Commandant Islamitische Staat wordt vertroeteld in ziekenhuis in Turkije

PVV blauw

PVV-Kamerlid Raymond de Roon wil opheldering van de minister van Buitenlandse Zaken over de verpleging van een gewonde IS-commandant in Turkije. “Deze terrorist moet in een diepe kerker worden gegooid,” aldus De Roon, “in plaats van te worden vertroeteld in een ziekenhuis”.

Vragen van het lid De Roon (PVV) aan de minister van Buitenlandse Zaken over aanwezigheid commandant Islamitische Staat in Turkije:

1.) Klopt het bericht dat een commandant van terreurorganisatie Islamitische Staat in Turkije verblijft voor medische verzorging (*)?
2.) Heeft Turkije deze man gearresteerd wegens genocide, oorlogsmisdrijven, deelname aan een criminele organisatie of enig ander misdrijf? Zo neen, waarom niet?
3.) Welke mogelijkheden zijn er verder om deze misdadiger berecht te krijgen? Wat gaat u doen?

(*) www.aina.org

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, PVV, Rotzakken, Turkije. Bookmark de permalink .

11 reacties op Commandant Islamitische Staat wordt vertroeteld in ziekenhuis in Turkije

 1. Frans de Wit zegt:

  Is toch altijd al zo geweest, slachtoffers worden aangeklaagd en de veroorzakers worden vertroeteld..

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv En?@TimmermansEU Commandant Isis wordt vertroeteld in ziekenhuis in Turkije http://wp.me/p1O7aM-lWP via @wordpressdotcom

  Like

  • Frans de Wit zegt:

   Ze moeten eigenlijk vreselijk hun best doen om hem te redden, door te melden hij is in de operatie gebleven… sorrie, we hebben gedaan wat we konden… Zal voor iedere partij het beste zijn. Hadden ze toen in Engeland ook moeten doen. Geen haan die er naar gekraaid had.

   Like

 3. BertG. zegt:

  In een korte video die is opgedoken is te zien hoe een achttal lichamen bij een doorgaande weg is opgehangen. Het zou gaan om de lichamen van dode sjiitische strijders, die hier te kijk worden gehangen terwijl het voorbijkomende verkeer gewoon doorrijdt.
  http://nieuws.thepostonline.nl/2015/03/07/isis-hangt-8-lichamen-van-sjiitische-strijders-te-kijk-aan-poort/

  Like

 4. Thoth zegt:

  Yep, b.v. een gerechtshof in Turkije heeft geoordeeld dat Facebook een aantal pagina’s moet blokkeren die de profeet Mohammed beledigen. Onderwijl zij ‘vechten’ tegen de terror die ISIS in Syrië, Irak en Libië volbrengen. Zij stellen n.l. dat de ISIS geen islam bedrijven. Ik zou zeggen : een ‘taqiyya’…
  .

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Raymond de Roon:

  “Wat gaat u doen?”

  Hetzelfde als altijd, Raymond: niets! Praten, toezeggen dat de zaak wordt uitgezocht, beloven dat de onderste steen boven zal komen en dan weer lekker verder suffen. En tot iedere prijs zien te voorkomen dat er van overheidswege iets ten nadele van de islam, moslims, moslimterreur, etc. wordt gezegd.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Verzoek indienen bij interpol om dit gajes te arresteren.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  …..Wat gaat u doen ?…..De regering gaat natuurlijk weer helemaal niets doen, zoals het elke keer aan toe gaat als de PVV Kamervragen stelt. Het enige wat wij hiertegen kunnen doen is telkenmale bij de verkiezingen PVV stemmen, en andere mensen daarvoor gaan inspireren. Mijn vrouw heeft al een groepje mensen, uit de werkplaats waar zij werkt, kunnen inspireren om voortaan ook PVV te gaan stemmen.

  Like

 8. Frans de Wit zegt:

  Moeten ze van facebook ook die verschrikkelijke propaganda filmpjes eens weren van facebook met al die moorden er op. Eigenlijk zijn ze dus niet neutraal die facebook beheerders.

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Door de nieuwe Sultan der Ottomanen Erdogan?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s