‘1 miljoen vluchtelingen staan in Libië klaar om naar Italië te gaan’

Screenshot_17

(Door: Bert Brussen)

Ook ISIS-strijders onder vluchtelingen

Tussen de 500.000 en 1 miljoen vluchtelingen staan in Libië klaar om de komende maanden de oversteek naar Italië te maken. Dit zegt de directeur van het Europese grensagentschap Frontex in een interview met het Italiaanse persbureau Ansa, aldus de NOS.

Niet alleen zal Europa worden geconfronteerd met een tsunami van vluchtelingen, ook zullen zich steeds meer ISIS-strijders onder de vluchtelingenstromen bevinden.

“Je kunt niet stellen dat zij de illegale immigrantenstroom al volledig in handen hebben. Maar wat nu niet zo is, kan in de toekomst zeker gebeuren”, aldus de Frontex-directeur.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Europa, EUSSR, Immigratie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Libië, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op ‘1 miljoen vluchtelingen staan in Libië klaar om naar Italië te gaan’

 1. toestroom zegt:

  Tja dan komen mijn woorden toch uit 50 miljoen vlugtelingen tot het jaar 2050.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Alleen via Lampedusa he ? En de rest van de sluiproutes van Europa dan ? Jaarlijks een miljoenenleger van Noord Afrikaners naar Europa toe. En dan begint het; Handje ophouden en beuren, overal van profiteren, vrouwen verkrachten, de islam verbreiden en ons dwarszitten met de welwillende hulp van de overheden, en niet te vergeten hun grootste hobby; het gaat en vermenigvuldigt u. Het GAAT weg uit Afrika en vermenigvuldigd zich in Europa. En o ja, nog vergeten; Al die gelukszoekers zijn voor het overgrote deel mannen. Mannen die al hun familieleden en aanverwanten ook nog eens over laten komen. Ik word niet goed, REEDS !!!!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En die INVASIE gaat er komen. FRONTEX is een lachertje, wat, ze helpen deze dobbernegers nog om Europa binnen te komen. En de EUSSR WIL zelfs deze invasie van uitvreters, dat doen ze op BEVEL van BILDERBERG en de NWO. Mensen wordt wakker!

  Like

 4. Pegidafan zegt:

  Tom helemaal mee eens . Ze creeren een Europees volk die zich niet vast houd aan de cultuur van het land zoals wij , ze willen een monddood volk ,(ongeschoolde Afrikanen) zodat ze hun een europa er toch door kunnen drukken. Maar dat gaat toch echt niet lukken ,er is al heel veel tegenstand .

  Like

  • Driek zegt:

   Pegidafan zegt: Maar dat gaat toch echt niet lukken ,er is al heel veel tegenstand .

   Nu, beste Pegidafan, van die weerstand bemerk ik niet veel, onze bewindslieden worden nog steeds niet door hun geweten geplaagd, want ze gaan gewoon door met hun laaghartige streken. En de burger zie ik nog steeds niet in verzet komen. Het zal nog heel lang duren eer de gevangenisdeuren zich openen voor deze minderwaardige sujetten die hun land verkwanselen aan de islam. Ik maak het niet meer mee. Maar wie weet, straks gaan wij, lezers van E.J. Bron, allemaal stemmen op Geert Wilders. Want wonderen bestaan echt.

   Like

   • Perfide Albion zegt:

    Sterker nog. Het geweld richt zich tegen de PVV. Het wordt hoog tijd om dat geweld een halt toe te roepen.

    Like

  • Jaan zegt:

   Hoe moeten ze terug? Wie doet dat? We hebben geen leger meer en de eigen bevolking heeft niks beters te doen dan huizen van PVV-ers te bekladden.
   Oh ja onze huizen afgeven, onze belastingcentjes inleveren en mondje dicht. Het lot van een volk dat van dwazen leiders maakte.

   Like

 5. Idefix zegt:

  Kom maar op met z’n allen….De stomme Europeaan zet nog wel een tandje bij en levert hier en daar wat “ouwe lullen dagen” in, stelt zijn of haar pensioen nog een paar jaartjes uit en foetert wat op de grote boze USA ….
  Maar uiteindelijk zijn WIJ het die dit alles toestaan…

  Like

  • Driek zegt:

   Idefix zegt:Maar uiteindelijk zijn WIJ het die dit alles toestaan…

   Heel juist, beste Idefix, wij laten het allemaal gebeuren. De naïeve burger denkt dat het allemaal wel zal meevallen. Ja, dat dachten wij in 1940 ook. Maar, zoals het met al die dingen nu eenmaal gaat, het viel vies tegen. En die volgelingen van Mohammed vallen straks ook vies tegen, wat Alexander Pechtold en consorten ook moge beweren. Ons staat een ramp te wachten die in de geschiedenis zijn weerga niet kent. Maar de burger zoekt nog steeds verpozing, bij boer zoekt vrouw. Maar, straks, binnen niet al te lange tijd, is er geen boer en geen vrouw meer, en ook geen televisie. Die is dan verboden. Ik zoude zeggen: genieten jullie er nog maar eventjes van. Want nu kan het nog.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Idefix: 22.22. uur, op 07/03. “Wij”, Idefix? Neen, niet de mensen op dit blog, schat ik zo in. Maar de grote meute “onnozele schapen”, die zich alles wijs laten maken, wat op de SOCIALISTISCHE KWELBUIS- gerund door de vuurrode omroepen- wordt geblaat 24/7. En dan vooral vuurrood geblaat, want alleen SOCIALISME is goed, en oké politiek-correct mag ook meedoen, maar….de PVV, foei die zijn pas slecht! Kots! En de “duffe massa”, pikt het. Hersenspoeling heeft dan zijn uitwerking!

   Like

 6. lucky bee zegt:

  Als het aan Gr. links gaat mogen ze allemaal binnen komen.Idioten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s