Twee dingen die men moet begrijpen

Screenshot_27

“De islam lijkt zeer sterk op onze levensbeschouwing” (Heinrich Himmler)

(Door: “Querdenker” – Vertaling: E.J. Bron)

Men moet slechts twee dingen proberen te begrijpen. Slechts twee. Meer niet.

1. Laat ik er van uitgaan dat de meerderheid van de moslims in Duitsland vredelievend en trouw aan de grondwet is. Deze moslims zijn onze vrienden. Helaas zijn ze ook irrelevant. Wanneer er van de honderd mensen 99 vredelievend zijn en eentje een idioot is, die wil doden, dan hangt het van de 99 vredelievenden af of ze het hem verhinderen te doden of alleen maar toekijken. En op dit moment zie ik eerlijk gezegd alleen het laatste. Dat is ten eerste geen verwijt, alleen maar een vaststelling. Dat is geen islamspecifiek, maar een principieel menselijk probleem.

Als je echter vaststelt dat een bepaald geloof (in dit geval de islam) een uitstekende voedingsboden biedt voor dodelijke idioten, dan moet je je met dit geloof bezighouden, het analyseren en oplossingsmanieren vinden om zijn giftige tand te verwijderen.

Niemand van ons wil de gematigde moslims buitensluiten, opsluiten, uitzetten of ook maar boos aankijken. Maar de worm zit in de islam. En daarover moeten we praten, want problemen waarover men niet praat, verdwijnen niet. Ze worden alleen maar steeds groter.

Ook al willen velen dit niet graag horen: de islam en het nationaalsocialisme zijn nauwe geestverwanten. En net zoals in de Tweede Wereldoorlog de meerderheid van de Duitsers niemand heeft gedood, werd de oorlog toch gevoerd, of niet soms? De nazi´s hebben de niet-nazi´s niet naar hun mening gevraagd en de niet-nazi´s waren in het begin te laf om de nazi´s te stoppen en uiteindelijk, na 12 jaar, waren ze wegens de vele successen en de propaganda enthousiast. Ze waren zo gehersenspoeld, dat velen zelfs tot Hitler gebeden hebben.

De nazi´s zijn er niet meer en hun leren werden als vals en gevaarlijk erkend. Niemand komt op het idee om onderscheid te maken tussen goede en slechte nazi´s, hoewel men dit – als men dit bij de moslims toestaat – ook bij de nazi´s zou moeten toestaan. Maar ik dwaal af.

Om kort te gaan: de fundamentalistische islam is onverenigbaar met de westerse waardevoorstellingen. Als een moslim zegt dat hij zijn geloof zo interpreteert dat hij het leven en het geloof van niet-moslims respecteert, dan is hij welkom. Als een moslim zegt dat hij de koran als het onvervalste woord van Allah beschouwt, dan draagt hij de kiem van het terrorisme in zijn hart. En is hij niet welkom. MAG hij niet welkom zijn, hoe onaardig en onopvallend hij zich ook gedraagt. Net zoals een ieder die Hitler geweldig vindt en het boek “Mein Kampf” als het werk van een genie beschouwt niet welkom mag zijn, ook al is hij zó onopvallend dat hij zelfs nog nooit een bon voor fout parkeren heeft gekregen.

2. Onze politici en alles wat men hen samenhangt (inclusief scholen, universiteiten, justitie, media) stellen geen paal en perk aan de toenemende radicalisering van het islamitische deel van de samenleving. Net ouders, die niet in staat zijn een wild kind tot de orde te roepen. Erger nog, ze meten met twee maten. Islamcritici, die een te drastische woordkeuze bezigen, worden tot straffen veroordeeld, terwijl de oproep tot de jihad, Jodenhaat enz. niet vervolgd worden. voor moord, kindermisbruik en sociaal bedrog bestaat er voor moslims bij de rechter een cultuurkorting. In veel Europese districten bestaan wijken, waarin zelfs de politie zich niet meer durft te vertonen. Sinds het plotseling rechts-radicaal is om van de moslims de assimilatie in onze cultuur te eisen, zijn er parallelsamenlevingen ontstaan. En wat doet de politiek? Die sluit staatsverdragen met de moslims, wil islamitische feestdagen invoeren, en een serie politici heeft ook niets tegen een beetje sharia. In Engeland worden de vonnissen van autonome islamrechtbanken officieel erkend. Hier weliswaar (NOG!) niet, maar ze bestaan desondanks en worden geduld.

Net zoals ouders, die geen grenzen stellen aan hun kinderen, automatisch kleine tirannen opvoeden, zo gedijt onder de huidige politieke omstandigheden een radicale islam uitstekend. Dat is de weg naar de hel.

Maar daarmee niet genoeg. Nog lang niet genoeg. Dit probleem heeft nog een tweede, diepere laag. Een psychologische. De Duitsers – en eigenlijk bijna alle West-Europeanen – worden geplaagd door een knagende zelfhaat. Wie dit niet gelooft, moet onder getuige uitspreken dat hij trots op zijn Duitse afkomst en de Duitse cultuur is en van dit land houdt. Gaat niet. Dat voelt komisch aan. Je voelt je als een nazi. Zo te denken en zo te praten werd ons sinds twee generaties door school en media afgeleerd. Subtiel, maar effectief.

Wat echter moet nu een moslim in Duitsland (Europa) doen, die hier geboren is, hier naar school gaat en op zoek is naar waarden en gedragszekerheid? De Duitser (westerling) was tot in de jaren-80 nog een voorbeeld. Daartoe deugt dit hoopje zelfhaat nu niet meer, dat immers zelfs door zijn eigen regering en justitie zwartgemaakt wordt. De integratie, die tot in de jaren-90 prachtig heeft gefunctioneerd, heeft zichzelf in de achteruitversnelling gezet. Ook ik heb geen zin meer een Duitser te zijn als de Duitsers zichzelf haten, en daarom word ik mij al enkele jaren steeds meer van mijn Hongaarse wortels bewust, die ik een tijdlang compleet vergeten ben.

Wie dit proces ook aanstuurt, HIJ is degene die de beschuldiging van mensverachting moet nemen en niet diegenen die in hun wanhoop naar manifestaties zoals PEGIDA gaan, zonder precies te weten wat bij hen voor dit diepe onbehagen zorgt dat zij voelen.

Screenshot_28

Bron:
https://nix00.wordpress.com
Auteur: “Querdenker”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Twee dingen die men moet begrijpen

 1. Frans de Wit zegt:

  Mijn oprechte complimenten weer voor deze zeer goede uiteenzetting, u heb een goed stel hersens, dat blijkt.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Querdenker stelt: “Als een moslim zegt, dat hij het geloof zo interpreteert, dat hij het leven en het geloof van niet-moslims respecteert, dan is hij welkom.”
  Het probleem is echter, dat verscheidene moslims dit inderdaad zèggen -en dientengevolge zeer welkom zijn, zelfs zó, dat ze hoge sleutelposten weten te bereiken- tot op een gegeven moment de aap uit de mouw of, zo men wil, de wolf uit de schaapsvacht komt.
  Behalve bij Tariq Ramadan -intussen toch wel definitief ontmaskerd- zien we dit onder andere bij figuren als Aboutaleb, Marcouch en Elforkani.
  Zeggen kan een moslim véél: Hij kan immers gebruik maken van taqiyya!
  Pas wanneer hij de islam openlijk laat vallen, heeft men grond om hem te vertrouwen; zolang hij dit niet doet, blijven zijn beweringen hieromtrent helaas twijfelachtig.

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Inderdaad Theresa, de vloek van de ‘bijna onzichtbare taqiyya’ is enorm. Aan het rijtje Aboutaleb, Marcouch en Elforkani zijn een hele RIJ minder opvallende islamieten toe te voegen die op sleutelposities hun werk doen.
   Het openlijk laten vallen van de islam kan nog steeds bedrieglijk zijn. Taqiyya in de hoogste versnelling. Afstand nemen van koran en sharia is een stap verder en dat is een waagstuk want de executioner loopt vrij rond en zijn messen zijn geslepen.
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten Nederland

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Alles kan, M.A.L. Sion, maar mijns inziens is het openlijk laten vallen van de islam voor taqiyya-doeleinden toch een stap, die de moslim niet snel zal nemen.
    Je ziet eerder het tegenovergestelde: Moslims, die er echt niets meer aan doen en naar alle waarschijnlijkheid -afkloppen, ik geef het toe- niet gevaarlijk zijn voor de westerse samenleving, die zich desondanks ‘vrijzinnig moslim blijven noemen.
    Presentatrice Naeeda Aurangzeb en de Rotterdamse wethouder Fouad El Hajji -beiden namen in “De Halve Maan” dus fel stelling tegen Haitham al Haddad- zijn hiervan goede voorbeelden.
    Dat is duidelijk geen verbondenheid meer met de islam, maar doodeenvoudig ingebakken angst, die men zijn hele leven, zij het onbewust, niet meer kwijtraakt.
    Toch zijn beide voorbeelden naar mijn mening wèl volledig geïntegreerd en zelfs in feite, dus gevoelsmatig, geen moslim meer. Het is alleen die ingebakken rèm, die ze weerhoudt, dat ook te zèggen.
    Lijkt een moslim geïntegreerd, maar noemt hij zichzelf wel zonder meer moslim en wijzen sommige gedachten/ handelingen daar, al is het zijdelings, ook nog op (Aboutaleb, Marcouch, Elforkani) dan is de kans groot, dat het foute boel is.
    De hoge uitzonderingen die openlijk verklaren dat ze het achter zich gelaten hebben (Ayaan, Hafid Bouazza) kun je, naar mijn mening, daarom wel redelijk goed geloven:
    Dat openlijk laten vallen doet een moslim alleen, als hij de islam zó spuugzat is, dat de afkeer groter is geworden dan de angst.
    Ik geloof zelfs gevoelsmatig, dat de vorm van taqiyya, die U hier oppert, in feite niet voorkomt.
    Slecht voor te stellen voor óns, maar niet voor de moslims.

    Like

  • reageerbuis zegt:

   Elke moslim houdt zich aan de koran en in de verzen 66:2 en 2:225 staat dat ze zelfs eden niet hoeven te houden. Dus een moslim moet je in principe NOOIT geloven.

   Like

  • nix00 zegt:

   Wir leben in keinem freien Land. Ich denke inzwischen anders. Ich denke, dass die beste Zahl von Muslimen in Europa NULL ist, aber das darf man nicht sagen, sonst bekommt man Probleme.

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Een moslim respecteert noch het leven, noch het geloof van een Niet-moslim.
  Een z.g.n. preek van een imam in Copenhagen, de dag voor de moordaanslag.
  Tolerantie of respect voor een ander ?……………………!
  //////////////
  Hajj Saeed, imam de la mosquée Al-Faruq de Copenhague, au Danemark, a rejeté le dialogue interreligieux dans un sermon du vendredi prononcé le 13 FEVRIER, un jour avant les attentats terroristes de Copenhague.

  Like

 4. Baksteen zegt:

  Weet je hoe veel deze man lijkt op Dijsselbloem, volkomen onterecht natuurlijk, maar wel eng…

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Op zich wel aardig beschreven van: “dwarsdenker”. Echter ISLAM=ISLAM. En de Islam staat MISLEIDING toe, voor moslims, en daar begint al het probleem, beste dwarsdenker, hoe weet ik nou, als een moslim/moslima mij iets zegt, of dat eerlijk is of misleiding? Tja, dan kies ik er toch voor de islam en zijn volgelingen te wantrouwen. ” een gewaarschuwd mens, telt voor twee”.

  Like

 6. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg herblogd.

  Like

 7. Jade zegt:

  Wat voor punten staan er in de koran dat
  iemand zichzelf trots moslim noemt?
  Of is het slechts angst om de kudde te verlaten?

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Himmler heeft heel veel achtung voor de Islam , het verbaasd me wel dat hij niet moslim was geworden.

  Like

 9. Ad zegt:

  Over Tariq Ramadan Aboutaleb, Marcouch en Elforkani en het gebruik maken van taqiyya!

  Dyab Abou Jahjah, heeft verschillende keren verklaard geen gelovige moslim te zijn. Hij noemt zich als ik het me goed herinner, een culturele moslim. Hij zou mij en velen die hier reageren en lezen een cultureel christen noemen vermoed ik. Ook al zijn we in het westen modern, humanistisch en seculier, dat maakt in de praktijk van de botsing met de Islam cultuur inderdaad niets.

  Jahjah hoefde zijn geloof niet te laten vallen. Hij was van het begin af aan een seculiere moslim, in de zin zoals hierboven beschreven. Als iemand zijn moslimschap laat vallen is hij zijn psychosociale en culturele conditionering daarmee niet ineens kwijt. Zo herkennen we immers in ons westerse geval ook veel christelijke houdingen en waarden onder seculiere socialisten die zich zelfs atheïsten noemen.

  Is het dan taqiyya als die mensen hun mond open doen en hun mening spreken?

  Ik versta onder taqiyya een bewuste daad, een achterhouden van een waarheid (passief liegen) of bewust een leugen om bestwil. Bestwil dan te verstaan als wat voor de leugenaar als best geldt natuurlijk. Met andere woorden, veel van wat we taqiyya noemen is onbewust spreken vanuit de nog aanwezige psycho culturele conditionering.

  Bij bewustere brekers met hun verleden is dat niet het geval, bijvoorbeeld Ayaan of Hafid Bouazza hierboven genoemd.

  Omgekeerd vinden gelovige moslims ons ook vaak liegen, ze gaan uit van hun beeld van christenen en vinden vandaaruit dat wij als seculieren slechts vermomde kruisvaarders zijn.

  Ik bedoel hiermee te zeggen dat beschuldigen van taqiyya averechts werkt. Er zit te veel achter en onder om tot een discussie te komen, of enige invloed te hebben met het gebruik van die term.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Mag zijn, maar niettemin is de tendens aanwezig:
   Als een Marcouch zijn Turkse fractiegenoot aanraadt, de islam ‘niet openlijk, maar een beetje stiekem’ uit te dragen, is dat toch zeker een vorm van Taqiyya: Niet naar de Turkse fractiegenoot , maar wel naar de autochtonen toe, die in de waan moeten worden gelaten, dat men iets dergelijks n i e t voorheeft, waar dat wèl het geval is.

   Like

   • Ad zegt:

    Openlijk aanraden de islam ‘stiekem’ uit te dragen is heel erg dom. Voor mij ongelooflijk eigenlijk. Als je dat openlijk doet sla je een flater.

    En natuurlijk is die tendens aanwezig. Er wordt gelogen en gedraaid zoals overal in de politiek.

    Like

 10. Scheerzeep NU zegt:

  “De islam lijkt zeer sterk op onze levensbeschouwing” (Heinrich Himmler).
  Een bizare conclusie van Himmler.

  Hoe hersenspoel je moslims?
  Zou Himmler dat geweten hebben of is Goebbels een beter voorbeeld.
  Je herhaalt de leugen en blijft dat volhouden tot de leugen als waarheid wordt aangenomen. Als een moslim niet weet hoe taqiyya toe te passen weet-ie zelf ook niet wat de waarheid is. Daar zit een zwakke plek voor die moslim. Ontkennen is dan de beste optie.
  – hoe pas jij taqiyya toe?
  – wat bedoel je?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s