Burgemeester Jorritsma van Almere zwatelt waanzin over de islam uit haar dikke speknek

 

(Door: Martien Pennings)

PVV´er Toon van Dijk houdt een uitstekend prima-de-luxe verhaal in de Almerese gemeenteraad over de islam. Dikke domkop Jorritsma heeft een titanium plaat voor d’r plofkop en interrumpeert dus met de opmerking dat het recente door Marokkanen in elkaar meppen en beroven van een vrouw in Almere niet gekoppeld kan worden aan religie en islam. Waren ze maar wat vaker naar de moskee gegaan, die twee Marokkanen, zegt Jorritsma, dan hadden ze het misschien niet gedaan. De islam, wil Jorritsma maar zeggen –  terwijl Van Dijk de wereldwijde terreur in naam van de islam alleen al in de laatste maand aan het opsommen is – is juist héél heilzaam. Méér islam. Méér! Méér!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, political correctness, politici, PVV, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Burgemeester Jorritsma van Almere zwatelt waanzin over de islam uit haar dikke speknek

 1. Theresa Geissler zegt:

  Een gemiste kans is het wel een beetje, ja. Maar toch was het relaas van Toon van Dijk uitstekend, goed onderbouwd vooral. Echt zo ’n relaas, waarvan je als toehoorder aan het eind denkt “En, wàt hebben jullie nou voor steekhoudends daar tegenin te brengen? Kom eens op!” Het is, dat het filmpje niet langer was, maar ik kreeg niet erg de indruk, dat dat steekhoudende ook metterdaad vólgde.
  Die interruptie van Jorritsma kon je niet daartoe rekenen: Dat was slechts iets, waarbij men automatisch denkt: Die riedel kènnen we langzamerhand; zet even een andere plaat op, het wordt vervelend.

  Like

 2. Jean zegt:

  Geef die joritsma eens 1 dag in handen van een moslim die aan zijn 72 maagden denkt misschien ziet hij joritsma ook aan als een maagd! Ha ha ha ha haha.
  Loopt er nog een dommer wijf rond in Nederland? JA, die van pvda, die scheert alles…..ha ha hiha.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Die Jorritsma is van binnen nóg lelijker dan van buiten. hetzelfde geldt eigenlijk voor Jetta Klijnsma.

  Bij het zien van deze foto…

  …moest ik meteen denken aan dit wonderschone lied:

  Like

  • harry zegt:

   Zeg Tistochwat , ik heb uiteraard als onverbeterlijke hetero geen enkele behoefte om vrouwen te beledigen , maar die kop van Jorritsma , die doet me denken aan een geherstructureerde vagina , alsof een pakistaanse arts daar een gezicht van heeft proberen te knutselen .

   Als een varken er zo bij liep zou je zeggen , geef het beest maar een spuitje , dan is ie uit z’n lijden .
   Niet voor consumptie geschikt .

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Zeg harry, je zult er als vent maar naast wakker worden; schrik je je toch kapot?!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ooit maakten meerdere van ons haar uit voor paardenkop en toen kwam ik er tussenin met: Mij doet ze meer denen aan een asperge!
    Daar kwam E.J. toen tussen met een geamuseerd “Waaróm?”
    Tja, waarom? Ergens vond ik dat dat langwerpige, kinloze hoofd van haar aan een asperge deed denken. Vraag me verder ook niet, waarom…….

    Like

 4. JAN zegt:

  “…….het recente door Marokkanen in elkaar meppen en beroven van een vrouw in Almere niet gekoppeld kan worden aan religie en islam. ”

  Om dat soort vragen te beslechten moet jij bij de voormalige SP Tweede Kamerlid ( van Marokkaanse komaf ….die na zijn weerstand tegen verplichte afdracht aan partijkas koos zijn eigen weg te gaan ) die bij het bezoeken van het Centraal Station van Amsterdam tot de vaststelling kwam dat jonge Marokkaanse criminelen wel degelijk religieuze rechtvaardiging hebben voor hun criminele activiteiten. Toen hij aan de jongens vroeg waarom zij diefstallen pleegden hij kreeg als antwoord: dat mag toch tegen kafirs!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, Ali Lazrak!
   Als politicus heeft hij het niet ver gebracht, maar wat betreft die afdrachtregeling aan de SP kon ik hem geen ongelijk geven:
   Zijn die lui helemaal belazerd! Ze zitten niet in de voormalige Sovjet-Unie!
   Al had die Marijnissen, met name, zich daar waarschijnlijk als een vis in het water gevoeld.

   Like

 5. Cathja zegt:

  Ook nu weer: zeg voorál niet dat geweld, gepleegd door moslims, ook maar iets te maken heeft met de islam. Die jongeren zouden meer naar de moskee moeten gaan? Jorritsma gelooft dus dat daar de vrede wordt gepredikt, wat de jongeren zou afhouden van criminaliteit? Wat een ontstellend naïeve gedachten heeft dat mens!
  Ik zou willen zeggen: mens, verdiep je eens in die islam-ellende waar zowat de hele wereld onder gebukt gaat, en kom dan eens vertellen hoe verschrikkelijk je daarvan geschrokken bent!

  En ZIJ staat als kandidaat op de lijst voor de Eerste Kamer? Verschrikkelijk zeg! Totaal wereldvreemd!

  Like

 6. Frans de Wit zegt:

  Joritsma is dom, maar had nooit verwacht dat ze zich nog dommer voor kon doen zeg!
  Zit er echt bij van zo die heb ik toch maar even een oor aangenaaid. Wat een dommigheid zeg

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Frans de Wit: 19.24. uur. Zij is niet dom Frans, zij doet mee aan het VOLKSVERRAAD, waar ook de VVD in mee heeft gestemd. En dat VERRAAD is zichtbaar geworden, door de motie HALSEMA, waardoor de ISLAMISERING van NEDERLAND GEEN STROBREED IN DE WEG GELEGD MAG WORDEN! En deze motie is gesteund door alle politieke partijen, m.u.v. de SGP en de PVV! Denk daar maar aan 18 maart a.s.

   Like

 7. toestroom zegt:

  Hebben we het over de zelfde Jorritma van het bouwbedrijf uit Friesland deze firma werkt met allemaal Poolse arbijder en Bulgaren dat is het VVD gedachte goed. Lekker goed koop.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Ja toestroom, dat is dezelfde Jorritsma. Haar man is eigenaar/directeur van/bij dat bedrijf in Friesland. En verder is zij ook nog voorzitter van de VNG.

   Like

 8. Joost Visser zegt:

  Je moet geen landelijke politiek bedrijven in een gemeenteraad. Het praatje klopt als hij aannemelijk kan maken dat de aftuiging door marokkanen direct af te leiden valt als het moslimzijn en dan nog moet hij lokale actie aanvoeren om dit tegen te gaan.

  Jorrisma blijft een verschrikkelijk mens. Zie ook opnames van Powned.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s