Jihadi John en familie leefden 20 jaar van een uitkering; dit kostte de belastingbetaler 600.000 dollar

Screenshot_9

Mohammed Emwazi alias het ongedierte “Jihai John”

(Vertaling: “Vederso”)

Robert Spencer schrijft: Parlementsleden zeiden dat ze geschokt waren dat het kind van een gezin met een vluchtelingenstatus, de Britse nationaliteit en andere gunsten (uitkeringen) was teruggekomen om de moord op twee Britse burgers te orkestreren. “Wen er maar aan, parlementsleden, want je gaat er nog veel meer van zien. Niet alleen gaat Brittannië met een sneltreinvaart in de richting van zijn eigen ondergang, maar de belastingbetaler betaalt ook nog voor de gunst”.

“Jihadi John’s familie had 20 jaar een uitkering: hoe het de belastingbetaler tot £ 400.000 kostte om de fanaticus en zijn familieleden in chique wijken te huisvesten”, door James Slack, Paul Bentley en Sam Marsden voor de Daily Mail. 3 maart 2015:

Jihadi John en zijn asiel zoekende familie hebben het Britse systeem van uitkeringen gedurende 20 jaar uitgemolken, kan de Mail vandaag onthullen. De huisvesting van de beul van de Islamitische Staat en zijn familieleden in welvarende delen van Londen heeft de belastingbetalers tot £ 400.000 gekost.

Een huisbaas zei dat Mohammed Emwazi’s familie ‘parasieten’ waren en ‘huurders uit de hel’. Ongelooflijk, ze steken nog steeds £ 40.000 per jaar aan uitkeringen in hun zak hoewel er geen spoor van hen te vinden is in Groot-Brittannië.

Emwazi’s vader Jasem, die zes kinderen heeft, is teruggekeerd naar zijn geboorteland Koeweit – het land dat hij beweerde te ontvluchten, omdat hij vreesde voor zijn leven.

De deelgemeente Westminster City betaalt nog steeds de huur van de flat van de familie, die £ 600.000,- waard is, hoewel de regels zeggen dat huursubsidie normaal moet worden gestopt na 13 weken.

Britse Kamerleden zeiden dat ze geschokt waren dat het kind van een gezin dat de vluchtelingenstatus, de nationaliteit en de voordelen van uitkeringen had gekregen, dit had terugbetaald in de vorm van het orkestreren van de moord op twee Britse burgers ….

Bron:
www.jihadwatch.org
Auteurs: James Slack, Paul Bentley en Sam Marsden

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Jihadi John en familie leefden 20 jaar van een uitkering; dit kostte de belastingbetaler 600.000 dollar

 1. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Britse Kamerleden zouden geschokt zijn, nu dat kan ik me niet voorstellen, de Kamerleden zijn hier ook elke keer geschokt maar er verandert nooit iets en dit is maar een voorbeeld, ik ben er van overtuigd dat het er zeer velen zullen zijn, ook in Nederland. Ik zou zeggen: doe er eindelijk eens iets aan en kom in actie.

  Like

 3. Frans de Wit zegt:

  Slechte Inverstering he? Ja dat is dankbaarheid van dat volk

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Toen het nog een “lief”-jongetje was 9 nog niet zo heel lang geleden……………

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Lief? Hoe weet U dat zo zeker?
   Ik ben toch over het algemeen dol op kinderen, maar mijn ervaring is, dat ze, als ze afkomstig zijn uit díe hoek -en dan vooral de jongens- vaak al vroeg iets héél etterigs krijgen, met name naar dieren toe.
   En om de waarheid te zeggen sluit ik dat bij hem na het zien van deze foto evenmin uit: De blik in z’n ogen bevalt me niet!

   Like

   • Anneke zegt:

    Je hebt helemaal gelijk Theresa. Je ziet het al aan het gedrag van die kleine kinderen, maar ik kan mijn mond niet meer houden, maar het enige wat je terug krijgt is zelf een grote mond, ze lopen met een air of heel Nederland van hun is. Nu, dan kunnen zij lang wachten, want ik wijk geen centimeter voor ze.
    Gelezen in Xandernieuws 4 maart dat 80% van de moslims van een uitkering leven, nou, daar werken wij dus voor en hoelang pikken wij dit nog….

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ delamontagne 5 maart 2015 om 13:55

   Voor ik het commentaar van Theresa had gelezen, had ik de ijskoude psychopaten-blik in de ogen van dat ‘lieve’ jongetje ook al gezien. Bedek zijn mond maar met uw vinger; dan ziet u wat ik bedoel…

   Like

   • delamontagne zegt:

    Nou ik zie dat niet zo wat dat “lieve” jongetje betreft. Wat ik wel weet, vanaf het moment van die foto is dat kind al geindoctrineerd aan-,t-worden-geweest.
    Hij zal wel dag-in-dag-uit van z,n pappi ( er stond in de “Daily” een foto van die bruut; [ b.t.w. zoals ik het zie, vanuit Westerse blik, al die muslim pappa,s zijn bruten, alleen ZONEN tellen mee, dochters zijn helaas ook noodzakelijk volgens hen ] te horen hebben gekregen van de geweldige suprématie van de moslims over de kafirs…………
    De hele ellende met al die import is …………ISLAM.
    islam hoort niet thuis in het westen.
    Ondertussen hoor ik achter m,n rug het “DEBAT”;………..
    Of de NL-se autochtonen meer rekening moeten gaan houden met de gevoelens van de allochtonen.
    Wat een idioterie, enfin ik ben oud, zal m,n tijd wel duren.

    Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  ik begrijp de ‘commotie’ er niet zo om, staat toch in hun koran te lezen, zij vinden dat zij RECHT hebben op ONS geld, wij zijn ‘maar’ kuffars’ in hun ogen en dienen dat te betalen aan hen!

  De REGERINGEN die dit allemaal maar laten gebeuren dienen als oorlogsmisdadigers berecht te worden! Zij zijn ook de éérsten niet die in KAPITALE woningen gehuisvest worden waarvan de kosten vervolgens door de belastingbetalers betaald worden en zij zullen ook de lààtsten niet zijn.

  Ik zou zéker proberen ‘dat geld’ terug te krijgen maar dat gaat nooit lukken dat verzeker ik je nu al.

  Die dochter gelijk uit Engeland zetten en hun eigendommen in land en goederen en real estate, en réken maar dat zij dat hèbben, onteigenen!

  En wèlk verhaal je ook leest van of over die lui, àltijd zitten zij in smerige zaken en eigenen zij zich geld toe vd ‘kuffars’ of t de gewoonste zaak vd wereld is, zonder ook maar met een ooglid te knipperen…

  Je zou toch zeggen dat zelfs t meest stompzinnige blinde en dove overheidsfiguur dat onderhand ook zou kunnen doorhebben….

  Er is maar EEN oplossing en dat is àlle muslems uit onze landen zetten mèt hun dienstwillige dhimmies!

  WAT een ruimte zal dat opleveren in meer dan EEN opzicht!

  Like

 6. DonnaDolce zegt:

  Van de 100% marocs en andere allochtonen, denk ik dat zo’n 80% een uitkering ontvangt, zo niet hoger…. en dan hebben we het nog niet eens over de gratis zorg en andere hebbedingetjes die men gratis ontvangt. Dat “halen uit de ruif” kost de Nederlander elk jaar een hogere eigen bijdrage van de ziekenkostenverzekering en de rest. Men gooit het graag op de vergrijzing, maar daar geloof ik geen mallemoer van.

  Like

  • Leo zegt:

   Wat denk je waar die jarenlange regeringstekorten door zijn ontstaan ??
   En wij maar betalen, inleveren…. doorlopen….. bek hauwuhhh….

   Maar gezien de ( stemgedrags ) houding van de NL bevolking vinden we allemaal best zo, of niet soms?
   Toch?

   P.S. Tuurlijk komt niet door de vergrijzing, maar door de verbruining !

   Like

   • bigljohn zegt:

    DonnaDolce; Vanmorgen op de radionieuwsdienst van de NPO, maakten ze ons wijs dat de economie weer gegroeid is met 1%, en volgend jaar 1,7 % zal groeien. De werkloosheid was licht afgenomen tot 635000 personen. Ze durven nogal he ? Zowat half Nederland hangt aan het uitkeringsinfuus, loopt naar de voedselbank, of kan bijna niet rondkomen, en toch maakt de de nieuwsdienst van de NPO ons wijs dat Nederland het steeds beter gaat doen !
    En natuurlijk (vanavond op RTL 4) horen wij de volgende leugens; Allemaal de verdienste van de PvdA en de VVD !

    Like

 7. lucky bee zegt:

  Betalen wij dan ook belasting voor de Britten?Wij waren nooit een collonie van Britanie geweest zo ver ik het weet?

  Like

 8. Vederso zegt:

  Asim Qureshi over Jihadi John: eigenlijk is het de schuld van GB dat Jihadi John zo geworden is.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Regeringen onderhouden onze moordenaars en toekomstige moordenaars !!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ koddebeier 5 maart 2015 om 17:22

   Nee, WIJ belastingbetalers moeten die moordenaars -gedwongen door de ‘regering’- onderhouden!

   Like

 10. Je zou eigenlijk de familie van deze gestoorde demonische jihadi John per direct moeten oppakken,want zijn familie hebben deze jongen waarschijnlijk die afschuwelijke afgodenreligie de islam aangeleerd!Maar nee wij kneuzen in het gestoorde Europa gaan gewoon door met pamperen van die maffe islamitische afgodendienst met als voorbeeld zijn gestoorde profeetje de massamoordenaar,pedofiel en niet te vergeten analfabeet Mohammed!Shalom in de naam van YESHUA HAMASIACH van Léon van Duren.(laten we ophouden met het faciliteren van de Islam)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s