CARTOON

Screenshot_31

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op CARTOON

 1. peterselie1 zegt:

  VS voert anti-Russische propaganda een oorlogshitserij verder op.

  Zbigniew Brzezinski (L), de kwade genius achter de ramppresidenten Jimmy Carter en Barack Hussein Obama, is één van de gevaarlijkste mannen ter wereld.

  De onverklaarde NWO (Nieuwe Wereld Orde) topman Zbigniew Brzezinski, wiens agressieve geopolitieke plannen bijna tot op de letter worden uitgevoerd door president Obama, heeft het Congres voorgehouden dat Rusland van plan is om Estland en Letland aan te vallen en de hoofdsteden van deze landen te veroveren. Daarom pleitte hij voor het sturen van meer troepen naar Oost Europa.

  Brzezinski –bedenker van de geheime Amerikaanse steun voor islamitische terreurgroepen zoals de Taliban- pleit al enige decennia voor een alliantie met Iran en het loslaten van het traditionele bondgenootschap met Israël.

  De voormalige Nationale Veiligheidadviseur van ramppresident Jimmy Carter heeft er ook nooit een geheim van gemaakt dat de VS wat hem betreft uiteindelijk desnoods een oorlog tegen Rusland en China moet beginnen, zodat het als enige supermacht nooit meer uitgedaagd kan worden. Europa is en blijft in zijn ogen niets anders dan een optelsom zwakke Amerikaanse vazalstaten die moeten doen wat Washington hen opdraagt, en die zonder problemen kunnen worden opgeofferd als het tot een ‘hete’ oorlog met Rusland komt. >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/03/Brzezinski-Rusland-gaat-Estland-en-Letland-aanvallen

  http://www.gewoon-nieuws.nl/wp-content/themes/concept/timthumb.php?src=http://www.gewoon-nieuws.nl/wp-content/uploads/2015/03/baalen.jpg&h=295&w=635&q=100

  VS generaal: “Landverraders hebben Amerikaanse politiek overgenomen”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s