Politieke correctheid belangrijker dan Britse kinderen

Screenshot_15

De Britse Labour-leider Ed Miliband

(Door: Sicarius)

Op 3 maart 2015 besteedde het Tv-programma Nieuwsuur aandacht aan de verkrachtingsepidemie die Engeland teistert. Dit keer was de universiteitsstad Oxford aan de beurt. De slachtoffers, maar liefst 373, zijn voornamelijk minderjarige meisjes. Volgens premier David Cameron moet de verkrachtingsepidemie gezien worden als een nationale bedreiging. Ook zou het tijd zijn voor een cultuuromslag. De woorden van Cameron zijn gebakken lucht. Zo lang de Britse overheid de aard van het probleem niet durft aan te wijzen, zullen nog vele minderjarige meisjes slachtoffer worden van seksueel misbruik.

Het is niet de eerste keer dat een dergelijke zaak in Engeland aan het licht komt. Al in 2010 werd bekend dat een soortgelijke zaak zich had voorgedaan in de stad Rotherham. Naar schatting zijn daar ruim 1400 kinderen seksueel misbruikt. Twee jaar later werd er in de plaats Rochdale een bende opgerold die 47 minderjarige meisjes had misbruikt. Zijn er overeenkomsten tussen de bovenstaande zaken? Jazeker. De daders zijn vooral Pakistaanse moslims. De slachtoffers zijn vooral minderjarige autochtone meisjes.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, Racisme, Rotzakken, Seks, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Politieke correctheid belangrijker dan Britse kinderen

 1. Cathja zegt:

  Ik vrees dat Cameron niet van plan is om ‘het beestje bij de naam te noemen’, want Engeland is werkelijk vergéven van de moslims, en als hij hen aanwijst als daders van deze enorm grote aantallen verkrachtingen van jonge meisjes, konden er wel eens hele beroerde dingen gaan gebeuren! Een moslim laat zich de les niet lezen door een ongelovige, en moslims hebben in Engeland al zóveel invloed en macht gekregen, dat Cameron (en met hem de hele Britse regering, op een enkeling na) wel kunnen inpakken.
  Blaffende honden bijten niet, zegt men wel eens, en dat kunnen we gerust ook van Cameron zeggen. Hij is een islam-lover, die vorig jaar de moslims openlijk op TV een “holy ramadan” toewenste! Dus keihard optreden tegen deze verkrachtersbendes zal hij niet doen. Hij is een weekdier!
  En weet u het nog; de grijze muis Balkenende die de moslims in Nederland “een gezegende ramadan” toewenste? Ook zoiets. Wat moet een land met zulke ruggengraatloze figuren beginnen?
  Alles voor de vreemden, niets voor het eigen volk. Het is treurig gesteld met je als je geen liefde voor je land en volk hebt, maar wel vreemdelingen omarmt.
  Diepe schaamte zou hen moeten bevangen!

  Like

  • Wachteres zegt:

   @Cathja

   Ik denk dat economische en financiele belangen hier een grote rol spelen.

   Londen is voor een groot deel ‘in het bezit van’ het Midden-Oosten en ik vermoed dat regeringsleiders die opkomen voor de islam er zelf ook beter van worden.

   Een andere verklaring is er niet. Er moet een reden zijn, als je zo buigt voor een achterlijke ideologie.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Wachteres 16:59

    Ja, daar zegt u ook iets belangrijks. Ik wist dat er al veel grote winkelketens en bedrijven in handen zijn van zeer rijke Arabische families (de nieuwe vriend van wijlen prinses Diana was er toch ook een van zo’n rijke familie?), maar ik legde nog niet direct het verband tussen dat feit en de slappe houding van de Britten. Immers, er zijn ook zeer veel arme sloebers (zwarte Afrikanen, Somaliërs) in Engeland neergestreken, die alleen hun hand komen ophouden. Het zou natuurlijk wel zo kunnen zijn dat Engeland geld ontvangt uit het Midden-Oosten voor de opvang van deze mensen. Maar daarover weet ik niets. Het is zomaar een gedachte.

    Toch triest als je je als land zó in ‘de uitverkoop’ hebt gedaan, dat je nog maar voor een deel zeggenschap daarover hebt. Dit gevaar dreigt ook in ons land als ze grote bedrijven in buitenlandse handen overdragen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    En dan kennen Henk en jij de Britten beter dan de meesten van ons, Wachteres!
    Maar inderdaad, bepaalde dingen blijven een raadsel!
    Mijn vader heeft ze wel meegemaakt, omdat hij een tijdlang zijn zuster in Paignton regelmatig bezocht (èn daar nog en passant een maîtresse opdeed, ha ha) maar wat hij er van zei, was dat zekere ‘delicate’ onderwerpen daar niet snel benoemd werden: Zo werd een acute diarree-aanval als “a painful estomache” betiteld. Geen idee, of het er zijdelings nog mee te maken heeft…….

    Like

   • Wachteres zegt:

    Dodi’s vader Mohamed Al-Fayed was eigenaar van Harrod’s, een soort luxe bijenkorf.

    Like

 2. Anneke zegt:

  Cathja, wat ik nog steeds niet begrijp, waarom alle regeringen dit toelaten. Volgens mij hebben zij hier een bedoeling mee, ik weet alleen nog steeds niet wat. Alle landen incusief Nederland zijn bang voor de moslims, zij moeten heirvoor een reden hebben, of het zijn echt lafaards, zij hebben hun eigen bevolking hier voor over. Ik begin hier zo genoeg van te krijgen van dat stelletje slappelingen. Zij moeten zich inderdaad diep schamen.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Olie in ruil voor de Islamisatie van Europa Anneke. Je weet wel, die overeenkomst in Straatsburg in 1975. Deze idiote overeenkomst doet Westerse leiders (geheel onnodig) nog steeds buigen voor de Islam. Dit is de meest voor de hand liggende verklaring.

   Like

 3. lucky bee zegt:

  Ik vind dat onze kinderen veel belangrijker zijn als Britse kinderen.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Vijf woningovervallers hebben in het Britse Beambridge, in Essex een hoogzwangere vrouw en haar partner finaal in elkaar geslagen. Dat gebeurde precies op het moment dat bij de vrouw de weeën begonnen.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/03/overvallers_rossen_bevallende.html
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2980678/Pregnant-woman-22-attacked-baseball-bat-knife-masked-gang-burst-home-GIVING-BIRTH.html

  Like

 5. Pingback: Politieke correctheid belangrijker dan Britse kinderen | Nikontino's Blog

 6. Scheerzeep NU zegt:

  Een raadslid durfde te verklaren dat de jonge meisjes prostitutie zelf hadden uitgelokt. Kunt u zich dat voorstellen? Een kind dat prostitutie uitlokt? Dat kan slechts een klant zich voorstellen.
  Als een verdachte nu eens zou worden verhoord, maar dan niet door de politie, maar door een burgermilitie, zouden de uitkomsten van het verhoor wel eens nadelig kunnen uitpakken voor de heren politici. Engelse artiesten staan eveneens bekend om pedofilie en seksueelmisbruik. Politiek correct of elkaar de hand boven het hoofd houden is een groot verschil.

  Like

 7. Jan zegt:

  UK: Cyril Smith was spared court because he would have exposed other high-profile child abusers says former police detective

  Cyril Smith avoided prosecution because other establishment paedophiles feared he would spill their secrets in court, a former senior police officer said today.
  Lancashire detective Jack Tasker spent years compiling evidence on the 29-stone Liberal MP’s child abuse only to have his investigation shut down and threatened with the sack himself.
  Mr Tasker believes there was a network of spies and obstructive forces at a local and national level to protect Smith from facing justice.
  It came as it emerged today that Smith was arrested at a sex party with teenage boys but police were told to cover it up and threatened with prosecution under the Official Secrets Act, according to an investigation.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2997971/Cyril-Smith-held-paedophile-sex-party-police-told-cover-face-prosecution-Official-Secrets-Act.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s