‘PvdA in hoge mate betrokken bij megamoskee’

Screenshot_8

Het terrein waar de Goudse megamoskee zou moeten verrijzen

(Door: Alex Ringeling)

PvdA-raadslid Khalid Tatou op de foto met Salafist

De Goudse PvdA is in hoge mate betrokken bij de plannen voor de megamoskee op het terrein van de voormalige Prins Willem-Alexanderkazerne, aldus De Telegraaf.

PvdA-raadslid Khalid Tatou, die met voorkeursstemmen werd gekozen, staat zelfs in djellaba op de foto met de radicale prediker Tarik ibn Ali. Eerder stelde het CDA al Kamervragen over deze salafist. Hij zou betrokken zijn bij verboden organisaties als Sharia4Belgium en Sharia4Holland. De bewuste foto is gemaakt tijdens een inzamelingsactie voor een islamitisch centrum.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op ‘PvdA in hoge mate betrokken bij megamoskee’

 1. Thoth zegt:

  Khalid T, een PvdA raadslid, een salafist en een allochtoon die een dubbel paspoort heeft. Moet ik nog meer zeggen…?
  .

  Like

 2. joop van den heuvel zegt:

  pvda is toch een partei van de alochtonen?

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  De PvdA zit vuistdiep in alle mosketen. Zo ook het CDA, GsL, D66 en de VVD.
  In dit geval is ook weer een NSB-raadslid, die tevens bezig is met de oprichting van de moskee, tevens ambtenaar is vanwege afkomst in 010 en vanwege zijn inzet voor de haat is beloond met een fopfunctie als directeur van een school voor haat en achterstand. Terwijl doorgaans moslims daar niet bestaande functies vervullen, slechts het wel bestaande salaris cashen. Een salafist op onze loonlijst gezet vanwege stemmen en landverraad.
  Dat maakt meneer Khalid Tatou een foutlinxe, evenzeer als vrijwel iedere moslim in de Nederlandse politiek met een baan bij de overheid of een baan bij iets islamitisch.
  En dat ze ons land willen overnemen is al erg, maar dat de elite er aan meewerkt is nog erger. Nu doet de lokale VVD net alsof ze de moskee gaan blokkeren, maar na de verkiezingen zal dat snel veranderd zijn. Wegens corruptie, overmacht en hebzucht.

  Like

 4. bobzelf zegt:

  is een partij , om een bom op te gooien !!

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Tsa persoonlijk zie ik dit meer als een flinke verkiezingsretoriek voor de aanstaande Statenverkiezingen, geheel onverwachts trekt de VVD haar steun in voor de bouw van de megamoskee. Dat dit vlak voor de verkiezingen komen is natuurlijk geen toeval en óók geen agendapunt welke gemeend is, de VVD is net zoals de andere reguliere partijen uitermate Eurofiel. Brussels beslist en de nationale parlementen zitten letterlijk en figuurlijk op hun handen en spelen het spel voor velen ondoorzichtig mee in opdracht van de ongekozen EU leiders. >>> http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/03/hoera-vvd-trekt-steun-in-voor-controversiele-megamoskee-gouda/

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tóch afwachten: In hun plaats zou ik me voor één keer aan mijn belofte houden.
   Ze hebben waarachtig wel genoeg stemmen verloren, de laatste tijd!

   Like

 6. vanhetgoor zegt:

  De PvdA zit salafist-fucking diep in de moskee!

  Wat zal er toch gebeuren met al die regenten als het eindelijk bijltjesdag wordt en alle misdadigers zich moeten verantwoorden voor de Nederlandse rechter? Misschien moeten ze dan eens kijken hoe het de vorige keer gegaan is, toen moesten op Dolle Dinsdag plotseling hals over kop alle NSB’er en andere landverraders naar Duitsland vertrekken. Welnu, laat de plucheklevers van de PvdA maar vast een ongedateerde enkele reis naar Saudie Arabië / Syrië / Iran / Iraq bestellen, of beter nog laat dat tuig nu vast vertrekken, allemaal!

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Dat heb ik al vermoedt dat de PvdA een fingertje in de pap heeft zien zitten.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Ik word al niet goed als ik het woord Gouda al hoor. Dat paradepaardje van de PvdA, die mega moskee. Bah, bah ! Mijn vrouw en ik laten ons daar (helaas) nooit meer zien ! Hopelijk word Gouda niet de eerste van (toekomstige) vele moslimsteden in Nederland !

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  “Tatou over ‘haatimam’ Tarik ibn Ali. “Het is iemand die volle zalen trekt vanwege zijn leuke humor en persoonlijke verhalen”. ”

  Een moslim met een eerlijk gevoel voor humor? LAAT ME NIET LACHEN!

  En die megamoskee? Oh, die komt er wel hoor.
  De VVD (Vereniging Van Draaikonten) wil gewoon lekker scoren vanwege de a.s. verkiezingen.
  En als de VVD voor de eerste keer wél een belofte zou nakomen (waar blijft trouwens onze 1000 euro?), zal Arie Slobkous van de Griezel Unie die moskee er wel doordrukken. Arie heeft er nl. absoluut geen moeite mee om ‘zijn’ God in te ruilen voor ‘allala’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s