Het voordeel van de twijfel

Leon de Winter

(Door: Leon de Winter)

In de lijst met aantallen doden bij geweldsconflicten sinds 1950, opgesteld in 2007 door Gunnar Heinsohn en Daniel Pipes, staat het Israëlisch-Arabische conflict op plaats 49 – sindsdien zijn er meer grote gewelddadige conflicten geweest en vermoedelijk staat dit conflict nu nog lager op de lijst. De Algerijnse burgeroorlog – wie herinnert zich die nog? Die telde 150.000 doden. De Syrische burgeroorlog telt inmiddels meer dan 200.000 doden. De lijst is lang.

Leugen

Dat Israël door Iran wordt gehaat omdat Israël soennitische Arabieren zou onderdrukken, is een leugen. De sjiitische geestelijkheid zal geen seconde slaap verliezen bij de mogelijke mishandeling van soennitische Arabieren. Iran is noch soennitisch noch Arabisch. De landen delen geen grenzen. Israël is piepklein naast de reus Iran. Israël is op geen enkele manier een gevaar voor het regiem in Teheran, dat intern veel meer tegenstanders geëxecuteerd heeft dan alle slachtoffers in het Israëlisch-Arabische conflict bij elkaar. Waarom is Israël een obsessie voor Teheran?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Genocide, Iran, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, sjiieten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

2 reacties op Het voordeel van de twijfel

  1. Nemesis zegt:

    Weet niet hoe en waarom, maar ik voel me altijd bijzonder onprettig bij de “verhalen” van deze meneer de Winter. Kan er niets aan doen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s