Geert Wilders meldt zich ziek af voor RTL-verkiezingsdebat

Screenshot_6

PVV stuurt geen vervanger

Geert Wilders zal vanavond niet meedoen aan het RTL-verkiezingsdebat in de Rode Hoed. De voorman van de PVV heeft zich ziek afgemeld, zo meldt chef politieke redactie van RTL Kees Berghuis. De PVV zal geen vervanger naar het debat sturen en ontbreekt zodoende bij het debat.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

42 reacties op Geert Wilders meldt zich ziek af voor RTL-verkiezingsdebat

 1. BertG. zegt:

  Zoveel goede sprekers aanwezig in de PVV en wat doet hij, niemand anders sturen.
  Ik vind dit zeker een gemiste kans om te laten horen waar de PVV voor staat met zeker 1 miljoen kijkers. Totaal onbegrijpelijk voor mij om dit voorbij te laten gaan.
  Hij heeft zeker stemmen en reclame genoeg gemaakt. Jammer. Zo win je nooit.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, Bert, ik vind dit, zachtjes uitgedrukt, óók niet handig!
   Hier zie je toch weer iets van het ouwe patroon van Geert: Alles in eigen hand willen houen, dus niets willen delegeren.
   Daarin is-ie te strak en zo is het, helaas, altijd al geweest.
   Motiverend voor de kiezers is dit natuurlijk niet!

   Like

 2. Anneke zegt:

  Dat is heel jammer, ik had mij op dit debat verheugd, maar….het zal de andere partijen goed uitkomen. Ik ga dus niet kijken, zal mij alleen maar ergeren aan al de leugens en zgn beloftes die niet waar gemaakt kunnen worden….

  Like

 3. Frans de Wit zegt:

  Geef Wilders helemaal gelijk, ze luisteren heel het jaar al niet naar m, dus laten ze elkaar maar lekker af gaan zijken

  Like

 4. Sjaak zegt:

  NA TIEN JAAR MET DEZE SMERIGE ROOIE BENDE
  AAN EEN TAFEL, VERWONDER IK ME DAT HIJ NIET
  AL VEEL EERDER ZIEK GEWORDEN IS !
  BETERSCHAP GEERT !

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Zonder de PVV is er geen debat; de rest is het over alles eens.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Ik vind het prima omdat mijn verwachtingen toch niet zo hoog waren.
  Zal wel overschreeuwd gaan worden door de minkukels.
  Had al voorgenomen niet te kijken, slecht voor mijn hart.
  Heb er wel een beeld van: Mijn hoofd is leeg en ledig.

  Like

 7. Banderes zegt:

  Dat er zelfs geen vervanger komt betekent voor mij dat er wel héél zware dreigementen zijn geuit !

  Like

 8. Zilvermeeuw zegt:

  Jammer dat hij Martin Bosma niet heeft gestuurd. Altijd correct, weet waar hij het over heeft, blijft super kalm temidden van de schreeuwende bende en is beslist niet op zijn mondje gevallen. Een gemiste kans Geert ! Maar misschien komt er nog een debat waar Geert wel bij zal zijn? Geen idee eigenlijk.

  Like

  • Giny zegt:

   Martin Bosma zit in Brussel voor een bespreking!!!

   Like

   • Zilvermeeuw zegt:

    Dank Giny! Dus nu is het wachten op 16 maart…..Hopelijk gaat dat wèl door, 2 dagen voor de verkiezingen is mooi, dan is alles nog “vers”.

    Like

  • Wachteres zegt:

   Geert zou ook nog een debat hebben met Pechdrol, pardon Pechtold. 😉
   Op 16 mnaart, meende ik Dat kan spannend worden.

   Hoe gaat het met je zilvermeeuw: ‘long time no see’. Ik bedoel “Lang niets van je gehoord”.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oh, dus dat was niet dít debat, van vanavond?
    Nee, het was ook zo: Dat één op één debat stond apart op stapel!
    Ik was wat in de war. Hè, gelukkig: Hebben we tóch nog wat te goed!

    Like

   • Zilvermeeuw zegt:

    Alles gaat zn gangetje, Wachteres. 🙂 Ik lees dagelijks mee op dit forum maar heb niet altijd iets te melden……Geniet liever van de commentaren hier.

    Like

 9. Cathja zegt:

  Jammer dat Geert vanavond niet van de partij kan zijn! Voor mij is het debat nu niet zo belangrijk meer. Soms is het tenenkrommend wat er wordt gezegd, en regelmatig kunnen de tegenstanders van de PVV het niet laten om steken onder water te geven richting Geert en de partij.
  Ik heb geen zin om dit aan te horen en daarom zoek ik vanavond leukere bezigheden.

  Geert, van harte beterschap!!

  Like

 10. Igor zegt:

  @ Banderes, ik denk dat je wel eens gelijk zou kunnen hebben, en dat ze dit verzwijgen. Want als Geert nu net voor de verkiezingen iets zou overkomen, is het hek echt van de dam.

  Like

 11. Giny zegt:

  Ben het helemaal met Cathja eens, een ander sturen is geen optie!

  Het debat van 16 maart vind ik veel belangrijker!!!

  Geert, beterschap!!!

  Like

 12. aegoliuscs zegt:

  Beter uitzieken dan als ’n halve kruk naast de andere “gezonde” krukken te staan!

  Like

 13. Heer M zegt:

  RTL is toch linkse propaganda. Wat heeft het voor zin om daar na toe te gaan? We weten allemaal wel wat de PVV wel en niet wil. Dan maakt dit debat dan ook niet veel uit…

  Like

 14. Martha N zegt:

  Ieder kan griep krijgen en zich behoorlijk ziek voelen, ook Geert Wilders.
  Het is misschien jammer, maar na het zoveelste afbekken en aanvallen op Geert Wilders te kijken hoef ik ook niet meer, het is het alleen jammer voor de opruiers, niets om tegenaan te zeiken vanavond.
  De mensen van Nederland, die voor de heersende ongelukspartijen vallen en voor zullen kiezen, zIjn toch al niet meer te redden, ze kiezen maar een eind weg… Betonnen geindoctrineerde hersens zijn reeds reddeloos verloren. Waarbij ik nog wil aanvullen, dat de bejaarden die nu nog op Henk Krol stemmen, beter een eigen hulpdienst op kunnen gaan richten… laat ik verder zwijgen.
  Beterschap Geert Wilders.

  Like

  • toestroom zegt:

   Marta klopt ben ook doooooodziek en als je oren te luisteren legt hoor je dat veel zieken zijn,vooral je longen uit je lijf hoesten, en hoge koorts het word tijd dat er een zonnetje komt. Gr

   Like

  • toestroom zegt:

   Marta 130 duizend man,50+ en bejaarden stemmen op deze partij u heeft het van de week wel gehoort bij Frits Barend hij zal straks Rutte steunen wat een overloper is deze man.

   Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Denk jullie nou echt dat het een eerlijk debat was geweest? Het is toch met z’n allen tegen de PVV en vooral niet over het falen en het graaien van de elite.
  Wie nu nog een debat nodig heeft om zijn stemt te bepalen, die wens ik een moskeet naast de deur. Gewoon PVV stemmen, stuur ze geld en ga eens helpen.

  Like

 16. Berthe zegt:

  Geert Wilders is de ENIGE politicus die zeer constent is in zijn visie en in de grote lijnen van zijn politiek – dus wie nu nog niet weet waar hij voor staat, zal het nooit leren……
  Misschien is Wilders echt ziek, en zo niet: waarom zou hij voor kijkcijfers moeten zorgen bij RTL door zich een avondje te laten pesten door de rest?????
  PRIMA zo hoor! Beterschap voor Wilders en voor ons land!!!!

  Like

 17. lucky bee zegt:

  De Rode Hoed wordt daar iedereen die anders denken als links, ? door Sonja Barend vergruisd? Haar na komers die komen ook van links dus niets is veranderd.Dus de PVV zal daar altijd alleen tegen allemaal moeten gaan debatteren.

  Like

 18. Breget zegt:

  Heb Wilders in al de jaren nooit op een leugen kunnen betrappen .Wat de reden ook mogen zijn hij weet wat hij doet ,en doet wat nodig is .

  Like

 19. leefbarbaar zegt:

  En nog eens: ik hoorde gisteren een stukje van een “interview” op radio Brabant, waarin de lijsttrekker van de PVV mocht vertellen wat de PVV allemaal wil en gaat bereiken.
  Nee, dus.
  De lijsttrekker werd aangevallen op het feit dat hij 10 jaar geleden liep te folderen voor de LPF (extreemrechts??) en dus eigenlijk een soort van nazi is. Tot zo ver de omroepen.

  Like

 20. R.Kroonenberg zegt:

  mijn complimenten voor Geert Wilders die besloten heeft het partijtje thuis-fluiten vanavond niet mee te blazen… laat ze maar fijn in de ruimte toeteren… 😛

  Like

 21. De Kruisvaarder zegt:

  ik geef hem groot gelijk. Het zelfde gebeurt ook in Frankrijk met Marine le Pen als zij iets zegt. Alles wordt op een weegschaal gewogen alsof elke tittel en iota van belang is wat zij zegt, althans wat zij wordt verondersteld te zeggen. De enige reden waarom de gegoede burgerij wordt voorgelogen is om het sprookje van Alle Menschen werden Brueder in stand te houden. Wie daar het niet mee eens is, is een racist, foob , heeft nationaal socialistische voorkeur en staat al klaar om de razzia s op moslims en wat dies meer zij in werking te zetten.
  Triest om te zien en te horen dat er reeds een dictatuur is ,namelijk die ,die geleid door Barry Soetoro aka B Obama met mede weten van de europese elite en politiek correcte wegkijkers.
  Wij zitten al in een dictatuur en wij worden reeds beperkt in onze vrijheid van meningsuiting.
  Wie daar nog aan twijfelt let niet op.
  De aanslagen op Charlie en alle ellende na die tijd is de ideale gelegenheid om in Europa alle kritiek op en aan de heersende, ruecksichtlose kliek in Brussel en daarbuiten in de kiem te smoren.
  De EU is een dictatuur, die samen met de andere dictatuur nl de VS , zich opmaakt om Rusland te gaan aanvallen.
  De dood van Boris Nemzov is reeds opgelost in hun opinie, Vladimir Putin is de dader en hij hoeft t slechts nog toe tegeven.
  Waar halen deze onverlaten de euvele moed vandaan ?.
  In het recht is de praesumptio innocentiae heilig.
  Niemand is schuldig tenzij er wordt bewezen dat hij dat is.
  Wij zijn in een rechteloze, inhoudsloze maatschappij terecht gekomen waarin het gedachten goed van de verlichte denkers met voeten wordt getreden.
  Dat we alleen kunnen hopen dat PEGIDA,PVV, Front National en andere tegenstemmers niet voor niets hun eer en leven op het spel zetten, is een hele schrale troost.

  Like

 22. bigljohn zegt:

  Geert kan niet, een vervanger mag of wil niet…..Dat betekent dat de PVV vanavond door de rest van de politiek volslagen belachelijk gemaakt gaat worden. Met als resultaat slechte verkiezingsuitslagen voor de PVV. Mijn dag is weer kapot gemaakt door deze uiterst rare en onbegrijpelijke boodschap !!!!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Zo zie ik het ook. Er zijn voldoende mensen aanwezig die zich niet onder de tafel laten lullen door die andere partijen. Maar blijkbaar is het vertrouwen hierin niet aanwezig.
   De PVV is niet alleen Geert Wilders maar ook de rest die hun best doen en eigenlijk hiermee buiten spel worden gezet. Zo denk ik er over.
   Ik kan er wel 10 opnoemen die aanwezig hadden kunnen zijn.

   Like

 23. Pingback: Wie is NIET ziek, van wat zich nu voltrekt… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 24. Tistochwat zegt:

  Ik verwonder me er al tijden over dat Wilders niet eerder ziek of depressief geworden is; het valt niet mee om altijd maar te moeten ageren tegen een stel smerige ‘socialistische’ leugenachtige vuilbekken!
  Ik hoop dat de ‘heren’ elkaar vanavond finaal afbranden nu ze Geert Wilders de bodem niet kunnen inboren ; de laffe landverraders!
  Ik vraag me af welke sukkels wéér in die leugenpraatjes van de ‘heren’ zullen trappen.

  Als de lakse PVV-er nu ook maar gaat stemmen en niet denkt: “Och, het haalt toch allemaal niks uit”…

  Geert, als je dit leest: van harte beterschap en zorg goed voor jezelf, jongen!

  Like

 25. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Wie is NIET ziek, van wat zich nu voltrekt…
  wat valt hierover nog te discussiëren ?
  Geert heeft gemeld, wat hij te melden heeft
  .
  en hoeft zich geen seconde te generen,
  hij heeft verwoord, wat bij zijn KIEZERS leeft
  en hoonlachend is hij daarvoor geschoffeerd !
  .
  geen zinnig argument heeft wat hij zei weerstreefd
  geen hond, die wijs was en die lessen heeft geleerd
  maar hij was wél de enige die voor z’n doel is blijven staan !
  .
  waarmee hij steeds meer Kiezers aan zich wist te binden
  Kies PVV en voel je onder vrinden… 😛
  .

  Like

 26. alidas1 zegt:

  Het debat Wilders Pechthold vind ik veel belangrijker.

  Like

 27. bouquetje zegt:

  Heel erg jammer, maar ja als je ziek bent. Hij zou toch ondergesneeuwd worden door dat tuig en dat is t niet waard. Geert, beterschap en ik hoop, dat je gaat winnen!

  Like

 28. bouquetje zegt:

  Geert, beterschap, je zou alleen maar zieker worden van dat tuig met hun leugens!!

  Like

 29. Frans de Wit zegt:

  Ik heb me voorgenomen om het hele debat niet eens te gaan volgen, want er kom toch alleen maar dommigheid uit. Nu was het ook in het nieuws dat het ineens allemaal beter gaat met de economie, geloven we dus echt niet, allemaal propaganda. Maar goed stiekem van binnen hoop ik dat er van de IS handlangers even een bezoekje gaan brengen aan de studio. Niet om echt veel kwaad aam te richten maar om ze in hun laffe broek te laten schijten man wat zal ik genieten.

  Like

 30. R.Kroonenberg zegt:

  Heb even ‘n stukje naar het “Debat” geluisterd…nou het is inderdaad weer het verwachte geregisseerde thuis-fluitpartijtje….bah…bah…bah !!!
  Goed geschoten Geert, we horen jou 11 maart óns zegje tegen hr. Pechtold zeggen 😛

  Like

 31. Jaantje zegt:

  Ziek is ziek en dan ga je geen debatten voeren zou ik ook niet doen.
  Verder vind ik het wel goed nu moet de oppositie zelf met een verhaal komen in plaats van makkelijk met zijn allen Geert en de PVV afzeiken.
  En wat me opvalt is niet al te veel woorden over veiligheid en jihad en de tomeloze immigratie problemen worden amper of niet aangeroerd.
  Snijden ze zich mee in de vingers!.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s