Angstige VVD verbergt snel video’s met verkiezingsbeloften uit 2012

Screenshot_21

(Door: Tim Engelbart)

De liberalen doen het zo hard in hun broek voor kiezers, dat ze maar zijn begonnen met het uitwissen van sporen dat ze ooit rechts beleid beloofd hebben.

Het is ongelooflijk: nu de VVD in de peilingen nog sneller zinkt dan een baksteen is kennelijk alles geoorloofd in de strijd om meer kiezers te trekken in de aankomende Provinciale Statenverkiezingen. Zo wordt er nu een nieuw verhaaltje opgezet waaruit zou moeten blijken dat de VVD zogenaamd dit land uit een diep dal heeft getrokken door middel van “koers houden” en rechts beleid.

Screenshot_22

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

38 reacties op Angstige VVD verbergt snel video’s met verkiezingsbeloften uit 2012

 1. Cathja zegt:

  Belofte maakt schuld. Daarover hoor ik de VVD nooit. Als ze het over dát onderwerp zouden hebben, dan kunnen ze een hele avond vol praten, want er is ons behoorlijk wat beloofd!
  De onderste steen zou boven komen! Weet u nog, na de ramp met de MH17?
  Laten we de huidige spotjes en beloftes ook maar met een flink pak zout nemen, want als je zó beduveld bent door een politieke partij, dan laat je dat toch niet nóg eens gebeuren?
  Tenzij…………je een enorme afwijking in je bovenkamer hebt!

  Stem PVV, daar komen we verder mee!

  Like

 2. bobzelf zegt:

  nou deze geweldige VVD , in de meest geweldige regering sinds Adolf ,
  heeft ons land over de rand van de afgrond gepleurd !!
  en liggen we nu te spartelen in het moeras ,!!

  Ja, als je een keertje met Bea Bilderberg mee mag, daarna moet alles wijken !!

  Nederlanders u kunt allemaal de typhus krijgen !!!

  de ronkende toestellen richting Canada staan gereed !!

  want in griekenland ,trek ik de oren van “” die bolle MET die stoephoer “‘ zijn opblaaskop !!

  Like

 3. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op Powned:

  D66 is niet meer de grootste partij als er nu verkiezingen zouden worden gehouden. De Democraten verliezen twee zetels en komen uit op 25 zetels, net zoveel als de PVV, die een zetel verliest. Aan kop gaat nu de VVD die stijgt van 25 naar 26 zetels. Dit blijkt uit de Politieke Barometer van Ipsos die vandaag werd gepubliceerd
  De PvdA, de coalitiepartner van de VVD, blijft gelijk met 16 virtuele zetels. Het CDA wint een zetel in de peiling en komt uit op 17. Ook 50PLUS krijgt er eentje bij en komt uit op 3. De peiling laat verder geen verschuivingen zien ten opzichte van vorige week.
  De Ipsos Politieke Barometer van 5 maart is gebaseerd op online-onderzoek onder een representatieve steekproef van circa 1042 stemgerechtigde Nederlanders. (ANP)

  Die Hollanders zwalken van de ene partij naar de ander, is het niet D66 dan is wel de SP of weer een andere partij, dus dat stemmen heeft ook geen enkele zin, het blijft toch een puinzooi. Die domoren moeten gewoon op de PVV stemmen, misschien, ja, héél misschien, valt er dan nog wat te redden. Doch ik betwijfel het.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek 18:06

   Maar hoe controleren we Ipsos? Hoe betrouwbaar is een online onderzoek, en 1042 stemgerechtigden zijn toch niet representatief voor heel Nederland?
   Ik ben een beetje klaar met die peilingen. Ik zou liever een verbod op peilingen zien, bijvoorbeeld v.a. 14 dagen voor de verkiezingen. Het brengt alleen maar onrust teweeg.

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   Als Peil.nl van De Hond erg is, dan is de Politieke Barometer van Ipsos erg in het kwadraat. Altijd al geweest trouwens. Ik beschouw die in mijn ogen ongetwijfeld gemanipuleerde poll als de opmaat naar verkiezingsfraude. Domme Nederlanders worden hier voor-gemasseerd op een vervalste uitslag die niet te verwachten valt en die de realiteit van de ‘stemming’ in Nederland buitengewoon veel geweld aandoet.

   Like

 4. Martha N zegt:

  Ja zo gaat dat… zijn we verbaasd?

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Nou weten we meteen zeker, dat dat met die moskee een verkiezingsstunt is……..

  Like

 6. Pingback: Angstige VVD verbergt snel video’s met verkiezingsbeloften uit 2012 | Identitair Verzet Limburg

 7. Tistochwat zegt:

  Fred Teefjes en het nijlpaard zijn ook weer niet helemaal fris bezig geweest, schijnt het:.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23764750/__Snel_debat_over_Teevendeal__.html
  Maar ja, dat geeft natuurlijk allemaal niets.

  Like

 8. toestroom zegt:

  Het is maar dat u het weet hoe dom de mens is.
  VVD verdringt D66 van eerste plaats

  DEN HAAG –
  D66 is niet meer de grootste partij als er nu verkiezingen zouden worden gehouden. De Democraten verliezen twee zetels en komen uit op 25 zetels, net zoveel als de PVV, die een zetel verliest. Aan kop gaat nu de VVD die stijgt van 25 naar 26 zetels. Dit blijkt uit de Politieke Barometer van Ipsos die donderdag werd gepubliceerd
  De PvdA, de coalitiepartner van de VVD, blijft gelijk met 16 virtuele zetels. Het CDA wint een zetel in de peiling en komt uit op 17. Ook 50PLUS krijgt er eentje bij en komt uit op 3. De peiling laat verder geen verschuivingen zien ten opzichte van vorige week.
  De Ipsos Politieke Barometer van 5 maart is gebaseerd op online-onderzoek onder een representatieve steekproef van circa 1042 stemgerechtigde Nederlanders.

  Like

  • toestroom zegt:

   VVD-fractielid blijft in gevangenis

   UTRECHT –
   VVD-fractielid Kathalijne de Kruif uit Stichtse Vecht blijft in elk geval nog een week in de gevangenis zitten. De raadkamer van de rechtbank in Utrecht beslist volgende week donderdag of haar voorlopige hechtenis geschorst wordt, zoals haar raadsman donderdag vroeg. Vooruitlopend op dat besluit heeft de raadkamer het verzoek van het Openbaar Ministerie om haar nog dertig dagen gevangen te houden donderdag wel toegewezen, zei een woordvoerster van de rechtbank.
   Ex-fractievoorzitter De Kruif zit sinds twee weken in de cel op verdenking van hennepteelt en witwassen. Ze werd samen met zeven anderen opgepakt. De recherche is al maanden bezig met een onderzoek naar de verdachten. Door een telefoontap bleek dat de VVD’ster informatie over de benoeming van een nieuwe burgemeester lekte aan een partijgenoot. Ook daarvoor is zij aangehouden.
   Burgemeester Marc Witteman van Stichtse Vecht hoopt dat er snel duidelijkheid komt. „Deze kwestie schaadt het aanzien van de politiek en de gemeenteraad”, zei hij tegen de raad. In de Utrechtse plaats gonst het van de geruchten over de politica, die al acht jaar voor de VVD in de raad zit.

   Like

   • toestroom zegt:

    Grote verschillen bijbanen provinciebestuurders

    Elke provincie voert een eigen beleid als het gaat om nevenfuncties voor gedeputeerden en commissarissen van de Koning
    Dat blijkt vrijdag uit onderzoek van Nieuwsuur. En de verschillen zijn groot. Zo heeft Limburg 22 nevenfuncties, en Friesland zeven. Gelderland kent twaalf betaalde nevenfuncties die samen meer dan een ton aan inkomsten opleveren. Terwijl gedeputeerden in Flevoland en Overijssel helemaal geen betaalde functies hebben. Zij verdienen 0 euro naast hun salaris als gedeputeerde.
    Integriteit
    In tegenstelling tot ministers, mogen provinciale bestuurders naast hun functie als gedeputeerde of commissaris van de Koning (betaalde) nevenfuncties uitoefenen. In totaal gaat het momenteel om 151 nevenfuncties, waarvan 34 betaald.
    Nu het thema integriteit na de commotie rondom de declaraties van Mark Verheijen weer actueel is, laait de discussie over bijbanen in de provincies weer op. De SP in Limburg wil helemaal van de betaalde bijbanen af. Gedeputeerde Jan Markink in Gelderland stelt daarentegen dat het bekleden van nevenfuncties voordelen heeft. Gedeputeerden kunnen zo meer binding met de samenleving krijgen.

    Like

 9. Jan zegt:

  Behalve Verheijen hangt nu ook Opstelten en met hem Teeven:

  ‘Opstelten steekt zijn hoofd in de strop’
  “De harde ontkenning van Opstelten is politiek gevaarlijk”, zegt politiek verslaggever Joost Vullings. Minister Opstelten van Veiligheid en Justitie zei gisteren dat hij geen documenten heeft waaruit blijkt dat topcrimineel Cees H. een veel hoger schikkingsbedrag kreeg dan tot gisteren werd aangenomen. De advocaat van H. bevestigde gisteravond dat het om veel meer geld gaat.

  http://nos.nl/artikel/2022804-opstelten-steekt-zijn-hoofd-in-de-strop.html

  Documenten vermelden miljoenendeal Teeven met topcrimineel
  CDA, D66, SP en de ChristenUnie houden er rekening mee dat minister Opstelten onjuiste informatie heeft gegeven aan de Tweede Kamer over een miljoenendeal tussen staatssecretaris Teeven, toen officier van justitie, en een topcrimineel.
  ….
  Uit documenten die zijn ingezien door Nieuwsuur blijkt dat het Openbaar Ministerie in 2001 4,7 miljoen gulden heeft overgemaakt aan drugshandelaar Cees H. Minister Opstelten houdt tot nu toe vol dat Cees H. niet meer dan 1,25 miljoen gulden overhield van zijn criminele geld.

  “We dachten toen al ‘Er klopt iets niet’”, zegt CDA-Kamerlid Van Toorenburg. “Nu blijkt dat de informatie misschien inderdaad niet klopt.” De Tweede Kamer stelde herhaaldelijk kritische vragen over de kwestie, die minister Opstelten als de ‘baas’ van Teeven beantwoordde.

  http://nos.nl/artikel/2022737-documenten-vermelden-miljoenendeal-teeven-met-topcrimineel.html

  Advocaat Cees H.: 4,7 miljoen gulden klopt
  Nieuwsuur heeft het bij het rechte eind met het bedrag van zo’n 4,7 miljoen gulden dat justitie aan Cees H. heeft overgemaakt. Dat zei de advocaat van H., Jan-Hein Kuijpers, in het tv-programma Pauw.

  Kuijpers heeft een bonnetje waar het exacte bedrag op staat, maar hij mag dat niet laten zien van zijn cliënt. “Ik kan niets laten zien op papier, omdat Cees H. dat niet wil. Maar ik kan bevestigen dat wat Nieuwsuur zegt, juist is”, zei Kuijpers.

  In 2001 sloot toenmalig officier van justitie Fred Teeven, de huidige VVD-staatssecretaris van Justitie, een deal met crimineel Cees H. De afspraak werd vorig jaar openbaar en minister Opstelten beweerde toen dat het om 1,25 miljoen gulden ging.
  ..
  http://nos.nl/artikel/2022780-advocaat-cees-h-4-7-miljoen-gulden-klopt.html

  Like

 10. Republikein zegt:

  Zie niks!
  Nou, deze dan maar, ook een belofte.

  Like

 11. Pingback: Angstige VVD verbergt snel video’s met verkiezingsbeloften uit 2012 | Nikontino's Blog

 12. Jean zegt:

  Als Vlaming duim ik voor G Wilders, jammer dat ik, wij niet kunnen stemmen op de PVV, jammer.
  Hopelijk gaan in Vlaanderen ook de ogen open, begin van de week laat Ward Debever in Antwerpen Pegida niet demonstreren voor Vrijheid en Veiligheid en vandaag wil diezelfde Ward Debever Antwerpen in de picture zetten om te bezoeken?
  Wegblijven mensen Antwerpen is een moslimgetto zoals Brusselallabath, zeer onveilig en levensgevaarlijk, als hij me een weekend gratis zou aanbieden in een 5 sterren hotel ‘in’ Antwerpen stad dan zou ik dat weigeren want lafaards gun ik niets.

  Like

 13. toestroom zegt:

  jihadisten mogen daar sneuvelen

  AMSTERDAM –
  Nederlanders die als jihadist naar Syrië of Irak reizen kunnen beter daar sneuvelen dan dat ze terugkomen naar Nederland. Premier en VVD-leider Mark Rutte zei dat donderdag in het RTL-verkiezingsdebat. Van de politiek leiders die deelnamen aan het debat was hij de enige die de stelling onderschreef. Alexander Pechtold (D66), Diederik Samsom (PvdA), Sybrand Buma (CDA) en Emile Roemer (SP) keerden zich allemaal tegen de stelling.
  Rutte legde uit dat jihadisten uitreizen om de meest vreselijke aanslagen te plegen en dat ook willen als ze terugkomen naar Nederland. Rutte wil dat niet, probeert dat te voorkomen, maar als hij moet kiezen heeft hij liever dat ze in Syrië of Irak sneuvelen.
  Rutte werd aangevallen door Pechtold, die zei dat de premier hier eigenlijk het gedachtegoed van PVV-leider Geert Wilders vertolkte. „Ik vind het echt niet kunnen dat je zegt: ga maar dood in de woestijn.” Pechtold noemde het standpunt van Rutte „een premier onwaardig”.
  Rutte zei dat het grootste deel van Nederland achter hem staat. „Ik heb als premier de taak Nederland te beschermen en dat zal ik tot de laatste snik doen.” Pechtold zei dat Nederland als rechtsstaat juist teruggekeerde jihadisten moet berechten. Hij noemde de moordenaar van Theo van Gogh, Mohammed B. als voorbeeld: die zit sinds de moord in de gevangenis. „Maar Theo van Gogh is dood en ik wil geen tweede Theo”, antwoordde Rutte.
  CDA-leider Buma vindt dat teruggekeerde jihadisten moeten worden opgepakt. Ze komen nu veel te makkelijk terug en verdwijnen dan uit het zicht, aldus Buma. „Daar zit het probleem.” Volgens SP-voorman Roemer moet er meer worden ingezet op het deradicaliseren van jihadisten. Dat moet volgens hem al vroeg beginnen, bijvoorbeeld in het onderwijs. „Daar moeten we veel meer bovenop zitten.” Samsom van de PvdA moest denken aan de moeder die haar dochter terughaalde van de grens met Syrië. „Je gunt geen moeder dat haar kind sterft in een zinloze oorlog.”

  Lees de woorden jan pechdrol als wij ze moeten berechten kost geld in de woestijn een kogel van 6 eurocent is goedkoper dan hier in de lik.

  Like

 14. toestroom zegt:

  Er gaat weer wat mis EJ

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  ” Veel beloven, en weinig geven, doet dwazen en gekken in vreugde leven”. Tja, wat de beloften betreft is de VVD een afspiegeling van het “hele politieke circus”, in den Haag. Ergo niet alleen de VVD, maar ook alle andere partijen beloven van alles en nog wat, tot….ze op het pluche zitten en/of mede regeren. Het hele politieke stelsel in Nederland voldoet niet meer, het is vermolmd en achterhaald. In 1848 zou het wel hebben kunnen functioneren, maar zeker in de huidige tijd niet meer. We zijn een PARTICRATIE geworden, in plaats van een DEMOCRATIE. Slechts 2% van de Nederlandse bevolking is lid van een politieke partij! En die bepalen verder hoe meer dan 16 miljoen Nederlanders hebben te leven. Ik weet eerlijk gezegd ook niet hoe het verder zou moeten, maar wel dat het huidige politieke systeem verrot is.

  Like

  • bobzelf zegt:

   mijn beste TOM

   het is helemaal niet moeilijk om alles terug te draaien ,

   1 probleem alleen !!!!!

   de mensen , de hersenlozen, weigeren om wakker te worden ,

   dat is het hele probleem !!!

   die hele 3 % regeling , en de rest , alles is te belachelijk voor woorden !!

   denk maar terug aan de oude moeders , die het huishouden regelden !!!

   JE MOET TERUG NAAR :

   je geeft alleen geld uit wat je hebt , en zeker nooit 1 gulden of euro meer !!!

   EN DAT VERROTTEN ZE GEWOON ,

   probleem is echt binnen 6 tot 12 maanden op te lossen

   huggie bob

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @bobzelf: 15.20. uur. Precies Bob. Ik kom uit een gezin van 11 kinderen. Roomse tijd hé, de jaren ’50 van de vorige eeuw. Mijn vader was kleine zakenman, en moeder zorgde voor het huishouden. En het is zoals je zegt Bob, mijn moeder en de meeste moeders in die tijd, knoopten “de eindjes”, wel goed aan elkaar. Daar kan een huidige Dijsselbloem niet aan tippen. En dat kwam, omdat deze vrouwen NUCHTER en VERSTANDIG waren! Kom daar nou maar eens om.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ bobzelf 15:20

    Nou, Bob, achter deze p.c. zit wel iemand van ‘de oude stempel’, die geen geld uitgeeft wat er niet is. Eerst sparen, dan spenderen. Dat is mijn motto, en dat werkt goed.
    Het zal er wel mee te maken hebben dat ik als 17-jarig meisje de huishoudportemonnee in beheer kreeg, toen ik voor het gezin moest zorgen na het heel jong overlijden van mijn moeder. Dan wordt je snel volwassen, en leer je het beste hoe je op de centjes moet passen. Het was tenslotte geld van mijn vader, en daar ga je toch anders mee om dan met je eigen geld.

    Dus……, die ‘degelijke vrouwen’ zijn er echt nog wel hoor! 😉

    Groetjes en fijn weekend,
    Cathja.

    Like

   • bobzelf zegt:

    hallo lieve dame,
    Ja Ik heb vroeguhhhhhhhhh nooit anders gezien ,
    mijn moeder had een schoenendoos, en schreef alles op de binnenkant van de deksel
    whahahahaha
    nou wel armoe natuurlijk , maar werkte perfect.
    later kwam ik met mijn werk de hedendaagse problemen tegen :
    EN DEZELFDE MALLOTEN DIE NU IN DE REGERING ZITTEN !!

    iedere mafkees krijgt tegenwoordig een budget zeg 200./400/600.000 euro
    wat doen die klootzakken ????
    die geven dus GEWOON 40 / 50 / 80.000 euro MEER uit !!!!
    met de mededeling :
    Ja maar als ik maar 190.000 euro uitgeef, BIJ VOORBEELD 200.000 krijg ik volgend jaar minder !!

    whahahahahahahahaha
    NOU TOEN BOB DE CONTROLE UITVOERDE WAS HET ZO GEREGELD HOOR !!

    EN alle problemen waren binnen 6 maanden tot 12 maanden opgelost :

    Ik vertelde de klootzak ,dat als hij volgend jaar 40.000 euro over zijn budget heen ging ik het teveeel bestede bedrag in 1 x van zijn salaris in zou houden ,
    en dat hij zijn ontslagbrief op 1 dan wel 2 januari op mijn kantoor op kon komen halen !

    NOOIT, NEVER NOOIT GEEN GEZEIK MEER GEHAD,

    en of ze mij nog aardig vonden ???
    niet belangrijk ,
    ik nodig mijn vrienden zelf wel uit op mijn feessies en verjaardagen !!

    MAAR al die klootviolen hebben in onze regering nog nooit 1 dag voor hun eigen vreten gewerkt, ze zijn altijd geld van een ander uit aan het geven

    nou zulke problemen moeten in 1 dag opgelost worden

    kussie en huggie bob

    Like

 16. lucky bee zegt:

  De enige partij die altijd AAN HUN BELOFTE HOUDT, IS DE PVV.EN WILDERS.
  DIT IS WAT WILDERS ONS HEEFT VERSPROKEN BIJ DE EERSTE VERKIEZINGEN VAN DE PVV.
  1 Baas in eigenland.
  Nederland uit de EU.
  Uit de Euro terug naar de Gulden.
  Geen cent meer voor failliete Eurolanden.
  2 Minder betalen.
  Stop de forenzentaks. Kwartje van Kok terug.
  BTW omlaag.
  Geen ontwikkelingshulp, kunstsusidie’s, windmolens,
  Geen geld voor Brussel.
  3 Zorg op orde
  Geen verhoging eigen risico 12000 zorgmedewerkers er bij,
  4 Massa- immigratie staken.
  Nederland bepaalt zelf weer wie binnen komt.
  Immigratie stop voor mensen uit Islamistische landen.
  Niet werken? Wegwezen!
  5 Veilige straten.
  Hogere straffen . Meer politie op straat.
  Criminele niet Nederlanders,meteen het land uit.

  Like

  • lucky bee zegt:

   Tot op de dag van vandaag is aan de versprekingen niets veranderd.

   Like

  • BertG. zegt:

   Je vergeet er nog 1.
   65 jaar blijft 65 jaar, daar wordt niet aan gesleuteld.
   Je bent principieel of niet.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 6 maart 2015 om 11:44

    Nou niet lullig gaan doen, Bert!
    Dat ene puntje over die 65 jaar heeft Wilders tegen zijn zin moeten laten vallen; hij moest een compromis sluiten. Als hij 100 % de baas zou zijn geweest, was 65 jaar 65 jaar gebleven. Ik beschouw dit NIET als ‘kiezersbedrog’; dat laat ik aan de andere ‘politici’ over.
    Je begint nu een beetje te mierenneuken hoor.
    Heb je misschien een alternatief voor de PVV?

    Like

 17. toestroom zegt:

  Informatieverstrekking

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ toestroom 6 maart 2015 om 14:16

   Volgens mij snuift dat dementerende nijlpaard waspoeder; z’n pupilletjes zitten in z’n voorhoofd.

   Ivo O. ‘minister van veiligheid en justitie’. wha ha ha!
   Die vent hoort die positie toch helemaal niet te bekleden?

   Like

 18. Jan zegt:

  VVD maakt het leven weer duurder:

  Kabinet wil zo snel mogelijk af van gasverwarming
  Het kabinet wil dat Nederland minder afhankelijk wordt van aardgas uit Groningen. Huizen moeten in de nabije toekomst voor een groot deel worden verwarmd door restwarmte en warm water uit de aarde.

  Minister Kamp komt op korte termijn met een wetsvoorstel om de aanleg van warmtenetten te stimuleren. In gebieden die straks helemaal overstappen op restwarmte of aardwarmte zullen nieuwe woningen niet meer worden aangesloten op het gasnet. Dat betekent koken op een elektrische, keramische of inductiekookplaat.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3942027/2015/04/02/Kabinet-wil-zo-snel-mogelijk-af-van-gasverwarming.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s