Jihadisten en bloemen in Denemarken

Screenshot_4

(Door: Peter Rissing)

“Moge Allah je genadig zijn, rust in vrede”, stond er op het pamflet bij de bloemenpracht die was neergelegd na de islamitische moordpartij in Denemarken op zondag 15 februari 2015. Die zelfde Allah was recent ook verantwoordelijk voor de volgende feiten:

— In de VS maakt men een knieval voor de islam door ter ere van islamitische feestdagen de schooldeuren te sluiten (In de VS: christenen 75%, joods 2%, islam 1,5%, boeddhist 0,5%).
— In de Franse plaats Sarre-Union zijn honderden Joodse graven vernield door radicale islamieten.
— In de Irakese stad Mosul gebruiken moslims drilboren om duizenden jaren oude historische en religieuze kunstschatten te vernietigen. (Tip: Probeer zelf eens een korannetje te verbranden en zie hoe moslims reageren.)
— Op de ‘University of Maryland’ in de VS wordt bekendgemaakt dat alleen in 2014 bij ongeveer 15.000 islamitische aanslagen 35.000 mensen zijn gedood.
— De FBI meldt dat er minstens 150 (??) Amerikaanse burgers in de islamitische legers meevechten om de sharia en het (wereld)kalifaat dwingend op te leggen aan hele bevolkingen, momenteel al in zo’n 10 verschillende landen.

Enkele jaren geleden zou zo´n opsomming nog niet voor mogelijk zijn gehouden. En ook al bezweren onze domme bestuurders dat er weinig aan de hand is, deze greep uit de islamitische activiteiten is de monsterlijke realiteit, gecreëerd door die ene Allah (“Vrede zij met hem”, roepen moslims daar altijd achteraan).

Verantwoordelijkheid

De opperste domme bestuurder is natuurlijk Obama. “Religie is niet verantwoordelijk voor geweld en terrorisme. Mensen zijn verantwoordelijk voor geweld en terrorisme”, zegt-ie!

— In Rome misdragen Feyenoord hooligans zich. Wie wordt (mede) verantwoordelijk gehouden? Feyenoord zelf, die de rekening gepresenteerd krijgt en de hooligans moet aanpakken.
— Chelsea fans gooien een ‘donkere man’ uit de metro. Wie neemt verantwoordelijkheid? Chelsea zelf. Het de beelden weerzinwekkend en zal juridische actie tegen deze fans steunen en seizoenkaarthouders uit het stadion weren.
— De katholieke kerk wordt overspoeld door aangiften van seksueel- en kindermisbruik en van corruptie. Hoewel zeer schoorvoetend, en zonder een duidelijke aanpak, neemt de huidige ‘Papa di Roma’ zijn verantwoordelijkheid en belooft beterschap na te streven.

Een club, bedrijf, organisatie of religie is verantwoordelijk voor de rotte appels in zijn mand. Want wie anders kan voorkomen dat zijn naam of reputatie (verder) wordt beschadigd. Corruptie binnen een Nederlandse politieke partij door diens politici straalt op die hele partij af. Als die politieke partij zou zeggen: “Onze mensen zijn zelf verantwoordelijk voor hun corruptie en niet wij als politieke partij”, zou de hel losbreken in Nederland. Maar Obama cum suis roeptoeteren, kort gezegd en zonder ethisch besef, de oxymoron; “Voor het islamitisch geweld en terrorisme is de islam niet verantwoordelijk, verantwoordelijk zijn islamitische mensen”. Ook binnen Nederland roepen vrijwel alle moslims en de hen goedgezinde politici: “Die radicale islamieten van ISIS zijn zelf verantwoordelijk voor wat ze doen, niet wij, niet onze islam”!

Dat is in de westerse cultuur een laf, onethisch en onjuist standpunt. Het nemen van verantwoordelijkheid, en dus zelfkritiek, is een van de duidelijke verschillen tussen de islamitische en de westerse cultuur. Dat zien we bij de ‘kut-Marokkaantjes’ ook ontbreken. Altijd is het de schuld van anderen of omstandigheden als ze betrapt worden op hun misdaden. En bijna 80 procent van de islamitische Turkse jongeren in Nederland keurt het niét af dat uit naam van die ene Allah buitensporig geweld wordt gebruikt door ISIS.

Trouw aan die islamitische traditie vinden ook de islamitische Turkse Kamerleden Kuzu en Öztürk dat er niets hoeft te worden gedaan aan de normen en waarden van die Turkse jongeren en noemen zij kritiek op dit barbarisme een “politiek van uitsluiting” ofwel discriminatie. Kuzu en Öztürk – die van zichzelf zeggen dat ze volkomen geïntegreerd zijn – nemen dus ook geen verantwoordelijkheden voor de gewelddadige mentaliteit van hun religieuze en culturele achterban. Bij de komende Tweede Kamer verkiezingen zullen vrijwel geen ‘echte’ Nederlanders op hen stemmen, terwijl zij door hun standpunten een goede kans hebben herkozen te worden door hun islamitische achterban. Hoe geïntegreerd ben je dan? Scheiding van kerk en staat?

Screenshot_3

Nog erger

Maar het is nog erger; door het afwijzen van verantwoordelijkheid voor wat de islam in Nederland teweegbrengt, zijn bovenstaande observaties slechts een voorbode van wat ons te wachten staat. Binnenkort zullen honderden (getrainde) islamitische Jihadisten in ons land aanwezig zijn. Onder de recente instroom van immigranten uit Libië, Syrië en Irak blijken ook ISIS ‘headhunters’ mee te komen! Die treffen hier een goed ‘jachtgebied’ aan met de al half geradicaliseerde Marokkaanse en Turkse jongelingen. Ik betuig daarom bij voorbaat mijn condoleances aan de families van de slachtoffers van islamitische aanslagen die – binnen afzienbare tijd – ook in Nederland zullen vallen. En hier is niets dramatisch aan. Het is een logische conclusie nu de islam zich over de hele wereld, en dus ook in NL, stapje voor stapje, steeds onbuigzamer, agressiever en veeleisender opstelt. Ook in Nederland hebben wij gewoon de mankracht niet om de snelle aanwas van potentiële islamitische moordenaars te (ver)volgen. Dreigingsniveau rood, groen, substantieel, kritiek of ernstig, extra mensen, extra miljoenen euro’s voor de AIVD, cameratoezicht, afluistertechnieken, noem maar op, al deze lapmiddelen zullen niet helpen. Kun je nagaan wat een beetje slimme islamitische knutselaar met zo’n moderne drone en een kilo trotyl in naam van die ene Allah kan doen. Mark my words.

Screenshot_5

Pamflet

Maar, terug naar het pamflet met “Moge Allah je genadig zijn, rust in vrede”, dat boven een gedenkplaats met vele bloemen voor de schietpartij van zondag 15 februari in Kopenhagen hing. De gedenkplaats accentueert met het eerbetoon de desintegratie van de moslims. Omdat op deze gedenkplaats – open en bloot – de dood van Omar Abdel Hamid el Hoessein werd herdacht, de islamitische moordenaar van Kopenhagen! Ook Omar is een voorbode van de vele islamitische aanslagen die ons de komende decennia te wachten staan.

Man Haron Monis, de islamitische moordenaar van Sydney, is er ook zo een. Ook hij kwam als vluchteling naar het vrije Westen, schreeuwde zijn aankomende daad uit op Facebook, was bekend als een islamitisch ‘activist’ bij de politie en veiligheidsdiensten. Echter, hij viel buiten de groep van 400 andere “lone wolves” die volgens de Australische veiligheidsdiensten een groter gevaar vormden. Ook hier kon de veiligheidsdienst – met veel voorkennis over de dader – een aanslag niet voorkomen.
— En ook zo bij Amédy Coulibaly, de islamitische moordenaar in Parijs. Ook hij was al jarenlang een bekende van de veiligheidsdiensten, maar wist hen te misleiden. Hij zat al eerder 5 jaar celstraf uit, omdat hij een groep Jihadisten uit een Franse gevangenis hielp ontsnappen. Na zijn gevangenisstraf volgt Coulibaly zo succesvol een herintredingsprogramma, dat hij in 2009 op het Elysée toenmalig president Sarkozy de hand mocht schudden en diens felicitaties in ontvangst mocht nemen. Hij werd beschouwd als ‘succesvol verplicht  gederadicaliseerd’ en bleef stiekem contacten onderhouden met Jihadisten van Al-Qaida en haatimams in de vele moskeeën in en rond Parijs.

Uit deze voorbeelden blijkt dat het Westen machteloos staat zolang wij – vanuit onze joods-christelijke cultuur – potentiële Jihadisten steeds de andere wang toekeren. Nederland kan beter een voorbeeld nemen aan president Abbott van Australië, die stelt: “Nu de terreurdreiging in Australië toeneemt, neemt het aantal sympathisanten van extremisten toe, evenals het aantal potentiële terroristen, waarvan er nu velen in ons midden leven”. Naar Nederlandse termen vertaalt doelt Abbott o.m. op de negentig procent van de Turkse jongeren in ons kikkerlandje die dit filmpje impliciet goedkeuren en die vinden dat Jihadisten niet vervolgd moeten worden als zij terugkeren van hun Allah-Akbar-koppensnellerij. ‘En daar is geen woord Arabisch bij’. Dus niks geen ‘dreigingsniveau’ meer, het gaat om het ‘aanslagniveau’. Hoewel dat nu nog op ‘beperkt’ gesteld kan worden, zal de islamisering dit niveau in het Westen snel doen stijgen. Stap voor stap, jaar na jaar, tot onze domme bestuurders met een schok wakker worden als – net zoals recent in Londen – westerse kelen hier midden op straat worden doorgesneden. Abbott geeft het goede voorbeeld: “Inwoners die als potentiële bedreiging worden gezien, lopen het risico hun Australische nationaliteit te verliezen. We hebben ze te lang het voordeel van de twijfel gegeven.” Het zou u aardig wat stemmen opleveren zodra u daadwerkelijk paspoorten gaat afpakken, mister Mark Rutte.

Screenshot_1

Bloemen

Want die bloemen op de gedenkplaats voor Omar werden niet impulsief door een paar lone wolves gelegd, maar door een brede actie bereide achterban (die doet wat de koran hem oplegt) van deze jihadist. Een duidelijker teken dan publiek eerbetoon aan de moordenaar dat moordzuchtige islamitische cultuur in het Westen stevig verankerd is, kan ik mij niet voorstellen. Ontegenzeggelijk volgt een groot deel van de moslims in het Westen het voorbeeld van Mohammed in zijn moordlustige haat tegen Joden en christenen.

Natuurlijk zijn er verschillende soorten moslims en gelukkig voor het Westen zijn dat niet allemaal jihadistische koppensnellers in spe. Maar soenniet, sjiiet, alaviet, wahabiet, salafiet ze zijn allemaal islamiet, die allen die ene Allah aanbidden en zijn leefregels volgen. Het is hierbij niet aan mij als atheïst om mij te verdiepen in het steeds groeiende aantal variaties in de islamitische leer. Als een moslim mijn respect wil hebben, en dat kan, moet hij/zij niet alleen verantwoordelijkheid voor, maar ook afstand nemen van de gruweldaden die uit naam van die ene goddelijke Allah worden gepleegd. Hij/zij moet duidelijk mijn Grondwet boven de koran en sharia stellen, de scheiding van kerk en staat eerbiedigen, de vrijheid van meningsuiting volgens onze wetten (zonder ‘ja maar’… ) onderschrijven en besnijdenis van meisjes en homohaat e.d. duidelijk, in woord, schrift en daad afkeuren.

Rot op

En, nee, ik vraag niet teveel. Als ik nu een boekje zou publiceren met leefregels die overeenkomen met de islamitische, zoals: homo’s van het dak gooien, vrouwen slaan en besnijden om ze kuis te houden, eisen dat de regering mijn normen en waarden zou eerbiedigen, eerwraak praktiseren, religie en rassen discrimineren, enzovoorts en daarbij ook nog mensen die mijn boekje verscheuren of een tekening van mij maken met de dood zou bedreigen, dan zou ik mij snel langdurig in een TBS-afdeling bevinden. Waarom laten onze domme bestuurders moslims, die zulke leefregels (te lezen in koran en hadith) niet duidelijk, in woord, schrift en daad afkeuren, hier nog steeds mee wegkomen? Dus ja, mijnheer Abbott, “We hebben ze te lang het voordeel van de twijfel gegeven” en het wordt tijd dat dat stopt. “Rot op”, zeg ook ik daarom tegen moslims die geen verantwoordelijkheid nemen. Als ze niet vrijwillig oprotten, dan verplicht.

Door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sharia, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Jihadisten en bloemen in Denemarken

 1. Jaan zegt:

  Er is maar één oplossing: Totale remigratie van alle moslims, zo niet gaan we er allemaal aan of worden zelf moslim. Als je dan voor de verkeerde richting kiest ga je er alsnog aan. Leuk “geloof” toch die islam. Daar mag je als D’66, CDA, PvdA, GroenLinks en SP wel reclame voor maken.

  Like

  • Dat is een beetje té krap door de bocht Jaan.
   Vergeet niet dat destijds (jaren ’45 – ’55) vele mensen uit Indië naar NL zijn gekomen, met toen nog als ‘religie’ islam in hun paspoort. Dat zijn nu nog steeds moslims maar perfect geïntegreerd. Persoonlijk ken ik ook moslims, vooral enkele uit Iran, die opgegroeid zijn als moslim, hier naar toe gekomen en die al onze normen en waarden onderschrijven en gezien hun vaak goede opleidingen een aanwinst vormen. Zij vinden dat de koranteksten niet in deze tijdgeest past en bieden tegenwicht aan al die moslims die geen verantwoordelijkheid nemen. (Alleen jammer dat zij zich niet duidelijker uitspreken)
   Religie is voor mij sowieso een rare hobby, maar dat zit nu eenmaal bij vele Homo-sapiens ingebakken en daar hebben we een groot deel van onze huidige mooie cultuur aan te danken.
   Dus ja, ik ben sterk tegen de kwaadaardige politieke islam zoals die zich nu ook in ons land manifesteert maar het zijn dié ‘booslims’ met hun primitieve handels- en denkwijze zich onwaardig tonen in onze vrije cultuur te leven waartegen ik zeg “rot op”.
   Met ‘rot allemaal op’ is het verschil tussen de politieke jihad-islam en onze cultuur mij te klein.

   Like

   • Jaan zegt:

    Er bestaan geen andere moslims dan moslims. Wat ik bedoel te zeggen is: Als er zgn. geïntegreerde moslims bestaan, laat ze dan afstand nemen van de islam zelf.
    Nee ze zeggen, dat ze bepaalde zaken anders zien. Wat zien ze anders?
    Dat er in Saoedi Arabië kerken gebouwd mogen worden? Dat homo’s niet van de flat gegooid mogen worden? Waarom zeggen ze dat alleen tegen onnozelaars die geen moslim zijn? Laat ze luidop verkondigen dat de islam niet deugt nl. er is geen wederkerigheid, geen gelijkheid. Welke dwaas verzint het om iemand te stenigen als hij met toestemming van de buurvrouw op bezoek komt? Maar 72 maagden willen de geilaards zelf wel, daar moorden ze voor. Ga toch weg met die hele Kilo Utrecht Tango islam, eruit alles ervan. Er bestaat niks goeds in de islam. Ga maar na wat Erdogan zegt.
    Als er enige vrijwilligheid in de islam zat stapten er wel meer moslims uit. Dat willen er misschien wel een paar, maar ze durven het niet, want als afvallige mag je vermoord worden. Moeten wij die achterlijke zooi met begrip benaderen? Nee goede moslims zijn ook moslims, niks meer en niks minder en ze belijden allemaal dezelfde moordzuchtige
    achterlijkheid, besnijden, van flat gooien, ga toch weg met de goede moslims.
    Er zijn wellicht moslims die deugen, maar niet omdat ze moslim zijn, maar omdat ze geen moslim willen zijn.

    Like

   • Republikein zegt:

    Hoi Peter, ik denk niet dat je dit juist ziet.
    Hier zijn ook artikelen verschenen over de “gordel van smaragd”.
    Ik kan je ook andere artikelen aanreiken.
    Maar heb je ook goede en betrouwbare info?
    Ik hoor het graag van je,groetjes.

    Like

  • lucky bee zegt:

   Gisteren heb ik iemand van de Gr. links horen praten dat ze naar Lampedusa boten willen sturen om de Jihadi’s te redden en direct naar Nederland te halen.Ik konte mijn oren niet geloven wat ik daar te horen kreeg.

   Like

 2. Ahava zegt:

  Peter, helemaal eens met je doorwrochte stellingstuk!
  Ahava (van de stickers…)

  Like

 3. Jan zegt:

  Dat dit toegelaten wordt laat zien hoe ziek Europa is.

  Like

 4. Jan zegt:

  En de koffers heeft hij voor hemzelf klaar staan zodat hij het verzet vanuit het buitenland kan ‘regelen’, net als Juliana in het verleden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wilhelmina. Met Bernhard als schuinsmarcherende operette-bevelhebber aan haar zijde.
   Juliana was, met de kinderen, veilig afgeserveerd naar Canada. Opgeruimd staat netjes, zullen Moeder en -zeker- echtgenoot gedacht hebben.

   Like

 5. Cathja zegt:

  Inderdaad, we hebben moslims veel te lang het voordeel van de twijfel gegeven. Ze hebben alle kansen gehad om te laten zien dat ze vreedzaam met ons samen willen leven, en geweld tegen niet-moslims verafschuwen. Maar het tegendeel is waar. Ze leggen bloemen neer bij een gedenkplaat van een misdadiger. Veelzeggender kan het niet!

  Ik vind de premier van Australië een moedige man! Zoals hij omgaat met terreur, terreurdreiging en gewelddadige moslims, zou een voorbeeld moeten zijn voor ons land, en in feite voor alle landen die met moslimextremisme te maken hebben.
  Het is ‘onze’ eigen schuld (‘wij’ lieten het toe) dat moslims overal hun zin in krijgen, en de kans hebben genomen de heerschappij over te nemen van hele Nederlandse woonwijken, waar ze de sharia hebben ingevoerd, en waar autochtonen niet meer durven te komen. Inclusief politie en hulpverleners!

  Het roer moet om! We moeten stoppen met ons weke gedrag en onze meegaandheid. We moeten onze tanden laten zien, hoe hard die islamieten dan ook schreeuwen dat ze achtergesteld en gediscrimineerd worden. Het gaat om de belangen van onze vrije samenleving, het gaat om het vrije westen. Helaas zijn er al Europese landen waar de islam binnen nu en enkele jaren de totale macht in handen krijgt, en dan denk ik vooral aan Engeland. Dat land heeft rijke Arabische landen de kans gegeven grote Britse bedrijven in handen te krijgen, en er is geen rem gezet op de massa-immigratie, met als gevolg dat er nu bijna geen houden meer aan is, en je de islam in al zijn facetten tegenkomt. Neem bijvoorbeeld een taxi, en je stapt negen van de tien keer in bij een Arabier. Een Britse Cab met een ‘theedoek’ achter het stuur; wat een rare vertoning!!
  Engeland is een verloren land. Je zult er maar wonen. Met Frankrijk gaat het dezelfde kant op, en ook voor België valt te vrezen dat zij ten prooi vallen aan de klauwen van de islam.

  Er zullen nieuwe kruistochten moeten komen, maar weinigen zullen daar voor voelen. Die leggen zich erbij neer dat het kwaad toch niet meer te keren valt.
  Europa wordt volledig islamitisch, en ‘wij’ laten het toe!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Cathja,

   de huidige gang van zaken staat in z’n geheel beschreven in Eurabië, van Bat Ye’or.
   Het komt er, kort door de bocht, op neer dat de voorloper van de EU en de daarin vertegenwoordigde regeringen in de jaren na 1968 hebben gekozen voor een lijn die meer aansluiting bij de Arabische wereld zoekt. Daar zijn bindende overeenkomsten over gesloten en daar kan nu door Nederland moeilijk weer op worden teruggekomen. De eerste reactie van de Arabieren zou zijn een nieuwe olieboycot. Los van het feit dat zo’n heroverweging van die overeenkomsten zou moeten gebeuren door de EU. Daar is natuurlijk absoluut geen meerderheid voor te krijgen, omdat geen enkel land zin heeft in zo’n olieboycot.
   West-Europa heeft z’n ziel, en die van jou en mij, aan de duivel verkocht. Ze hebben niet alleen onze ziel, maar onszelf erbij in één koop, verkocht.
   Gezien het volstrekt ondemocratische karakter van de EU is niet te verwachten dat onze protesten daar veel gehoor vinden. In Brussel horen ze de honden wel blaffen, maar ze laten de karavaan rustig verder trekken.
   Pas als onze protesten het niveau van een burgeroorlog bereiken, zullen ze zich achter de oren gaan krabben. Zullen aan het rekenen slaan, wat duurder is: een burgeroorlog of een olieboycot. Want dat is het enige dat telt voor de witteboordencriminelen: geld! De gevolgen voor de mensen, zoals onderdrukking, terreur, haat, armoede, (grond)wetteloosheid, het interesseert ze geen moer. De grootste bedreiging voor hun misdadige gedrag is Geert Wilders en de PVV. Vandaar het cordon sanitaire. Geert Wilders moet minsten zozeer beschermd worden tegen de “powers that be” in Den Haag, als tegen moslimidioten.
   Een veel strenger regime ten opzichte van allochtonen zou eventueel de tsunami kunnen doen keren. Het “three strikes, you’re out” beleid bij het OM en de rechterlijke macht zou al een goed begin zijn. En dat met terugwerkende kracht. Iedere allochtoon die zich nu of in het verleden schuldig maakt of heeft gemaakt aan drie of meer vergrijpen waar gevangenisstraf op staat, verliest onmiddellijk z’n Nederlandse nationaliteit en wordt uitgewezen. In bezit zijnd onroerend goed wordt verbeurd verklaard. Een veel stringenter toezicht op misbruik van sociale voorzieningen. Zwartwerken in de Bijstand? Bijstandsgeld terugbetalen met een boete van 100% en de waarschuwing dat een volgende keer verlies van nationaliteit volgt en uitwijzing. Wie zich door kleding en/of accessoires, djellaba’s, hoofddoeken, hoofddeksels, etc. onbemiddelbaar voor de arbeidsmarkt maakt krijgt geen WW-uitkering. Die is namelijk verwijtbaar werkloos. Indien dit gebeurt in de Bijstand, volgt een korting van 10%, elke maand met nog eens 10% te verhogen.
   Al deze regelingen zijn een fata morgana. We zien het, we weten het, het is realiteit, maar eenmaal dichterbij gekomen zegt Den Haag (als Brussels His Masters Voice) dat het niet mag, dat het niet kan, dat de wet het verbiedt, dat het ingaat tegen de UVRM, etc.

   Wie weet hoe het verder moet mag het zeggen. Mensen krijg je niet op de been, zijn veel te lapzwanzerig om bij de PC vandaan te komen. HELLEEEEEP! GEERT, DOE IETS! ! !

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 6. Pingback: DE DEVOLUTIE IS BEGONNEN… | eunmask

 7. Anneke zegt:

  Ik word hier zo moedeloos van, het is vechten tegen de bierkaai en het ergste is…..wij laten het allemaal gebeuren…..kom op mensen…….kom in opstand, denk aan je kinderen en kleinkinderen, zij hebben, als wij niets doen, geen toekomst meer…….

  Like

 8. jowitteroos zegt:

  Islam is islam, persoonlijk nooit enig geloof gehad in b.v. een stelling ; gematigde moordenaars of gematigde verkrachters of niet alle moordenaars zijn hetzelfde.etc. Ik heb niet, zoals jij, Peter, vertrouwen in de goed geïntegreerde meslim. Ik heb ze in mijn wijk gezien en op het werk gezien en gehoord, hier geboren en getogen nota bene, die, sinds het aantal moskeeën toenam zich opeens islamitisch gedroegen uit respect voor hun zogenaamde religie, en zag de hoofddoeken toenemen en boerka’s.. Gedragingen als voorheen om b.v. met een ‘westerse’ man te praten op straat ( zelf zijn ze ook vaak westers omdat zij hier geboren zijn overigens), zag ik niet meer en hoorde van de goed geïntegreerde voorheen zijnde buurvrouw die op handen gedragen werd door opbouwwerk als voorbeeld van goede integratie, dat zij niet meer met westerse mannen mocht praten…………..haar man die van de één op de andere dag goed Nederlands sprak………..maar wel zowat zijn volle leven in de WAO zat daar hij geen Nederlands sprak…
  Wie voelt zich sowieso nog aangetrokken tot islam als meslim zijne; misschien en waarschijnlijk ligt dat antwoord in islam zelf beschoren, immers op bekering en afvalligheid stat de doodstraf. Het word tijd dat de westerse leiders stelling nemen en opkomen voor die groep, maar dat staat kennelijk gelijk aan kritiek hebben op islam en dat is weer verboten bij diezelfde leiders……………..Hoe islamiseer je, zo dus…………..

  Like

 9. Pingback: Jihadisten en bloemen in Denemarken | Identitair Verzet Limburg

 10. Pingback: Jihadisten en bloemen in Denemarken | Identitair Verzet Limburg

 11. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Rissing U heeft gelijk. Alleen zal er met deze waarheid, en alle andere waarheden over de ISLAM, door met name PvdA,VVD,CDA ,D66,GL,CU,SP NIETS gedaan worden. Ja, wat stoere verkiezingspraat, maar maatregelen nemen tegen deze BEDREIGING van ONZE SAMENLEVING, forget it. En BILDERBERG en de NWO zijn tevreden!

  Like

 12. joost zegt:

  Na lang speculeren . heb ik maar eens besloten om te gaan stemmen, niet om dat ik dat graag doe, maar om dat ik dat voor mijn gevoel moet doen, zeker nu ik met eigen ogen zie, dat ons Nederland achter uit ga ,in plaats van voor uit, Zeker in mijn beroeps sector, zie ik grote achteruit gang van collega,s die daar het slachtoffer van worden, Ik ben namelijk internationaal chauffeur, in zie dat mijn collega,s geen vast contract meer krijgen, zo dat de werkgever ze gemakelijk eruit kunnen gooien, en er goed kopen oost europese chauffeurs voor kan aan nemen. Kort om, op die manier en nog vele andere dingen, waar we de dupe van zijn, Ik ben niet met alle dingen van hem eens, maar dat heb je met elke party, maar ik geef Wilder groot gelijk, GENOEG IS GENOEG,
  Wilders.Ik geef je een kans, mijn stem krijg je, laten we met ons allen Nederland weer Nederlands maken.

  Like

 13. Pingback: Christelijke vluchtelingen op de Middellandse Zee gedumpt door islamieten | E.J. Bron

 14. Ir.O.Nicus zegt:

  Ik heb die Peter altijd al verdacht van subversieve aktiviteiten en dat blijkt nu te kloppen,
  Ga je nog vaak naar Thailand en de Phillipijnen? Als vrijgezel schijnt het daar wel leuk te zijn, als je begrijpt wat ik bedoel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s