Bremen: wapendeal tussen beruchte Arabierenclan en radicale islamieten?

Screenshot_16

(Door: Torben Grombery – Vertaling: E.J. Bron)

De door de senator Binnenlandse Zaken Ulrich Mäurer (SPD) aangevoerde veiligheidsautoriteiten van de stad Bremen hebben zich tot nu toe heel erg ingehouden met het geven van informatie m.b.t. de achtergronden van het acute terreurgevaar in de kleinste deelstaat van de Bondsrepubliek Duitsland. Volgens de nu bekend geworden uiterst explosieve informatie, vooral met het oog op de komende deelstaatverkiezingen, een begrijpelijke ontwikkelingsgang – vanuit de zienswijze van de voor deze waanzin verantwoordelijke sociaaldemocraten.

De binnenstad van Bremen leek het afgelopen weekend plotseling op veel plaatsen op een zwaar bewaakte gevangenis. Met machinegeweren en kogelvrije vesten uitgeruste politieagenten doorkruisten de voetgangerszones en bewaakten belangrijke punten zoals het raadhuis of het parlement van Bremen.

Tegelijkertijd werd door speciale eenheden van de politie het islamitisch cultuurcentrum (IKZ) aan de Breitenweg in Bremen en later ook de woning van een verdachte radicale islamiet in Bremen-Noord doorzocht.

Wat betreft de achtergrond lieten de verantwoordelijke veiligheidsautoriteiten de bezorgde mensen slechts weten dat er sprake was van zeer concrete aanwijzingen over een geplande terreuraanslag door tot geweld bereide radicale islamieten.

Tot nu toe hulden de door de senator Binnenlandse Zaken Ulrich Mäurer (SPD) aangevoerde Bremer veiligheidsautoriteiten zich over de exacte achtergronden in stilzwijgen.

Aan dit geheimzinnige gedoe werd nu een einde gemaakt door de voorzitter van het door de politie doorzochte islamitische cultuurcentrum, Mohammad Omar Habibzada. In het kader van een persconferentie overhandigde hij de aanwezige journalisten het doorzoekingsbevel van het openbaar ministerie, dat ongelooflijke details bevatte, aldus de “Weser Kurier”:

“In het document staat o.a. dat de 39-jarige Libanees, die in het middelpunt van het onderzoek staat, midden oktober vorig jaar geprobeerd zou hebben een wapendeal te sluiten met een lid van een Koerdisch-Libanese familieclan.”

Het zou gaan om 60 machinegeweren en automatische pistolen van het kaliber .38. Hij zou de wapens tot midden december in het IKZ onder vrienden en familieleden hebben verdeeld. Sinds eind februari had de beschuldigde bovendien contact met vier mannelijke personen. Die zouden eveneens wapens bezitten.”

De door de SPD geleide deelstaat Bremen ondervindt al jarenlang kritiek om door een te lakse en voor ideologisch verblinde politiek de fundamenten gelegd te hebben voor het feit dat de stadstaat een bolwerk voor radicale islamieten kon worden.

Vooral de voor de veiligheid van Bremen verantwoordelijke senator Binnenlandse Zaken Ulrich Mäurer (SPD) werd in het verleden zwaar bekritiseerd door afgewezen en tot vertrek gedwongen asielzoekers gewoon niet uit te zetten.

Verder staat Bremen er in het hele land om bekend consequent te buigen voor die vreselijk aardige grote Arabische families – wat met betrekking tot de aanstaande deelstaatverkiezingen op 10 mei, vooral gezien bovenstaande informatie, de sociaaldemocraten nog wel eens de nodige hoofdpijn zou kunnen bezorgen.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Torben Grombery

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)  

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Arabieren, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Bremen: wapendeal tussen beruchte Arabierenclan en radicale islamieten?

 1. jantjeuitnl zegt:

  Bremen is een havenstad, daar kan je makkelijk wapens heen vervoeren.
  Even een toevoeging, niet alleen de socialdemocraten zijn verantwoordelijk. De liberalen en Christendemocraten zijn net zo goed verantwoordelijk.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Is dat niet de Generaal dat Sadam Hussein weet te vangen?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Mijn beste Luckybee, ik weet niet, hoe je daar nu weer bij komt, maar Norman Schwarzkopf is een geboren en getogen Amerikaan, hoor!
   Duitse, Nederlandse en Scandinavische familienamen kom je in de VS legio tegen: Al meer dan vijf eeuwen emigrantenstaat, weet je wel?
   Ha, wat dacht je van ‘van Buren’ en ‘Roosevelt?’ Namen van presidenten van de VS! Nederlanders, qua afkomst!

   Like

   • BertG. zegt:

    Daar is maar 1 verklaring voor hoe hij daar nou weer bij komt.
    Of het zijn marxisten of verdorven katholieken, jakobijnen kan ook.
    Dat heb je nou toch wel door, dacht ik zo.

    Like

 3. Vederso zegt:

  Doelt u op generaal Schwarzkopf? Die heeft wel een Duitse familienaam, maar deze gen. Schwarzkopf kwam niet uit Bremen.

  Like

 4. Pingback: Bremen: wapendeal tussen beruchte Arabierenclan en radicale islamieten? | Identitair Verzet Limburg

 5. 4sjun zegt:

  Het nagenoeg overal de sociaaldemocraten die islamisering en meekomend geweld via de achterdeur toestaan door er gewoon van weg te blijven kijken. Zonodig komt vanuit deze linkse kerk het plakkaatje bijzonder fout na de oorlog voor wie het waagt kritische kanttekeningen bij de ideologie en opdrachten van de onaanraakbaar verklaarde Mohammed voor zijn volgelingen los te laten.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Mensen het is toch zo duidelijk als wat, de RODEN zijn de 5e colonne van de ISLAM. Verder hebben roden, groenen en gutmenschen een hekel aan GEZAG!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s