster van de PO-raad (Primair Onderwijs), lapt zo’n beetje de hele kinderpsychologie aan haar modderlaarzen. Ze kletst aan de hand van slechte theorieën uit haar ongewassen nek over de ” talenten van kinderen en eventuele leer- en gedragsproblemen”. Het voert helaas te ver om dit hier te gaan uitleggen. Hoe denkt (not) deze griezel en haar club (waaruit overigens al mensen wegens onvrede vertrokken zijn) over het ontrukken van het kind aan een natuurlijke ontwikkeling in de eerste levensjaren? En hoe denkt dat stuk wezenloos over de ouders van allerlei pluimage? Dit is totale bevoogding vanaf de wieg. DIT IS BIG BROTHER!

  Like

 13. BertG. zegt:

  De natte droom van iedere socialist. Hersenspoeling vanaf dag 1.
  Beter kan je ze niet kneden.

  Like

 14. Henk.V zegt:

  Verplichte kindercrèches, kleuteropvang, gevolgd door de verplichte opvoeding via staatsscholen, hebben steeds een hoeksteen gevormd van de drang tot manipulatie van de kinderzielen. Alle socialistische regimes pasten dat toe.

  Vaak was het ook nog zo dat de kinderen daarbij de opdracht kregen hun ouders aan te geven, wanneer zij thuis on- socialistische opmerkingen maakten..

  Dit wordt treffend beschreven in de boeken van George Orwwell ( ”1984” en Animal Farm”) en Aldous Huxley ( “Brave New World”)
  Het laatste boek is mogelijk nog griezeliger dan de andere twee, omdat Huxley beschrijft hoe de reageerbuis- baby’s ( Foetussen werden niet meer op de normale manier verwekt , maar bevruchte eitjes ontwikkelden zich grote flessen, waarin het verblijf in de baarmoeder volledig was nagebootst.
  Van jongs af aan werden de kinderen geselecteerd op intelligentie en geconditioneerd in hun voor -en afkeur voor dingen Op deze manier werden zij voorbereid op hun toekomstige functie in de maatschappij.

  Huxley voorzag dus een socialistische maatschappij waarin men volledige controle op de mensen kon uitoefenen en wel op zo’n manier dat het zelfstandige denken van de mensen niet meer fungeerde.

  Natuurlijk ging er wel iets mis in de ”opvoeding” en dan kreeg je mensen die niet meer in de ”gewone” maatschappij pasten, omdat zij in hun denken en gedragingen teveel afweken van de voorgeschreven norm.

  Zij werden in reservaten ondergebracht en kregen de status van wilden, achterlijke figuren.

  De hoofdpersoon in het boek was zo’n wilde. Telkens In botsing komende met de autoriteiten werd hij geduldig aangehoord, maar hij merkte dat hij tegen dovemansoren sprak.Hij merkte dat hij tegen de bierkaai streed.

  In zijn verhaal laat Huxley hem uiteindelijk zelfmoord door ophanging plegen.

  Visionaire schrijvers als Orwell en Huxley hebben vaak een helder zicht op de koers die de samenlevingen in het algemeen zullen gaan volgen .
  Lang niet alle details van hun verhalen zullen kloppen, maar wie had bijvoorbeeld ooit kunnen vermoeden dat het zo ver zou kunnen komen dat mensen die zelf kunnen denken en zich een onderbouwde mening hebben eigen gemaakt, die afwijkt van de opvattingen van de heersende elites, uiteindelijk als een soort paria’s worden gezien, die je met kwalijke scheldwoorden moet overladen en – als het even kan- buitenspel wil zetten,zoals wij uit ervaring weten?

  Wie had ooit kunnen denken dat in onze “”vrije” samenleving de greep van de overheid op ontwikkeling van de kinderen zo dwingend en intensief zou worden?

  En telkens stel ik dit: : willen wij het getij nog keren, dan MOETEN wij af van de waanzin van politiek correct. Dat is een zware opgave, want het ongelofelijk ongeïnteresseerde electoraat dat DENK- LUI is geworden moet op de een of andere manier beslist IN OPSTAND KOMEN tegen het verderf dat ons bedreigt. Dat is de loodzware klus die wij moeten klaren

  Lukt dat niet, dan grijpt de EU ons wurgend bij de strot en zal de islam het Westen gaan overheersen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk V: 12.31. uur. Helemaal mee eens Henk, zie ook mijn reactie van 08.39. uur, waarin ook ik George Orwell aanhaal!

   Like

  • Aegolius cs zegt:

   De geschiedenis heeft bestuurders geleerd, welke enorme opvoedingskracht (hoeksteen gezin…) hetwelk steekt van geboorte tot volwassenheid. Cultuur en geloofsgeaardheid zijn ondanks eeuwenlange niet aflatende repressie nooit te onderdrukken gebleken.
   Wellicht ook nu een lichtpuntje?

   Like

 15. Ad zegt:

  Eens met Theresa Geissler: ‘Alèrtheid moeten we aan de dag leggen, géén paniek!’ Dit gaat niet gebeuren.

  Bovendien; de vijand van mijn vijand is (in deze strijd) mijn vriend. In dit geval: gelovigen vooral van monotheïstische snit, pikken dit nooit.

  Like

  • BertG. zegt:

   Hoe noem jij zo’n moslim schooltje dan of zo’n moslim internaat?
   Dat is toch precies hetzelfde als waar het artikel over gaat.
   Hersenspoeling via de koran door de plaatselijke imam, en het liefst zo vroeg mogelijk.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Tuurlijk: Dat zijn dan ook MOSLIMS, die dat doen.
    Maar Nederlanders……Sinds, pakweg, de jaren ’60 hebben we hier ook al een afkeer van internaten gekregen!
    Zelfs schippersinternaten, vroeger algemeen aanvaard, zijn in onbruik geraakt: Schippersgezinnen regelen het tegenwoordig zoals zeemansgezinnen het doen: Moeder woont met de kinderen ‘aan de wal’ en Vader komt om de zoveel tijd naar Huis.
    En maar gelukkig ook; ik ben blij voor die kinderen!
    Die Madrassa ’s zijn een moslim-uitvinding; autochtone Nederlanders halen dat niet meer in hun hóófd!

    Like

 16. Peter Selie zegt:

  Ik zou willen dat ik ook dat optimisme had, maar daarvoor hebben alle instantie het bij mij verbruid, ze zijn onbetrouwbaar, onbekwaam en intens slecht!

  Peter Selie

  Like

 17. Jan zegt:

  Samsom meent dat het onderwijs er voor zorgt dat de scheidslijn tussen hoog- opgeleiden en laag-opgeleiden dmv onderwijs doorbroken kan worden. Als bijkomend voordeel denkt hij dat dan eenheid in de maatschappij zal ontstaan tussen de groepen, maar dat er verscheidenheid blijft, een soort eenheid in verscheidenheid à la Berlage, zal ik maar zeggen. Het is dus zaak de koters van de ouder richting socialistische opvang te dirigeren zodat de gewenste maatschappij, De Hel, verwezenlijkt wordt. Ten minste, dat maak ik op uit zijn warrig betoog.

  Onze droom van een samenleving waarin mensen uit alle sociale milieus in staat zijn de grenzen te doorbreken en zich met elkaar verbonden voelen, staat onder druk.

  Mensen met een hoge opleiding kiezen een partner met hoge opleiding en krijgen kinderen met een zeer grote kans op een hoge opleiding, en begeven zich in kringen van mensen met een hoge opleiding. Hetzelfde geldt voor mensen met een lagere opleiding. Er is steeds minder contact tussen de kansrijken en de achterblijvers. Sociaal-democraten mogen zich hier nooit bij neerleggen. Verheffing en verbinding is onze kernopdracht. Om die te vervullen in een nieuwe tijd is nieuwe inspanning nodig.

  Ons onderwijs moet beter. Dat blijft onze eerste opdracht. De grandioze verheffing die ons onderwijs de afgelopen decennia heeft gerealiseerd mag niet stoppen nu de te overbruggen achterstanden hardnekkiger worden. De grootste mogelijkheden liggen vóór de huidige start van het onderwijs. Niet-cognitieve vaardigheden worden vooral op zeer jonge leeftijd aangeleerd. Als we het in de toekomst aandurven om het schoolgaan al op 3-jarige leeftijd te beginnen, geven we een nieuwe impuls aan het onderwijs als verheffingsmachine.

  Lees het chaotische en onsamenhangende artikel, waarin weer ‘eerlijk stelen’ een belangrijke factor vormt, verder op: http://www.volkskrant.nl/opinie/verschil-tussen-arm-en-rijk-wordt-onwrikbaar~a3846336/

  Like

 18. Jan zegt:

  Ouders schakelen politie in om kind dat weigerde de idiotentest te doen terug te krijgen van school

  A Florida parent was forced to take drastic measures when her public school refused to release her child during a dispute over standardized testing.

  She called 911 to report that the school wouldn’t release the child.
  The school told the mother they did not want to release the child because she was in the middle of testing. But when police arrived, the school relented and turned her over.

  http://eagnews.org/parent-calls-911-after-public-school-refuses-to-release-child/

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, zoiets is ook wèl net wat voor de VS!
   Onbegrijpelijk, af en toe, dat handelen van de Amerikanen! Als kippen zonder kop!

   Like

   • Jan zegt:

    De junta wordt met de dag geschifter. De maffia-leider hield een toespraak en let op wat hij zegt:

    Obama: ‘We’re the Slaves Who Built the White House’

    “Look at our history. We are Lewis and Clark and Sacajawea, pioneers who braved the unfamiliar, followed by a stampede of farmers and miners, and entrepreneurs and HUCKSTERS. That’s our spirit. That’s who we are.

    “We’re the firefighters who rushed into those buildings on 9/11, the volunteers who signed up to fight in Afghanistan and Iraq. We’re the GAY Americans whose blood ran in the streets of San Francisco and New York, just as blood ran down this bridge.

    Like

 19. Dot zegt:

  Hahaha Die Grünen met hun Europarlementariër pedofiel Cohn-Bendit !

  Brave New World komt steeds dichterbij…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s