Femke Halsema en het grotere kwaad: de kern van mijn razernij

Screenshot_16

Femke Halsema in een androgyne bui

(Door: Martien Pennings)

Soms zijn stukken van mijzelf het waard om nog eens op geheraandachtvestigd te worden,  niet alleen omdat ze inhoudelijk kei- en keigoed zijn, want van mijzelf, maar ook omdat ze geschreven zijn in de weergaloze stijl van mijzelf. Daarom heb ik, Martien Pennings, de webmaster verzocht om af en toe een artikel van mijzelf uit grootmoeders doos te herplaatsen. Hier een stuk van zaterdag 24 maart 2012 dat oorspronkelijk verscheen op AmsterdamPost:

“Het grotere kwaad”: kent u die uitdrukking? Ik kwam laatst een kennis tegen die ik een tijdje niet gezien had en die in de storm der tijden een vaste linkse koers was blijven varen. En hij sprak mij aan op wat hij een faux pas vond. Een faux pas is een verfijnde definitie van het overtreden van de betere etiquette. Wat was het geval?

Hij had mijn opstel gelezen met de titel:

“Ik hoop dat de executie van de nazislamitische hoeren Femke Halsema, Jolande Sap, Karin Dekker, Ineke van Gent en Claudia de Breij verloopt als die van . . . . . .”

Die titel liep over in een citaat waarin de “standrechtelijke” executie middels een nekschot van drie in boerka geklede vrouwen op een parkeerplaats in Kaboel werd beschreven door Oriana Fallaci.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Femke Halsema en het grotere kwaad: de kern van mijn razernij

 1. Scheerzeep NU zegt:

  Vaginamonologen zijn Kutpraatjes van Rosbief Overdatum. Deze zijn sterk vertegenwoordigd in het zgn. progressieve kamp van Groen en verder Links. Als feministische wethouder oproepen tot protest tegen het Burka-verbod is absurd en verdient de ‘Behangprijs’. Welke ‘Lul de Behanger’ zou die durven overhandigen? Waarom vegen die Kuddo’s het vrouwenemancipatiepad niet eens een keer schoon van al dat feministisch zwerfvuil wat is aankomen waaien. Wij Lullo’s kunnen er niet eens meer over heen lopen. De bezem staat ernaast. Maar dan vliegen die heksen er liever op rond en skanderen allerlei leuzen en verwensingen naar je hoofd. En dat vegen willen ze aan ons over laten met hun luie reet!

  Islam fucks you bitches!!!
  Wake up!!!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Martien ik herken de kwaadheid, ik ervaar hetzelfde. En LINKS/ROOD wat een lachertje is, want dit LINKS is geen schim van waar ze eerst voor gestaan hebben. Neen het zijn grote HYPOCRIETEN! Het bewijs Martien is het optreden van een rasechte FASCIST RIESSEN, die opgeroepen heeft om Wilders te vermoorden, en om meer dan 1 miljoen Nederlanders te torpederen. En waar zorgen deze NEPRODEN voor: dat WILDERS wordt aangeklaagd en gedaagd, maar de D66 KROMSPRAAK laat RIESSEN VRIJUIT gaan. En dat noemen ze DEMOCRATIE, de vuile linkse en groene hypocrieten!

  Like

 3. lucky bee zegt:

  De Moeders van onze kroost moeten maar tegen haar optreden; dan zal ze haar argumenten niet meer zo geweldigd vinden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s